codufiscal Postat Martie 24, 2011 Partajează Postat Martie 24, 2011 Re: o intrebare pentru posesorii de hilux Problema e ca eu cu ajutorul vostru, pentru care va multumesc, am aflat de frauda; am anuntat cativa prieteni si le-am spus sa se duca sa-si recupereze banii, dar mare majoritate va ramane pagubita an de an pentru acest F U R T al Primariei Iasi directia de taxe locale si impozite Nu e frauda. Nici macar furt. Frauda si furtul sunt fapte savarsite cu intentie. E o greseala determinata de incompetenta, prostia sau doar neatentia unor functionari. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BogdanATV Postat Martie 24, 2011 Partajează Postat Martie 24, 2011 Re: o intrebare pentru posesorii de hilux Scuze de off topic. Cat este asigurarea obligatorie la Hilux de 3000 cm ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
calin SB Postat Martie 24, 2011 Partajează Postat Martie 24, 2011 Re: o intrebare pentru posesorii de hilux Mare atentie la formulare: cei de RAR au scris la unele "automobil mixt" iar la altele "autoturism mixt". Exemplu concret cu Dacia papuc, cu 4 usi si bena. La mine la serviciu apare "automobil mixt", caz in care rovignieta e calculata dupa masa totala maxim autorizata (ca la toate utilitarele), iar un prieten are acelasi tip de masina, cu un an diferenta, dar are trecut in carte si talon "autoturism mixt" si plateste rovignieta dupa capacitatea cilindrica, ca orice autoturism. De impozit nu stiu cit platim. Primariile au dreptul sa aplice o majorare sau reducere de citeva procente fata de grila nationala. De acolo poate apare diferenta de citiva lei de care se discuta mai sus. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
danutlupu Postat Martie 24, 2011 Partajează Postat Martie 24, 2011 Re: o intrebare pentru posesorii de hilux Primariile au dreptul sa aplice o majorare sau reducere de citeva procente fata de grila nationala. De acolo poate apare diferenta de citiva lei de care se discuta mai sus. Diferenta aia e de 450 lei in plus luati asa din greseala anual, iar pe cartea de identitate scrie clar AUTOUTILITARA; fostul proprietar a platit si el aprox 800 lei impozit, cei pe care ii mai stiu - la fel 800-900 RON. Daca te gandesti ca in Iasi sunt sa zicem 1.500 utilitare *450 RON luati in plus la fiecare din greseala = MULT :ang1 danutlupu@yahoo.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Pali Postat Martie 25, 2011 Partajează Postat Martie 25, 2011 Re: o intrebare pentru posesorii de hilux Hiluxul meu de 3.0 l, este trecuta in acta ca utilitara pe persoana fizica, - impozitul a fost 403 ron/an, iar taxa de drum putin peste 400 ron/an. Pali Kosa; +40 744 860 966 kosapal@hotmail.com ; palkosa@yahoo.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
geo samurai Postat Martie 29, 2011 Partajează Postat Martie 29, 2011 Re: o intrebare pentru posesorii de hilux din pura coincidenta, am intrebat chiar astazi un lucrator in domeniu (primarie) si mi-a spus ca este aproape 900 ron pt acest tip de motor (2500cc). deci , raspuns corect : 800 si ceva ron Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
danutlupu Postat Martie 29, 2011 Partajează Postat Martie 29, 2011 Re: o intrebare pentru posesorii de hilux Deci inca planeaza suspiciunea, astia prin primarie ori toti :pr si:pt :asdegeaba timpul pe acolo ori is pusi pe secmaneala. Eu as da o tura pe la ei :ps:ca danutlupu@yahoo.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate