pit ciprian Postat Martie 15, 2011 Partajează Postat Martie 15, 2011 Azi 15 martie este ziua maghiarilor de pretutindeni, prilej cu care in Odorheiul Secuiesc unii au inteles ca aceasta sarbatoare trebuie marcata prin ceva deosebit. Au adus un manechin de plastic, l-au imbracat in portul traditional al motilor , l-au denumit Avram Iancu si l-au spanzurat in centrul orasului!!! Ce parere aveti? Mitsubishi Pajero 3000 V6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tdanys Postat Martie 15, 2011 Partajează Postat Martie 15, 2011 Re: A Fost Spanzurat Avram Iancu!!! http://www.youtube.com/watch?v=X2vDRkjPJY0 ca un extremist face asta nu e nimic anormal.....ceea ce este sublim este ca omul lucreaza la fiscul (in Romania nu in Ecuador) iar PARLAMENTUL ROMAN a avut liber 2 zile cu ocazia zilei maghiarilor.....yupi.....:banana :al:uameni:pr isuzu trooper, lada niva,defender TD5, defender Td4, ZIL 131, LC 120 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
liviuplaton Postat Martie 15, 2011 Partajează Postat Martie 15, 2011 Re: A Fost Spanzurat Avram Iancu!!! astea is guvenantii pt niste voturi is in stare va vanda si tara Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Martie 15, 2011 Partajează Postat Martie 15, 2011 (editat) Re: A Fost Spanzurat Avram Iancu!!! totul e usor o sesizare la parchet exista in codul penal sanctiune specifica pentru defaimarea insemnelor nationale simpla chemare de 5-10 ori la parchet sa dea declaratii ..o sa fie suficient sa il termine nervos editare ulterioara.... hopa, nu mai este infractiune http://dantanasescu.ro/2010/12/01/ofensa-adusa-insemnelor-nationale-scoasa-din-noul-cod-penal.html Editat Martie 15, 2011 de soimu` forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tarzy Postat Martie 15, 2011 Partajează Postat Martie 15, 2011 Re: A Fost Spanzurat Avram Iancu!!! nu ca as aproba actiunea "fiscuitului" care fie vorba intre noi e chiar penibila dar intreb si eu .... care-s insemnele alea nationale defaimate aici? Eu nu vad decat pe unu care spanzura o papusa in fata a cca 10 tanci de maxim 10 ani ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Martie 15, 2011 Partajează Postat Martie 15, 2011 Re: A Fost Spanzurat Avram Iancu!!! Tipul din videoclip nu reprezinta o minoritate si nici o categorie sociala .Actiunea lui este una singulara si nu reprezinta ideologia sau mentalitatea maghiarilor din Romania.Va rog fiti moderati si nu jigniti inutil.De fel propun inchiderea topicului ptr ca este una in afara spritului 4x4! NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
blavenstein Postat Martie 15, 2011 Partajează Postat Martie 15, 2011 Re: A Fost Spanzurat Avram Iancu!!! Ce fac mai exact ca nu inteleg? E principiul actiunii si reactiunii (Fizica de clasa a 9-a). Dai in mine dau in tine. Nu imi aduc aminte sa fi facut ceva asemanator de 1 Decembrie sau 24 Ianuarie. As avea multe de spus dar nu e cazul pt ca este un forum dedicat 4x4 nu politic. eu zic sa te abtii cu privire la spusul unor cuvinte pe care apoi sa le regreti ,nu exista padure fara uscaturi,actiunea tipul chiar este de dezgustatoare,cinica,ironica si mai ales sovina,lucru care mai este intalnit in jud Harghita , Covasna si chiar Mures ,pt un dobitoc nu cred ca trebuie sa sufere o natiune,cred ca nici un om care cat de cat este normal nu poate fi de acord cu tampeniile ce le face acest cretin,probabil ca el asta a inteles din istorie,dar sa nu uitam ca suntem pe un forum 4x4 iar eu cred ca aceste discutii chiar nu isi au locul aici tractari auto profi cu o vechime de peste 18 ani tel 0744621055 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pit ciprian Postat Martie 15, 2011 Autor Partajează Postat Martie 15, 2011 Re: A Fost Spanzurat Avram Iancu!!! Evident ca atunci cand nu ne convine un lucru propunem urgent inchiderea discutiei.... Pt mine avram iancu reprezinta un simbol national, puteti sa ma considerati oricum si ca un roman care nu am jignit nici o nationalitate ma consider jignit. Nu mi se pare ca acest topic este unul politic deoarece nu am adus in discutie nici o actiune a unui partid politic. Pt cei care ma vor considera un extremist roman vreau sa spun ca nasii mei de cununie sunt unguri. Daca moderatorii care supravegheaza acest topic il considera unul nationalist, extremist sa-l inchida. Multumesc Mitsubishi Pajero 3000 V6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
blavenstein Postat Martie 15, 2011 Partajează Postat Martie 15, 2011 Re: A Fost Spanzurat Avram Iancu!!! bun ,si acum ce vrei sa facem?Sa mergem peste toti ungurii si sa le luam capul ca un tembel a facut ceea ce a facut?Nu ajung cate probleme de subexistenta avem fiecare ,ca-i ungur ca-i roman ,suntem in acelasi cacat pana in gat,tocmai de aceste scandaluri mai avem nevoiemai bine vorba unuia:nu te pune cu prostul ca te invinge cu prostia lui tractari auto profi cu o vechime de peste 18 ani tel 0744621055 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Martie 15, 2011 Partajează Postat Martie 15, 2011 Re: A Fost Spanzurat Avram Iancu!!! De acord cu Zolamaister si cu blavenstein. Ala e un dobitoc care nu merita bagat in seama si comportamentul lui nu trebuie generalizat. Va spune asta un roman get beget. Autoritatile ar trebui sa il ia putin la intrebari dar slabe sperante...din pacate. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
evgheny Postat Martie 15, 2011 Partajează Postat Martie 15, 2011 Re: A Fost Spanzurat Avram Iancu!!! Stimati prieteni si Romani si Unguri Faptul ca ati ajuns la astfel de discutii pe un forum care ne uneste sau nu ne dezbina, demonstreaza ca nu ati invatat nimic din ce s-a intamplat in anii astia postdecembristi.Dobitocul ala cu papusa, indiferent de nationalitatea lui a reusit sa va provoace la niste discutii contradictorii si jignitoare, in conditiile in care va cunoasteti si va apreciati reciproc de fiecare data cand va intalniti. Asa ca va rog frumos inchideti topicul asta si nu mai puneti botul la provocari sin astea ieftine indiferent cat de patrioti ati fi voi. Sunt sigur ca ungurii adevarati nu au nimic de a face cu mizeriile astea....am dreptate Zoli? Club 4x4 Bucuresti http://www.club4x4bucuresti.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
White Wolf Postat Martie 15, 2011 Partajează Postat Martie 15, 2011 Re: A Fost Spanzurat Avram Iancu!!! bun ,si acum ce vrei sa facem?Sa mergem peste toti ungurii si sa le luam capul ca un tembel a facut ceea ce a facut? Nu! Ar trebui sa mergem doar peste tembelul respectiv si sa-i luam capul!!! Pentru ca daca respira aerul din tara asta si daca ma-sa l-o cacat pe pamantul asta se cheama ca-i roman si asa trebuie sa se poarte! Asta as face personal unui imputit ca ala din film! Sincer sa fiu n-am avut bafta sa intalnesc unul niciodata, dar cu toata placerea las calca pe cap! Nu am nici o treaba cu vorbitorii de limba maghiara din Romania! Sunt printre ei oameni minunati, cunosc si eu cativa! In schimb, le-as infige cu placere un topor in cap in momentul in care ar incepe sa viseze la autonomie si alte tampenii de genul asta si in clipa in care ar proceda cum a procedat nefericitul din filmul postat mai sus! Nu se simt romani? Nu stiu sa vorbeasca romaneste desi aici s-au nascut si au crescut? Granitele sunt deschise ... Duca-se! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Martie 15, 2011 Partajează Postat Martie 15, 2011 Re: A Fost Spanzurat Avram Iancu!!! "Sunt sigur ca ungurii adevarati nu au nimic de a face cu mizeriile astea....am dreptate Zoli?" :brse vede ca esti strasnic!si ma bucur ca n-ai uitat bancurile mele...:ha: NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
catabala Postat Martie 15, 2011 Partajează Postat Martie 15, 2011 Re: A Fost Spanzurat Avram Iancu!!! Inchide-ti va rog topicul, nu e de ajuns cat ne manipuleaza politicienii unii impotriva celorlalti ? Ne-am nascut cu totii aici pe acest pamant si trebuie sa traim in armonie, sa incercam sa ii ignoram pe toti agitatorii. Haideti sa ne continuam discutiile noastre despre planetare, motoare, caroserii si natura. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
danutlupu Postat Martie 15, 2011 Partajează Postat Martie 15, 2011 Re: A Fost Spanzurat Avram Iancu!!! Eu nu am nimic cu nimeni, nu sunt extremist si de asta e bine sa se rezolve in mod calm problema. Pentru asta propun sa strangem ceva bani sa platim pe cineva sa-l spanzure pe gunoiul ala pt ce a facut azi, e cea mai rezonabila solutie, nu va plange nimeni dupa el. Eu ofer 500 RON, cu 2-3000 gasim pe un prosesionist dispus, eu ma ofer sa filmez evenimentul si sa-l pun pe yotube. danutlupu@yahoo.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi ratiu Postat Martie 15, 2011 Partajează Postat Martie 15, 2011 Re: A Fost Spanzurat Avram Iancu!!! Eu nu am nimic cu nimeni, nu sunt extremist si de asta e bine sa se rezolve in mod calm problema. Pentru asta propun sa strangem ceva bani sa platim pe cineva sa-l spanzure pe gunoiul ala pt ce a facut azi, e cea mai rezonabila solutie, nu va plange nimeni dupa el. Eu ofer 500 RON, cu 2-3000 gasim pe un prosesionist dispus, eu ma ofer sa filmez evenimentul si sa-l pun pe yotube. unde sa trimit euroiiii!! Mitsubishi Pajero 3500 v6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Martie 15, 2011 Partajează Postat Martie 15, 2011 Re: A Fost Spanzurat Avram Iancu!!! Mda.......oare guvernul maghiar cum ar fi reactionat daca , de ex, ar fi fost defaimat in acelasi fel pe teritoriul maghiar de catre un minoritar roman.......? REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zippo Postat Martie 15, 2011 Partajează Postat Martie 15, 2011 Re: A Fost Spanzurat Avram Iancu!!! Intamplarea nu este una placuta. Cel in cauza trebuie pedepsit si sper sa vedem o reactie corecta din partea Statului Roman. Nu cred insa ca trebuie sa generalizam atitudinea unui idiot, la nivelul intregii populatii maghiare din Transilvania. De aceea ii rog pe cei care fac cheta, sa se potoleasca. Nu pe acest forum. Nu acceptam niciun fel de instigare la violenta indiferent impotriva cui este adresata! Si pentru ca stiu ca este asa, ii invit pe prietenii nostrii maghiari sa ne sprijine in ridicarea monumentului inchinat lui Horia! Mmmmm... NISSAN! "Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu - Off Road Club Sibiu - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
uzi Postat Martie 15, 2011 Partajează Postat Martie 15, 2011 Re: A Fost Spanzurat Avram Iancu!!! Mda.......oare guvernul maghiar cum ar fi reactionat daca , de ex, ar fi fost defaimat in acelasi fel pe teritoriul maghiar de catre un minoritar roman.......? Salut reactia era una simpla il saltau pe respectivu agitator si se alegea probabil si cu un dosar penal Cei ce simpt a offroad-ului chemare pe asfalt sunt vesnic pierduti Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi ratiu Postat Martie 15, 2011 Partajează Postat Martie 15, 2011 Re: A Fost Spanzurat Avram Iancu!!! Intamplarea nu este una placuta. Cel in cauza trebuie pedepsit si sper sa vedem o reactie corecta din partea Statului Roman. Nu cred insa ca trebuie sa generalizam atitudinea unui idiot, la nivelul intregii populatii maghiare din Transilvania. De aceea ii rog pe cei care fac cheta, sa se potoleasca. Nu pe acest forum. Nu acceptam niciun fel de instigare la violenta indiferent impotriva cui este adresata! Si pentru ca stiu ca este asa, ii invit pe prietenii nostrii maghiari sa ne sprijine in ridicarea monumentului inchinat lui Horia! era o gluma .iar pt. ridicarea monumentului lui horea planurile sunt facute . Mitsubishi Pajero 3500 v6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
u2_2 Postat Martie 15, 2011 Partajează Postat Martie 15, 2011 Re: A Fost Spanzurat Avram Iancu!!! Nici eu nu cred ca este cazul sa generalizam. Am avut si am prieteni unguri, locuiesc intr-o zona in care sunt destui maghiari si, culmea, ne intelegem. Domnul in cauza ar trebui pedepsit pentru idiotenia lui, nu stiu dupa ce legi dar daca nu exista ar trebui create. Ia ganditi-va, pentru noi Avram Iancu este un simbol al poporului roman, nu vreau sa tin aici o lectie de istorie. Oare ce s-ar fi intamplat cu un palestinian, sau chiar cu un american, care ar spanzura un manechin al regelui David, in Israel? Credeti ca autoritatile statului israelit ar mai avea pe cine sa condamne? Eu nu cred, cred ca ar fi linsat in public. Asta inseamna extremism, si sub nicio forma nu sunt de acord cu asta. Dar, pentru jignirea adusa noua, ca popor, ar trebui sa raspunda legal. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
White Wolf Postat Martie 15, 2011 Partajează Postat Martie 15, 2011 Re: A Fost Spanzurat Avram Iancu!!! In cazul asta ar fi de bun augur ridicarea unui monument lui Avram Iancu exact pe locul spanzuratorii de azi. P.S. : nu este nevoie sa se faca cheta pentru asa ceva. Sunt unii care ar actiona moka! :banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pit ciprian Postat Martie 15, 2011 Autor Partajează Postat Martie 15, 2011 Re: A Fost Spanzurat Avram Iancu!!! As vrea sa stiti de ce il consider eu pe Avram Iancu un erou national:a fost singurul roman care in vremurile tulburi din preajma anului 1848 a avut curajul sa ridice si sa organizeze motii ptr impiedicarea aplicarii hotararii Dietei din Cluj care prevedea alipirea Transilvaniei cu Ungaria.Il mai consider un erou ptr ca datorita lui acum eu si familia mea comunica cu dumneavoastra in limba romana. Citez din testamentul lui: ''Unicul dor al vietii mele e sa-mi vad Natiunea mea fericita,pentru care dupa puteri am si lucrat pana acuma,durere fara mult succes,ba tocma acuma cu intristare vad,ca sperantele mele si jertfa adusa se prefac in nimica.Nu stiu cate zile mai pot avea;un fel de presimtire imi pare ca mi-ar spune ,ca viitorul este nesigur.Voiesc,dar si hotarat dispun ,ca dupa moartea mea ,toata averea mea miscatoare si nemiscatoare sa treaca in folosul natiunii,pentru ajutor la infiintarea unei academii de drepturi;tare crezand ,ca luptatorii cu arma legii vor putea scoate drepturile natiunii mele" Acestea sunt cateva din motivele ptr care il consider un simbol national si de aceea batjocorirea unr simboluri nationale nu poate fi trecuta cu vederea . Nu vreau sa se inteleaga ca acuz etnia maghiara si mai cred ca cei care vor sa discute despre planetare,grupuri,diferentiale o pot face pe alte topicuri,unde de altfel o fac si eu. Cu respect Mitsubishi Pajero 3000 V6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi ratiu Postat Martie 15, 2011 Partajează Postat Martie 15, 2011 Re: A Fost Spanzurat Avram Iancu!!! As vrea sa stiti de ce il consider eu pe Avram Iancu un erou national:a fost singurul roman care in vremurile tulburi din preajma anului 1848 a avut curajul sa ridice si sa organizeze motii ptr impiedicarea aplicarii hotararii Dietei din Cluj care prevedea alipirea Transilvaniei cu Ungaria.Il mai consider un erou ptr ca datorita lui acum eu si familia mea comunica cu dumneavoastra in limba romana. Citez din testamentul lui: ''Unicul dor al vietii mele e sa-mi vad Natiunea mea fericita,pentru care dupa puteri am si lucrat pana acuma,durere fara mult succes,ba tocma acuma cu intristare vad,ca sperantele mele si jertfa adusa se prefac in nimica.Nu stiu cate zile mai pot avea;un fel de presimtire imi pare ca mi-ar spune ,ca viitorul este nesigur.Voiesc,dar si hotarat dispun ,ca dupa moartea mea ,toata averea mea miscatoare si nemiscatoare sa treaca in folosul natiunii,pentru ajutor la infiintarea unei academii de drepturi;tare crezand ,ca luptatorii cu arma legii vor putea scoate drepturile natiunii mele" Acestea sunt cateva din motivele ptr care il consider un simbol national si de aceea batjocorirea unr simboluri nationale nu poate fi trecuta cu vederea . Nu vreau sa se inteleaga ca acuz etnia maghiara si mai cred ca cei care vor sa discute despre planetare,grupuri,diferentiale o pot face pe alte topicuri,unde de altfel o fac si eu. Cu respect da domnu pit multi vorbesc putini cunosc dar le recomand celor care nu stiu si nu cunosc sa intre putin pe youtube si sa tasteze traznea si ip.:g Mitsubishi Pajero 3500 v6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cretu Postat Martie 15, 2011 Partajează Postat Martie 15, 2011 Re: A Fost Spanzurat Avram Iancu!!! Mare parte din cunoscutii mei ma consiera un extremist in ceea ce privesc chestiile astea. Multe din ideiile mele bat inspre extrema dreapta, dar, acest lucru nu m-o deranjat cand mi-am gasit nevasta unguroaica. Fiecare padure are uscaturile ei. Oamenii care fac asa ceva, o fac pentru ca sunt bagati in seamna. Daca i-ar ignora toti din jurul lor, ar disparea de la sine pentru ca nu au spectatori. Adevaru e ca daca eram acolo, ii rupeam gatu. Dar, pana la urma, totul e la mesajele spam primite me mail. Le dai ignore sau delete. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate