Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Postări Recomandate

Re: Cupa BGS

Personal nu am fost nici eu prea incantat de partea cu hotelul, dar la ce promisiuni ferme de participare au fost, era una dintre singurele locatii unde se putea caza toata lumea.... si eu am fost dezamagit cand am constatat ca sunt prezente doar 36 de echipaje la toate cele 3 clase... sa nu se prezinte 10-20% dintre cei care au promis este una, dar sa nu se prezinte peste 60% este pacat din respect pt efortul depus de Oameni ca Bogdan pt acest sport.

... si pentru unii nemultumiti care vin pentru prima sau a 2-a oara: a-ti venit pt Off-Road, nu pt a dormi si manca la High Class !!! si vreau sa va dau un exemplu: CROATIA .... platiti voi taxa de participare de 1400 EURO si organizatorii va dau pt cazare o parcela de x metrii patrati unde sa va parcati masinile si sa dormiti in ce vreti voi, toalete in camp, dus la rau, iar mancare la cazan in farfuriile, gamelele si tacamurile pe care vi le aduceti de acasa. Traseele in 75% din ele, prin mlastini si noroaie de peste 1,5 metrii !!! ... si toata lumea a fost foarte fericita ! ... deci treziti-va la realitate AICI se face Off-Road nu este Agentie de Turism !

Imi pare foarte bine ca v-au placut traseele, de asemenea sper ca v-au placut si specialele de la Open...

Din culise va pot spune ca s-a muncit foarte mult la trasee, au fost multe variante care au fost abandonate deoarece se intra in rezervatie, s-au refacut de cateva ori, s-a avut parte si de vreme proasta si de zapada pana aproape de Paste....

Traseele finale sper ca au fost la inaltimea asteptarilor voastre....si cred ca au fost, fapt confirmat de Miron Sorin in speciala de la Open din a 2-a zi care in mijlocul specialei a inceput sa urle ca e grea speciala :ha:

De asemenea si Ioana R. care s-a speriat la coborarea de 5 m din speciala din prima zi si nu stia cum sa sara din masina mai repede :ha:

Ne vedem LA BUCOVINA !

Eu pur si simplu nu inteleg ce legatura are faptul ca nu au venit toti cei inscrisi, cu conditiile de cazare si mancare! Ce legatura are?

Daca veneau toti, era cazarea mai buna? Era mancarea mai buna?

Nu mai cautati scuze aiurea!!!

Aici nu am fost in Croatia, ci in Romania!!!

S-au anuntat niste conditii de lux si a fost un ......!!!

Asa s-a anuntat si in Croatia?

Spuneti fratilor de la inceput ca astea sunt conditile si nu mai comenteaza nimeni nimic, dar nu va bateti joc de noi pe banii nostri !!!!!!

La nici un concurs nu au venit toti cei inscrisi, trebuia sa tina cont si de variabila asta, dar repet nu schimba cu nimic conditile, ba dinpotriva cred ca era un haos si mai mare, daca veneau toti cei anuntati!!!

Bogdan si-a asumat raspunderea si il respect pentru asta, este singurul organizator pe care il aud ca isi cere scuze in mod public, nu cred ca are nevoie de voi acuma sa-l imbarbatati si sa-l pupati in ...!

Si in nici un caz nu am nevoie sa-mi spuneti voi ce e bine si ce nu este, sau ce ar trebui sa scriem sau nu.

Am participat la un concurs si am dreptul sa-mi spun parerea reala despre el asa cum a fost, in mod constructiv.

Deaia s-a si ajuns aici, toata lumea nu a facut dealungul timpului decat sa multumeasca organizatorilor indiferent daca a fost ok sau nu.

Dealtfel nici nu cred ca este vina lui Bogdan, prea mare, ci a celora care intotdeauna au dat numai feedbackuri pozitive. chiar si la concursurile nasoale. El de unde sa stie, daca nu a fost nici un precedent dintrasta pana acum?

Era normal sa se ajunga aici!

Editat de Johanna_vonR
Diavolul nu s-a născut cu coarne – i le-a pus femeia....
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 153
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Traseele in 75% din ele, prin mlastini si noroaie de peste 1,5 metrii !!! ...

Bai Laur, nu exagera, nu 1,5 metrii, doar 1,3 metrii... conteaza mult aia 20 cm.

nu mai exagera te rog!:ha:

Lasand gluma, mare parte din observatiile concyrentilor sunt indreptatite, insa nu cred ca este constructiv "tonul" folosit.

Hai sa fim un pic toleranti, sa venim cu observatii pertinente si obiective astfel incat Bogdan sa poata invata pentru o urmatoare cupa.

Cineva de aici a spus ca traseul de Standard de a doua zi a fost 100% cel de prima zi, dar in sens contrar - iar exagerare- doar 20 % a fost asa, mai exact trei sectiuni.

Despre asfel de atitudini si observatii vorbesc.

despre celelalte probleme ..., ce sa zic, sunt concepte si concepte despre ce trebuie sa "contina" o competitie de gen.

Asa cum spunea si antevorbitorul meu, la unele competitii in ciuda taxei ( 1400 eur) facilitatile sa le spunem sunt ca si inexistente.

EX: in Croatia, dupa ce am instala tabara am intrebat organizatorul unde sunt dusurile sa ma spal. Foarte mirat si surprins de "cererea" mea, mi-a aratat o adapatoare ( mentionez ca tabara era pe imasul comunal).

pe seara dupa ce ne-am improvizat in spatele rulotei o cabina de dus, am devenit subiect de fotografii pentru ceilalti.

TOTI se mirau ca noi vrem dus!

Asa ca stimati colegi, dupe ce am invatat pentru ce se duc altii la offroad pe multi bani, am concluzionat ca noi, Romanii suntem rasfatati si ca mai bine la mine in tara cu dusuri, mancarica intr-un salon acoperit, s.a.m.d.

Totusi uitati-va la cati inscrisi au cei din Croatia: http://croatia-trophy.org/offroad/ranking/ cu mentiunea ca in 2010 au fost mai multi, evenimentul fiind la a nu-stiu-cata editie.

Daca vrem sa facem ca lucrurile sa mearga bine, intr-o directie anume, haide-ti sa fim constructivi!

Nu ajuta nimanui doar critici, fara solutii.

Si mai e ceva. credeti ca BGS-ul a intentionat sa iasa asa?

Credeti ca toata acea desfasurare de forte, a fost facuta numai sa creeze toate situatiile de care nu sunteti multumiti?

Fiti covinsi ca Bogdan a fost mai mult decat bine intentionat si a vrut - intr-adevar- ca lucrurile sa iasa "SUPER".

Pacat, o intreaga conjunctura - nefasta- l-a impiedicat sa se bucure impreuna cu voi de un eveniment reusit.

Pentru cei ce nu ma cunosc, eu sunt cel ce a "maturat" traseu in urma concurentilor la clasa standard cu Range-ul verde.

Toyota FJ40 - 4,2 - benzina

Mitsubishi Pajero 3,8 V6- benzina-2007;

Range Rover 4,0 V8-- benzina- '99,

Toyota RJ70 2,4 - benzina-'86,

Tico SX '99

scuter Kimco 49 cmc

Ocean Kayak - Malibu Two XL

www.orr.ro

Link spre comentariu

Eu pur si simplu nu inteleg ce legatura are faptul ca nu au venit toti cei inscrisi, cu conditiile de cazare si mancare! Ce legatura are?

Daca veneau toti, era cazarea mai buna? Era mancarea mai buna?

Nu mai cautati scuze aiurea!!!

Aici nu am fost in Croatia, ci in Romania!!!

S-au anuntat niste conditii de lux si a fost un ......!!!

Asa s-a anuntat si in Croatia?

Spuneti fratilor de la inceput ca astea sunt conditile si nu mai comenteaza nimeni nimic, dar nu va bateti joc de noi pe banii nostri !!!!!!

La nici un concurs nu au venit toti cei inscrisi, trebuia sa tina cont si de variabila asta, dar repet nu schimba cu nimic conditile, ba dinpotriva cred ca era un haos si mai mare, daca veneau toti cei anuntati!!!

Bogdan si-a asumat raspunderea si il respect pentru asta, este singurul organizator pe care il aud ca isi cere scuze in mod public, nu cred ca are nevoie de voi acuma sa-l imbarbatati si sa-l pupati in ...!

Si in nici un caz nu am nevoie sa-mi spuneti voi ce e bine si ce nu este, sau ce ar trebui sa scriem sau nu.

Am participat la un concurs si am dreptul sa-mi spun parerea reala despre el asa cum a fost, in mod constructiv.

Deaia s-a si ajuns aici, toata lumea nu a facut dealungul timpului decat sa multumeasca organizatorilor indiferent daca a fost ok sau nu.

Dealtfel nici nu cred ca este vina lui Bogdan, prea mare, ci a celora care intotdeauna au dat numai feedbackuri pozitive. chiar si la concursurile nasoale. El de unde sa stie, daca nu a fost nici un precedent dintrasta pana acum?

Era normal sa se ajunga aici!

hmmmm, mika ...........dar rea! :hm

ing. Luigi PIRSU

www.nissan4x4.ro

service si tunning NISSAN

Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE

Link spre comentariu

Povestea mea,

In decembrie, anul trecut am fost invitat de Rasty la o sedinta FRAS. Acolo am constatat ca noi, off roaderii, eram priviti foarte rau. Eram doar niste fitzosi cu jeepane care stricam padurea. Ca atare, mai toate cluburile de raliu, cereau excluderea noastra din FRAS. In momentul in care noi, cluburile de off road ne-am prezentat, antevorbitorii mei au spus cati membri sunt in clubul pe care il reprezinta si de cand este infiintat. Cand eu am prezentat clubul ORAR ( din care faceam parte ), am spus ca reprezint un club care la momentul respectiv era plecat cu 27 de masini de teren intr-o zona inaccesibila si foarte izolata, cu ajutoare care cuprind alimente, haine si jucarii. Le-am mai spus de asemenea, ca noi mergem de ani de zile de paste si craciun cu ajutoare, ca am facut zeci de inpaduriri sic a am scos oamenii din zapada, atunci cand statul i-a abandonat. Le-am spus dealtfel, ca absolut toate cluburile sunt implicate in astfel de evenimente. In momentul in care am terminat de vorbit, au urmat vreo 2-3 secunde de pauza , dupa care absolut toti au inceput sa aplaude frenetic. Atunci mi-am dat seama ca trebuie sa schimbam mentalitatea oamenilor despre noi. Asa m-am hotarat sa fac cupa BGS.

Nu am facut reinpadurirea pt imaginea BGS (asa cum spunea cineva) pt ca altfel o faceam doar cu BGS. Am vrut sa doar sa schimbam perceptia despre noi.

Stiam de la alti organizatori ca au facut traseele in cca 2-3 luni cu o singura masina. Ca atare, am crezut ca noi cu un Cherokee,3 wrangler si un Buggy Warrior o sa terminam mult mai repede. Nu m-am asteptat in schimb sa ninga atat de tare de florii. . Tot ce facuse Anca Fetcu, devenise un open dur darorita copacilor cazuti si a drumurilor rupte. Tot din cauza zapezii am conpromis vacanta de paste ( care fusese alocata pt trasee). Asa ne-am trezit ca joi, cu 1 zi inainte de concurs, nu aveam gata traseul de standard. Asa a ajuns Ionut Macri si Dragos Ostafei (Trooperu’), sa plece joi la 11 noaptea sa faca prima zi de traseu. De mentionat ca Trooperu’ trebuia sa intre la open ca si concurrent, dar asa a ramas inca 2 zile sa asigure standardul.

Dorel cu Rasty faceau traseele ziua si noaptea road book-urile de open si extreme. Marius Lupu ziua facea trasee si noaptea repara masini. Razvan Lascu s-a imbolnavit atat de rau, ca atunci cand a fost la dr in BV, au vrut sa il interneze pe loc. Numai ca el a vrut sa ramana si sa ne ajute.

Cat despre hotel, a fost singurul hotel pe o raza de 50 km care putea oferii 100 de camera. Am vrut sa stam toti la un loc, iar in Codlea totalul de camera este de aprox 30. Mie personal mi-a placut hotelul pt pretul platit. Eu am rezervat si platit 100 de camera, tinand cont ca erau si zilele brasovului si a fost o afluenta mare de turisti. Partea cu restaurantul in schimb, nu aveam cum s-o prevad. Era curat, mare si oamenii cand am vb cu ei, erau tare amabili. Nu aveam de unde sa stiu ca vor gatii si servii asa prost.

La trial, am vrut ( cu toata opozitia lui Rasty si Razvan ) sa fac altceva decat de obicei. Am gresit partial dar am si reusit partial.

Din pacate, pe de alta parte, mai mult de 100 de echipaje au confirmat ca vin cu o saptamana inainte ca vin la cursa si nu au mai venit. Asta m-a intristat foarte tare, lucru pe care nu am reusit sa il ascund.

Sper ca macar traseele sa va fi placut. De altfel, pt ele am tras cel mai tare si mie personal mi se par cel mai important lucru intr-un concurs.

Cu siguranta am invatat multe ( si bune si rele ), va sigur ca nu se vor mai repeta alea rele si ca data viitoare va fi mult mai bine.

Cum spunea si Joana, este bine ca am aflat parerea voastra dar as aprecia si mai tare daca ati veni si cu sugestii.

In incheiere, imi cer scuze pt greselile comise si va multumesc pt participare.

Link spre comentariu

Am facut-o si pe asta!

Despre organizare nu mai este mai nimic de zis, despre regulamentul dupa care s-a desfasurat iar nu prea ai ce zice ca oricum a fost ad hoc.

Noi am venit pentru trasee si pentru partenerii de competitie si din punctual asta de vedere a fost ok.

Roadbook 99,99% exact, trasee interesante cu portiuni tehnice, uuuurcari, ceva coborari cate ceva din fiecare.

Daca ploua, nu cred ca mai apuca multa lume cina de taina cu snitzelul festiv sau cina festiva cu snitzelul de taina, poate ajungeam la micul dejun cu salata de la cina de joi.

Cea mai mare dezamagire mi-a fost produsa de capitalistii perfizi de la Warn care, mana in mana cu, comunistii chinezi mi-au umplut masina de bile, frane, sigurante etc, sabotand prestatia noastra din prima zi, la chiar prima troliere.

Nici eu nu m-am lasat si le-am umplut frigiderul side by side made in china… cine si-o mai lua 8,274.

Vreau sa le multumesc prietenilor de la Brasov, Bogdan, Marius, Toni si ai lor, care m-au ajutat sa reintregesc troliul. De asemenea vreau sa-i multumesc si lui Worldscape pentru ca este un comersant prompt, aprovizionat, cu bile mici si tari numai bune de revizuit frana de 8,274.

Un singur considerent despre organizare: poate promovarea asta (centrul Brasovului, cameramani, vedete) care nu ne atrage pe noi, va aduce un plus (mediatizare, sponsori, imagine) pentru evenimentele ce vor urma.

PS: poze

PPS off topic: Yonut iti multumim pentru ca existi in spatiul virtual si reusesti sa te ti departe de competitiile reale.

FJ40 '77(vandut), HZJ74 01 HZJ80 '94, HDJ100 '98 (vandut), 120 '06 (vandut) UZJ100 03, Celica SupraMK2 82, Suzuki SJ500 88 ... si lista ramane deschisa
Link spre comentariu

PPS off topic: Yonut iti multumim pentru ca existi in spatiul virtual si reusesti sa te ti departe de competitiile reale.

Multumesc ptr "catalogare". Ma simt "onorat"! Desi nu cred ca am reusit vreodata performanta sa stam vreodata face-to-face sa schimbam nici macar doua cuvinte. :uameni

Editat de Yonutz

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Multumesc ptr "catalogare". Ma simt "onorat"! Desi nu cred ca am reusit vreodata performanta sa stam vreodata face-to-face sa schimbam nici macar doua cuvinte. :uameni

Extraordinar!!!

Face to face, unde? :wink:

Poate din intamplare prin trafic in oras. :uameni

Diavolul nu s-a născut cu coarne – i le-a pus femeia....
Link spre comentariu

Extraordinar!!!

Face to face, unde? :wink:

Poate din intamplare prin trafic in oras. :uameni

Nu inteleg de ce nu sunteti in stare sa stati ontopic si o luati pe aratura.

De ce nu aveti putin respect pt subiectul acestui topic? Aveti ceva sa ii spuneti lui Yonutz, e treaba voastra si nu ne intereseaza.

Daca primiti avertismente iar sariti ca muscati.

Editat de Max
Link spre comentariu

Ba da,la Tupari cand aveai un Jeep CRC si stateai mai jos spre Fizicienilor.:old

Promit ca este ultimul off topic aici.

FJ40 '77(vandut), HZJ74 01 HZJ80 '94, HDJ100 '98 (vandut), 120 '06 (vandut) UZJ100 03, Celica SupraMK2 82, Suzuki SJ500 88 ... si lista ramane deschisa
Link spre comentariu

Nu inteleg de ce nu sunteti in stare sa stati ontopic si o luati pe aratura.

De ce nu aveti putin respect pt subiectul acestui topic? Aveti ceva sa ii spuneti lui Yonutz, e treaba voastra si nu ne intereseaza.

Daca primiti avertismente iar sariti ca muscati.

Max, toti cei care au luat cuvantul in acest topic au avut de-a face cu acest eveniment ...afara de zolameister si ....yonutz....sa intelegem ca ei, erau on- topic si daca noi, astia, care mai si participam, le atragem atentia, ca-si dau cu parerea fix de-a-npulea, tot noi suntem.... off -topic....pai, zic si eu, mai bine vorbesti tu cu el in privat si e treaba voastra ca, a noastra, sa-i ascutam parerile din afara, chiar nu ne intereseaza!

PS:acesta chiar nu este un offtopic aici! este un semnal pentru cei ce vor sa scrie cuvinte goale, ce din coada au sa sune, in chestiuni care-i depasesc...

Editat de semaca

Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006

Membru Club T44

Link spre comentariu

Max, toti cei care au luat cuvantul in acest topic au avut de-a face cu acest eveniment ...afara de zolameister si ....yonutz....sa intelegem ca ei, erau on- topic si daca noi, astia, care mai si participam, le atragem atentia, ca-si dau cu parerea fix de-a-npulea, tot noi suntem.... off -topic....pai, zic si eu, mai bine vorbesti tu cu el in privat si e treaba voastra ca, a noastra, sa-i ascutam parerile din afara chiar nu ne intereseaza!

PS:acesta chiar nu este un offtopic aici! este un semnal pentru cei ce vor sa scrie cuvinte goale, ce din coada au sa sune, in chestiuni care-i depasesc...

Scuze de off-topic....Zolameister si-a exprimat parerea personala...si nu de grup sau simpatii..Zolameister a mai organizat si el evenimente si stie ca nu intotdeauna iese totul brici...Zolameister are masina in reconstructie si de aia nu a participat..dar Zolameister e de-al locului si a luat pulsul evenimentului...Dar WTF?...Doctore ...nu uita ca si tu ai ars berbecii din groapa....:ha:

ps....

:brKAMIKAZE

NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE

SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE

HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS

Link spre comentariu

Max, toti cei care au luat cuvantul in acest topic au avut de-a face cu acest eveniment ...afara de zolameister si ....yonutz....sa intelegem ca ei, erau on- topic si daca noi, astia, care mai si participam, le atragem atentia, ca-si dau cu parerea fix de-a-npulea, tot noi suntem.... off -topic....pai, zic si eu, mai bine vorbesti tu cu el in privat si e treaba voastra ca, a noastra, sa-i ascutam parerile din afara, chiar nu ne intereseaza!

Domnule Semaca, daca tu ai participat la eveniment ai impresia ca esti cu doua perechi de c.... ?

De cand nu au voie altii sa isi dea cu parerea legat de evenimentul in cauza?

Daca imi spuneam si eu o parere ma luai si pe mine in suturi?

Deja incepe sa mi se faca lehamite de interventiile astea ale tale pline de aere de doi bani.

Da, esti offtopic atat timp cat tu discuti despre Yonutz si nu despre ce subiectul topicului respectiv Cupa BGS.

Ti-am mai spus cel putin odata: Daca ai ceva cu Yonutz, i-o spui lui direct, in privat si nu ne obosesti pe noi ceilalti cu frustrarile tale. Ai incheiat subiectul Worldscape, acum o dai cu Yonutz. Cine urmeaza?

Orice alt mesaj care nu are legatura cu subiectul topicului, respectiv cupa BGS, va fi sters iar initiatorul va fi avertizat.

Bagami-as.... Vroiam sa ii felicit si eu pe cei de la Kamikaze dar acum mi-e frica ca voi fi luat peste picior pt ca eu nu am fost acolo. slp

Editat de Max
Link spre comentariu

OK, revin ca bag de seama ca am deranjat:

- multumim organizatorilor pentru trasee

Asta am avut de spus cu plus.

Nu figurile ma caracterizeaza, ci gandirea logica. Si logic ar fi fost sa te bazezi pe chestii reale si fundamentate, nu pe personalitati si promovare falsa si hotel in centrul Brasovului.

Si ca sa clarific partea cu cazarea si "fitzele"

- am stat si la cort, si pe jos, si pe imasul comunal ca in Croatia si mi-a placut! Ideea era de "p'afara-i vopsit gardul si-nauntru leopardul". As fi preferat sa stiu de la bun inceput de calitatea indolielnica a cazarii si mai ales a mancarii. as fi plecat la drum cu lectia cunoscuta, nu m-as fi dat cu curul de pamant la fata locului. Mi-e lene sa caut acum pirn posturile de dinainte sa vedeti exact descrierea facuta locului, ca sa intelegeti logoreea pe care o am viz a vis de acest subiect.

Nu-mi spuneti ca era un hotel minunat, si ca mancarea fost buna: dupa o zi intreaga de traseu si de alergat cu prafu'n nas, ti se da, repet, un jnitel jumulit si multe figuri! Da, erau nu 5, ci 15 carciumi de jur imprejur, dar nu asta era ideea.

Iar in ceea ce priveste partea cu " eu am venit sa ma dau nu sa ma uit unde stau" - BULLSHIT!!!! Eu am venit sa ma dau si sa ma DISTREZ, sa SOCIALIZEZ, sa CUNOSC oamenii care participa.

Cum poti sa faci asta intr-un restaurant care se inchide la 10 si cu nici un loc in care sa te aduni???

Logic ar fi fost sa avem:

- furnizor/sponsor de bere. De ce a trebuit sa facem artificii comuniste sa mergem sa cumparam vinul din receptie la 15 lei, cand la restaurant era 32 lei? Si nici o distractie la locul de adunare din traseu?

- WC la start si la trial, nu sa umblam de bezmetici prin camp dupa o tufa

- saci de gunoi. In loc sa plantam 200 de goruni la 10 cm unul de altul (cine crede ca inca mai sunt acolo unde i-am pus noi, e tare naiv) mai bine aveam grija ce facem cu gunoaiele din urma noastra si ne alegeam un camp de pe langa Brasov pe care sa-l igienizam. Asta da actiune umanitara. Asa, ne-a sapat ocolul silvic gropi, am luat niste bieti puieti si i-am infipt care mai de care in pamant pentru vreo 2 ore!!!! HALAL.

- logic ar fi fost sa nu organizezi parc tehnic intr-o zona extrem de circulata, dedicata promenadei brasovenilor, de unde duminica nu s-a putut pleca

- logic ar fi fost sa ne dea marea distractie de sambata, iar, promisa prin postari pe forum, pentru ca e esential 1) sa te ti de cuvant si 2) sa-i dai omului loc de refulare/descarcare energii negative

- logic ar fi fost sa alegeti din postarile mele partile care trebuie luate in seama la alte organizari, si nu sa comentati "tonul". Da, stiu, tonul face muzica, dar mai important este ca si compozitorul sa aiba mai intai partitura scrisa, si nu sa vina la concert cu ciorne.

si gata, ca iar va luati ca scriu romane.

Deh, defect profesional

:rsp

Link spre comentariu

Jiminy,

copacii au fost plantati la 50 cm unul de altul, pt ca asa se planteaza. Poiana a fost igienizata de noi, dupa plecarea tuturor echipajelor. Nu erau saci de gunoi ci erau cutii de carton. Intradevar mancarea a fost proasta, dar eu cum puteam sa stiu? Eu am ajuns intotdeauna dupa ora 10,, cand mancarea era deja servita si mancata. La cat eram eu de obosit, puteau sa imi dea si lemne ca tot aia era. Am recunoscut de asemenea ca nici socializarea nu a fost ok. Logica ta sau a noastra nu are nici o legatura cu aprobarile de la oras. Eu am cerut parcarea din fata parcului. Ei au incercat sa ne ajute cum au putut. Poate parcarea nu a fost cea mai buna, dar a fost. Tine cont de faptul ca au fost zilele brasovului si oamenii au avut altceva pe cap. Am vazut sambata ca au inchis la 12:30 si m-am luat de ei , motiv pt care au mai tinut deschis. Voi lua legatura cu directorul sa ii zic toate aceste probleme, dar deja e tarziu. Eu apreciez criticile constructive in mod evident, dar pe alea care se repeta nejustificat, nu le mai inteleg. Stiu ca am gresit in unele privinte, dar mai stiu si ca am facut altele bune. Asta e. Mai mult nu pot face acum, decat sa ma gandesc cum sa nu mai gresesc data viitoare.

Sanatate si noroc!

Link spre comentariu

Jiminy,

copacii au fost plantati la 50 cm unul de altul, pt ca asa se planteaza. Poiana a fost igienizata de noi, dupa plecarea tuturor echipajelor. Nu erau saci de gunoi ci erau cutii de carton. Intradevar mancarea a fost proasta, dar eu cum puteam sa stiu? Eu am ajuns intotdeauna dupa ora 10,, cand mancarea era deja servita si mancata. La cat eram eu de obosit, puteau sa imi dea si lemne ca tot aia era. Am recunoscut de asemenea ca nici socializarea nu a fost ok. Logica ta sau a noastra nu are nici o legatura cu aprobarile de la oras. Eu am cerut parcarea din fata parcului. Ei au incercat sa ne ajute cum au putut. Poate parcarea nu a fost cea mai buna, dar a fost. Tine cont de faptul ca au fost zilele brasovului si oamenii au avut altceva pe cap. Am vazut sambata ca au inchis la 12:30 si m-am luat de ei , motiv pt care au mai tinut deschis. Voi lua legatura cu directorul sa ii zic toate aceste probleme, dar deja e tarziu. Eu apreciez criticile constructive in mod evident, dar pe alea care se repeta nejustificat, nu le mai inteleg. Stiu ca am gresit in unele privinte, dar mai stiu si ca am facut altele bune. Asta e. Mai mult nu pot face acum, decat sa ma gandesc cum sa nu mai gresesc data viitoare.

Sanatate si noroc!

Daca m-am repetat nu am facut-o pentru tine. Am vazut ca tu ai citit posturile si ti-ai asumat greselile. Bravo. Succes la urmatoarea/urmatorele!

Am facut-o pentru aceia care au incercat sa minimizeze expunerile si constatarile participantilor.

Pentru unii dintre ei, (?!) chiar insist: atitudinea a lasat de dorit !!

Editat de jiminy
Link spre comentariu

... Pentru unii dintre ei, (Laur?!) chiar insist: atitudinea a lasat de dorit !!

Te rog sa-mi explici cu ce a lasat atitudinea mea de dorit ?!

... si aici iti mai mentionez ca m-am inscris si am platit ca si voi, in calitate de concurent la clasa open, si avand in vedere ca ma interesa ca si evenimentul sa se desfasoare cat mai bine, am renuntat sa concurez si am fost cu masina pe traseele de Open pt a-l ajuta pe Rasty / Marius sa faca specialele din cele 2 zile de concurs, azimuturi, CP-uri, respectiv sa marcam traseele pe unde era nevoie cu panglici.... si unde a mai fost nevoie de mine, respectiv de copilotul meu, George.

... ca am incercat poate sa minimizez partea cu mancareade la hotel, este adevarat, dar acest lucru din punctul meu de vedere, a fost "o teapa trasa organizatorilor" in primul rand de catre angajatii/conducerea hotelului... asa cum se mai intampla din pacate in multe alte locuri ... si nu este vina BGS-ului sau a lui Bogdan.... Dar sandvisurile au fost BUNE :grin:

... ca am dat exemplul CROATIA, l-am dat deoarece stiam ca cazarea va fi la corturile/rulotele noastre...dar nu ne-am imaginat ca nu o sa avem dusuri sau un restaurant unde sa luam masa, vesela...etc...si asta in conditiile in care langa "imas-ul satului" era un ditamai complexul hotelier cu camere de 30 euro / noapte.... iar una dintre concluziile noastre a fost: ca daca cineva v-a asigura conditiile de acolo la un eveniment in romania va fi jale !!! ... si uite ca totusi participarea la Croatia Trophy este cea care este an de an si nimeni nu se plange sau comenteaza.....

Editat de worldscape

Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift

Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift

Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift

http://www.ClubJeepRomania.ro

Link spre comentariu

@jiminy ...

Inainte sa te avanti iar in alte comentarii, sugestii si reclamatii ia treci mataluta pe acilea pe la Prezentarea Membrilor Forumului si arata-ne ce inseamna sa fi politicoasa ... Macar sa stie si "organizatorii" cu cine stau de vorba ... :uameni

LE ...si mai baga un ochi si aici ... la Regulamentului Forumului ...poate ne spui si noua cine este rothmans8 ....:uamenistimata doamna sau domnisoara ...

Editat de Yonutz

Link spre comentariu

@jiminy, exista o sectiune despre masina ta, Pot sa te rog sa treci pe acolo sa ne spui ceva aspecte tehnice legate de masina??

Pe mine m-ar ajuta enorm.

Multumesc anticipat,

:h5:h5

Scuze pentru off-topic!!

Vrabia malai viseaza.....cum visez eu la un HDJ80...
Link spre comentariu

@jiminy ...

Inainte sa te avanti iar in alte comentarii, sugestii si reclamatii ia treci mataluta pe acilea pe la Prezentarea Membrilor Forumului si arata-ne ce inseamna sa fi politicoasa ... Macar sa stie si "organizatorii" cu cine stau de vorba ... :uameni

LE ...si mai baga un ochi si aici ... la Regulamentului Forumului ...poate ne spui si noua cine este rothmans8 ....:uamenistimata doamna sau domnisoara ...

am facut pct 1, pct 2.

La pct 3, te rog respectuos sa-l intrebi chiar pe el.

Nu mi-a fost niciodata rusine de ceea ce spun, pentru ca niciodata nu vorbeste gura fara mine.

cine a fost la Brasov m-a auzit spunand in gura mare ceea ce am spus si pe forum.

Din pacate, la fata locului au fost mult mai multi care au spus acelasi lucru, dar pana la forum le-a trecut avantul.

Voi mai spune si pe viitor ceea ce am de spus, pentru ca, repet, vorbesc gandit si nu ma ia prin surpindere ceea ce spun.

Din nou, defect profesional.

Dar, ceea ce am remarcat eu la sectiunea amintita, respectiv la cea cu regulamentul, erau, la pct 5, alin 1 si 2, stimate domn.

Cu respect!

Editat de jiminy
Link spre comentariu

@jiminy

Cu tot respectul, ti-am raspuns pe PM la toate nelamurile tale. Te rog insistent sa nu mai postezi aici decat la subiect caci altfel toate posturile extra vor fi imediat sterse.

Curatenia o fac tot eu spre seara ...:grin:

Link spre comentariu

323. Da, pe Subaru. Dar nu cred ca e o surpriza

:)

Salut, intrebarea era strict pt a cunoaste despre cine si ce este vb.

Faptul ca ai avut incidentul cu ambreiajul in traseu ne-a ingrijorat si am trimis spre dumneata o echipa de recuperare, ulterior, alt echipaj informandu-ma ca vi la sufa , am retras acea masina din traseu.

Faptul ca un alt concurent te-a tractat pana la Finish, ne-a bucurat pt ca ai putut beneficia din prima de fairplay-ul ce cu totii trebuie sa-l dovedim. Nu ti s-a consemnat abandon si ai fost in continuare in puncte. Nota bene

Faptul ca ti-ai reparat masina vineri noapte si ai revenit in concurs , dovedeste hotarare in abordarea acestui sport, chestie de laudat ! Multi altii ar fi injurat, pus masina la platforma si .............tulea acasa!

Cat priveste restul problemelor, sunt descumpanit, sunt reale si dor (clantze comuniste, ospatarite batrane, snitzelu' tare) astea ma dor si pe mine.......dar cand ma duc in concediu .....deh, ROMANIKA

Cat priveste taxa de participare si ceea ce concurentii primesc de banii astia, cred ca observatiile astea ar trebui facute unora care scot profit de pe urma unui asemenea eveniment, ceea ce SIGUR nu e cazul in cazul cursei de la Codlea, asta pt ca:

- niste nene au muncit zile si nopti la trasee, rupand niste acarete incercand diverse variante pe timpul lor si banii lor ( deci paguba)

- niste alti nene s-au zbatut la greu pt obtinerea autorizatiilor de concurs ( au alergat si zbatut ......nici un castig)

- niste nene au venit cu sponsorizari pt ca acei dintre dvs ce au avut privilegiul sa urce pe podium sa nu plece chiar cu mana goala acasa ( deci nici aici vreun profit , asta pt ca iti inchipui ca poza unui agarici pe podium cu o cupa in mana nu dubleaza vanzarile pe nicaieri)

-niste nene umblau de nebuni pe munte ca sa va recupereze/organizeze specialele/arbitreze evolutia, pe timpul lor, pe banii lor......

- UN NENEA de la BGS a avut curajul sa ia pe carca lui un mare bolovan cu organizarea unei noi competitii si asumarea cheltuielilor (implicit a pierderilor rezultate) , mobilizand mijloace mobile, umane si financiare ca alti nene sa se simta bine........facand off road, ca la urma sa fluiere gros a paguba.....

Pai hai sa facem o treaba pur romaneasca:

- sa-l injuram bine pe organizatorul competitiei din cauza de clantza, snitzel, chelnarite batrane, hotel comunist din buricul targului, paza , hummere, pistoale, autorizatii, bani aruncati etc etc, ca poate o fi prost si o mai organiza si la anu...... (asa'i trebuie daca s-a bagat, sa-l ardem pe rug!!!)

- sa declaram sus si tare ca io , ala, si ala ......... nu mai venim ( adica se darama concursul de la anu fara niste personalitati ca noi )

- sa-i injuram pe aia de n-au dormit zile si nopti, si nu i-a vazut la fata familia de 2 saptamani , pt ca vreo blonda stupida de la vreun copiator din BV, cu o noapte inainte de start..... a incurcat ceva trebi la capsarea paginilor....... (deh o piatra aruncata de un prost nu o scot 10 deteptzi)

- si mai gasiti voi alte motive .......ca poate alta treaba nu aveti ....

Da, aveti dreptate in muuulte privinte , dar scapati din vedere aspectul general:

- o competitie de off road nu e concediu all inclusive

- e o treaba complexa cu muuulte variabile, greu de stapanit

- ar trebui sa fim constienti ca suntem ultima generatie ce mai poate face asa ceva , si sa ne bucuram ca mai sunt unii care isi asuma riscurile si paguba organizarii unor asemenea evenimente la care putem participa.

- ca e o modalitate de a evada din cotidian si stresul problemelor zilnice, de a ne cunoaste si de a ne bucura de acaretele din dotare

- ca banii din taxa de participare nu acopera nici pe departe costurile desfasurarii unei competitii, deci fiecare din noi atunci cand participa la ORICE competitie de acest gen primeste mai mult decat ofera. Este frumos atunci sa dam cu pietre catre acei ce ne inleznesc distractia?

Concluzia mea: Suntem TOTI niste oameni minunati, dar care nu vom da seama ca trebuie sa ne bucuram de natura, masini, competitie ( la pachet cu hotelul comunist, snitzelul tare si chelnaritza stafidita) decat atunci cand nu vom mai putea face asta.

MOMENTUL ACELA NU E DEPARTE ! Deci, sa dam cu huo si sa ne radem!:ha:

Editat de nissan4x4

ing. Luigi PIRSU

www.nissan4x4.ro

service si tunning NISSAN

Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE

Link spre comentariu

@nissan4x4. Tu ai fost una dintre putinele prezente ok din partea organizatorilor.

Trebuie insa sa tinem minte un lucru foarte important:

-Intotdeauna evenimentele, oamenii, diversele munci, etc, sunt judecate doar in functie de REZULTATE, niciodata in functie de intentie , munca depusa sau alte prostii neimportante.

Stiti cum se zice: Drumul spre Iad e pavat cu intentii bune.

Din modul cum a fost organizat si gandit evenimentul impresia mea a fost de ceva incropit in graba, la plesneala.

Nu ma leg de trasee, care au fost superbe.

In rest sa ne vedem pe coclau!

Gip Gran`sirochi ovarlend ecspedisan
Link spre comentariu

..........................

- niste nene au venit cu sponsorizari pt ca acei dintre dvs ce au avut privilegiul sa urce pe podium sa nu plece chiar cu mana goala acasa ( deci nici aici vreun profit , asta pt ca iti inchipui ca poza unui agarici pe podium cu o cupa in mana nu dubleaza vanzarile pe nicaieri)

...........................

Felicitari concurentilor, pardon, agaricilor care au iesit pe podium, cum ar fi Fiko si Miko, Robert VMS, Sorin si Radu, Adikamikaze si Andrei, Superalfi si Tanarasperanta. Sunteti toti niste agarici cu o cupa in mana. I-am mentionat doar pe cei pe care ii cunosc personal, dar felicitari si celorlalti agarici pe care nu ii cunosc dar care au iesit pe podium.

De la locul 4 incolo ar trebui sa fie tiriplicii, nu?

Totodata vreau sa multumesc "lorjilor ofroudului" pentru ca putem respira din cand in cand acelasi aer cu ei...

alea, alea, piesele.....
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare