Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Trial amical de primavara oradea 27.03.2011

pit ciprian

Postări Recomandate

Re: Trial amical de primavara oradea 27.03.2011

dupa trialul amical se baga lumea si pe vre-un traseu ad-hoc? gen paduri hidisel etc?

ajung in oras dupa ora 15:00 deci trebuie sa dau skip la trial.

foarte posibil sa dam apoi o ntura prin zona, te asteptam:h5

Mitsubishi Pajero 3000 V6
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 59
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Domnilor si domnisorilor traseul e marcat in totalitate, speram sa nu ploua pt ca atunci trebuie modificat. benzile o sa le intindem maine.

Ora de incepere e 12, nu uitati ca se schinba ceasul in noaptea asta, noi o sa fim mai repede prezenti pt ultimele detalii.

Cine mai vrea sa vina ianainte pt o cafeluta, o barfa e bine venit. Sper ca toti cei anuntati sa fie prezenti:h5

Link spre comentariu

sa speram ca o sa tina vremea cu noi, ar fi pacat sa nu poata participa toata lumea prezenta din cauza aceasta,

am cumparat 750m de banda de delimitare, asa ca sa sa iasa totul ok.

I Love Apuseni
Link spre comentariu

Domnilor pot sa va spun ca a fost o iesire superba , iar mici nici nu mai vorbesc :br Abia astept poze si filmatul , normal cand o sa le puna Daciana si Cipriano se stie. Iar eu am mai vazut ce defecte are masinuta mea, nu prea multe dar totusi necesare ( cauciucuri ) . O duminica placuta in continuare tuturor .:10:jp1

Descopera ROMANIA 4x4 .
Link spre comentariu

Daaa!!!!!! O zi superba, multumim tuturor participantilor, organizatorilor si in special lui Ovi cu "recovery car",lui Cipri si Daciana pt. foto-video si nu in ultimul rand bucatarilor-Narcis si Bogdan:banana:tk

Vremea a tinut cu noi, traseul a fost super, ce mai....o zi reusita.

Cipri...macar ceva poze sa pui in seara asta:al:al

Editat de ted
Link spre comentariu

No,domnul Ile o venit si pozele.Am facut un montaj foto,filmuletele maine seara le voi pune ca e mult material ,iar maine o sa scriu si un rezumat al trialului,oricum seful ascutitorii cu bretele trebuie sa dea de baut:no11

[video=youtube;k-mAO5hWeFk]http://www.youtube.com/watch?v=k-mAO5hWeFk

Link spre comentariu

Frumos ! Frumos !

Felicitari lui Ionut!:h5

Cine a dat clasa la MONSTRI?:old

P.S. Mi-ati lasat niste mititei?:wink:

Clasa la monstri a dat-o un monstrulet :care :rsp

Editat de Ile Dacian

Mitsubishi Pajero 2.5

DESCOPERAROMANIA4X4

Ai grija ce-ti doresti ca s-ar putea sa ti se implineasca !

Link spre comentariu

Felcitari!!!! Foarte faine pozele! Se vede ca v-ati distrat pe cinste. Din pacate nu am putut sa vin cu voi nici de data asta. Asa-i vata, ce sa-i faci!

Toate cele bune si la mai mare!

Nissan Terrano II SGX - 2.4i - 1994- SWB - Strajerul

NISSAN DRIVER

Link spre comentariu

O reusita,asta a insemnat Trialul nostru de duminica,o reusita ptr pasionatii de off road din jud.Bihor!!!Daca acum un an reuseam sa ne adunam 4-5 masini la o iesire organizata,in acesta duminica s-au adunat peste 25 masini,iar efectiv participante la trial au fost 16 masini.La acestea putem adauga o gramada de masini mici,care au adus un numar de peste 100 spectatori.

Initial cand am facut traseul am considerat ca orice masina poate sa-l faca,dar au existat si abandonuri.Am avut si castigatori(clasamentul si participantii o sa le pun pe filmulete).D-l Ovidiu,ramanem datori ptr ajutor,bucatarilor multumiri,si tuturor celor care au participat:tk

Peste 2 saptamani(de sambata pana duminica 09-10Aprilie )organizam o expeditie in Apuseni.Scopul principal al acestei actiuni este sa facem o recunoastere la Monumentul lui Horea ,pentru a vedea cum si de ce este necesar ca in cel mai scurt timp acest monument sa fie ridicat.O sa deschid topic nou pe acest subiect.

Link spre comentariu

Va felicit pentru trial-ul de ieri si imi pare rau ca nu am putut ajunge pentru ca scriam ziarul de astazi. Daca considerati ca vreti sa mai tiparim cateva randuri astept marturii de ale voastre poze si alte cele necesare.

Link spre comentariu

Daaa!!!!!! O zi superba, multumim tuturor participantilor, organizatorilor si in special lui Ovi cu "recovery car",lui Cipri si Daciana pt. foto-video si nu in ultimul rand bucatarilor-Narcis si Bogdan:banana:tk

Vremea a tinut cu noi, traseul a fost super, ce mai....o zi reusita.

Cipri...macar ceva poze sa pui in seara asta:al:al

intradevar a fost o iesire frumoasa, ma bucur foarte mult ca vremea a tinut cu noi si ca nu au fost incidente,

cu multumiri celor care s-au implicat la organizarea acestui eveniment

I Love Apuseni
Link spre comentariu

dragi colegi ! in primul rand IONUT TE FELICIT!!! zodiile cerului ti-au fost favorabile!!Ai luptat si ai castigat! Pentru toti ceilalti participanti (spectatori sau concurenti) multumiri si felicitari pentru ca ,incet ,incet reusim sa dam nastere unei noi "etnii" care vrea sa descopere ROMANIA cu 4x4.Multumim si celor de la FORUM CLUB 4X4 (a caror locatari suntem) ca ne ofera oportunitatea de a ne prezentam, asa cum stim . As dori sa lansez o invitatie( cred ca sunt in asentimentul tuturor colegilor) pentru cei carora le-ar face placere sa ne cunoasca mai bine sa ne onoreze cu prezenta domniilor lor. Noi, cei din Bihor salutam toti cititorii acestui forum si ramanem cu speranta ca intr-o buna zi vom putea fi noi gazdele voastre! Va salut cu multa stima Radu!

Link spre comentariu

Felicitari organizatorilor si castigatorului! :br

Mi-a placut ce-a declarat Ionut dupa ce a terminat cursa: "Tremur mai tare ca masina"

"Oficialii" sunt datori cu rezultatele... ma tot astept sa urc si eu in clasament la "masa verde":wink:

E regulamentar sa castige o masina asa de mica?:uameni

Noroi Bun !!

LaGuraSobei.ro

Link spre comentariu

Felicitari organizatorilor si castigatorului! :br

Mi-a placut ce-a declarat Ionut dupa ce a terminat cursa: "Tremur mai tare ca masina"

"Oficialii" sunt datori cu rezultatele... ma tot astept sa urc si eu in clasament la "masa verde":wink:

E regulamentar sa castige o masina asa de mica?:uameni

Da,ai dreptate nu e regulamentar,dar cele zece baxuri de bere de final au fost aduse de catre Ionut,iar noi cei cu masini mari i-am promis in mod solemn ca ii bagam in portbagaj ascutitoarea.

Felicitari Ionut!:br

P.S.Clipurile vin maine,datorita volumului mare de munca.

Link spre comentariu

Da,ai dreptate nu e regulamentar,dar cele zece baxuri de bere de final au fost aduse de catre Ionut,iar noi cei cu masini mari i-am promis in mod solemn ca ii bagam in portbagaj ascutitoarea.

Felicitari Ionut!:br

P.S.Clipurile vin maine,datorita volumului mare de munca.

Cu alea zece baxuri de bere am cumparat arbitrii:2dr.

Deci...intre patroale modificate, toyote taiate sau nu, discovery-uri si defendere, pajero cu 3000 v6, simexuri si alte cele, eu am fost cu singurul Samurai din concurs si n-am facut marca de rusine...ba mai mult, am si castigat:banana. Ascutitoarea (porecla primita mai nou:uameni) v-a cam ascutit:ha:.

PS: Multumesc tuturor pt. felicitari:h5

Link spre comentariu

No,domnul Ile o venit si pozele.Am facut un montaj foto,filmuletele maine seara le voi pune ca e mult material ,iar maine o sa scriu si un rezumat al trialului,oricum seful ascutitorii cu bretele trebuie sa dea de baut:no11

[video=youtube;k-mAO5hWeFk]http://www.youtube.com/watch?v=k-mAO5hWeFk

Cipri, "faina chipuri" ai o palinca de la mine in mult astepta tura din Apuseni."No ase da"

"Jucarioarele familiei"

Land Rover Discovery Td5 2003 ; Aro m461

Toyota Land Cruiser lj 70 vx turbo ; Toyota rav 4

Link spre comentariu

Ii felicit pe toti cei care au participat la trial. A iesit ceva deosebit, a fost o competitie frumoasa !

Felicitari organizatorilor, concurentilor, spectatorilor, cainilor... tuturor. Toti am contribuit cu ceva la trialul de duminica. :br

P.S. Cand se stie ceva sigur de iesirea din Apuseni da-ti de veste, vorbim, ne impartim pe sarcini si ma apuc de lucru. :tk

Numai bine !
Link spre comentariu

Saracu George!:crslp

Ramase fara grupul fata, sau mi se pare mie?

Felicitari participantilor.

Acolo a fost o performanta sa termini traseul.

Imi pare rau ca nu am putut fi si eu acolo sa incerc tractorasul:tr

VITARA V6

IN ASTEPTAREA UNUI PAJERO :old

A AJUNS :tr Si a plecat:cr:cr

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare