Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Postări Recomandate

• Răspunsuri 153
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Vizitator Cosmina

Re: Cupa BGS

In competitie se pot inscrie si femei? Sau este o competitie dedicata barbatilor? Am participat la cateva evenimente micute de off-road, sunt fan al acestui sport si imi doresc sa am posibilitatea sa il practic in cadrul unei competitii ...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Care este taxa de participare

Daca iti ridici ochisorii din tastatura vei observa un mare banner care te duce la pagina web a evenimentului!

Daca te uiti pe forum vei gasi si acest link: http://forum.club4x4.ro/showthread.php?62126-Cupa-BGS-Offroad-O-competitie-umanitara

:h5

Link spre comentariu

Am venit de la Brasov .... zona e de vis, sunt niste trasee .....

Trecem pe acolo destul de des, dar chiar nu mi-am imaginat ca padurile alea

au niste coclauri cu asa panorame inimaginabile.

Acum imi pare rau ca am promis ca o sa scriu eu roadbook-urile. :wink:

Dar promit sa le scriu fara gresala (ca la Bucovina).

Din ce am vazut pana acum

Extremul va fiiiiiiiiiiiiiiii EXTREM

iar

Open-ul va fi o placere

La Extrem imi doresc sa nu ploua, ca ... e deranj.

Pentru cei care au intrebari despre traseu va stau la dispozitie.

Va salut cu respect

Rasty

Link spre comentariu

Vizitator Cosmina

Multumesc pentru raspuns!

Se anunta o competitie pe cinste, care nu merita pierduta. mai ales ca vad ca sunt peste 50 de echipaje inscrise pana acum :br

Link spre comentariu

Oare o fi noroi? se vor zgaria masinile de crengi? Troliul nu cred ca va fi scos din husa, nu? Totusi am sa pun covorasele de cauciuc in locul celor de velur... stiu eu cum este la off road!

Link spre comentariu

Domnilor,

tocmai ce m-am intors de la trasee. Lucrurile stau cam asa: am facut vreo 55 km de standard bengos ( bun de dat la open pe ploaie ), 50 km de open ( bengos si el ) cu care poti face aceeasi manevra cu extremul pe poaie si 38 km de super extrem. Noi am reusit sa ii parcurgem cam in 5 ore si ceva, cu o singura troliere de 2 metri ( eram cu buggy ). Daca va fi uscat, putem da aceast traseu la extrem ( cu diferenta ca probabil le va cam 7 ore). Traseul are cateva urcari in care zici ca te dai pe spate daca exagerezi cu acceleratia. Daca e ud, PA. Il vom da pe cel de open bengos. Practic, pt prima zi de concurs, mai avem de facut un standard usor, care sa poata fi dat si pe ploaie. Am fost la trasee 10 masini (1 buggy Warrior, 4 Jeep Wrangler, 2 Cherokee, 1 Nissan patrol, 1 G classe si o Toyota ) plus 4 motoare enduro. Zona e belea. Sunt de toate: urcari si coborari adevarate, noroi misto, pietre mari si mici, etc. Maine sper sa pun si ceva imagini video. Cat despre criza, ce sa zic? E reala si adevarata, doar ca mai trebuie sa ne si distram, asa ca... Sa ne gandim cate capricii ne satisfacem totusi. Deci e bine sa nu renuntam tocmai la asta. Nu uitati ca avem si varianta low cost (500 lei/persoana taxa sportiva ). Daca va rezervati din timp cazare, gasiti si cu 85 lei/zi camera draguta. Nu va fi ca la hotel Capitol, dar cu siguranta salvezi cateva sute...

Link spre comentariu

Pt traseul de standard, impreuna cu colegul Stefan ( Binar tyres cu G500 BF AT) am gasit niste variante interesante, 2 traversari de padure ( cam 7km fiecare) , cu peisaj extraordinar si neexpus. Plus o trecere de parau ( lat de vreo 3m) , cu urcare in rampa de 30 grade la iesire pe o lungime de cca 30m.

Bineinteles ca am dat-o si in troliere iar eu am indoit o usa , pe o zona care ulterior am scos-o din calcul...

Traseu marcat , cam 27km...........pana acum

26032011720.thumb.jpg.593d96c284297fac71ddf97df7937d1d.jpg

26032011725.thumb.jpg.cc1443eb75f5120423111f36cce00aa0.jpg

26032011716.thumb.jpg.1303f3fbdc7a8df13b339df265fd6de6.jpg

26032011717.thumb.jpg.a60bac09af6de97747046f71c9f0e069.jpg

26032011715.thumb.jpg.3375602523ed5458110874d710921ddf.jpg

Editat de nissan4x4

ing. Luigi PIRSU

www.nissan4x4.ro

service si tunning NISSAN

Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE

Link spre comentariu

taxa sportiva (fara cazare si mancare )-500 lei/participant

taxa participare full option ( cazare 3 stele si mancare) -850 lei/participant

In 500 Lei intra si masa festiva??

Link spre comentariu

Taxa sportiva este fara cazare si masa. Daca ma intrebi pe mine, nu prea merita sa renunti la pachetul full pt ca am negociat super tare pt cazare si mancare. In plus, ratezi atmosfera si alte evenimente pe care vreau sa vi le pregatesc. Din pacate totul costa foarte mult. Pana acum, in 2 iesiri la trasee am cheltuit cam 10.ooo si asta in contextul in care am primit si ajutor din afara. Adica multumim: Luigi si Stefan (ORAR), Dan Vasilescu, Dragos Ostafei (ORR), Marius Lupu, Anca Fetcu, Dan Vargolici (moto), Coxanel (moto) si a celor 2 colegi ai lor (numele nu il stiu din pacate).

Deci, am cheltuit cca 10.000 si doar avem o idee pe unde vor fi parte din trasee. Inca nu am terminat prima zi, nici macar orientativ. Dupa aia, trebuie verificam daca per total traseul e ok, apoi sa scriem road book-urile, sa le dublu verificam,etc. Doar pt o zi. Trebuie sa facem totul pt 2 zile si va trebui sa luam in calcul 2 variante: uscat sau ploaie. Cu alte cuvinte, trasee suplimentare

Iar la final nu uitati ca mai facem si o campanie umanitara...

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare