Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Postări Recomandate

Re: Cupa BGS

Eu nu am participat la eveniment...In schimb tre sa-ti spun JIMINY ca... a organiza un eveniment inseamna investitie mare de timp bani si....suflet.Ca tu nu ai fost multumit,sau inca doi sau trei,nu cred ca trage mult in balanta.Aveai carciumi la 100 m de hotel 5 bucati,unde puteai sa stai pana dimineata.....Nu merita organizatorii,indiferent de plusuri sau minusuri sa scrii tu o pagina intreaga cu off-ul tau.:uameni

Stai tu linistit ca are mare dreptate, nu sunt doar 2 sau 3 nemultumiti.

Gaseste-mi tu 2 sau 3 care au fost multumiti!!!!

Asa ceva nu se face, nu vreau sa jignesc pe nimeni, dar a fost cea mai slaba competitie la care am fost vreodata.

Trebuia sa vi acolo sa vezi si sa auzi, multi nu vor scrie din bun simt sau eu stiu ce alte motive, dar daca erai acolo ....

Diavolul nu s-a născut cu coarne – i le-a pus femeia....
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 153
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Dragi concurenti,

in primul rand vreau sa va multumesc pt participare. Sper ca v-ati simtit bine la prima cupa BGS. Vreau sa va asigur ca s-au facut toate eforturile posibile sa mearga totul perfect si sa va bucurati de trasee si organizare. Este evident ca au fost scapari ( este prima noastra cupa ) dar, tot evident va dati seama ca au fost neintentionate.

Din pacate numarul de participanti a fost sub 40 % din cei care au confirmat ca vin, iar asta m-a necajit extrem de tare ( lucru pe care din pacate nu am reusit sa il ascund ).

Imi cer scuze pt greselile comise , dar promit ca nu se vor mai repeta la urmatoarea editie.

Link spre comentariu

Nu am participat la nicio intalnire sau competitie atat de prost organizata, ba mai mult organizata in batjocura!!!!!!

- cazare mizerabila, un hotel ceausist inghetat in timp, desi cu mare pompa ni se spunea de cazare de fite!!

- mancare pe masura "cine festive" - un jeg, mancai dimineata resturile de cu seara, cand am cerut seara masa ni s-a spus: - "Aici mancati cand va dam noi bah, nu cand vreti voi!"

- bautura - cate o sticla de 0,5 de apa minerala in prima seara .... la 8,5 mil de persoana?! :ang4

- parcare - lipsa - adica la concurenta cu brasovenii, ba mai mult de atat in seara de sambata cand lumea era toata la sprit pe la 9.30 ni s-a spus sa luam masinile de la hotel ca altfel le ridica. In parcarea tehnica lui Adi ZUZ chiar au si ridicat-o :uameni

- nu inteleg de ce a trebuit sa stam in cocina aia fara parcare cand in jurul Brasovului sunt o gramada de hoteluri civilizate cu de toate si la preturi decente

- toate informatiile se obtineau haotic pe principiul "telefonului fara fir" - niciodata ni stiai ce? unde? cand? etc....

- distractia - o statie bashita si un "DJ" pe dinafara care mai mult ne obosea decat ne distra

- startul - nici un fel de organizare, nu tu coloana organizata, nu tu parcare tehnica, nu tu spatii delimitate - toti circulau haotic, pana la urma s-a intamplat nenorocirea - un Hummer al organizatorilor a trecut peste un concurent fara macar sa observe acest lucru - sub orice critica!!!!!

- trasee - singurul lucru satisfacator - dar si aici in a 2-a zi pozitii gresite, pagini lipsa din roadbook rezultat ore pierdute in padure aiurea!!!!!

- nu inteleg cum a ajuns Ciuhulescu pe locuri atat de avansate in conditiile in care a abandonat, fapt recunoscut si de copilotul ei :ang4 probabil TREBUIA sa castige - inteleg si de ce...dar unde este fair-play-ul pentru acei care chiar au muncit pe traseu??

As mai avea multe de zis dar nu imi vin acuma

Concluzia - SUB ORICE ASTEPTARE - este prima si ultima oara cand ma duc la aceasta cupa !!!!!!

Nu sunt trist - doar treaz...

"Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius

Link spre comentariu

P4290001.JPG.6eee51c9adb88d770c8fc22e3372ae9e.JPGP4300007.JPG.dfb62d6a981a77bf3bf4338d2564c8a5.JPGP4300003.JPG.bf9a4fa4b5c6bb088bd399a4e8778e2a.JPGP4300009.JPG.33e022392772415cb9ecc47ad5f17dd3.JPGP5010014.jpg.0a9510186f3bd29d9f13007ffb192b91.jpgP4300002.JPG.ef14f3442b993e693c78508a9a81ca5e.JPGP4300005.JPG.546c8bd2e14e04a1f3a70b7df1033246.JPG

Scrisesem un mesaj mai lung dar l-am sters, cretin, din greseala...incerc acum, sa fiu mai concis: am plecat, impreuna cu Filip, la aceasta cupa, pe cai mari...in final am ajuns pe niste ponei...:ha: Rubiconul perfid, ne-a lasat si de data asta, a doua zi, dupa ce eram practic pe locul doi, (asta, in pofida unor probleme cu corasonul cauzate de un spritz apasat cu prietenii si a doua pastile cu un continut mare de cofeina:grin:). Miron Sorin si copilotul lui, second-handul cirapian, Radu Chelaru, au reprezentat targetul nostru, ocazie cu care, pe langa satisfactii am avut parte si de niste lejere dezamagiri, sper din tot sufletul, trecatoare. Traseele au fost generoase din punct de vedere tehnic si felicit organizatorii pentru alegere si parcurs....cu exceptia zilei a doua, in care, datorita unei erori de roadbook, ne-am mancat nervii si benzina din rezervor cateva ore...

Cat despre logistica si organizare ...numai de bine!!!:grin::grin::grin:...glumesc! Cele precizate mai sus, de antevorbitorii mei, zolameistere, zolameistere...sunt din pacate, adevarate si de neinteles, in conditiile in care ai langa tine oameni care au mai facut astfel de evenimente. Ma bucur sa vad ca Bogdan recunoaste si isi asuma aceste deficiente si afirma corectarea lor viitoare.

Daca reusesc, pun si doua poze...n-am avut foarte mult timp...eram ocupati sa-i suflam lui Miron Sorin si lui Mr. Musculo in ceafa!!!

Later edit: se pare ca am reusit cu pozele dar nu in locul dorit...Avem o imagine cu rubiconul in traseu, una la sezatoarea de open de a doua zi, unde Mr. Steroid explica utilitatea blondului, ca si concept coloristic, in vremuri de cautari si erori de roadbook:grin:, avem pe partenerul filip fata cu cardanul buclucas, avem si pe emergentul copilot Flash4x4 facand ce stie el mai bine...:grin:, avem in josul paginii, pe filip, aproape crucificat, printre doi "talhari":ha: si pe fundal remarcati , sedus si abandonat, pe Razvan Cirap, care mai sus ...se trolia pa forestier:ha:

Editat de semaca

Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006

Membru Club T44

Link spre comentariu

Vitalie, trebuia sa o auzi pe Ciuhuleasca dupa trial cum declara la camera ca a luat locul 4. Ma tavaleam pe mine de ras.

Oricum, organizarea a fost facuta in stil BGS, cu multi multi Muschi si putin putin ........

Cum sa bagi la trial 16 echipaje pe un traseu de 200m sa se invarta in cerc de 10, ba nu (ca sa nu ii dai satisfactie celui ce a zis 10) , de 12 ori. Noroc ca s-au desteptat dupa prima tura de recunoastere, dar si asa doar cu 3 echipaje s-au calcat pe picioare.

Iar vis-a vis de atitudine, nu va povestesc decat faptul ca la breifing in sala de mese a hotelului nenea BGS (nu stiu cine e ) ne vorbea cu pistolul la brau. (inca imi storc creierul, ce avea de gand sa faca cu pistolul ala? dar cum am mai spus: Muschi)

Editat de Lecus
Gip Gran`sirochi ovarlend ecspedisan
Link spre comentariu

Buna seara, cu toate ca am cont pe acest forum de ceva vreme ( probabil 2-3 ani ) scriu putin mai rar si poate multi ( dintre cei care scriu pagini intregi in special ) nu ma cunosc, dar cei care participa la competitii isi aduc aminte totusi de mine ( vag ). Am participat la BGS la extrem ocupand pozitia 4 in final datorita unui ghinion in cea de-a doua zi, dar acest lucru este mai putin relevant pentru discutia de fata.

Ca si participant la organizarea competitiei REA ( de aproape 4 ani ) alaturi de Floyota si restul echipei de organizare am fost atent la organizarea concursului involuntar ( deformatie profesionala sa-i spunem ).

In primul rand traseele au fost extraordinare vis-a-vis de peisaje de gradul de dificultate de faptul ca urcarile 90 % erau la limita trolierilor daca le abordai corect.

Corectitudinea road-book-urilor a fost ok, adica nu a existat nici o pozitie gresita ( ca desen ) ci au existat doar anumite greseli de distanta si acestea sunt din 2 motive, ori din cauza noroiului si a zapezii din timpul organizarii ori poate neatentia la transcriere doar la cateva pozitii si sa nu uitam ca toti concurentii au avut acelasi road-book deci nu a avantajat sau dezavantajat pe nimeni. Si sa nu uitam inca un lucru, acela ca la Bv a fost zapada pana acum 15 zile pe traseele respective.

Vis-a-vis de cazare singura problema pe care am avut-o a fost parcarea care la un moment dat m-a si distrat pentru ca vanam locurile de parcare, iar cu una dintre masinile cu care venisem chiar era o problema cu parcatul. Hotelul da, stil Ceausist dar fara probleme de curatenie, am avut apa calda, caldura, curat in camere si am dormit bine ( nu ca la 5 stele normal dar acolo camera nu e 50 euro pe noapte cat e aici ci 150 euro ). Ca idee din taxa de participare 300 lei era numai cazarea si masa inca 200 lei pe durata tuturor zilelor. Poate data viitoare vor fi mai inspirati cu cazarea pe undeva intr-o zona mai degajata ( parcarea ). Dar pozitia din centru a compensat ( restaurante, baruri, cluburi, pietonala, etc )

Ca organizare nu stiu altii ce au patit dar eu am stiut ce sa fac si unde sa ma duc cu toate ca ma trezesc cam ultimul, de multe ori nu prind nici macar micul dejun sau briefingul dar m-am orientat cumva.

Nu am nimic cu nimeni, sa nu se inteleaga gresit si cu tot respectul cuvenit nici macar nu cred ca ar trebui adus in discutie acel eveniment nefericit cu Hummer-ul fiindca nu cred ca a vrut cineva sau a fost .... nici macar nu vreau sa-mi aduc aminte, mai ales ca Jeni ( persoana accidentata ) este cunostiinta destul de buna cu mine si chiar si vecina mea, deasemenea si Andy si nu cred ca evenimentul ar fi trebuit pus la bune sau la rele vis-a-vis de organizarea competitiei. MULTA SANATATE !!!

Ca si o incheiere ca deja nu am scris atat de mult niciodata sau poate nici adunate cuvintele scrise pe acest forum, nu este absolut si deloc usor ( daca imi este permis sa accentuez asa ) sa organizezi o competitie, Bogdan nu a facut acest lucru pentru a castiga, ci din foarte mare pasiune si din dorinta de a dona fondurile, clar a venit cu multi bani de acasa cum se spune la finalul competitiei, prezenta a fost scazuta si chiar au lipsit multi pe care as fi vrut sa-i vad dar probabil au avut motivele lor intemeiate sa nu vina.

Oricum Bogdan nu a vrut sa "jecmaneasca" pe nimeni, asta 100 %, pentru ca dupa cum bine stim nu e cazul ( nici moral si nici financiar ), din punctul meu de vedere poate nu i-au iesit toate bine dar este prima lui competitie si sunt sigur de bunele lui intentii, problema va fi doar daca la urmatoarea va fi mai prost in loc de mai bine ( nu ca as considera ca iesit prost ). Poate mancarea dar cred ca daca ar fi stiut de ce sunt in stare bucatarii nu ar fi insistat dar cred ca nu a avut timp sau oameni specializati sa deguste mancarea.

Cel mai important sunt traseele, organizarea de pe trasee si faptul ca ne regasim si ne distram ca pana la urma din cauza asta venim nu ca sa stau ca la 5 stele ci sa stam toti impreuna. La acesti bani mult mai mult nu se poate mai ales in zona BV. unde stim bine ce preturi se practica.

In rest LA BUCOVINA !!!!

Range Rover un fel ( 4.0 V8 BMW 286 CP )

Ford F-350 V8 Diesel 450 CP

Polaris RZR 800 si multe alte dracii .....

Link spre comentariu

Sunt......................dezamagit.

Daca despre cazare, masa , organizare si alte minusuri nu insist, nu pot sa nu o fac, despre schimbarea regulilor dupa concurs.

Duminica la proba de trial, dupa ce au fost foarte nehotarati cate ture trebuie sa facem, la inceput 12 ture, ne comunica ca doar 3 ture trebuie sa facem, iar dupa ce prima masina intra in trial ni se comunica ca trebuie sa facem doar o tura.

Asta nu ar fi nimic, dar dupa 30-45 minute dupa ce toate masinile din clasa open terminasera sau abandonasera trialul, se schimba ..........regulile jocului

Nu se puncteaza ca trial, (adica cuantum 10 ), se recalculeaza ca si proba speciala ( cuantum 4)

Sa nu se inteleaga ca am fost dezavantajat si fac caz pt ca nu am luat locul 1 sau locul 50 , dar nu pot sa vin la un concurs in care incepem cu o regula si sa constat ca regulile se schimba dupa terminarea lui

KAMIKAZE OFFROAD CLUB

Link spre comentariu

Desi sunt convins ca tot ce ati spus voi aici este adevarat eu totusi cred ca sunteti mult prea duri neluand in calcul POATE urmatoarele aspecte:

-a fost prima intalnire oficiala din an

-a fost prima oficiala organizata de Bogdan & Co

-a fost una din putinele intalniri organizate de oameni din alt oras (nu cunosteau bine randuiala locului, traseele)

-natura si scopul "biletului" platit de voi (pana la urma banii aia se duc intr-un anume scop)

-poate li s-a facut o falsa prezentare cazarii si mancarii inainte de a o antama (lucru care se practica in turism cand e vorba de o astfel de intrunire)

-indiferent daca s-a vazut sau nu ptr acest eveniment sunt convins ca s-a muncit si s-au bagat multi bani ... (uitati-va numai ce promovare a avut).

-o mare parte dintre aceste actiuni "de culise" chiar daca iese bine sau rau, din pacate, va spun din proprie experienta ...ca nu se vad.

Asumarea corecta si sincera a unor deficiente in marea majoritate a cazurilor insemna si corectarea lor. Trebuie sa tinem cont cu totii ca intr-un anumit moment al experientelor noastre, incepem de jos, cu inceputul ...adica suntem incepatori dar cu timpul crestem si invatam impreuna, unii de la altii, nimeni nu s-a nascut doctor docent ...

@BogdanBGS & Echipa

Capul sus. E doar prima treapta pe aceasta "scara"... cea mai inalta. Urmeaza si altele ... mai usor de urcat.

Nu am putut veni din motive familiale pe care nu are rost sa le insir aici. In masura in care conditiile mi-ar permite ... cu placere as veni la urmatoarea ... :h5

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Vitalie, trebuia sa o auzi pe Ciuhuleasca dupa trial cum declara la camera ca a luat locul 4. Ma tavaleam pe mine de ras.

nici nu stia ce-i ala blocant si cum se conecteaza - i-au aratat baietii cand se proptise intr-o diagonala si nu putea sa iasa..... dar ce sa mai vorbim .... talent frate!!!

Nu sunt trist - doar treaz...

"Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius

Link spre comentariu

[quote=

-a fost prima intalnire oficiala din an

Cupa sighisoara nu conteaza?

Eu as dori sa vin, nu am venit din cauza ca inca nu mie gata masina.

Bogdan si co, capu sus, urmatoara editia o sa fi mai bine cu siguranta

Jeni, imi pare foarte rau pentru ce s-a intamplat, sper sa recuperez cat de repede.

MULTA SANATATE

Pedro

Land Rover 90- 3.9 V8

L.R.Discovery I V8

Seat Pink Panther II Leon-1.9 TDI

Link spre comentariu

Buna seara, cu toate ca am cont pe acest forum de ceva vreme ( probabil 2-3 ani ) scriu putin mai rar si poate multi ( dintre cei care scriu pagini intregi in special ) nu ma cunosc, dar cei care participa la competitii isi aduc aminte totusi de mine ( vag ). Am participat la BGS la extrem ocupand pozitia 4 in final datorita unui ghinion in cea de-a doua zi, dar acest lucru este mai putin relevant pentru discutia de fata.

Ca si participant la organizarea competitiei REA ( de aproape 4 ani ) alaturi de Floyota si restul echipei de organizare am fost atent la organizarea concursului involuntar ( deformatie profesionala sa-i spunem ).

In primul rand traseele au fost extraordinare vis-a-vis de peisaje de gradul de dificultate de faptul ca urcarile 90 % erau la limita trolierilor daca le abordai corect.

Corectitudinea road-book-urilor a fost ok, adica nu a existat nici o pozitie gresita ( ca desen ) ci au existat doar anumite greseli de distanta si acestea sunt din 2 motive, ori din cauza noroiului si a zapezii din timpul organizarii ori poate neatentia la transcriere doar la cateva pozitii si sa nu uitam ca toti concurentii au avut acelasi road-book deci nu a avantajat sau dezavantajat pe nimeni. Si sa nu uitam inca un lucru, acela ca la Bv a fost zapada pana acum 15 zile pe traseele respective.

Vis-a-vis de cazare singura problema pe care am avut-o a fost parcarea care la un moment dat m-a si distrat pentru ca vanam locurile de parcare, iar cu una dintre masinile cu care venisem chiar era o problema cu parcatul. Hotelul da, stil Ceausist dar fara probleme de curatenie, am avut apa calda, caldura, curat in camere si am dormit bine ( nu ca la 5 stele normal dar acolo camera nu e 50 euro pe noapte cat e aici ci 150 euro ). Ca idee din taxa de participare 300 lei era numai cazarea si masa inca 200 lei pe durata tuturor zilelor. Poate data viitoare vor fi mai inspirati cu cazarea pe undeva intr-o zona mai degajata ( parcarea ). Dar pozitia din centru a compensat ( restaurante, baruri, cluburi, pietonala, etc )

Ca organizare nu stiu altii ce au patit dar eu am stiut ce sa fac si unde sa ma duc cu toate ca ma trezesc cam ultimul, de multe ori nu prind nici macar micul dejun sau briefingul dar m-am orientat cumva.

Nu am nimic cu nimeni, sa nu se inteleaga gresit si cu tot respectul cuvenit nici macar nu cred ca ar trebui adus in discutie acel eveniment nefericit cu Hummer-ul fiindca nu cred ca a vrut cineva sau a fost .... nici macar nu vreau sa-mi aduc aminte, mai ales ca Jeni ( persoana accidentata ) este cunostiinta destul de buna cu mine si chiar si vecina mea, deasemenea si Andy si nu cred ca evenimentul ar fi trebuit pus la bune sau la rele vis-a-vis de organizarea competitiei. MULTA SANATATE !!!

Ca si o incheiere ca deja nu am scris atat de mult niciodata sau poate nici adunate cuvintele scrise pe acest forum, nu este absolut si deloc usor ( daca imi este permis sa accentuez asa ) sa organizezi o competitie, Bogdan nu a facut acest lucru pentru a castiga, ci din foarte mare pasiune si din dorinta de a dona fondurile, clar a venit cu multi bani de acasa cum se spune la finalul competitiei, prezenta a fost scazuta si chiar au lipsit multi pe care as fi vrut sa-i vad dar probabil au avut motivele lor intemeiate sa nu vina.

Oricum Bogdan nu a vrut sa "jecmaneasca" pe nimeni, asta 100 %, pentru ca dupa cum bine stim nu e cazul ( nici moral si nici financiar ), din punctul meu de vedere poate nu i-au iesit toate bine dar este prima lui competitie si sunt sigur de bunele lui intentii, problema va fi doar daca la urmatoarea va fi mai prost in loc de mai bine ( nu ca as considera ca iesit prost ). Poate mancarea dar cred ca daca ar fi stiut de ce sunt in stare bucatarii nu ar fi insistat dar cred ca nu a avut timp sau oameni specializati sa deguste mancarea.

Cel mai important sunt traseele, organizarea de pe trasee si faptul ca ne regasim si ne distram ca pana la urma din cauza asta venim nu ca sa stau ca la 5 stele ci sa stam toti impreuna. La acesti bani mult mai mult nu se poate mai ales in zona BV. unde stim bine ce preturi se practica.

In rest LA BUCOVINA !!!!

normal ca nu ai avut loc de parcare daca ai venit cu "camionul " +platforma:ha: rspect gafita:banana

Toyota j12 TRACTARI AUTO

0724084669

Link spre comentariu

Din tot ce am citit ma bucura ca v-au placut trseele.

Toata echipa a muncit foarte mult sa fie trasee echilibrate si sigure, sa se stie de dumneavoastra

in traseu, sa fie accesibile usor in caz de probleme....

Imi pare foarte rau de incidentul cu pagina de roadbook de la open pe care impreuna cu

Dorel ni-l asumam si inca o data imi cer scuze.

Stiu ce inseamna sa nu mai "puste" nimic pe roadbook.

Iti vine sa dai cu roadbook-ul in cap la organizator.

Dar dupa cum v-am spus si la al 2-lea start, timpul pierdut in padure vi-l pot da inapoi, dar benzina BA.

In rest pot sa spun cu siguranta ca s-au cheltuit foarte multe resurse pentru aceasta competitie.

Din pacate nu toate au iesit asa cum s-a dorit din lipsa de comunicare, din lipsa de experienta .....

Felicit pe cei care au terminat traseele si care sigur si-au muncit masinile.

Felicit in mod desebit pe domnul Gafita care si-a reconfirmat performanta de a rupe masina si la acest concurs. :wink:

Sa nu uitam ca daca nu existau oamenii ca Bogdan care isi pot asuma critica dumneavoastra astazi nu avem un campionat de Off-Road si un calendar atat de plin cu evenimente Off-Road.

Suntem nr.1 in Europa la evenimente Off-Road pentru ca exista oameni ca Bogdan care isi asuma responsabilitatile de organizator pentru aceste concursuri.

Personal sunt cel mai aspru critic al lui Bogdan, dar din pacate o decizie luata la un moment dat are repercusiuni la care nu mai ai rezolvare.

Vedeti partea plina a paharului, eu personal am fost impresionat de zona Codlea.

Mare potential de Off-Road si o peisagistica impresionanta.

Aduceti-va aminte de colinele alea golase si cum se vedea Fagarasul.

Va salut cu respect.

Rasty

Link spre comentariu

Din tot ce am citit ma bucura ca v-au placut trseele.

Toata echipa a muncit foarte mult sa fie trasee echilibrate si sigure, sa se stie de dumneavoastra

in traseu, sa fie accesibile usor in caz de probleme....

Din pacate nu toate au iesit asa cum s-a dorit din lipsa de comunicare, din lipsa de experienta .....

Rasty, daca e cineva cu experienta acela esti cu siguranta tu! De Trooper la fel putem spune!!!

Anul trecut la Bucovina, organizarea a fost super ok, hotel, masa, parcare!!

Ce crezi tu ca se intampla daca veneau 60 - 70 de echipaje cu masini, platforme si toate cele???

Despre Bogdan si Andrei tot respectul, dar trebuie sa stie ca au multe lucruri de indreptat!!! Criticile sunt constructive si vor duce anul viitor la o cupa mai bine organizata!!!

Link spre comentariu

Da, ai dreptate Rasty, traseele au fost super, chiar si cu "greseala" din ziua 2, ne-au placut .

Daca vin la un concurs de off road, cel mai important este traseul si pe urma cazare, mancare si altele

Ca sa nu mai existe astfel de discutii despre cazare, mancare, am propus sa fie separata taxa de sportiv fata de all inclusive, dar sa fie real scazute costurile de cazare si mancare.

KAMIKAZE OFFROAD CLUB

Link spre comentariu

Rasty, daca e cineva cu experienta acela esti cu siguranta tu! De Trooper la fel putem spune!!!

Anul trecut la Bucovina, organizarea a fost super ok, hotel, masa, parcare!!

Ce crezi tu ca se intampla daca veneau 60 - 70 de echipaje cu masini, platforme si toate cele???

La fiecare concurs de Off-Road exista un procent de concurenti nemultumiti din diferite motive.

La Cupa BGS acest procent a fost mai mare, probabil ca existau mai multe persoane care criticau organizarea.

Din experienta spun ca in orice situatie critica exista o solutie, trebuie doar sa o gasesti. Atat

Probabil ca daca nu erau deajuns solutiile gasite, la oricare dintre dumneavoastra se apela pentru ajutor la organizare, nu ati fi refuzat si v-ati fi dat tot concursul pentru a rezolva o situatie.

Asta este lumea noastra a Off-Road-ului si este unul din motivele pentru care fac parte din ea.

Pentru asta va respect pe toti care va inhamati sa va rupeti masinile in padure, dar sa va si ajutati uni pe alti chiar daca sunteti contratimp.

Sunt cel mai bucuros cand la sfarsitul unuei zile de concurs mai sunt 2 masini in traseu, nu una.

Stiu ca cele 2 masini se ajuta sa termine traseul.

Si mai stiu ca peste cateva zile o sa va amintiti de colinele alea de la Codlea, o sa povestiti, o sa radeti de ce ati facut prin padure si o sa va miscati fundurile sa mergeti cu flori la fata aia la spital.

Va salut cu respect.

Rasty

Link spre comentariu

parerile mele in mod aleator si ilogic:

A fost competitia cu unul dintre cele mai bune sandvisuri. Celalat a fost la Sighisoara acum un an doi cind nevestele organizatorilor le-au facut personal ca la mama acasa. Si inpachetarea lor a fost rezistenta, altfel ajungi ca la majoritatea competitiilor sa distingi feliile de cascaval sau sunca adunate de sub scaune dupa ce le cureti de noroi dupa culoarea lor deschisa sau mai inchisa. Jumatatile de chifla din fericire fiind unse rar cu unt nu adera cu prea mult noroi si ramin comestibile dupa ce sar afara din pungile subtiri de nylon innodate.

A fost un traseu foarte pitoresc, asemanator de frumos ca la Campulung si cite o zi de la REA

Recordul hotelurilor e cel din Campulung. Ala nu merita nici dinamita ptr demolare. E un jeg atit de mare a civilizatie din Romania ca deja merita conservat. Hotelul asta din Brasov e si el un capitol ... din era anterioara. O placere sa te poti descurca din nou sa primesti pe sub tejghea o portie de miere ptr ceai... Tanti chelnerite toate sub 70ani. Cind ai comunism ptr citeva zile doar si ai mai si trait in ea e aproape o placere, te distrezi de minune. Daca cel din Brasov are 3 stele la cel din Campulung de rusine sau retras si cele de pe cer. Don Gavrila va evita pe viitor acea cladire.

A fost jenant sa vezi ca un renumit doctor pediatru din capitala sa confunde decoratia de mic dejun a restaurantului si sa manince portocala de linga mere. Putea observa modestia locului din marimea farfuriilor. Auzi sa iei portocala si sa o maninci cind ea ar mai fi putut fi folosita o luna, zi de zi. Mai Semaca, mai. :-D

Trist e ca totul in centrul unui oras ca Brasov.

Consider ca hotelul a fost ales ptr a putea caza la un loc cca 100 echipe, organizatori, etc. In Codlea mai rar cred ca se poate la un loc. Bogdan a platit din buzunarul sting in avans 100camere cu incredere ca 90% din cei inscrisi se tin de cuvint si apar. De ce le place unora sa se inscrie si sa nu apara? Sa figureze numele lor pe net?

A fost competitia cu cea mai faina coperta din spate de roadbook, o hartie imitatie piele, scumpa.

Nu ma pot lega de lipsa coloanelor de mers de la o locatie in alta, de greseli de roadbook, ca am cam ajuns peste tot.

Noi am primit cca 100kg in premii. Daca am fi fost trei in masina unul primea si camasa de la Valvoline. Asa a primt soferul geaca de piele, eu pasagerul un fleece si gata. Daca era Petrom sponsor sigur avea din toate cite doua...

Bogdan a avut pistol sau ceva asemanator pe curea ptr rezolvarea contestatiilor lui Fiko daca apar. Si eu am avut un multitool la curea, fiecare ce isi permite, in ce meserie se misca si ce rauvoitori poate avea. Pe ai mei le pot rezolva cu patentul.

Eu personal, in afara faptului ca nu am putut imparte experientele, bucuriile cu o iubita, am avut un weekend placut mai ales ca a fost platit integral de soferul meu.

Eu m-am bucurat sa fiu la un evenimet si sa cunosc vedete de lumea TV ce nu mai vazusem in viata mea. Fata inalta pare de gasca, nu e deloc vinovata. E femeie, e blonda si e bagata in avans de barbati si afaceristi din lumea show business pe un obiect. Eu nu o mai vazusem pina acum ca am tv mic de 14 inchi si ea nu incape doar de la genunchi pina la umeri.

Noi ne-am intilnit cu ea pe traseu, a oprit a dat mina cu noi, e fiinta de treaba, tovarasa la joc.

Nu va legati de toate amanuntele (fara sufa de protectie), incercati sa priviti partea insorita. Au fost prea multi "experti" care au mai facut trasee si concursuri sa ajute la organizare si au fost acceptati cu incredere dupa cum cred. Unde-s multi ... raspunderea se pierde sau cade pe un nume care a organizat. Vedeti voi aici pe forum vreunul din spate, colaborator, ajutator in organizare care sa isi asume responsabilitate ptr vreo greseala? Nu o va face ptr a nu o amesteca cu concursul/etapa facuta la el acasa. Omul Bogdan, pe care iar nu din televizorul meu mic il cunosc ca nici el nu incape, e invers proportional cu stereotipul unuia cu marimea si banii lui. Socoteala deasa - prietenie aleasa, spune romanul. Ai probleme, pareri - o spui de la inceput nu astepti sa se adune. Astepti remedierea ei si dupa aia poti trage concluzii.

Több sikert legközelebb Bogdan!

:wink:

Link spre comentariu

" cind apare inserarea..., si e CERUL plin de nori,

FLORARARESELE din piata,

nu mai pot sa vinda flori..."

daca asa a vrut CERUL...,asa a vrut..., poate totusi la rugaciunile si SOLIDARITATEA noastra , CERUL se va imbuna, si ' FLORAREASA ' noastra se va reface TOTAL...

CURAJ SI SANATATE ANDY SI JENI...!!!!

Link spre comentariu

Imi pare rau, pentru ca din motive obiective nu am putut participa la festivitatea de premiere.

Am concurat alaturi de Andi Visoiu:tk intr-o etapa care la prima vedere (nefiind etapa de campionat) parea lejera - nu a fost asa si ma bucur pentru asta.

Roadbook, in prima zi a contnut o eroare minora, in schimb a doua zi a fost perfect.

As mentiona, proba speciala din a doua zi :br

Traseele ce sa zic de exceptie.

Cazare si masa se putea si mai bine desi probabil sunt ultimele lucruri la care ma gandesc atunci cand merg la un concurs.

Hai sa fim seriosi, se puteau gasi locuri de parcare.

Organizatorii, au fost mai degraba o familie, oameni sufletisti, eu zic ca a fost un eveniment care a avut de toate, nu ar trebui sa judecam un om atat de aspru, cred ca deciziile luate cu privire la scurtarea trial-ului au fost numai pentru binel participantilor.

@Landcruiser
Link spre comentariu

... A fost competitia cu unul dintre cele mai bune sandvisuri....

... Noi am primit cca 100kg in premii...

Personal nu am fost nici eu prea incantat de partea cu hotelul, dar la ce promisiuni ferme de participare au fost, era una dintre singurele locatii unde se putea caza toata lumea.... si eu am fost dezamagit cand am constatat ca sunt prezente doar 36 de echipaje la toate cele 3 clase... sa nu se prezinte 10-20% dintre cei care au promis este una, dar sa nu se prezinte peste 60% este pacat din respect pt efortul depus de Oameni ca Bogdan pt acest sport.

... si pentru unii nemultumiti care vin pentru prima sau a 2-a oara: a-ti venit pt Off-Road, nu pt a dormi si manca la High Class !!! si vreau sa va dau un exemplu: CROATIA .... platiti voi taxa de participare de 1400 EURO si organizatorii va dau pt cazare o parcela de x metrii patrati unde sa va parcati masinile si sa dormiti in ce vreti voi, toalete in camp, dus la rau, iar mancare la cazan in farfuriile, gamelele si tacamurile pe care vi le aduceti de acasa. Traseele in 75% din ele, prin mlastini si noroaie de peste 1,5 metrii !!! ... si toata lumea a fost foarte fericita ! ... deci treziti-va la realitate AICI se face Off-Road nu este Agentie de Turism !

Imi pare foarte bine ca v-au placut traseele, de asemenea sper ca v-au placut si specialele de la Open...

Din culise va pot spune ca s-a muncit foarte mult la trasee, au fost multe variante care au fost abandonate deoarece se intra in rezervatie, s-au refacut de cateva ori, s-a avut parte si de vreme proasta si de zapada pana aproape de Paste....

Traseele finale sper ca au fost la inaltimea asteptarilor voastre....si cred ca au fost, fapt confirmat de Miron Sorin in speciala de la Open din a 2-a zi care in mijlocul specialei a inceput sa urle ca e grea speciala :ha:

De asemenea si Ioana R. care s-a speriat la coborarea de 5 m din speciala din prima zi si nu stia cum sa sara din masina mai repede :ha:

Ne vedem LA BUCOVINA !

Editat de worldscape

Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift

Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift

Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift

http://www.ClubJeepRomania.ro

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare