suzimm Postat Martie 10, 2011 Partajează Postat Martie 10, 2011 in acte, hiluxul este trecuta ca si autoultilitara? audi a4b8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dennis Postat Martie 10, 2011 Partajează Postat Martie 10, 2011 Re: o intrebare pentru posesorii de hilux Da.Este scris in talon si in carte . Daca nu are hardtop - suprastructura deschisa daca are , omologat , inchisa si are anumite modificari la mase . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hilux2009 Postat Martie 10, 2011 Partajează Postat Martie 10, 2011 Re: o intrebare pentru posesorii de hilux Autoutilitara, impozit 374 lei/an. Ex Toyota Hilux 2.5 D4D - 2009 - furat in 04.04.2012. Fiat Stilo 1.9 Multijet - 2006 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzimm Postat Martie 10, 2011 Autor Partajează Postat Martie 10, 2011 Re: o intrebare pentru posesorii de hilux cunoaste cineva cat ar fi taxa de poluare in acest caz?cu tot cu depreciere. audi a4b8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator VLAD REBENCIUC Postat Martie 10, 2011 Partajează Postat Martie 10, 2011 Re: o intrebare pentru posesorii de hilux cunoaste cineva cat ar fi taxa de poluare in acest caz?cu tot cu depreciere. da,este considerat autoutilitara Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
danutlupu Postat Martie 10, 2011 Partajează Postat Martie 10, 2011 Re: o intrebare pentru posesorii de hilux Autoutilitara, impozit 374 lei/an. Esti sigur? Tocmai am platit impozitul pe un an de peste 800 lei si rovigneta 470 lei. danutlupu@yahoo.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
robidesign Postat Martie 10, 2011 Partajează Postat Martie 10, 2011 Re: o intrebare pentru posesorii de hilux este imposibil sa ai asa mare impozit. Don't hate the player, hate the game! Toyota Hilux Vigo 3.0 D4D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Martie 10, 2011 Partajează Postat Martie 10, 2011 Re: o intrebare pentru posesorii de hilux Ia rasfoiti putin topicul de mai jos , sa vedeti aberatiile si ciudateniile impozitarii la pick-up....... http://forum.club4x4.ro/showthread.php?50833-Impozit-auto-arhiva&p=683870#post683870 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rommy20005 Postat Martie 10, 2011 Partajează Postat Martie 10, 2011 Re: o intrebare pentru posesorii de hilux Eu am avut Toyota Hilux dublecab trecuta in carte automobil mixt, motor de 2.8 diesel noneuro si anul asta aveam impozitul la ea 800 si ceva de ron. Anul trecut aveam 360 ron. Din ce stiam eu diferentele de automobil-mixt si autoutilitar e doar de locuri, cel mixt are 5 locuri iar utilitar 2. zic si io......... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
danutlupu Postat Martie 11, 2011 Partajează Postat Martie 11, 2011 Re: o intrebare pentru posesorii de hilux Am uitat sa precizez ca masina mea e inmatriculata pe pers fizica si chiar pensionar (babacu) ca eu de fel lucrez des cu statul si stiu ce le poate pielea. Deci inregistrata ca autoutilitara 2500 cc, pe pers fizica pensionar (cu reduceri) impozit peste 800 RON/an platit acum o saptamana. Sa pregatesc un sprit de molotov si sa le fac o cinste ? O fi trecut-o dobitocii gresit sau asta e impozitul? danutlupu@yahoo.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kermit Postat Martie 11, 2011 Partajează Postat Martie 11, 2011 Re: o intrebare pentru posesorii de hilux Hilux 2006 - 5 locuri Autoutilitara - impozit: 429 - 500 lei maxim inmatriculata pe firma (429 a fost anul trecut) - rovinieta pe la 400 lei nu stiu execat ca e in masina danutlupu: 800 ... cred ca ai platit cam mult - sa nu fie inmatriculata ca autoturism TOYOTA Hilux 2.4, D4D 4x4 SUZUKI Samurai 1.6, 8v 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dennis Postat Martie 11, 2011 Partajează Postat Martie 11, 2011 Re: o intrebare pentru posesorii de hilux Eu am la fel ca tine inscrisa anul acesta si impozitul este de 354 ron /an , poate nu este trecuta autoutilitara in acte sau a fost gresit inregistrata la circa financiara. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
robidesign Postat Martie 11, 2011 Partajează Postat Martie 11, 2011 Re: o intrebare pentru posesorii de hilux autoutilitara suprastructura deschisa motor de 3000 pe firma impozit maxim 400lei si din cate stiu nu prea se ia dupa motor ca ii ceva cu masa maxima. Don't hate the player, hate the game! Toyota Hilux Vigo 3.0 D4D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pretorian Postat Martie 11, 2011 Partajează Postat Martie 11, 2011 Re: o intrebare pentru posesorii de hilux Atentie, nu peste tot impozitul are aceeasi valoare, fluctueaza in functie de zona, insa 800 lei chiar e mult(in general diferenta e de cateva zezi de lei) sigur e trecuta ca autoturism verifica asta la sectia financiara. Un aspect de care trebuie sa tii cont este ca si rovinieta ai platit-o 400 lei iar la auto utilitare B1 este de aprox. 800 lei. Concluzie la tine e pe invers, trebuia impozitul 400 + - si rov. 800 +- ori cum ai da-o tot la banii aia ajungi daca le platesti pe amandoua :ha: Toyota Hilux Vigo 2.5 Can Am 800 LTD Nu incerca sa alergi mai tare decat poate ingerul tau pazitor sa zboare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
codufiscal Postat Martie 11, 2011 Partajează Postat Martie 11, 2011 Re: o intrebare pentru posesorii de hilux Atentie, nu peste tot impozitul are aceeasi valoare, fluctueaza in functie de zona, insa 800 lei chiar e mult(in general diferenta e de cateva zezi de lei) sigur e trecuta ca autoturism verifica asta la sectia financiara. Un aspect de care trebuie sa tii cont este ca si rovinieta ai platit-o 400 lei iar la auto utilitare B1 este de aprox. 800 lei. Concluzie la tine e pe invers, trebuia impozitul 400 + - si rov. 800 +- ori cum ai da-o tot la banii aia ajungi daca le platesti pe amandoua :ha: Vezi ca faci confuzie. Impozitul se stabileste in functie de capacitatea cilindrica a motorului, chiar si pentru utilitare pana la 12 tone, e fix, nu fluctueaza si este determinat dupa o grila (grila respectiva apare si aici pe forum intr-un topic la care face referire Astral un post mai sus). Colegul care a platit 800 de lei a platit prea mult, probabil deoarece masina e trecuta din greseala ca autoturism. Diferentele de citiva zeci de lei apar ca urmare a unor taxe locale stabilite de consiliul local al respectivei localitati (taxa de parcare, spre exemplu). Vigneta pentru utilitara N1 e in jur de 470 de lei (nu mai stiu exact) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cipri778 Postat Martie 11, 2011 Partajează Postat Martie 11, 2011 Re: o intrebare pentru posesorii de hilux Sau e pe persoana juridica si nu fizica. don't worry, be happy Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pretorian Postat Martie 11, 2011 Partajează Postat Martie 11, 2011 Re: o intrebare pentru posesorii de hilux Vezi ca faci confuzie. Impozitul se stabileste in functie de capacitatea cilindrica a motorului, chiar si pentru utilitare pana la 12 tone, e fix, nu fluctueaza si este determinat dupa o grila (grila respectiva apare si aici pe forum intr-un topic la care face referire Astral un post mai sus). Colegul care a platit 800 de lei a platit prea mult, probabil deoarece masina e trecuta din greseala ca autoturism. Diferentele de citiva zeci de lei apar ca urmare a unor taxe locale stabilite de consiliul local al respectivei localitati (taxa de parcare, spre exemplu). Vigneta pentru utilitara N1 e in jur de 470 de lei (nu mai stiu exact) Daca e cum spui tu de ce unii platesc 370 si altii 390 de lei la acelasi tip de autoutilitara? E un coleg mai sus care scrie ca a platit 354 lei si zice ca are aceeasi masina :al cum se explica asta? Toyota Hilux Vigo 2.5 Can Am 800 LTD Nu incerca sa alergi mai tare decat poate ingerul tau pazitor sa zboare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
codufiscal Postat Martie 11, 2011 Partajează Postat Martie 11, 2011 Re: o intrebare pentru posesorii de hilux Daca e cum spui tu de ce unii platesc 370 si altii 390 de lei la acelasi tip de autoutilitara? E un coleg mai sus care scrie ca a platit 354 lei si zice ca are aceeasi masina :al cum se explica asta? Colegul care a platit 354 lei zice ca a inscris masina anul acesta, deci e o diferenta de cateva zile de la inceputul anului pana cand a inscris el masina, si e normal sa nu plateasca si pentru perioada cat masina nu a fost a lui. Celelalte diferente de 370 si 390 lei cred ca provin de la anumite taxe locale care difera de la o localitate la alta. In rest, nu mai stiu. Legea e facuta de altii, eu doar o citez. La mine in localitate platesc suplimentar, pe langa impozit (TMT) si o taxa de parcare pentru fiecare masina, taxa al carei cuantum nu il cunosc, e ceva in jur de 15 lei. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pretorian Postat Martie 11, 2011 Partajează Postat Martie 11, 2011 Re: o intrebare pentru posesorii de hilux Celelalte diferente de 370 si 390 lei cred ca provin de la anumite taxe locale care difera de la o localitate la alta. In rest, nu mai stiu. Legea e facuta de altii, eu doar o citez. Pai si io ce am scris mai sus? ca difera de la unii la altii, era vorba de locatii :uameni Toyota Hilux Vigo 2.5 Can Am 800 LTD Nu incerca sa alergi mai tare decat poate ingerul tau pazitor sa zboare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
danutlupu Postat Martie 11, 2011 Partajează Postat Martie 11, 2011 Re: o intrebare pentru posesorii de hilux Azi am vb cu cu tip care are o Navara pe pf tot la Iasi, impozit aproape 900 RON. Astia de aici gresesc cam mult si des si mi-ati facut chef de cearta, daca nu rezolv cu vorba buna ne vedem la tv! danutlupu@yahoo.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
robidesign Postat Martie 12, 2011 Partajează Postat Martie 12, 2011 Re: o intrebare pentru posesorii de hilux Impozitul nu trece sigur de 400-500lei la ele iar rovinieta este la fel in toata tara 99 de euro. masina este trecuta la clasa B. Don't hate the player, hate the game! Toyota Hilux Vigo 3.0 D4D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
robidesign Postat Martie 12, 2011 Partajează Postat Martie 12, 2011 Re: o intrebare pentru posesorii de hilux Din surse sigure(de la primarie) iti pot spune ca hilux cu motor de 2500 sau orice utilitara ca si ea are inpozit 360ron/an iar motor de 3000 ca si al meu 450ron/an. Rovinieta poti sa vezi la benzinarie 99 de euro/an. Impozitele sant din Cluj-Napoca. Don't hate the player, hate the game! Toyota Hilux Vigo 3.0 D4D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
danutlupu Postat Martie 24, 2011 Partajează Postat Martie 24, 2011 Re: o intrebare pentru posesorii de hilux Am fost programat pt restituirea banilor luati in plus "din greseala". Problema este ca "au gresit" la toti posesorii de autoutilitare din Iasi, ar mrita sa le vina cineva in vizita si sa-i intrebe de sanatate. danutlupu@yahoo.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pretorian Postat Martie 24, 2011 Partajează Postat Martie 24, 2011 Re: o intrebare pentru posesorii de hilux un lucru bun macar ca va dau banii inapoi Toyota Hilux Vigo 2.5 Can Am 800 LTD Nu incerca sa alergi mai tare decat poate ingerul tau pazitor sa zboare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
danutlupu Postat Martie 24, 2011 Partajează Postat Martie 24, 2011 Re: o intrebare pentru posesorii de hilux Problema e ca eu cu ajutorul vostru, pentru care va multumesc, am aflat de frauda; am anuntat cativa prieteni si le-am spus sa se duca sa-si recupereze banii, dar mare majoritate va ramane pagubita an de an pentru acest F U R T al Primariei Iasi directia de taxe locale si impozite danutlupu@yahoo.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate