ipampu Postat Martie 16, 2011 Partajează Postat Martie 16, 2011 Salutare mai jos o sa redau ceea ce am observat la ultima geometrie vs. specificatiile de fabrica: Factory spec for JKUnlimited: FRONT CASTER (Fuga) +4.2° ±0.5° Max Lt/Rt 0.65° la mine 3 grade 18 min (stinga) si 3 grade si 12 min (dreapta) CAMBER (Cadere) -0.25° (fixed angle) ±0.37° Max Lt/Rt ±0.5° la mine -1 grad (stinga) si -0 grade si 36 min (dreapta) TOE (Convergenta) +0.20° ±0.03° (0.10° each front wheel) Max Lt/Rt 0.04° la mine 0 grade 10 min (stinga) si 0 grade si 9 min (dreapta) total convergenta 0 grade si 19 minute O problema ce am sesizat-o in cazul convergentei (Toe-In) dupa ce a fost reglat din bratul pitman masina si totul era strins 3d-ul celor de la autosoft indica un unghi conform cerintelor. INSA imediat ce miscam masina sau ma urcam in ea se deregla geometria in privint convergentei. Si am tot tinut-o asa pana ne-am plictisit si eu si dnul de la autosoft si pana la urma am lasat-o conform celor de mai sus. Parerea lui a fost ca s-ar putea sa fie probleme la cutia de directie si as dori sa aflu de la cineva daca e cazul sa-mi fac probleme sau nu si sa mai trag de casa auto cat mai am garantia ??? Multam de sfat! Din cite am aflat de aici si din discutiile cu alti domni posesori de JK din State se pare ca temerea mea privind o eventuala problema la caseta de directie e un pic cam exagerata mai ales ca am pus jante pe 17 si gume pe 32". Ati avut careva asemenea problema la JK in garantie? Multumesc :x Ionut 2009 JKU, 2.8 CRD, NSG370, Rapoarte 3:73, Blocant Spate, Fox 2.0 & JKS 2.5", ARB Deluxe, Warn M8000, ASFIR 4x4, 9X17 MickeyThomson II, GY Duractrac http://www.jeepromania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Heavy D. Postat Martie 16, 2011 Partajează Postat Martie 16, 2011 Re: Geometrie - Problema Convergenta Punte Fata JKUnlimited Buna ziua ! In mod normal, convergenta nu ar trebui sa fie afectata de miscarea in sus/jos a puntii/masinii. Dar, considerand ca puntea se misca in multe planuri sub masina, inclusiv stanga/dreapta raportat la caroserie din motive de Panhard, modificarea unui unghi afecteaza alt unghi, daca e sa faci masuratori in timp real. Eu zic sa faci reglajele conform valorilor din soft-ul respectiv si sa-i dai pace asa. Dar sa urmaresti comportamentul in viraje (scartait cauciucuri pe asfalt), uzura eventual incorecta a anvelopelor, revenirea volanului pe directia "inainte", etc. Reglajul convergentei nu se face din pitman, ci din bara care uneste cele doua roti. Pitman-ul nu se scoate de pe axul casetei decat la in locuirea sa cu altul (extreme drop, de exemplu). Caster-ul se regleaza din lungimea bratelor, daca le ai reglabile, iar camber-ul e fix. Stima, Dragos Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ipampu Postat Martie 16, 2011 Autor Partajează Postat Martie 16, 2011 Re: Geometrie - Problema Convergenta Punte Fata JKUnlimited Dragos, Eu zic sa faci reglajele conform valorilor din soft-ul respectiv si sa-i dai pace asa. Dar sa urmaresti comportamentul in viraje (scartait cauciucuri pe asfalt), uzura eventual incorecta a anvelopelor, revenirea volanului pe directia "inainte", etc. Legat de uzura anvelopelor: Ultimul set de BFG avea aceasta uzura incorecta (in special fata) si mi s-a spus ca presiunea e de vina. Eu am pus botul si am luat altele. O sa fiu mai atent la faza cu scartaitul si cu revenirea "inainte" sa vad daca e ceva suspect. Multam! Reglajul convergentei nu se face din pitman, ci din bara care uneste cele doua roti. Pitman-ul nu se scoate de pe axul casetei decat la in locuirea sa cu altul (extreme drop, de exemplu). Caster-ul se regleaza din lungimea bratelor, daca le ai reglabile, iar camber-ul e fix. Stima, Dragos La pitman nu l-am lasat pe nea sa puna cheia pana nu am tot incercat. In fine la pus la pozitia initiala si am lasat in pace pitman-ul pana la urma si am tras de brate inainte si inapoi pana am obtinut ceea ce am scris aici. Asadar povestea cu caseta de directie defecta e simpla impresie? Multam inca o data si ramin dator! :2dr Ionut 2009 JKU, 2.8 CRD, NSG370, Rapoarte 3:73, Blocant Spate, Fox 2.0 & JKS 2.5", ARB Deluxe, Warn M8000, ASFIR 4x4, 9X17 MickeyThomson II, GY Duractrac http://www.jeepromania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Heavy D. Postat Martie 16, 2011 Partajează Postat Martie 16, 2011 Re: Geometrie - Problema Convergenta Punte Fata JKUnlimited Salut, Ionut ! Daca Pitman-ul e inapoi cum a fost stock, e bine asa. Si asa sa ramana situatia. Cand am schimbat Pitman-ul meu cu cel "extrem drop", nu se punea problema montarii in alta pozitie, pentru ca are o canelura "lipsa",ca si axul casetei, de altfel, si nu-l poti monta altcumva decat cum trebuie. Referitor la convergenta, rotile ar trebui sa fie putin "inchise" in fata, pentru ca din mers, ele tind sa se "deschida", fenomen mai pregnant la masinile cu tractiune spate, cum avem noi, pana nu cuplam si fata... Stima, Dragos Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate