PeCoclauri Postat Martie 21, 2011 Partajează Postat Martie 21, 2011 (editat) Re: Actiune ecologica Tasad 20.03.2011 Amu' intrai si eu si vazui clipurile...inc-o data :br:tk Cipri Dar inca nu-mi vine sa cred ce ni se reproseaza... ca am facut imprudenta sa participam, invitati de oamenii din sat, la ridicarea drapelului??? Eveniment ce nu s-a inventat odata cu venirea noastra, ci e de cativa ani incoace. Ii invit pe respectabilii moderatori, lezati de comportamentul nostru, sa participe, la o sarbatoare campeneasca a unui sat oarecare din Ungaria, De exemplu, la Nagyrabe, unde am participat si eu anul trecut. Serbarea e in fiecare an in luna mai. Sa vezi acolo steaguri peste steaguri, de la sireturi pana la palarie, poezii, traditii, etc. Cum ar fi sa vezi vreun maghiar deranjat de atata "nationalism"? Un motiv in plus pentru care ii respect! Alt exemplu: Merg la Salonta pe 15 martie (sarbatoarea maghiarilor) sa iau o soba pt prezentare. Modelul era in 2 culori (alb si rosu). Nu va zic cat or insistat oamenii de prin depozit sa iau si placi verzi, ca iese mai frumoasa soba :grin: Ce vreau sa zic cu exemplele astea? Nu-i destul ca ti-e rusine de multe ori sa zici ca esti roman mai peste tot in lume? acum a ajuns sa ne fie rusine ca suntem romani si la noi in tara? e o rusine sau un abuz sa ridici drapelul? daca noi insine nu ne respectam, n-are cine sa ne respecte, fratilor!! al' lu' Iancu Editat Martie 21, 2011 de PeCoclauri Noroi Bun !! LaGuraSobei.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
septi Postat Martie 21, 2011 Partajează Postat Martie 21, 2011 Re: Actiune ecologica Tasad 20.03.2011 Profi ca-ntotdeauna si la partea video si la cea gastro domnu Ciprian:br:br Da' ce namoale ati mai gasit............super tare Pana la urma o zi foarte reusita VITARA V6 IN ASTEPTAREA UNUI PAJERO :old A AJUNS :tr Si a plecat:cr:cr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pit ciprian Postat Martie 22, 2011 Partajează Postat Martie 22, 2011 Re: Actiune ecologica Tasad 20.03.2011 Chiar a fost o iesire reusita,iar un ceaun putem face si duminica 27.03 la trial,schimbam putin reteta. Mitsubishi Pajero 3000 V6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mihai JDD Postat Martie 22, 2011 Partajează Postat Martie 22, 2011 Re: Actiune ecologica Tasad 20.03.2011 Am urmărit şi eu puţin (din scoarţă-n scoarţă) discuţiile despre ridicarea drapelului. Domnilor,drapelul României nu reprezintă doar o bucată de material pe care unii o numesc însemn naţional, e o stare de spirit, e printre puţinele lucruri din păcate care mai defineşte România, spun asta cu jind şi durere-n suflet. A ridica un drapel nu trebuie să reprezinte imperativ nici o manifestare cu ocazia unei zile, iar cei care ridică drapelul doar cu ocazii speciale da-ţi-mi voie să îmi exprim opinia, nu-şi iubesc neamul şi ţara România şi sunt mai degrabă (RO)-MÂNI de la RO şi MÂNIA, sper că înţelegeţi ce spun adică MÂNIA asta care ne cuprinde din păcate acum se pare mai mult ca de obicei...Îmi permit să vă mai felicit odată pentru starea de spirit,pentru trăirile pe care le-am văzut la voi şi prin voi în tot ceea ce a însemnat acţiunea de duminică care da, a cuprins şi ridicarea drapelului. Nu doresc să lezez în nici un fel pe nimeni cu afirmaţiile de mai sus dar nici nu pot să nu mă exprim când vine vorba de un fapt,lucru,trăire care defineşte aceşt lăcaş, România!!!:jp1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mihai JDD Postat Martie 22, 2011 Partajează Postat Martie 22, 2011 Re: Actiune ecologica Tasad 20.03.2011 Remember!! Am uitat să vă mai spun să luaţi JDD-ul de mâine!:old:old:old:old Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cocoMPower Postat Martie 22, 2011 Partajează Postat Martie 22, 2011 Re: Actiune ecologica Tasad 20.03.2011 Chiar a fost o iesire reusita,iar un ceaun putem face si duminica 27.03 la trial,schimbam putin reteta. intradevar, o iesire foarte reusita :grin:, referitor la trial-ul de duminica, vom incerca organizarea lui aici in Oradea,cu ocazia aceasta voi deschide un nou topic pt aceast eveniment. I Love Apuseni Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Nissan GR Postat Martie 22, 2011 Partajează Postat Martie 22, 2011 Re: Actiune ecologica Tasad 20.03.2011 varutu schimba poza de profil cu Patrol trebuie facuta poza:x :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pit ciprian Postat Martie 22, 2011 Partajează Postat Martie 22, 2011 Re: Actiune ecologica Tasad 20.03.2011 Frumoasa zi...chiar dacă stropi, uneori de ploaie, alteori de ninsoare au încercat să "răpună" hărăzirea pe care toţi şi-au propus-o, aceea de-a face un bine celui pe care călcăm în fiecare zi şi fără de care n-am exista şi aşa efemeri cum suntem. Vă mulţumesc tuturor pentru că aţi acceptat să fiu printre voi şi am speranţa că vom mai fi împreună.În rest vă mai transmit să aveţi noroi mult subt roţi şi să luaţi JDD-ul miercuri.:br:br:br:brMihai redactorul şi fotograful de ieri Bine ai intrat in club:h5:br dar stimabile Misu sa ai mare grija ca dace te virusezi nu mai ai scapare:dr1:j:lr Mitsubishi Pajero 3000 V6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ile Dacian Postat Martie 22, 2011 Partajează Postat Martie 22, 2011 Re: Actiune ecologica Tasad 20.03.2011 varutu schimba poza de profil cu Patrol trebuie facuta poza:x :cl varutu prezintate si apoi om vedea :x:grin: Mitsubishi Pajero 2.5 DESCOPERAROMANIA4X4 Ai grija ce-ti doresti ca s-ar putea sa ti se implineasca ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mutu Postat Martie 22, 2011 Partajează Postat Martie 22, 2011 Re: Actiune ecologica Tasad 20.03.2011 Respect dreptul la libera exprimare. Dar consider ca folositi abuziv insemnele nationale. Rezuma-te la a fi moderator ! Iar VOUA, celor ce ati participat la actiune, TOT RESPECTUL PENTRU CE ATI FACUT ! Numai bine ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bigdaddy Postat Martie 23, 2011 Partajează Postat Martie 23, 2011 (editat) Re: Actiune ecologica Tasad 20.03.2011 Respect dreptul la libera exprimare. Dar consider ca folositi abuziv insemnele nationale. In virtutea dreptului la libera exprimare ... nu stiu cine a folosit intr-adevar abuziv insemnele nationale - baietii care au ridicat drapelul pe catarg sau dumneata dom'le moderator prin "ati 'onorat' gratarul" ... la caterinca suntem asi cu totii, numai ca unii nu se pot abtine. Sunt nascut aici , in ROMANIA , din tata maghiar si mama romanca. Ceea ce am invatat de la ai mei, in primul rand este sa incerc sa fiu OM. De asemenea, tot de la ei am invatat sa iubesc tara in care m-am nascut - adica ROMANIA, cu bune si rele, cu romani si unguri, cu sarbi si tigani ... Sunt umblat si in lume, am stat perioade suficient de lungi si in SUA si in Italia, am umblat si prin alte tari , mai exotice. Peste tot, dar in special in SUA, drapelul are un cult al sau. Nu este nimic neobisnuit sa arborezi drapelul national, si in curtea ta sau pe strada, chiar daca nu e ziua nationala - din contra e un prilej de mandrie. Lipsa de mandrie nationala (nu cea inteleasa gresit - nationalista) a adus poporul asta unde e ... Bravo baieti, fiti mindri de drapelul Romaniei. PS. am subliniat mai sus "tara in care m-am nascut" ... sa stiti ca oriunde veti merge, indiferent de nationalitatea declarata a parintilor si a voastra , veti ramane si veti fi considerati tot romani timp de generatii intregi, asa ca ar fi cazul sa faceti ceva ca sa puteti fi mandri de aceasta! Si poate ar trebui sa punem punct si discutiei inainte de a "termina" topicul :-) . Apropo, ca sa nu fiu off-topic de tot - duminica am absentat din pacate impotriva vointei mele, dar am sa reusesc sper sa ma revansez curand. Toate cele bune! Paul "Bigdaddy" Farago' Editat Martie 23, 2011 de bigdaddy Nissan Terrano II SGX - 2.4i - 1994- SWB - Strajerul NISSAN DRIVER Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ile Dacian Postat Martie 23, 2011 Partajează Postat Martie 23, 2011 Re: Actiune ecologica Tasad 20.03.2011 Jurnalul De Dimineata 23.03.2011,multumim Mihai Mitsubishi Pajero 2.5 DESCOPERAROMANIA4X4 Ai grija ce-ti doresti ca s-ar putea sa ti se implineasca ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pit ciprian Postat Martie 24, 2011 Partajează Postat Martie 24, 2011 Re: Actiune ecologica Tasad 20.03.2011 In loc de multumiri pt Mihai stimabilul ar fi foarte fericit cu o portie dubla de mancare ca nu-i gingas de loc:ha: Mitsubishi Pajero 3000 V6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tavi D. Postat Martie 24, 2011 Partajează Postat Martie 24, 2011 Re: Actiune ecologica Tasad 20.03.2011 Superb! Felicitari pentru tot ce ati facut! O idee minunata arborarea drapelului, tin ca pentru asta sa va felicit separat si cu tot respectul! BRAVO!:br:10 [sIGPIC][/sIGPIC] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Florin Pircalab Postat Iunie 26, 2011 Partajează Postat Iunie 26, 2011 Re: Actiune ecologica Tasad 20.03.2011 Narcis, ar fi interesant sa ne spui daca "s-au prins" puietii. Acela este scopul nostru 1995 Nissan Patrol 2.8 Timpul este cel mai bun profesor. Din pacate, isi omoara toti elevii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate