nissan4x4 Postat Martie 10, 2011 Autor Partajează Postat Martie 10, 2011 (editat) Re: Care masina e mai tare ca PATROL-ul si ..... DE CE? Nea Luigi ...am si eu o intrebare la matali... :grin: Ce te face pe matale sa crezi ca Patrolul e cea mai buna masina de teren si o face incomparabila cu celelalte? Concret ...cu argumente ... :wink: PS - intotdeauna am fost/sunt/voi fi un fan Nissan ... Chiar daca am acum o Toyota ...si poate si ceva urme de Nissan prin curte ... :grin: (sa nu uit cum a fost) Chiar nu asta era scopul, de a demonstra ca Patrolul este tare mai tare masina. Pur si simplu sunt curios cam care ar fi criteriile dupa care , posesorii de 4x4 , isi apreciaza masinile..... Faptul ca am pus Patrolul ca referinta, este numai pt a vedea si ceea ce nu apreciaza acestia la marca mea.... Dintr-o singura intrebare obtinem 2 indicatii. Pana acum , ce sa zic, a reiesit cam asa, ca "a mea e mai bengoasa" pt ca: - asta am in garaj - asta mi-o permit - la a mea nu scartzaie balamalele - e super pt ca e confortabila on road/offroad si stiu eu ca e cea mai tare la toate capitolele - patrolul are motorul powerless - patrolul e greu - am auzit ca motorul de 3000 se supraincalzeste..... si explodeaza mai asteptam sa vedem ce zice si restul lumii. Chiar sunt curiios... multumesc pt exprimarea opiniilor ! Editat Martie 10, 2011 de nissan4x4 ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ALPINA Postat Martie 10, 2011 Partajează Postat Martie 10, 2011 Re: Care masina e mai tare ca PATROL-ul si ..... DE CE? este pierdere de timp topicul daca nu se aduc argumente concrete :old NEVER DRIVE FASTER THAN YOUR GUARDIAN ANGEL CAN FLY!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Martie 10, 2011 Partajează Postat Martie 10, 2011 Re: Care masina e mai tare ca PATROL-ul si ..... DE CE? Multe pareri tin mai mult de subiectivism. Desi imi place Patrolu, desi imi plac mai mult Toyotele, nu consider nici una din ele ca si masina perfecta. Fiecare are plusuri si minusuri. Toyotele mele au motoare de 4L si 105 cai. Nu au nu stiu ce performate dar mie imi sunt dragi asa cum sunt. Oricum, modul in care ai lansat discutia este aiurea. Corect era sa iti spui tu intai de ce consideri tu ca Patrol-ul este cea mai tare masina (pt ca e evident ca asta e opinia ta). Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
razvan Postat Martie 10, 2011 Partajează Postat Martie 10, 2011 Re: Care masina e mai tare ca PATROL-ul si ..... DE CE? PINZGAUER !! Pentru cei cu atractie la noroaie. Oricum topicul se dorea sa fie o lauda la adresa Patrol-ului. O masina foarte buna dar stock este doar o masina. Cand incepi sa o transformi, deja nu mai este Patrol, Mitsubishi, Toyota etc - este altceva. Nu am avut niciodata Patrol. Doar Toyote si Mitsubishi. Dar mi-as dori un G. Chiar stock. VW Touareg V6 benzina - gaura neagra Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogthebat Postat Martie 10, 2011 Partajează Postat Martie 10, 2011 Re: Care masina e mai tare ca PATROL-ul si ..... DE CE? ...cum nu mi s-a raspuns la intrebarea pusa mai sus, o masina mai tare ca patrolu este Volvo Sugga "Do nothing, be nothing, say nothing ...and you will avoid criticism" Disco 2, TD5 HSE, 02 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Martie 10, 2011 Partajează Postat Martie 10, 2011 Re: Care masina e mai tare ca PATROL-ul si ..... DE CE? am patrol Y60 din 94 am fost cu o toyota LC 80 din 94 alta poveste, alt nivel alta treaba... pe langa faptul ca ai un confort interior incomparabil, antifonare, spatiu, organizare etc... mai e si blocantele (inclusiv fata) intradevar, era cu motor de 4,2 si eu am 2,8 care e un fel de petarda uda... dar si fata de 4,2 de pe patrol cred ca motorul da senzatia ca e mai vanos si rapoartele din cutie f bine potrivite consumul de asemenea a fost f mic sa nu uit...suspensia e din alt film, e mult peste suspensia shtoc de pe patrol astea sunt pareri personale si nu vreau sa ma cert cu cineva pentru ele... accept ca sunt subiectiv... forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
offroadTM Postat Martie 10, 2011 Partajează Postat Martie 10, 2011 Re: Care masina e mai tare ca PATROL-ul si ..... DE CE? Am condus foarte multi km cu Nissan y 60 ,y 61 dar dupa parerea mea Toyota hdj 80 este o clasa peste, am avut un y 61 motor 3 l fab 2000 cu 40000 km. Masina a mers foarte bine , dar la 70000 km dintr-o data un fum dupa mine ca o ceata .Sa spart un piston ( O GAURA APROXIMATIV DE 6 MM ): Am schimbat pistonu ,dupa 100 km din nou fum ( SA RUPT AXU LA TURBO) . Am pus turbo nou , si am vandut masina . Motorul 2,8 este mai bun fata de 3 L (DIN PUNCTUL MEU DE VEDERE ) salutari de la tm Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Martie 10, 2011 Partajează Postat Martie 10, 2011 Re: Care masina e mai tare ca PATROL-ul si ..... DE CE? mda..... unele argumente prea generale .... cand mi-am luat masina m-am interesat si am studiat ceva timp sa sa o iau pe ce mai buna .... si asa am facut .... am luat patrol y260 e cel mai andurant ..... Y60 se medifica cel mai misto .... oferta generoasa ... y61 le are pe toate plus confort ( in momentul de fata chair accesibile la bani ) in toate cele 3 cazuti varianta scurta merge bine cu oricare motor ... ... si ce e cel mai important ..... este ca o guma de 35-37 poti pune pe orice model cu mici modificari ..... ceea ce ptr alte marci e de pozat doar sau chiar imposibil .... cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Georgenis Postat Martie 10, 2011 Partajează Postat Martie 10, 2011 Re: Care masina e mai tare ca PATROL-ul si ..... DE CE? Eu cand am luat HDJ-ul din Germania am mers cu 180km/h pe autostrada doar sa vad daca poate ajunge la viteza aceea, si nu avea absolut nimic. Avea TUV nou si anvelope de strada Pirelli. Dar am venit in mod constant pe autostrada cu 140km/h si la final in Romania a iesit un consum mediu de 11%. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdrianZUZ Postat Martie 10, 2011 Partajează Postat Martie 10, 2011 Re: Care masina e mai tare ca PATROL-ul si ..... DE CE? Y60 scurt - prea greu, prea lat "in caroserie" ptr off road adevarat, motorul de 2.8 turat corespunzator imi pare mai ok decat 4.2 D normal aspirat. Y60 scurt - ptr strada aproape la fel de neplacut ca o vitara stock. Y60 scurt ptr Agnita Ladies Ride, Luane, Carnavale e super - nu se rupe, am caldurica, spatiu de diverse :x Concluzia - mi-am luat HDJ100. PS: Cand o sa bag patrolul la vanzare retractez totul, si daca il vand bine sunt gata sa-l declar cea mai buna masina din univers!:al FJ40 '77(vandut), HZJ74 01 HZJ80 '94, HDJ100 '98 (vandut), 120 '06 (vandut) UZJ100 03, Celica SupraMK2 82, Suzuki SJ500 88 ... si lista ramane deschisa Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Catalin.V Postat Martie 10, 2011 Partajează Postat Martie 10, 2011 Re: Care masina e mai tare ca PATROL-ul si ..... DE CE? HDJ-ul pare o masina superioara, dar vorbind despre masini de teren si despre comportamentul acestora off road, HDJ-ul e dezavantajat de cei 180km/h ... ajunge la aceasta viteza pentru ca are rapoarte mici in transmisie iar acest lucru cumulat cu planetarele slabe inseamna ca nu poate duce roti decente pentru off road. Nu ajuta cu nimic puterea daca nu o poti aplica la sol, iar daca rupi cateva planetare sigur o vinzi si iei un Y60 pentru iesiri in teren. Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Martie 10, 2011 Autor Partajează Postat Martie 10, 2011 Re: Care masina e mai tare ca PATROL-ul si ..... DE CE? S-ar parea ca numai HDJ e in carti, bine sa va aduc si eu argumentele mele, comparand, un pic inegal , Y60 2,8TD cu HDJ 4200: 1. Patrolul Y6o exista si lung dar si scurt, HDJ.... numai lunga. Asta inseamna ca este exclusa din start pt chestii extreme. Nu are clearence sub masina.... 2. Patrolul,Y60 de cand a inceput productia, pana s-a incheiat , 1n 1997 a folosit aceeasi mecanica. Pracatic 95% din piesele de pe masina din 1988 se potrivesc la masina din 1997. Motor, cutie, punti etc. Asta face sa fie usor, ieftin si rapid de reparat. De aici , peste tot in lume, este un model de masina foarte popular Hdj are multe variante constructive, pe motorizarea de 4200 sunt cel putin 3 varianta (neturbo, turbo 12V, turbo 24V), de aici probleme cu procuratul pieselor si implicit cu costul acestora. 3. Cred ca toata lumea e de acord ca tractiunea ( punti, cardane, reductor) sunt mai tzapene le Patrol. In plus HDJ e penalizat ( ca fiabilitate) de solutia tractiunii de SUV cu 4x4 permanent. Opinia mea este ca suprasolicita inutil planetarele si face ca reductorul masinii sa fie mai putin fiabil. Chestia cu blocantele e discutabila. La Patrol e stok pe spate, la HDJ e optional si numai pe modelul VX...... Sa zicem ca la Patrol SH ai garantat blocant pe cand la Toy numai daca ai noroc. 4. Treaba cu confortul si suspensiile e discutabila. S-ar putea sa fie ceva la masinile stok, dar dupa asta , odata cu sch kitului de suspensie ........ fiecare dupa gust. PE TOTAL, vad urmatoarele avantaje la Patrol - caroseria lunga sau scurta ........... dupa gust si necesitati - impozit accesibil - fiabila si usor de reparat, cu costuri relativ scazute . Piese pe toate drumurile... - ai blokant pe spate garantat ( de-l vrei sau nu-l vrei) - usor modificabil in .....orice ( de expeditie, de tura, de extrem, de tractare etc) - tractiunea cea mai capabila ( ca rezistenta) - masina e mai usoara ( 1750kg SWB si max 1998 kg pe Y60 de 4,2D) (apropo, motorul de 4,2 D e free maintenance, nu are curea de distributie, fiind pe pinioane. Se sch numai uleiul la motor si cam atat) - nu are electronica ......... ! Deci nici probleme pe linia asta - pret de achizitie f accesibil. LA HDJ - avantaj on road, datorita stabilitatii conferite de catre tractiunea permanenta - motorizarea de 4200td 24v ....... e una dintre cele mai bune din anii aceia. Si sunetul este mai ....ok. Din nefericire are pompa electronica si defectele il penalizeaza la capitolul fiabilitate. - echipari interioare superioare - probabil ca masina avand asa o tractiune atent realizata pt on road , sa fie mai rafinata in varianta stok in ceea ce priveste suspensia . ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Martie 10, 2011 Partajează Postat Martie 10, 2011 (editat) Re: Care masina e mai tare ca PATROL-ul si ..... DE CE? Pana la urma constat ca Patrolul nu e cea mai cea mai...masina din univers! Cea mai tare masina e aia pe care o avem in parcare ... :grin: Pana si nea Luigi confirma "teoria tabu" ... Cu HDJ-ul am mers cu 150km/h pe autoband ...cu Y61 la fel. La consum sunt cam pe aceeasi linie. Ca si confort in interior idem. La greutate la fel. La stabilitate idem Ca si motorizari, cel mai bun/fiabil/rezistent la stres motor pe Patrol este aspiratul de 4.2. La fel si la Toyota tot 4.2 aspirat ... Daca ar fi sa le comparam ca putere cred ca sunt ambele pe aceeasi linie. Ca o observatie ...la Patrol motorizarea de 2.8 se pare ca e mai buna decat cea de 3 litri. O chestie care nu prea mi-a placut: ambreiajul subdimensionat (240mm) in raport cu greutatea masinii/ puterea motorului. Alte marci nu stiu ca n-am incercat. LE Problema tractiunii integrale permanente la HDJ se rezolva cu montarea de MRL manuale pe fata. Referitor la distributia de HDJ: banuiesc ca stii in ce sta acea distributie: o curea si o rola. Partea cu impozitul e discutabila. Nu poate fi considerat un criteriu de departajare. Exista solutii in acest sens. Nu poti face comparatie intre LJ70 si Y60. LJ70 nu poate fi considerata masina ... :grin: (sa ma scuze posesorii ...e un cotet pe roti, un fel de samurai). La J7 de la Toyota exista si varianta la 4 usi. E rara dar exista. Editat Martie 10, 2011 de Yonutz consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Martie 10, 2011 Autor Partajează Postat Martie 10, 2011 Re: Care masina e mai tare ca PATROL-ul si ..... DE CE? Desi comparatia Nissan-Toyota mi s-ar parea mai echitabila studiind Y60 si LJ70, pe motorizare europeana - Y60 si scurt si lung , LJ70 numai scurt - Y60 motorizare de 6 cil in linie , de 116 CP, LJ70 2400TD de numai 88CP , 4 cil in linie - Y60 blocant spate stok, LJ 70 ......... zero blocante - Y60 frane spate disc , LJ70 are saboti pe spate, pana in 1993. Daca sarim la modelele de 4200 ... - Y60 e pe elicoidale, Toy ramane pe foi.. - Y60 pe discuri spate, Toy pe saboti Y60 ramane cu aceeasi mecanica, Toy iar ruleaza motorizari si transmisii variate.... ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Martie 10, 2011 Autor Partajează Postat Martie 10, 2011 Re: Care masina e mai tare ca PATROL-ul si ..... DE CE? Dar ............ de JEEP nu zice nimeni ........ nimik? ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bgd999 Postat Martie 10, 2011 Partajează Postat Martie 10, 2011 Re: Care masina e mai tare ca PATROL-ul si ..... DE CE? Sunt si eu curios, cand va uitati la o masina si are blokante peste blokante, frane cu disc de 500 mm si motoare de 1000 de cp si NU VA PLACE CUM ARATA, o mai luati??? eu personal, trebuie intai sa-mi placa cum arata, sa o simt frumoasa, si apoi sa vad cum as putea sa o fac mai buna prin fortele si ideile mele. poate de aceea Patrolu etse mai bun, poti sa-ti-l faci cum vrei tu, si sa-l simti al tau. daca totul vine din fabrica gata facut, unde este farmecul? :dr1 PATROL Y61 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Georgenis Postat Martie 10, 2011 Partajează Postat Martie 10, 2011 Re: Care masina e mai tare ca PATROL-ul si ..... DE CE? In aceeasi clasa cu Y60 varianta lunga (chiar si scurta) este HDJ80 si cam din aceeasi perioada. LJ70 este varianta light-duty si era si mult mai ieftina. La comparatia Y60 vs HDJ80 , Toyota este mai buna la toate capitolele, scrie asta si in revistele vremii (daca vreti pun scan-uri cu teste comparative). Ai pus o intrebare in titlul topicului si s-a raspuns, au fost si argumente. Oricine a mers cu ambele masini trebuie sa fie obiectiv si sa recunoasca care e mai buna... Singura diferenta in minus la 80 este grupul fata de 8" care este mai mic, in rest nu sunt diferente nici la diametrul homocineticii si nici la diametrele axelor planetare. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alex22_xxx Postat Martie 10, 2011 Partajează Postat Martie 10, 2011 Re: Care masina e mai tare ca PATROL-ul si ..... DE CE? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Martie 10, 2011 Autor Partajează Postat Martie 10, 2011 Re: Care masina e mai tare ca PATROL-ul si ..... DE CE? In aceeasi clasa cu Y60 varianta lunga (chiar si scurta) este HDJ80 si cam din aceeasi perioada. LJ70 este varianta light-duty si era si mult mai ieftina. La comparatia Y60 vs HDJ80 , Toyota este mai buna la toate capitolele, scrie asta si in revistele vremii (daca vreti pun scan-uri cu teste comparative). Ai pus o intrebare in titlul topicului si s-a raspuns, au fost si argumente. Oricine a mers cu ambele masini trebuie sa fie obiectiv si sa recunoasca care e mai buna... Singura diferenta in minus la 80 este grupul fata de 8" care este mai mic, in rest nu sunt diferente nici la diametrul homocineticii si nici la diametrele axelor planetare. Daca ai, pune te rog o poza cu HDJ scurt. Nu am vazut nici una pana acum.......... ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
eul Postat Martie 10, 2011 Partajează Postat Martie 10, 2011 Re: Care masina e mai tare ca PATROL-ul si ..... DE CE? spun doar ce am constatat: daca mergi pe asfalt cu masina care trebuie, nu mai apuci sa vezi nici in retrovizoare patroale sau toyote iar in teren, cel mai adesea poti sa le admiri in voie troliindu-se daca deasemenea esti in masina care trebuie, adica in Samurai :h5 XJL... 4L Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Martie 10, 2011 Partajează Postat Martie 10, 2011 (editat) Re: Care masina e mai tare ca PATROL-ul si ..... DE CE? fiecare masina are plusuri si minusuri....am trecut prin destule masini ...ca sa-mi fac o parere.....Patrol....transmisie si punti rezistente.....Toyota....idem.....Jeep....motoare simple si puternice....transmisia...jalnica.....Samurai...extrem de fiabil.....Mitsubishi....motor transmisie super.....trenul fata mai sensibil ptr mine cea mai buna masina este aceea pe care o am :grin: pe temele astea putem discuta....ani de zile..fara un raspuns concret Editat Martie 10, 2011 de Marius C alias Turagmes Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sorin b Postat Martie 10, 2011 Partajează Postat Martie 10, 2011 Re: Care masina e mai tare ca PATROL-ul si ..... DE CE? Din ce am citit pana acuma patrolu ii masina,din mai toate punctele de vedere: -motor 2.8 fiabil -intretiner,piese usor de gasit -motoru 4.2 istorie motoare ce merg pana la un milion de km PATRL\:1 Si restu CANCAN Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Martie 10, 2011 Partajează Postat Martie 10, 2011 Re: Care masina e mai tare ca PATROL-ul si ..... DE CE? Mariuse Mitzu nu are bascule pe fata? De unde punte fata? :grin: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Heavy D. Postat Martie 10, 2011 Partajează Postat Martie 10, 2011 Re: Care masina e mai tare ca PATROL-ul si ..... DE CE? Buna seara ! Tare ? Notiunea de tare trebuie clar definita, in aceasta situatie... Sa vorbim de masini stock: - la Jeep gasesti 5.2, 5.9, si 6.1 Hemi. In "ambele" trei situatii, cu posibilitate de blower. Care blower mai aduce circa 40-60% performanta. - transmisia stock este subtire subtire si TD-ul de 2.5 de la VM e aiurea. - frane pe discuri la 85% din Grand-uri. Dar e nesemnificativ, pentru ca o frana pe aer cu tambur e exagerat de buna. Am 12 ani de experienta cu asa ceva... - dimensiuni rezonabile pentru off-road. Nu e lat cat un autobuz si nici lung ca Route 66. - upgrade si modificari ? Nici luati laolalta, ceilalti nu ofera atatea variante. Da, am Cherokee. Nu scartaie, uneori scutura si motorul actual suna a tractor old-school. Dar duce 33" prin locuri speciale... Acum, sa vorbim de masini de alt gen. Nu vad bine un 4.2TD incercand sa faca ce face un Cummins de 5.9 sau 6.7, un Detroit de 6.2 sau 6.5 sau un Powerstroke de 7.3. Vorbim de diesele aici. Ca benzinarele sunt superioare prin definitie, iar automatele americane la fel... NP205 si D300 sunt mult mai sus decat ce stie muritorul de rand ca are pe masina lui japoneza, coreeana sau germana. Ca sa nu vorbesc de ATLAS II cu doua sau patru trepte... Punti ? D60 e deja mai sus decat orice punte de Nissan. Si exista D70, D80, Dana S110, D135, GM14BFF, Ford 9", Rockwells... In garaj in schimb, n-as tine neaparat doar o singura masina... Adica, pe langa Jeep, daca tot e vorba de 4x4, ar arata bine un H1 "military trim" de prin 1990, un K30 de prin '87 si un RAM nou cu 6.7 si doua turbine, dus pana la 1300CP si 3000Nm. Ultimul asa, de amorul artei, dedicat special baietilor cu M-Power, Skyline, SL, SLS, Brabus, Lorinser, etc... Capitolul 4x2 il discutam cu alta ocazie... Stima, Dragos Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Martie 10, 2011 Partajează Postat Martie 10, 2011 Re: Care masina e mai tare ca PATROL-ul si ..... DE CE? Yonutz...stiu ca are bascule pe fata...trebuia sa spun trenul fata :grin: in rest...inca nu i-m gasit alte puncte slabe cum am spus mai sus se poate discuta mult si bine pe tema asta...in general se discuta...pe echipare...stoc daca incepem sa discutam pe modificari.....deja sunt alte filme Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate