Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

A Fost Spanzurat Avram Iancu!!!

pit ciprian

Postări Recomandate

Re: A Fost Spanzurat Avram Iancu!!!

mai constat inca un fapt minunat:bleah....majoritatea romanilor au votat sa se continue si sa dezvolte/sprijine aceste atitudini extremiste si cu directul lor concurs sa sprijine direct pe unii reprezentanti ai acestor manifestari....ce superba ironie a istoriei.

si sunt convins mare parte dintre acesti cetatenii model care au votat atunci acum injura de zor aceste atitudini.super....super....:sht

isuzu trooper, lada niva,defender TD5, defender Td4, ZIL 131, LC 120
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 79
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

@Cretule, nu pot fi de acord cu tine decat partial.

In ceea ce priveste ignorarea ... nu stiu ... Sunt unele lucruri pe care nu le poti ignora. Cum ar fi o palma primita din senin de la un musafir pe care l-ai asezat la masa si caruia i-a placut atat de mult pe la tine, incat si-a prelungit vizita.

Am fost destul de ignoranti, noi, ca popor, de-a lungul istoriei! Am fost ignoranti si totodata iertatori pana cand au ajuns sa ne calce in picioare cei pe care i-am iertat.

Ma uitam la TV mai devreme ... se comenta subiectul. Se comenta evenimentul de catre un tip care sustine ca este maghiar si are o functie importanta in statul roman. Uite, vezi ... asta ma intriga pe mine. Dar ... poate n-am dreptate si ar trebui sa fiu ignorant in continuare...

Link spre comentariu

mai constat inca un fapt minunat:bleah....majoritatea romanilor au votat sa se continue si sa dezvolte/sprijine aceste atitudini extremiste si cu directul lor concurs sa sprijine direct pe unii reprezentanti ai acestor manifestari....ce superba ironie a istoriei.

si sunt convins mare parte dintre acesti cetatenii model care au votat atunci acum injura de zor aceste atitudini.super....super....:sht

domnule eu respect punctul dv de vedere dar vad ca dv 'vomitati' peste punctele noastre de vedere. Asta e un semn de o imensa toleranta....

Mitsubishi Pajero 3000 V6
Link spre comentariu

@Cretule, nu pot fi de acord cu tine decat partial.

In ceea ce priveste ignorarea ... nu stiu ... Sunt unele lucruri pe care nu le poti ignora. Cum ar fi o palma primita din senin de la un musafir pe care l-ai asezat la masa si caruia i-a placut atat de mult pe la tine, incat si-a prelungit vizita.

Am fost destul de ignoranti, noi, ca popor, de-a lungul istoriei! Am fost ignoranti si totodata iertatori pana cand au ajuns sa ne calce in picioare cei pe care i-am iertat.

Ma uitam la TV mai devreme ... se comenta subiectul. Se comenta evenimentul de catre un tip care sustine ca este maghiar si are o functie importanta in statul roman. Uite, vezi ... asta ma intriga pe mine. Dar ... poate n-am dreptate si ar trebui sa fiu ignorant in continuare...

Ori eu sunt prea sensibil ori tu esti prea spiritual...Am o parere buna despre tine,si cred ca vreodata o sa bem si o bere impreuna...dar pentru ce aceste cuvinte?

NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE

SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE

HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS

Link spre comentariu

domnule eu respect punctul dv de vedere dar vad ca dv 'vomitati' peste punctele noastre de vedere. Asta e un semn de o imensa toleranta....

lasa pit sa vomite doar atata pot.

Mitsubishi Pajero 3500 v6
Link spre comentariu

Istoria este mincinoasa ...ca si mitul privind relatiile dintre minoritati si romani!

Am prieteni foarte buni de origine maghiara, poloneza, bulgara, aromana, sarba, rroma, jidaneasca, turca (minoritatile din Romania).

Ce s-a intamplat in trecut cu ce ne-a afectat pe noi in asa masura incat sa ajungem sa ne uram atat de tare si sa ne aruncam asemenea vorbe? :uameni

Parerea mea este ca orice padure are uscaturile ei.

Vreti sa va spun ultima mea experienta multinationala: MMOF 2010 ...jidan + unguri + polonezi + moldoveni+romani ... stiti ce a rezultat? Forma investita: incredere si respect! Rezultatul: distractie la maxim! Restul sunt detalii neimportante. Mai ales pe un forum de 4x4 ... Va spun eu ... :h5

LE ...Respect numele si memoria lui Avram Iancu ptr ca el reprezinta un simbol al Romanei mari de ieri si de azi... Si ce daca a fost omorat / asasinat de unguri ...aceasta este istoria ...trebuie sa o citim si sa o intelegem ptr a folosi pe viitor PARTEA PLINA a paharului

Ce va faceti in cazul in care sunt implicati cei doi mari conducatori Decebal respectiv Traian? Era vorba parca de o crima ...? Ca nu imi mai amintesc ... :grin:Pe cine ar trebui sa injuram si de ce? Pe daci sau pe romani? ... :grin:

Editat de Yonutz

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Ori eu sunt prea sensibil ori tu esti prea spiritual...Am o parere buna despre tine,si cred ca vreodata o sa bem si o bere impreuna...dar pentru ce aceste cuvinte?

@zolameister - nu cred ca te-am lezat cu ceva oricat de sensibil ai fi. Sau daca am facut-o, spune-mi, te rog, cu ce!

Referitor la faptul ca ma consideri spiritual, conform DEX al lb.rom., consider ca ma flatezi si iti multumesc pentru asta!

Cat despre bere impreuna, oriunde, oricand!

P.S. : despre care cuvinte este vorba? Explic cu placere si sper sa ma pot face inteles de catre toata lumea!

Link spre comentariu

Sunt curios cate pagini or sa se scrie si cate intrigi o sa apara ,din pricina unui idiot care se crede fiinta umana!

In alte situatii moderatorii ar fi inchis un topic de genul demult,acum insa vad ca intra in hora!

Link spre comentariu

Tavi cu respect ...

partea cu un ungur e in fruntea Romaniei de care aduci aminte in acest topic se numeste FRUSTRARE, in nici un caz INTRIGARE!

Ia gandeste asa: daca un ungur a fost atat de intelegent sa ajunga acolo, bravo lui! Stii cine l-au ales sa fie acolo? Romanii ptr ca il respecta ... :wink:

Tot pe aceasta cale va rog sa incetati cu orice atac de orice natura rasista. Nu conteaza PE ACEST FORUM culoarea pielii omului sau credinta lui, conteaza acilea fiarele alea care ne mananca banii si timpul dar care ne aduc adrenalina si mandria de ca unii duc lipsa ...Parca asta era un forum de fiare si dresori de fiare ...REMEMBER?:old

Link spre comentariu

"In ceea ce priveste ignorarea ... nu stiu ... Sunt unele lucruri pe care nu le poti ignora. Cum ar fi o palma primita din senin de la un musafir pe care l-ai asezat la masa si caruia i-a placut atat de mult pe la tine, incat si-a prelungit vizita.

Am fost destul de ignoranti, noi, ca popor, de-a lungul istoriei! Am fost ignoranti si totodata iertatori pana cand au ajuns sa ne calce in picioare cei pe care i-am iertat. "

iaca aici...

iar faptul ca ma iei cu DEX-ul.....:uameni

NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE

SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE

HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS

Link spre comentariu

@Costi

Nu intra nimeni in nici o hora ... muzica s-a oprit ...si se asteapta ca fiecare participant al discutiei SA IASA de bunavoie din aceasta hora! :wink:

Link spre comentariu

Ma bucur ca o dam la pace pana la urma;

Nu are nici un rost ofense,intrigi si interpretarea istoriei!

Ce a fost nu putem schimba;putem schimba doar viitorul;si asta numai daca suntem uniti!toti cati suntem nascuti in tara asta,indiferent de etnie!

Avem probleme in tara mult mai grave decat ceea ce a facut tipul asta!

Si ca incheiere va spun ca eu lucrez in comert,intr-o tara straina;am clienti de toate natiile printre care si unguri(din Ungaria);ne respectam reciproc si vorbim si in romana si maghiara:ha:

Am fost de curand cu ei la o bere si ne-am simtit tare bine impreuna!

Deci,daca omul e OM,nu conteaza natia;

acuma fiecare cu uscaturile lui!

aici pe forum,nu-si are rostul topicul asta,sincer,si eu sunt patriot si-mi iubesc tara si neamul,insa aici suntem o 'familie';sau asa ar trebui!

Cu respect!

Marius G!

P.S.stiti ce spune romanul cand este in kkt pana in gat?

"...fereasca D-zeu de mai rau!"

Range Rover Sport TDV6

Fiat 500,2012

Link spre comentariu

Tata : Ferenc D-zeul sa-l ierte!

Mama :Ileana D-zeu sa o tina sanatoasa!

Credeti ca a contat? NU!

Eu? Davema...om bun (cred)

Sunt altii care fac de zeci de ori mai rau (sau mai bine) dar nu stiu ce e ala youtube!

Pun pariu ca soacra-sa e romanca!

p.S. La fiecare iesire mai adaug cate o cometa!:mrgreen: dar sunt omu'care poa' sa le:ig

teamoffroadprahova.RO

Link spre comentariu

Eu doar asa pot raspunde :

http://ro.wikipedia.org/wiki/Avram_Iancu

Si asa :

[video=youtube;YZJ-49MWcL0]http://www.youtube.com/watch?v=YZJ-49MWcL0

Si asa :

[video=youtube;psEJ-s-M1EU]http://www.youtube.com/watch?v=psEJ-s-M1EU&feature=related

Restul ramane in seama justitiei, atata cat mai e in tara asta.......

Link spre comentariu

@Ioane, eu sunt roman atat pe forumul asta, cat si in viata de toate zilele

Spun ce simt si ce gandesc pentru ca nu-s curva cu doua fete. Nu instig pe nimeni la nimic. Mi-am spus doar parerea. Dar se pare ca parerea mea deranjaza si ... nu stiu de ce!

Nu vad de unde-ai scos-o tu cu unguru' din fruntea tarii. Sincer ... asta ar mai lipsi!

Frustrat? Frustrat de ce? Baga si tu un ochi in DEX si nu mai folosi termeni aiurea...

@Zola, in calitate de roman, ce te-a deranjat in cele ce am scris mai sus? Eu consider ca gestul pe care l-a facut cacatul ala din film a fost o palma la adresa ROMANIEI, care este tara mea. M-a deranjat. Nu vad ce problema ai tu cu asta? Personal nu cred ca te-am jignit cu nimic. Daca consideri ca am spus sau facut ceva gresit la adresa ta, repet : spune-mi si stiu sa-mi cer scuze cand gresesc!

Ma refeream la chestii concrete demonstrate istoric. Si ... sincer sa fiu, ceva istorie am invatat. Atat! Am spus ca noi, romanii, am ignorat si am iertat multe de-a lungul timpului. Concluziile astea se pot trage din manualele de istorie de-a XI-a si a XII-a de pe vremea mea.

Cu stima!

L.E. : consider subiectul inchis din punctul meu de vedere.

Link spre comentariu

ce neintelegeri poate aduce o simpla aranjare in pagina....mai incerc odata:

mai constat inca un fapt minunat:bleah( adica minunat de dai afara)

*spatiu*

....majoritatea romanilor au votat sa se continue si sa dezvolte/sprijine aceste atitudini extremiste si cu directul lor concurs sa sprijine direct pe unii reprezentanti ai acestor manifestari....ce superba ironie a istoriei.

inchei citatul

.....deci cu umilinta maxima iti spun ca nu ai inteles mesajul si cu aceasi umilinta enorma iti cer scuze ca nu ai inteles mesajul. mesajul trebuie intodeauna sa fie la inaltimea cititorului, lucru pe care nu l-am facut.

respirati de 2 ori, deoarece fiind un subiect fierbinte se poate sa va lasati dusi de val....umila mea parere.

si eu votez pt inchidere si disparitia topicului, chiar nu e rostul sa analizam aici, cine a omorat pe cine si care e mai extremist.

clar iese cu "fierbinteli":top si pe mie imi ajunge "caldura" pe sira spinarii data de costul motorinei, etc,etc

isuzu trooper, lada niva,defender TD5, defender Td4, ZIL 131, LC 120
Link spre comentariu

ce neintelegeri poate aduce o simpla aranjare in pagina....mai incerc odata:

mai constat inca un fapt minunat:bleah( adica minunat de dai afara)

*spatiu*

....majoritatea romanilor au votat sa se continue si sa dezvolte/sprijine aceste atitudini extremiste si cu directul lor concurs sa sprijine direct pe unii reprezentanti ai acestor manifestari....ce superba ironie a istoriei.

inchei citatul

.....deci cu umilinta maxima iti spun ca nu ai inteles mesajul si cu aceasi umilinta enorma iti cer scuze ca nu ai inteles mesajul. mesajul trebuie intodeauna sa fie la inaltimea cititorului, lucru pe care nu l-am facut.

respirati de 2 ori, deoarece fiind un subiect fierbinte se poate sa va lasati dusi de val....umila mea parere.

si eu votez pt inchidere si disparitia topicului, chiar nu e rostul sa analizam aici, cine a omorat pe cine si care e mai extremist.

clar iese cu "fierbinteli":top si pe mie imi ajunge "caldura" pe sira spinarii data de costul motorinei, etc,etc

Cu la fel de multa umilinta va raspund, dv nu ati inteles pt ce am deschis acest topic dar pt o mai buna intelegere precizez ca eram foarte curios despre parerea acestei comunitati din care consider ca fac si eu parte despre cea ce s-a intamplat. nu inteleg de ce cei care nu sunt de acord cu parerea unora cer inchiderea acestui topic.Consider ca atat cat nu se aduc jigniri putem sa ne exprimam liber o opinie. Multumesc.

Mitsubishi Pajero 3000 V6
Link spre comentariu

Tata : Ferenc D-zeul sa-l ierte!

Mama :Ileana D-zeu sa o tina sanatoasa!

Credeti ca a contat? NU!

Eu? Davema...om bun (cred)

Sunt altii care fac de zeci de ori mai rau (sau mai bine) dar nu stiu ce e ala youtube!

Pun pariu ca soacra-sa e romanca!

multumesc.

Mitsubishi Pajero 3500 v6
Link spre comentariu

Cipriane ...poate ca ideea ta era ok pana la urma (doar dezbatere fara alte conotatii rasiste)...dar s-a ajuns mult prea departe. Si nu era cazul ... hai sa ne rezumam la fiarele noastre japoneze cat mai putem ...ca maine poimaine vin chinezii cu nu stiu ce Toyozan sau Nissailin ...si dupa aia sa te tii ... kill bill! :h5

Lucrurile se vor lamuri de la sine ...hai sa ne linistim putin. Si sa nu mai ne implicam in topicuri de acest gen pe viitor (nu au nici o legatura cu 4x4 sau cu vreo chestie pe care sa o putem numi hobby).

Multumesc de intelegere.

Link spre comentariu

pentru un idiot care a avut noroc sa fie si filmat se discuta si se incing spirite

poate vitelul era roman, poate idiotul nu a gasit poza cu van damme sa puna pe manechin... poate chiar e extremist (dar de ce dracu nu sa luat atunci de vadim :ha:) oricum...ca sa punem punct la dispute aiurea tin sa relev umatoarele

1. boul era singur pe zona

2. boul nu avea nici admiratori sau sutinatori... inafara de imbecila care cauta senzational cu lumanrea, pardon, mobilul pe filmat

3. imbecilul poate fi gasit...si poate o sa fie gasit in curand de cei ca el... doar din alta gasca

4. probabil ca a profitat de data repectiva, pentru ca duminica e in galeria de fotbal X sau Y si in restul saptamanii e in gasca de cartier Z care isi apara cartierul de hoarde cotropitoare de la alte blocuri

oameni normali nu au ce sa se mire de existenta unor astfel de indivizi...

calm si cumpatare

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu

@Tavi

Ti-ai pus vreodata problema ca DEX nu te va putea invata(ajuta) vreodata in ce parte a unui fileu inchipuit sa ridici o mingie inchipuita ?:wink:

Cine puncteaza intr-o astfel de situatie? Scriitorul? Cititorul? CINE?

Stii de ce numeste istorie? Ptr ca s-a consumat deja ... E important sa vorbim despre ea intotdeauna la timpul trecut si sa ne folosim capacitatile intelectuale in intelegerea ei. A ...si inca un lucru: cursul istoriei e ireversibil odata cu trecerea timpului.

Prefer sa dezvoltam aceasta discutie in privat sau in particular.

Multumesc de intelegere.

Si eu sunt roman ca si tine ...nu atat de roman ...prefer sa judec jidaneste ...plec intodeauna de la premiza: ma bazez pe ce am acum ...nu pe ce am avut si nici pe ce voi avea ... :wink:

Ar mai fi inca una ... nu ti s-a intamplat niciodata ca dusmanul dusmanului tau sa iti fie prieten de fapt? :grin:

Link spre comentariu

Ioane, inca astept tel de la tine! Mi-ai promis ca te opresti o data sa stam mai mult de vorba. A venit primavara, la Rm.Valcea sunt peisaje frumoase, vino si stam de vb la un pahar, linistiti si fara butoane. Un weekend intreg! Sincer sa fiu, prefer genul asta de conversatie ...

Una e cand discuti fata in fata ... despre orice!

Cat despre a fi sau nu roman (si in ce masura) ... si aici ai dreptate! Unii sunt, altii...mai putin. Ptr unii conteaza numai prezentul, pentru altii conteaza si altceva, nu numai grija mesei de seara sau mai stiu eu ce alte interese marunte.

Pana la urma, fiecare cu treaba lui. Nu putem, eu sau tu sa-i schimbam pe altii sau sa-i facem sa gandeasca si sa actioneze asa cum vrem noi. Pentru asta e necesara o "doza" mai ridicata de persuasiune, de dedicare, chiar. Nu in ultimul rand, un anumit interes, pe care eu unul nu-l am.

Despre subiectul dezbatut aici nu mai vreau sa scot nici un cuvant. Am zis ce am avut de zis si gata. :wink:

Link spre comentariu

Sa-mi spun si eu parerea, inainte sa se inchida topicul :sp

1. Sustin initiativa lui Cipri de a discuta aspectele astea in cadrul comunitatii 4x4, ca, vorba unei reclame: "doar nu suntem animale.." suntem totusi oameni cu altfel de judecata decat cocalarii de mall

2. Autorul gestului e desigur un frustrat penal care trebuie sa fie anchetat de autoritati ca orice profanator de morminte si tratat de restul lumii cu maxima indiferenta.

3. Ce ar trebui sa ne alerteze cu adevarat ar fi eventualii sustinatori ai frustratului.

Razvan IANCU

Editat de PeCoclauri

Noroi Bun !!

LaGuraSobei.ro

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare