Bogdan Oprea BGS Postat Martie 19, 2011 Partajează Postat Martie 19, 2011 Cupa BGS 28 aprilie-1 mai la Brasov se tine cupa BGS. 3 zile de traseu intr-o zona perfecta pt off road, cazare super fita ( hotel Capitol , 3 stele ) si mancare pe masura. Distractie garantata. Banii stransi vor ajuta la o campanie umanitara! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Cosmina Postat Martie 21, 2011 Partajează Postat Martie 21, 2011 Re: Cupa BGS In competitie se pot inscrie si femei? Sau este o competitie dedicata barbatilor? Am participat la cateva evenimente micute de off-road, sunt fan al acestui sport si imi doresc sa am posibilitatea sa il practic in cadrul unei competitii ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bogdan Oprea BGS Postat Martie 21, 2011 Autor Partajează Postat Martie 21, 2011 Re: Cupa BGS Categoric se pot inscrie si femei. Dealtfel, Roxana Ciuhulescu de la pro motor s-a si inscris deja si are ca si copilot tot o femeie. Cred ca asta ii va pe barbati sa dea totul in competitie. Ca atare te asteptam cu drag. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Krys-t Postat Martie 21, 2011 Partajează Postat Martie 21, 2011 Re: Cupa BGS Care este taxa de participare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stefan79 Postat Martie 21, 2011 Partajează Postat Martie 21, 2011 Re: Cupa BGS Care este taxa de participare Daca iti ridici ochisorii din tastatura vei observa un mare banner care te duce la pagina web a evenimentului! Daca te uiti pe forum vei gasi si acest link: http://forum.club4x4.ro/showthread.php?62126-Cupa-BGS-Offroad-O-competitie-umanitara :h5 www.singapura-cat.ro T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bogdan Oprea BGS Postat Martie 21, 2011 Autor Partajează Postat Martie 21, 2011 Re: Cupa BGS taxa sportiva (fara cazare si mancare )-500 lei/participant taxa participare full option ( cazare 3 stele si mancare) -850 lei/participant Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mongli Postat Martie 22, 2011 Partajează Postat Martie 22, 2011 Re: Cupa BGS Am venit de la Brasov .... zona e de vis, sunt niste trasee ..... Trecem pe acolo destul de des, dar chiar nu mi-am imaginat ca padurile alea au niste coclauri cu asa panorame inimaginabile. Acum imi pare rau ca am promis ca o sa scriu eu roadbook-urile. :wink: Dar promit sa le scriu fara gresala (ca la Bucovina). Din ce am vazut pana acum Extremul va fiiiiiiiiiiiiiiii EXTREM iar Open-ul va fi o placere La Extrem imi doresc sa nu ploua, ca ... e deranj. Pentru cei care au intrebari despre traseu va stau la dispozitie. Va salut cu respect Rasty Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Cosmina Postat Martie 22, 2011 Partajează Postat Martie 22, 2011 Re: Cupa BGS Multumesc pentru raspuns! Se anunta o competitie pe cinste, care nu merita pierduta. mai ales ca vad ca sunt peste 50 de echipaje inscrise pana acum :br Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bogdan Oprea BGS Postat Martie 24, 2011 Autor Partajează Postat Martie 24, 2011 Re: Cupa BGS ma gandesc sa pregatesc ceva de genul http://www.wimp.com/extremeoffroad/ pt extrem... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdrianZUZ Postat Martie 24, 2011 Partajează Postat Martie 24, 2011 Re: Cupa BGS ma gandesc sa pregatesc ceva de genul http://www.wimp.com/extremeoffroad/ pt extrem... Mai bine nu te gandesti :ha::hl FJ40 '77(vandut), HZJ74 01 HZJ80 '94, HDJ100 '98 (vandut), 120 '06 (vandut) UZJ100 03, Celica SupraMK2 82, Suzuki SJ500 88 ... si lista ramane deschisa Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Martie 24, 2011 Partajează Postat Martie 24, 2011 Re: Cupa BGS ma gandesc sa pregatesc ceva de genul http://www.wimp.com/extremeoffroad/ pt extrem... Si se va numi clasa ȘENILA !.....:ha: REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Martie 24, 2011 Partajează Postat Martie 24, 2011 Re: Cupa BGS Abia astept sa vedeti unde ne dam noi in spatele casei:ha::ha: 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bogdan Oprea BGS Postat Martie 25, 2011 Autor Partajează Postat Martie 25, 2011 Re: Cupa BGS maine ies la trasee. Cu alte cuvinte, o sa va arat cat de carand ceva imagini cu genul de traseu pe care il va avea fiecare clasa. Oricum, daca vrei sa ai pace, pregateste-te de razboi ( conform marelui general chinez ) sau cu alte cuvinte, JAR MANCATI !!!:fr2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Martie 25, 2011 Partajează Postat Martie 25, 2011 Re: Cupa BGS Amenintari! :banana:banana:banana zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
G-fun Postat Martie 25, 2011 Partajează Postat Martie 25, 2011 Re: Cupa BGS Oare o fi noroi? se vor zgaria masinile de crengi? Troliul nu cred ca va fi scos din husa, nu? Totusi am sa pun covorasele de cauciuc in locul celor de velur... stiu eu cum este la off road! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bogdan Oprea BGS Postat Martie 25, 2011 Autor Partajează Postat Martie 25, 2011 Re: Cupa BGS Indiferent de covorase, obligatoriu e sa vii cu pantaloni la dunga si camasa apretata. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bogdan Oprea BGS Postat Martie 27, 2011 Autor Partajează Postat Martie 27, 2011 Re: Cupa BGS Domnilor, tocmai ce m-am intors de la trasee. Lucrurile stau cam asa: am facut vreo 55 km de standard bengos ( bun de dat la open pe ploaie ), 50 km de open ( bengos si el ) cu care poti face aceeasi manevra cu extremul pe poaie si 38 km de super extrem. Noi am reusit sa ii parcurgem cam in 5 ore si ceva, cu o singura troliere de 2 metri ( eram cu buggy ). Daca va fi uscat, putem da aceast traseu la extrem ( cu diferenta ca probabil le va cam 7 ore). Traseul are cateva urcari in care zici ca te dai pe spate daca exagerezi cu acceleratia. Daca e ud, PA. Il vom da pe cel de open bengos. Practic, pt prima zi de concurs, mai avem de facut un standard usor, care sa poata fi dat si pe ploaie. Am fost la trasee 10 masini (1 buggy Warrior, 4 Jeep Wrangler, 2 Cherokee, 1 Nissan patrol, 1 G classe si o Toyota ) plus 4 motoare enduro. Zona e belea. Sunt de toate: urcari si coborari adevarate, noroi misto, pietre mari si mici, etc. Maine sper sa pun si ceva imagini video. Cat despre criza, ce sa zic? E reala si adevarata, doar ca mai trebuie sa ne si distram, asa ca... Sa ne gandim cate capricii ne satisfacem totusi. Deci e bine sa nu renuntam tocmai la asta. Nu uitati ca avem si varianta low cost (500 lei/persoana taxa sportiva ). Daca va rezervati din timp cazare, gasiti si cu 85 lei/zi camera draguta. Nu va fi ca la hotel Capitol, dar cu siguranta salvezi cateva sute... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Martie 28, 2011 Partajează Postat Martie 28, 2011 (editat) Re: Cupa BGS Pt traseul de standard, impreuna cu colegul Stefan ( Binar tyres cu G500 BF AT) am gasit niste variante interesante, 2 traversari de padure ( cam 7km fiecare) , cu peisaj extraordinar si neexpus. Plus o trecere de parau ( lat de vreo 3m) , cu urcare in rampa de 30 grade la iesire pe o lungime de cca 30m. Bineinteles ca am dat-o si in troliere iar eu am indoit o usa , pe o zona care ulterior am scos-o din calcul... Traseu marcat , cam 27km...........pana acum Editat Martie 28, 2011 de nissan4x4 ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Fritz Postat Martie 28, 2011 Partajează Postat Martie 28, 2011 Re: Cupa BGS taxa sportiva (fara cazare si mancare )-500 lei/participant taxa participare full option ( cazare 3 stele si mancare) -850 lei/participant In 500 Lei intra si masa festiva?? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bogdan Oprea BGS Postat Martie 28, 2011 Autor Partajează Postat Martie 28, 2011 Re: Cupa BGS Taxa sportiva este fara cazare si masa. Daca ma intrebi pe mine, nu prea merita sa renunti la pachetul full pt ca am negociat super tare pt cazare si mancare. In plus, ratezi atmosfera si alte evenimente pe care vreau sa vi le pregatesc. Din pacate totul costa foarte mult. Pana acum, in 2 iesiri la trasee am cheltuit cam 10.ooo si asta in contextul in care am primit si ajutor din afara. Adica multumim: Luigi si Stefan (ORAR), Dan Vasilescu, Dragos Ostafei (ORR), Marius Lupu, Anca Fetcu, Dan Vargolici (moto), Coxanel (moto) si a celor 2 colegi ai lor (numele nu il stiu din pacate). Deci, am cheltuit cca 10.000 si doar avem o idee pe unde vor fi parte din trasee. Inca nu am terminat prima zi, nici macar orientativ. Dupa aia, trebuie verificam daca per total traseul e ok, apoi sa scriem road book-urile, sa le dublu verificam,etc. Doar pt o zi. Trebuie sa facem totul pt 2 zile si va trebui sa luam in calcul 2 variante: uscat sau ploaie. Cu alte cuvinte, trasee suplimentare Iar la final nu uitati ca mai facem si o campanie umanitara... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bogdan Oprea BGS Postat Martie 31, 2011 Autor Partajează Postat Martie 31, 2011 Re: Cupa BGS Am facut o modificare la contul pt plata inscrierilor. Sa strecurat o greseala cu un o in loc de 0. Contul este la "Despre competitie" Pana acum sunt inscrise 81 de echipaje Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dacosul Postat Martie 31, 2011 Partajează Postat Martie 31, 2011 Re: Cupa BGS Pana la urma,platim sau nu licenta la standard ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bogdan Oprea BGS Postat Martie 31, 2011 Autor Partajează Postat Martie 31, 2011 Re: Cupa BGS nu cred ca e nevoie. Vedem in ziua inscrierilor, adica pe 28. Oricum, aia one event e super ieftina Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
georgem Postat Aprilie 14, 2011 Partajează Postat Aprilie 14, 2011 Re: Cupa BGS nu se mai aude nimic?, nici o stire nimic? suntem nerabdatori sa ne dam cu sania ca tot a nins Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bogdan Oprea BGS Postat Aprilie 14, 2011 Autor Partajează Postat Aprilie 14, 2011 Re: Cupa BGS Se aude. Traseele sunt gata. Din punctul meu de vedere, sunt super misto. Mai ales acum, cu ajutorul ploii, vor fi si mai misto. Deci pregatiti-va sa va dati cu sania ( asa cum ziceai )... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate