nessum Postat August 12, 2014 Partajează Postat August 12, 2014 Re: GWM Hover Suv / OffRoader ce este ??? Se pare ca si-au propus sa revina pe piata din Romania: http://www.wall-street.ro/articol/Auto/170514/suv-urile-great-wall-sunt-la-vanzare-in-romania-din-septembrie-nu-vor-concura-cu-dacia-duster.html?utm_source=newsletter-daily-20140812&utm_medium=email&utm_content=daily-20140812&utm_campaign=Newsletter-Daily Una surprinsa in trafic, la Ruse... Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marculescu Postat Iulie 27, 2015 Partajează Postat Iulie 27, 2015 Re: GWM Hover Suv / OffRoader ce este ??? Estetic arata chiar bine Tehnic imprumuta multe subansamble de la Japoneze Oricum toate masinile de pe piata au componente chinezesti, chiar si X5-ul A te crampona de Made in China inseamna sa te separi de lumea "dezlantuita" Poate va fi nevoie sa repari mai des la ea dar merita pretul cerut (au pret mic) Cineva spunea mai devreme ca pierzi la revanzare..., dar la revanzarea unui Patrol de 50k de euro cat pierzi dupa 5 ani de utilizare ? ..cam 60% poate mai mult. Macar Hover gasesti cu 4000 euro , o folosesti 2 ani si tot obtii pe ea 2500. Cine iese in pierdere ??.. Eu cred ca are mare importanta si pe ce maini intra masina. Am mers cu una si am ramas placut impresionat. Treaba cu GPL-ul nu prea ma incanta, motorul Mitsu duce mult si bine dar sa-i dai pt ce a fost proiectat Oricum mi s-a parut mult mai OK Hover fata de Duster Pentru un om cu bani putini este o masina excelenta, acum depinde de nazuinte ca am vazut proprietar de BMW X5 care sta la garsoniera conf II... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flow Postat Iulie 28, 2015 Partajează Postat Iulie 28, 2015 Re: GWM Hover Suv / OffRoader ce este ??? Este cea mai slaba masina de pe planeta. Masina in anii 2000+ cu tehnologie de anii 70. Cine iese in pierdere? Iti raspund eu: oricine cumpara asa dubiosenie de masina, tata + alte cele din categorie. Nu degeaba are pretul care il are. Dacia duster este cu 10 clase peste hover la toate categoriile/capitolele. Pentru un om cu putini bani este la fel ca si pt un om cu mai multi bani si anume foarte foarte proasta. Masina asta a fost si este un esec din toate punctele de vedere. Ai mers cu una? cumpara una si impartaseste pe urma cu noi dupa 1 an 2 cate s au intamplat, n o sa mai fi la fel de optimist, mersul cu o masina si a avea in posesie/ingrijire aceiasi masina sunt doua lucruri total diferite. 1 Prea mult timp liber dauneaza mintii si asa odihnite. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tdd70 Postat August 13, 2015 Partajează Postat August 13, 2015 Re: GWM Hover Suv / OffRoader ce este ??? Pentru un om cu bani putini este o masina excelenta, acum depinde de nazuinte ca am vazut proprietar de BMW X5 care sta la garsoniera conf II... Pentru un om cu bani putini iti spun eu cum e: e ca un bibelou, il iei si te uiti frumos la el... si acum la subiect: masina asta consuma peste 17-18 litri/100km. Vorbesc din cunostinta de cauza. Am avut una de serviciu, a stat in firma cam 5 ani, am mers cu ea aproape zilnic. Ca sa mergi cu ea prin oras iti trebuie bani nu gluma, nu mai vorbesc daca iti mai cade ceva la ea. Asta de care zic statea prost la capitolul ambreiaj. In 5 ani si 110.000 km s-a schimbat kitul ambreiaj de vreo 3 ori... la capitolul demaraj foarte prost, in toate vitezele mai putin a 3-a. Daca aveai 100km/h si vroiai sa faci o depasire buna, trebuia sa dai a 3-a si sa o duci in 4500 de ture ca sa depasesti. A 4-a si a 5-a erau de promenada pe autostrada. La capitolul plastice interior - varza, se deformeaza fosrte repede, tablaria pe ea la fel de proasta, asta a noastra din 2008 fiind deja avea rugina la greu prin spate pe la haion si la aripi. Desi avea reductor, era cam degeaba, nu stiu ce rapoarte avea in punti, dar masina era cam de fuga pe sosea nu de teren, am mers cu ea 1-a in reductor cum as merge cu orice masina normala 1-a fara reductor. Uimitor la un drum lung Bucuresti - Zagreb si retur a mers 170-180 km/h fara probleme, la intoarcere s-a schimbat kitul ambreiaj. Pot sa spun ca pentru drum lung ar fi ok, la viteze de 130-140 km/h e bine, dar asta e singurul lucru bun pe care l-am constatat la ea, in rest cum am spus... In concluzie, personal nu mi-as lua Hover. Si insist cu faptul ca nu e o masina pentru oameni cu bani putini, te rupe la buzunar cu benzina... LR Discovery 2, an 2000, manual, Td5, HDC, ACE, SLS, TC, etc... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SUPERDRAGOS Postat Ianuarie 14, 2016 Partajează Postat Ianuarie 14, 2016 Re: GWM Hover Suv / OffRoader ce este ??? Nu pot sa nu constat ca bordul si volanul sunt de Frontera B .. 0722.246.245-YMS/e-mail-stoica.mdragos@yahoo.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate