Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Postări Recomandate

• Răspunsuri 153
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Re: Cupa BGS

Transport pe platforma auto Bucuresti- Brasov si retur: 385 Ron

Mai sunt disponibile 2 locuri.

Raspuns imediat va rog...la telefon 0723541851

GTC Auto: service 4x4 / accesorii off-road

GTC auto SHOP: magazin online de accesorii 4x4

www.gtcauto.ro / www.shop.gtcauto.ro / www.gtcmotorsport.ro

razvancirap@gtcauto.ro / 0723.541.851

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

trebuie sa ne prezentam la hotel CAPITOL - BRASOV ( centrul istoric ) am inteles,...adresez totusi niste intrebari :

- avem voie sa mergem cu camioane...( trailere de 7.5 t )...aproape de hotel ?

- exista parcare asigurata pentru trailere sau trebuie sa ne descurcam pe cont propriu in curte la prieteni sau eventual in afara orasului ?

multumesc,

SUCCES ORGANIZATORILOR,....SUCCES TUTUROR CONCURENTILOR !!!

Link spre comentariu

trebuie sa ne prezentam la hotel CAPITOL - BRASOV ( centrul istoric ) am inteles,...adresez totusi niste intrebari :

- avem voie sa mergem cu camioane...( trailere de 7.5 t )...aproape de hotel ?

- exista parcare asigurata pentru trailere sau trebuie sa ne descurcam pe cont propriu in curte la prieteni sau eventual in afara orasului ?

multumesc,

SUCCES ORGANIZATORILOR,....SUCCES TUTUROR CONCURENTILOR !!!

Nu stiu daca organizatorul a rezolvat vreo autorizatie speciala dar in zona este absolut interzis peste 3.5 tone . Se poate intra doar cu LT eliberat de Primarie . Dealtfel zona nu suporta parcarea atator masini de concurs si insotitori deci parerea mea ca parcul tehnic va fi in alta parte

0747967945

kiss.zoltan@offroadmania.ro

Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat

Link spre comentariu

Re: Cupa BGS- cazare

Cazarea se va face la Hotel Capitol din Brasov. Intalnirea cu organizatorii va avea loc in parcarea Hotelului Capitol pentru mai multe detalii referitoare la parcarea trailerelor. Inscrierile se fac de incepand de maine 28.04.2011 orele 16.00 la receptia Hotelului Capitol, unde veti gasi un birou amenajat special pentru acest lucru. Vom reveni cu noi detalii..

Editat de Bogdan Oprea BGS
Link spre comentariu

Ce am gasit eu pe site-ul Primariei Brasov pt.trial-ul de duminica:

"Ora 9,30 ,, BGS JEEP MANIA” plecarea maşinilor offroad de pe aleea Suişul

Castelului spre Răcădău unde va avea loc proba Trial "

:tk BV.

Editat de nessum

Toyota LJ 70

Transsylvania Off Road Club

www.helpdani.eu

Link spre comentariu

Concluziile cupei BGS:

au fost niste trasee foarte reusite - cel putin la OPEN unde ne-am dat noi - au fost niste scapari organizatorice de care sunt sigur ca Bogdan va tine cont la anul de ele si ca va fi mai bine

per-total ne-am simtit bine si a fost o pregatire excelenta pentru Bucovina.

Kamikaze a luat tot podiumul la OPEN si la general si la Trial-ul (special) de duminica, care a dat multe batai de cap si locul 3 la Trial la clasa EXTREM.

Podium la TRIAL:

P5010207.thumb.jpg.da2f4ebdb095fac13c496c5dec60f511.jpg

Kamikaze TEAM:

P5010217.thumb.jpg.5a2df7ca63f2d01c1e2ef321e70ff81d.jpg

Podium la OPEN - la general:

P5010215.thumb.jpg.28307f6361ece150427a702ba81fed71.jpg

pencil.png

RUBICON - always ready to race ...

Kamikaze Off-Road Club

Link spre comentariu

Concluziile cupei BGS:

au fost niste trasee foarte reusite - cel putin la OPEN unde ne-am dat noi - au fost niste scapari organizatorice de care sunt sigur ca Bogdan va tine cont la anul de ele si ca va fi mai bine

per-total ne-am simtit bine si a fost o pregatire excelenta pentru Bucovina.

Kamikaze a luat tot podiumul la OPEN si la general si la Trial-ul (special) de duminica, care a dat multe batai de cap si locul 3 la Trial la clasa EXTREM.

Podium la TRIAL:

[ATTACH=CONFIG]104670[/ATTACH]

Kamikaze TEAM:

[ATTACH=CONFIG]104668[/ATTACH]

Podium la OPEN - la general:

[ATTACH=CONFIG]104669[/ATTACH]

pencil.png

Felicitari finalistilor, organizatorilor si de ce nu tuturor participantilor la competitie.

Poate o scurta prezentare a celor de pe podium, sa-i cunoastem si noi mai bine, ca deja am inceput cu fata si spatele :grin::grin::grin:, poate niste nume.

S-auzim de bine

:cl 4x4 fun for all :h5

RR Classic 1986 - 200Tdi

www.lroc.ro

Link spre comentariu

Am de tras si eu niste concluzii, asa la final de prima cupa BGS

1. Din punctul meu de vedere e prima si ultima

2. Toate postarile BGS de pana acum referitoare la organizare/participanti/costuri/bataie pe chestii bune sunt BS!

3. Super cazarea a fost de fapt o mega tzeapa: hotel comunist din anii 80 cu program/camere/ospatari/receptie/conditii/usi/chei din anii 80!

4. Cinele festive au un mare fiiiiiiiiiis: prima (de joi seara) a lipsit cu desavarsire. Cine a ajuns dupa 10 a ramas si nemancat (ca de, restaurantul se inchidea la 10). A doua, cea de vineri, a constat intr-un jnitel jumulit in 2 culori si niste cartofi scapati prin farfuri si un con indesat cu japca cu niste frisca dubioasa, iar marea cina festiva cu surprize si superdistractie de sambata a fost praf in general si praf in ochi. Nu tu program, nu tu socializare, nu tu vorbit cu cei de la hotel sa prelungeasca programul restaurantului , NIMIC.:uameni

4. participantii anuntati cu mare tam-tam pe site-uri si formumuri au la fel de praf in ochi, pe post de marketing. Cam ca la concertele alea tzepe, la care nici macar artistul de pe afis nu stia ca trebuie sa participe. Nu ne mai amenintati domnilor BGS cu personalitati, ca nu d'aia venim sa ne dam!

5. Capitolul cel mai praf dintre toate a fost si cel mai important: COMUNICAREA. Nu ni s-a comunicat:

- de unde se pleaca

- daca se pleaca in coloana

- cum se ajunge la start

- unde sa parcam in prima seara - cunoscuta fiind marea problema cu parcarea in Brasov

- unde se tin specialele - pentru cei care nu erau din clasa respectiva

- care este programul, in general:uameni

6. Organizatorii au facut cele mai mari greseli pe care le-am vazut pana acum intr-un concurs. Ei au fost cei care au blocat traseul la una din clase cu masinile lor, care au cazut in rapa, nefiind dotate corespunzator. N'ar fi fost rau sa aiba si ei obligatia de a vea pe masini minimul cerut celor de la Standard. Adica pleci tu, organizator pe traseu sa ajuti, cu cauciucuri de vara, fara troliu sau cu troliu defect cu Hummer-ul!!! :hl

7. Traseele frumusele. La Standard insa pot spune cu mana pe inima ca nu au fost trasee, ci TRASEUL. Pt ca cel din ziua 2 a cel din ziua 1 dar luat coada -cap :ha:

8 Road-book-urile aproape perfecte, daca nu ar fi avut CP-urile trecute in ele :mrgreen:

9. Hotarare maxima in curtea organizatorilor de a rupe gura targului cu trialul::ca facem curse pe traseu, cate 12, cate 36, cateva zile..... Dupa prima tura, isi dau seama ca ceea ce au visat ei e imposibil si reduc numarul de ture la 3, respectiv 1!:ha:

10. la capitolul imagine insa au lucrat la greu: au dat inainte cu :ft, ba la plantat copaci, ba la premiere, ba la nu mai stiu ce, sa le iasa site-ul frumos cu poze multe si pline de fetze zamnbitoare, ca sa aiba marketingul mai ieftin la anu'.

Si stiu sigur ca mai sunt, dar trebuie sa ma relaxez un pic sa-mi fac ordine in ganduri ca acu' se bulucesc

:ce

Asaaaa:

11. atitudinea organizatorilor nu a fost una care sa indemne la sportivitate si comunicare. Inteleg ca, organizator fiind, ai multe responsabilitati, dar putina socializare cu cei carora le-ai luat banii, ar fi fost binevenita. Adica o vorba schimbata cu fiecare echipaj, seara dupa incheierea traseelor, nu cred ca ar fi stirbit din prestanta nimanui...:3

12. intreba cineva mai sus daca se plateste licenta la toate clasele si raspunsul BGS a fost "nu cred ca e cazul, dar oricum cea de oneevent e mica" sau ceva de genul. Nici nu conteaza cat a fost pana la urma, ideea era sa stim de ea de la inceput.

13. revin la atitudinea organizatorilor, care a fost punct de referinta pentru mine: si cei de la BGS si altii din urma au cam acelasi sictir in glas si sfidare in privire cand vine vorba de clasa Standard: comunicarea cu clasa aceasat a fost 0 barat, traseul a fost unul frumusel, greut, dar pana la urma a fost acelasi doua zile la rand, premiile au fost subtirele de tot, dar taxa a fost egala cu cea a celorlalte clase. Ori tratati clasa cu :as cap coada, adica si la bani, ori va revizuti atitudinea si acordati acelasi tratament si "pifanilor" cum am auzit pe cineva catalogandu-i pe participantii de la Standard. Pai pentru unii muma si pentru altii ciuma, nu-i frumos.

14. tot la atitudine as lucra si in privinta doamnelor care au asigurat ... asigurarile si clasamentele. tot respectul pentru cunostintele lor si pentru experienta, dar mai usor cu mutrele si nasurile pe sus.

Toti am fost la un moment dat incepatori, ca nu l-a facut pe niciunu muma'sa la volan, in ravena, agatata de troliu! :no1

15. In ceea ce priveste corectitudinea cu care s-au notat timpii in aceeasi clasa Standard, nu mai incep o alta discutie ca iese cu :ang2 si cu :cesi cu :bb. Iar participantilor carora li s-au ignorat atitudinile nesportive, sa le fie rusina ca au aparut a doua zi cu obrazul curat, ca vorba aia: nici usturoi n-au mancat nici gura nu le miroase!

Promit ca voi posta si cele bune, dar trebuia sa :bleahtotul, ca sa fie bine.

a, da

si zici BGS ca au costat traselee numia in primele 2 zile 10000 lei?? pai cred si eu, daca au fost facute cu Hummer-ul, ca numai pe benzina s-au dus 9000 de lei :grin::grin::grin:

Editat de Astral
Link spre comentariu

Si au fost si partile bune:

- participantii :be

- sportivitatea de care au dat dovada majoritatea :rspsi multumiri in plus cel putin unui echipaj anume

- zona :h5

- traseele

- fetele BGS de la inscriere:bravo

- Nea Vasile

- vremea :Gr

Link spre comentariu

Eu nu am participat la eveniment...In schimb tre sa-ti spun JIMINY ca... a organiza un eveniment inseamna investitie mare de timp bani si....suflet.Ca tu nu ai fost multumit,sau inca doi sau trei,nu cred ca trage mult in balanta.Aveai carciumi la 100 m de hotel 5 bucati,unde puteai sa stai pana dimineata.....Nu merita organizatorii,indiferent de plusuri sau minusuri sa scrii tu o pagina intreaga cu off-ul tau.:uameni

NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE

SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE

HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare