pit ciprian Postat Martie 25, 2011 Autor Partajează Postat Martie 25, 2011 Re: Trial amical de primavara oradea 27.03.2011 dupa trialul amical se baga lumea si pe vre-un traseu ad-hoc? gen paduri hidisel etc? ajung in oras dupa ora 15:00 deci trebuie sa dau skip la trial. foarte posibil sa dam apoi o ntura prin zona, te asteptam:h5 Mitsubishi Pajero 3000 V6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ineedmoney93 Postat Martie 25, 2011 Partajează Postat Martie 25, 2011 Re: Trial amical de primavara oradea 27.03.2011 ar fi la cineva un loc liber pentru maine la ajutat ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pit ciprian Postat Martie 26, 2011 Autor Partajează Postat Martie 26, 2011 Re: Trial amical de primavara oradea 27.03.2011 Domnilor si domnisorilor traseul e marcat in totalitate, speram sa nu ploua pt ca atunci trebuie modificat. benzile o sa le intindem maine. Ora de incepere e 12, nu uitati ca se schinba ceasul in noaptea asta, noi o sa fim mai repede prezenti pt ultimele detalii. Cine mai vrea sa vina ianainte pt o cafeluta, o barfa e bine venit. Sper ca toti cei anuntati sa fie prezenti:h5 Mitsubishi Pajero 3000 V6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ted Postat Martie 26, 2011 Partajează Postat Martie 26, 2011 Re: Trial amical de primavara oradea 27.03.2011 Intalnirea e maine dimineata la ora 11.30 in parcare la Metro:h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cocoMPower Postat Martie 26, 2011 Partajează Postat Martie 26, 2011 Re: Trial amical de primavara oradea 27.03.2011 sa speram ca o sa tina vremea cu noi, ar fi pacat sa nu poata participa toata lumea prezenta din cauza aceasta, am cumparat 750m de banda de delimitare, asa ca sa sa iasa totul ok. I Love Apuseni Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cocoMPower Postat Martie 26, 2011 Partajează Postat Martie 26, 2011 Re: Trial amical de primavara oradea 27.03.2011 Intalnirea e maine dimineata la ora 11.30 in parcare la Metro:h5 parca era vb de ora 10:00, daaa, tinand cont de schimbarea orei..... intarzieri o sa fie I Love Apuseni Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lucio Postat Martie 26, 2011 Partajează Postat Martie 26, 2011 Re: Trial amical de primavara oradea 27.03.2011 Ciau tuturor si abia astept pana maine sa mai vad ce poate utilajul meu. O sa fie si de mancare ? :br Vine baiatu:cl:h5 Descopera ROMANIA 4x4 . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lucio Postat Martie 27, 2011 Partajează Postat Martie 27, 2011 Re: Trial amical de primavara oradea 27.03.2011 Domnilor pot sa va spun ca a fost o iesire superba , iar mici nici nu mai vorbesc :br Abia astept poze si filmatul , normal cand o sa le puna Daciana si Cipriano se stie. Iar eu am mai vazut ce defecte are masinuta mea, nu prea multe dar totusi necesare ( cauciucuri ) . O duminica placuta in continuare tuturor .:10:jp1 Descopera ROMANIA 4x4 . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ted Postat Martie 27, 2011 Partajează Postat Martie 27, 2011 (editat) Re: Trial amical de primavara oradea 27.03.2011 Daaa!!!!!! O zi superba, multumim tuturor participantilor, organizatorilor si in special lui Ovi cu "recovery car",lui Cipri si Daciana pt. foto-video si nu in ultimul rand bucatarilor-Narcis si Bogdan:banana:tk Vremea a tinut cu noi, traseul a fost super, ce mai....o zi reusita. Cipri...macar ceva poze sa pui in seara asta:al:al Editat Martie 27, 2011 de ted Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ile Dacian Postat Martie 27, 2011 Partajează Postat Martie 27, 2011 Re: Trial amical de primavara oradea 27.03.2011 No! asteptam poze :ang3:ypu felicitari Ionut :1 Mitsubishi Pajero 2.5 DESCOPERAROMANIA4X4 Ai grija ce-ti doresti ca s-ar putea sa ti se implineasca ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pit ciprian Postat Martie 27, 2011 Autor Partajează Postat Martie 27, 2011 Re: Trial amical de primavara oradea 27.03.2011 No,domnul Ile o venit si pozele.Am facut un montaj foto,filmuletele maine seara le voi pune ca e mult material ,iar maine o sa scriu si un rezumat al trialului,oricum seful ascutitorii cu bretele trebuie sa dea de baut:no11 [video=youtube;k-mAO5hWeFk]http://www.youtube.com/watch?v=k-mAO5hWeFk Mitsubishi Pajero 3000 V6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Florin Pircalab Postat Martie 27, 2011 Partajează Postat Martie 27, 2011 Re: Trial amical de primavara oradea 27.03.2011 Frumos ! Frumos ! Felicitari lui Ionut!:h5 Cine a dat clasa la MONSTRI?:old P.S. Mi-ati lasat niste mititei?:wink: 1995 Nissan Patrol 2.8 Timpul este cel mai bun profesor. Din pacate, isi omoara toti elevii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ile Dacian Postat Martie 27, 2011 Partajează Postat Martie 27, 2011 (editat) Re: Trial amical de primavara oradea 27.03.2011 Frumos ! Frumos ! Felicitari lui Ionut!:h5 Cine a dat clasa la MONSTRI?:old P.S. Mi-ati lasat niste mititei?:wink: Clasa la monstri a dat-o un monstrulet :care :rsp Editat Martie 27, 2011 de Ile Dacian Mitsubishi Pajero 2.5 DESCOPERAROMANIA4X4 Ai grija ce-ti doresti ca s-ar putea sa ti se implineasca ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bigdaddy Postat Martie 27, 2011 Partajează Postat Martie 27, 2011 Re: Trial amical de primavara oradea 27.03.2011 Felcitari!!!! Foarte faine pozele! Se vede ca v-ati distrat pe cinste. Din pacate nu am putut sa vin cu voi nici de data asta. Asa-i vata, ce sa-i faci! Toate cele bune si la mai mare! Nissan Terrano II SGX - 2.4i - 1994- SWB - Strajerul NISSAN DRIVER Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pit ciprian Postat Martie 28, 2011 Autor Partajează Postat Martie 28, 2011 Re: Trial amical de primavara oradea 27.03.2011 O reusita,asta a insemnat Trialul nostru de duminica,o reusita ptr pasionatii de off road din jud.Bihor!!!Daca acum un an reuseam sa ne adunam 4-5 masini la o iesire organizata,in acesta duminica s-au adunat peste 25 masini,iar efectiv participante la trial au fost 16 masini.La acestea putem adauga o gramada de masini mici,care au adus un numar de peste 100 spectatori. Initial cand am facut traseul am considerat ca orice masina poate sa-l faca,dar au existat si abandonuri.Am avut si castigatori(clasamentul si participantii o sa le pun pe filmulete).D-l Ovidiu,ramanem datori ptr ajutor,bucatarilor multumiri,si tuturor celor care au participat:tk Peste 2 saptamani(de sambata pana duminica 09-10Aprilie )organizam o expeditie in Apuseni.Scopul principal al acestei actiuni este sa facem o recunoastere la Monumentul lui Horea ,pentru a vedea cum si de ce este necesar ca in cel mai scurt timp acest monument sa fie ridicat.O sa deschid topic nou pe acest subiect. Mitsubishi Pajero 3000 V6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mihai JDD Postat Martie 28, 2011 Partajează Postat Martie 28, 2011 Re: Trial amical de primavara oradea 27.03.2011 Va felicit pentru trial-ul de ieri si imi pare rau ca nu am putut ajunge pentru ca scriam ziarul de astazi. Daca considerati ca vreti sa mai tiparim cateva randuri astept marturii de ale voastre poze si alte cele necesare. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cocoMPower Postat Martie 28, 2011 Partajează Postat Martie 28, 2011 Re: Trial amical de primavara oradea 27.03.2011 Daaa!!!!!! O zi superba, multumim tuturor participantilor, organizatorilor si in special lui Ovi cu "recovery car",lui Cipri si Daciana pt. foto-video si nu in ultimul rand bucatarilor-Narcis si Bogdan:banana:tk Vremea a tinut cu noi, traseul a fost super, ce mai....o zi reusita. Cipri...macar ceva poze sa pui in seara asta:al:al intradevar a fost o iesire frumoasa, ma bucur foarte mult ca vremea a tinut cu noi si ca nu au fost incidente, cu multumiri celor care s-au implicat la organizarea acestui eveniment I Love Apuseni Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
farcasradu Postat Martie 28, 2011 Partajează Postat Martie 28, 2011 Re: Trial amical de primavara oradea 27.03.2011 dragi colegi ! in primul rand IONUT TE FELICIT!!! zodiile cerului ti-au fost favorabile!!Ai luptat si ai castigat! Pentru toti ceilalti participanti (spectatori sau concurenti) multumiri si felicitari pentru ca ,incet ,incet reusim sa dam nastere unei noi "etnii" care vrea sa descopere ROMANIA cu 4x4.Multumim si celor de la FORUM CLUB 4X4 (a caror locatari suntem) ca ne ofera oportunitatea de a ne prezentam, asa cum stim . As dori sa lansez o invitatie( cred ca sunt in asentimentul tuturor colegilor) pentru cei carora le-ar face placere sa ne cunoasca mai bine sa ne onoreze cu prezenta domniilor lor. Noi, cei din Bihor salutam toti cititorii acestui forum si ramanem cu speranta ca intr-o buna zi vom putea fi noi gazdele voastre! Va salut cu multa stima Radu! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
PeCoclauri Postat Martie 28, 2011 Partajează Postat Martie 28, 2011 Re: Trial amical de primavara oradea 27.03.2011 Felicitari organizatorilor si castigatorului! :br Mi-a placut ce-a declarat Ionut dupa ce a terminat cursa: "Tremur mai tare ca masina" "Oficialii" sunt datori cu rezultatele... ma tot astept sa urc si eu in clasament la "masa verde":wink: E regulamentar sa castige o masina asa de mica?:uameni Noroi Bun !! LaGuraSobei.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pit ciprian Postat Martie 28, 2011 Autor Partajează Postat Martie 28, 2011 Re: Trial amical de primavara oradea 27.03.2011 Felicitari organizatorilor si castigatorului! :br Mi-a placut ce-a declarat Ionut dupa ce a terminat cursa: "Tremur mai tare ca masina" "Oficialii" sunt datori cu rezultatele... ma tot astept sa urc si eu in clasament la "masa verde":wink: E regulamentar sa castige o masina asa de mica?:uameni Da,ai dreptate nu e regulamentar,dar cele zece baxuri de bere de final au fost aduse de catre Ionut,iar noi cei cu masini mari i-am promis in mod solemn ca ii bagam in portbagaj ascutitoarea. Felicitari Ionut!:br P.S.Clipurile vin maine,datorita volumului mare de munca. Mitsubishi Pajero 3000 V6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ted Postat Martie 29, 2011 Partajează Postat Martie 29, 2011 Re: Trial amical de primavara oradea 27.03.2011 Da,ai dreptate nu e regulamentar,dar cele zece baxuri de bere de final au fost aduse de catre Ionut,iar noi cei cu masini mari i-am promis in mod solemn ca ii bagam in portbagaj ascutitoarea. Felicitari Ionut!:br P.S.Clipurile vin maine,datorita volumului mare de munca. Cu alea zece baxuri de bere am cumparat arbitrii:2dr. Deci...intre patroale modificate, toyote taiate sau nu, discovery-uri si defendere, pajero cu 3000 v6, simexuri si alte cele, eu am fost cu singurul Samurai din concurs si n-am facut marca de rusine...ba mai mult, am si castigat:banana. Ascutitoarea (porecla primita mai nou:uameni) v-a cam ascutit:ha:. PS: Multumesc tuturor pt. felicitari:h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
herput Postat Martie 29, 2011 Partajează Postat Martie 29, 2011 Re: Trial amical de primavara oradea 27.03.2011 No,domnul Ile o venit si pozele.Am facut un montaj foto,filmuletele maine seara le voi pune ca e mult material ,iar maine o sa scriu si un rezumat al trialului,oricum seful ascutitorii cu bretele trebuie sa dea de baut:no11 [video=youtube;k-mAO5hWeFk]http://www.youtube.com/watch?v=k-mAO5hWeFk Cipri, "faina chipuri" ai o palinca de la mine in mult astepta tura din Apuseni."No ase da" "Jucarioarele familiei" Land Rover Discovery Td5 2003 ; Aro m461 Toyota Land Cruiser lj 70 vx turbo ; Toyota rav 4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mutu Postat Martie 29, 2011 Partajează Postat Martie 29, 2011 Re: Trial amical de primavara oradea 27.03.2011 Ii felicit pe toti cei care au participat la trial. A iesit ceva deosebit, a fost o competitie frumoasa ! Felicitari organizatorilor, concurentilor, spectatorilor, cainilor... tuturor. Toti am contribuit cu ceva la trialul de duminica. :br P.S. Cand se stie ceva sigur de iesirea din Apuseni da-ti de veste, vorbim, ne impartim pe sarcini si ma apuc de lucru. :tk Numai bine ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pit ciprian Postat Martie 29, 2011 Autor Partajează Postat Martie 29, 2011 Re: Trial amical de primavara oradea 27.03.2011 A venit si primul clip,celellalte doua clipuri in seara asta mai tarziu le pun:banana [video=youtube;-oR4AWZ7W3c] Mitsubishi Pajero 3000 V6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
septi Postat Martie 29, 2011 Partajează Postat Martie 29, 2011 Re: Trial amical de primavara oradea 27.03.2011 Saracu George!:crslp Ramase fara grupul fata, sau mi se pare mie? Felicitari participantilor. Acolo a fost o performanta sa termini traseul. Imi pare rau ca nu am putut fi si eu acolo sa incerc tractorasul:tr VITARA V6 IN ASTEPTAREA UNUI PAJERO :old A AJUNS :tr Si a plecat:cr:cr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate