pit ciprian Postat Martie 16, 2011 Autor Partajează Postat Martie 16, 2011 Re: A Fost Spanzurat Avram Iancu!!! Chiar crezi ca-mi pasa ce a facut un nebun de nu stiu unde? Ma doare-n dos. Ar trebui sa invatati voi astia patrioti, sa nu mai generalizati la nivel de etnie, actiunile unui descreierat. Azi miine, deschidem topicuri ca un homosexual a calcat cu masina un ciine, de unde rezulta ca toti homosexualii, urasc animalele. Din partea mea, nu aveti decit la prima intilnire sa scoateti securile si furcile si sa va incaierati pe motive etnice. Io, cind o sa ma intilnesc cu prietenii ce mi i-am facut pe forum, bem o bere, indiferent de ce nationalitate suntem. Poate ca ar trebui sa va mutati cu topicul asta, pe forum la funar sau vadim. Chiar nu vad de ce trebuie sa va dati in stamba aici, pe un forum de masini. Si daca vrei sa stii si te intereseaza, cintecul a fost pus cu scopul de a detensiona. Se pare ca a fost in zadar. E greu sa zimbesti cind stai incruntat, cu spume la gura ... ascuntindu-ti coasa ... Noi astia patrioti ar trebui sa fim probabil aruncati de aici.... Dar de unde ai inteles tu ca aici se acuza o intrega etnie? Si ce trebuia sa facem noi astia patrioti? Sa ne facem ca nu s-a intamplat nimic? intreb aceste lucruri cu tot respectul. Mitsubishi Pajero 3000 V6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat Martie 16, 2011 Partajează Postat Martie 16, 2011 Re: A Fost Spanzurat Avram Iancu!!! Noi astia patrioti ar trebui sa fim probabil aruncati de aici.... Dar de unde ai inteles tu ca aici se acuza o intrega etnie? Si ce trebuia sa facem noi astia patrioti? Sa ne facem ca nu s-a intamplat nimic? intreb aceste lucruri cu tot respectul. Nu va arunca nimeni. Voi "aia patrioti", deschideti topicuri deastea pe forumul de patrioti. Simplu ca buna ziua. Nu vad nimic constructiv, in discutii cu incarcatura etnica pro sau contra actiunii unui idiot. Repet. Forum de masini, discutam masini. Forum de curve, discutam curve. Forum de politica, rasism, nationalism, patriotism, le discutam pe forumurile dedicate. Mai clar, nu stiu cum sa explic. E chiar asa de complicat? I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dan03 Postat Martie 16, 2011 Partajează Postat Martie 16, 2011 Re: A Fost Spanzurat Avram Iancu!!! Chiar crezi ca-mi pasa ce a facut un nebun de nu stiu unde?... si asta e tot "un nebun de nu stiu unde?" "Sa fie Ardealul cum a fost si natiunea ungara cum a fost, este mesajul transmis de premierul ungar Viktor Orban maghiarilor care participa la manifestarile de marcare a Revolutiei de la 1848-1849, organizate, marti, de Partidul Civic Maghiar (PCM) si de Consiliul National Secuiesc (CNS) la Targu Mures, relateaza Agerpres." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat Martie 16, 2011 Partajează Postat Martie 16, 2011 Re: A Fost Spanzurat Avram Iancu!!! Nu ai cu cine, ma, nu ai cu cine, niste ... Ok. Spor la ascutit ... fiecare ce are: limba, coasa, secure, paru' de fasole etc. Ar trebui totusi sa tine-ti cont ca suntem pe un forum dedicat unui hobby, hobby, ce ne uneste si ne face sa evadam din cotidian. Ar trebui de asemenea sa constientizati ca avem destui membrii unguri, carora numai bine nu le cade discutia asta. Daca vreti forum dedicat 4x4 doar membrilor de etnie romana, nu va opreste nimeni sa va faceti. Si cu asta, eu ma retrag din discutii fara rost. Bafta mare si la cit mai mult singe. Nu conteaza de care: de ungur, roman, menstrual ... singe sa curga sa va potoleasca setea. Hai pa! I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pit ciprian Postat Martie 16, 2011 Autor Partajează Postat Martie 16, 2011 Re: A Fost Spanzurat Avram Iancu!!! Nu va arunca nimeni. Voi "aia patrioti", deschideti topicuri deastea pe forumul de patrioti. Simplu ca buna ziua. Nu vad nimic constructiv, in discutii cu incarcatura etnica pro sau contra actiunii unui idiot. Repet. Forum de masini, discutam masini. Forum de curve, discutam curve. Forum de politica, rasism, nationalism, patriotism, le discutam pe forumurile dedicate. Mai clar, nu stiu cum sa explic. E chiar asa de complicat? Daca arunci o privire pe discutii diverse o sa vezi f usor ca acolo se discuta si alte chestiuni decat subiectul 4x4. Cat aceste discutii nu incalca regulire forumului nu inteleg de ce esti asa vehement? Mitsubishi Pajero 3000 V6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Martie 16, 2011 Partajează Postat Martie 16, 2011 Re: A Fost Spanzurat Avram Iancu!!! STOP JOC ! Din respect pentru colegii, si chiar prietenii, vorbitori de limba maghiara, precum si pentru a respecta profilul acestui forum (n-are nici o relevanta ca aici e sectiunea Diverse......), acest topic se inchide. Imi asum acest gest, sunteti liberi sa ma injurati pe pm, dar consider ca v-ati putut exprima suficient indignarea fata de gestul incalificalibil al acelui individ. REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate