cocoMPower Postat Martie 29, 2011 Partajează Postat Martie 29, 2011 Re: Trial amical de primavara oradea 27.03.2011 Ii felicit pe toti cei care au participat la trial. A iesit ceva deosebit, a fost o competitie frumoasa ! Felicitari organizatorilor, concurentilor, spectatorilor, cainilor... tuturor. Toti am contribuit cu ceva la trialul de duminica. :br P.S. Cand se stie ceva sigur de iesirea din Apuseni da-ti de veste, vorbim, ne impartim pe sarcini si ma apuc de lucru. :tk salutare Ovi, a deschis Cipri un nou topic cu referire la iesirea din Apuseni I Love Apuseni Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ineedmoney93 Postat Martie 29, 2011 Partajează Postat Martie 29, 2011 Re: Trial amical de primavara oradea 27.03.2011 si-acum imi pare rau ca n-am facut cumva sa fiu prezent...pfff imi vad si un fost vecin pe-acolo: CJ 72 MEN :grin: p.s. cine a fost cu RZRul ? (Polaris) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Martie 29, 2011 Partajează Postat Martie 29, 2011 Re: Trial amical de primavara oradea 27.03.2011 Felicitari domnilor. Foarte frumos. Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ile Dacian Postat Martie 29, 2011 Partajează Postat Martie 29, 2011 (editat) Re: Trial amical de primavara oradea 27.03.2011 Mai! pe zi ce trece tot mai faine videoclipuri,felicitari :1 deabea astept pe cel in care apar si eu. :banana Editat Martie 29, 2011 de Ile Dacian Mitsubishi Pajero 2.5 DESCOPERAROMANIA4X4 Ai grija ce-ti doresti ca s-ar putea sa ti se implineasca ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
PeCoclauri Postat Martie 29, 2011 Partajează Postat Martie 29, 2011 (editat) Re: Trial amical de primavara oradea 27.03.2011 Cipri, jos cu palaria! super montajul! Domnilor, ati vazut imaginile, era vreun samurai mic si negru pe-acolo? si dac-a fost, se trece la "cantitati neglijabile" :uameni Astept cu sufletul la gura episoadele urmatoare.. Ionut (@ted), :br inca o data! Editat Martie 29, 2011 de PeCoclauri Noroi Bun !! LaGuraSobei.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dmx Postat Martie 29, 2011 Partajează Postat Martie 29, 2011 Re: Trial amical de primavara oradea 27.03.2011 Filmarile si distractia la inaltime!:br Sa va fie de bine si la cat mai multe! Omul este făcut să trăiască şi nu pentru a se pregăti să trăiască! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pit ciprian Postat Martie 29, 2011 Autor Partajează Postat Martie 29, 2011 Re: Trial amical de primavara oradea 27.03.2011 Intr-un final,au venit si celelalte doua clipuri:banana Mitsubishi Pajero 3000 V6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
breki Postat Martie 30, 2011 Partajează Postat Martie 30, 2011 Re: Trial amical de primavara oradea 27.03.2011 Din cauza LIPSEI iesirilor saptamanale la off-road am de suferit...la trial am ramas fara tractiune fata.......luni a cazut motorul(cred ca s-a rupt vibrochenul sau s-a spart blocul motor)..am racit la trial de m-a rupt MORALA:IESIRILE LUNGI SI DESE CHEIA MARILOR SUCCESE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adivan Postat Martie 30, 2011 Partajează Postat Martie 30, 2011 Re: Trial amical de primavara oradea 27.03.2011 buna domnilor,FELICITARI!!! ptr trial (cu adevarat profesionist),FELICITARI lui Ionut ca are o masina adevarata si bineinteles si talent la sofat ,si nu in ultimul rind monstrilorca au terminat traseul:old:br.domnul Cipri iar ne-ai spart cu filmarile:br:tk. Organizatorii toata stima cu S mare:1:bravo pastrati curatenia pe trasee!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi ratiu Postat Martie 30, 2011 Partajează Postat Martie 30, 2011 Re: Trial amical de primavara oradea 27.03.2011 Mai! pe zi ce trece tot mai faine videoclipuri,felicitari :1 deabea astept pe cel in care apar si eu. :banana dacian in patrolul albastru care tot incerca sa urce rampa erai cumva tu?:banana Mitsubishi Pajero 3500 v6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Florin Pircalab Postat Martie 30, 2011 Partajează Postat Martie 30, 2011 (editat) Re: Trial amical de primavara oradea 27.03.2011 Intr-un final,au venit si celelalte doua clipuri:banana multumim maestre:h5 cred ca ai muncit la filmari mai mult decat la trial:n1 Editat Martie 30, 2011 de Astral 1995 Nissan Patrol 2.8 Timpul este cel mai bun profesor. Din pacate, isi omoara toti elevii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate