nan florin Postat Martie 20, 2011 Partajează Postat Martie 20, 2011 dacva aflati in trecere prin Dej puteti vizita muzeul locomotivelor din Depoul din Dej. Intrarea este libera. Puteti vedea expuse 13 locomotive cuabur, electrice, diesel-electrice si chiar un plug de zapada cu abur. Locomotivele sunt fabricate intre anii 1908 - 1962. Pun si cateva foto: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
abrudila Postat Martie 20, 2011 Partajează Postat Martie 20, 2011 Re: Muzeul locomotivelor din Dej foarte frumos pune si o adresa, te rog.... multumesc si Patrol, dar inca nu pe deplin functional :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Martie 20, 2011 Partajează Postat Martie 20, 2011 Re: Muzeul locomotivelor din Dej foarte frumos............ Cand eram copil, la intrarea in Fetesti ....... erau zeci de locomotive cu abur trase pe linie moarta ........ ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nan florin Postat Martie 22, 2011 Autor Partajează Postat Martie 22, 2011 Re: Muzeul locomotivelor din Dej Adresa este Dej-Triaj, Str Triajului nr.1 . de la Dej in spre Bistrita in prima localitate - Cuzdrioara se face la dreapta si se merge can 1 km. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marse Postat Martie 22, 2011 Partajează Postat Martie 22, 2011 Re: Muzeul locomotivelor din Dej :g Multumesc pentru informatii. La primul drum, ma opresc negresit. In alta ordine de idei, de muzeul din vecinatatea Garii de Nord Bucuresti stie cineva ceva? Mai exista? Scump si prost am tot vazut. Ieftin si bun NU EXISTA! :grin: Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Martie 22, 2011 Partajează Postat Martie 22, 2011 Re: Muzeul locomotivelor din Dej Exista, din cate stiu e in reorganizare. Cu cine am discutat spunea ca sunt sanse sa se intample lucruri frumoase acolo. Se incerca reinfiintarea intrarii de pe peronul garii de Nord, cum era pe vremuri, asa ar avea expunere marita, cum merita. Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate