Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Baimareni, maine Duminica 27 ianuarie avem treaba pe sus.

Max

Postări Recomandate

Baimareni, maine Duminica 27 ianuarie avem treaba sus la munte.

Cine doreste sa vina, ne vedem dimineata la 10.30 ca de obicei in Centrul Vechi.

Va rog sa va confirmati participarea ca sa nu stam degeaba asteptandu-va.

Traseu: in principiu clasicul Creasta Cocosului, Runcu, Izvoarele, Ignis etc...

Dar nu obligatoriu. Stabilim maine dimineata.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Scuze Miron ca am murdarit putin masina dar, nu m-am putut abtine. Sti cum e. Boala grea. :grin:

Ce pot sa spun insa este faptul ca nici nu se compara in teren cu Landcruiser-ul. Mi-e dor de cuplu pe care il are motorul ala de 4litri diesel. Va spun eu, 6 cilindri cu cursa lunga fac minuni.

Motorul asta de 2,4 benzina, eu zic ca e slabut. (nu-i problema ca ii fac mai tarziu un upgrade la 4litri.) Sa termin de refacut Landcruiserul.

Link spre comentariu

Eu inteleg doar atat: unde e Max e si o balta, musai (daca e plina de noroi cu atat mai bine) :grin: :grin: :grin: si doi, e apreciabila intentia de "spalare" in rau a noii "achizitii rosii" :h5 :grin:

Si inainte sa va felicit pentru iesire am si eu o intrebare: cum ati rezolvat dejantarea? Metoda "buuuuum" ? :lol: :lol:

:h5 :c

Link spre comentariu

Eu inteleg doar atat: unde e Max e si o balta, musai (daca e plina de noroi cu atat mai bine) :grin: :grin: :grin: si doi, e apreciabila intentia de "spalare" in rau a noii "achizitii rosii" :h5 :grin:

Si inainte sa va felicit pentru iesire am si eu o intrebare: cum ati rezolvat dejantarea? Metoda "buuuuum" ? :lol: :lol:

Dejantarile, nu dejantarea. Am luat rotile in bena, am lasat masina pe cric si legata de samuraiul lui Bogo, si am venit in oras la dl. Popescu si acolo le-au umflat.

Link spre comentariu

Dejantarile, nu dejantarea. Am luat rotile in bena, am lasat masina pe cric si legata de samuraiul lui Bogo, si am venit in oras la dl. Popescu si acolo le-au umflat.

Nu te-ai "indurat" sa scoti un pic de benzina din Pickup? :ha: :ha: :ha: Daca erai cu cealalta toyota cred ca pateai si tu la fel... in derapaj lateral s-a intamplat "dejantarile" , asa-i? :roll:

Link spre comentariu

Nu te-ai "indurat" sa scoti un pic de benzina din Pickup? :ha: :ha: :ha: Daca erai cu cealalta toyota cred ca pateai si tu la fel... in derapaj lateral s-a intamplat "dejantarile" , asa-i? :roll:

Nu am avut cu ce si cum sa scot benzina din masina. Foarte probabil ca si io pateam la fel. Intradevar, in derapaj lateral s-a intamplat. era o buza de sant care nu s-a vazut din cauza zapezii.

Link spre comentariu

Vizitator koala

Sa va fie de bine domnii mei !

... Max, sa inteleg ca ai facut "inaugurarea" camionetei ? ... si ca nu "te-ai rabdat" sa n-o mocirlesti oleaca ? :hi ...

PS : ... de ce nu luati cu voi benzina varsata [ pentru cazuri de dejantare ] ? ...

Link spre comentariu

Sa va fie de bine domnii mei !

... Max, sa inteleg ca ai facut "inaugurarea" camionetei ? ... si ca nu "te-ai rabdat" sa n-o mocirlesti oleaca ? :hi ...

Doar ma sti ca necuratul ma impinge totdeauna la rele. :twisted:

PS : ... de ce nu luati cu voi benzina varsata [ pentru cazuri de dejantare ] ? ...

Daca totdeauna suntem pregatiti pentru toate situatiile, unde mai e aventura?

Acum, pe bune, de acum inainte vom avea cu noi benzina pentru asa ceva. M-ar fi scutit de un drum lung pana in oras la vulcanizare.

Am vazut ca sunt ceva tuburi de spray special pentru asa ceva. O sa cautam asa ceva.

Link spre comentariu

Bine Max iar te dai fara noi ?

Asta ca sa oftici. Totusi nu vad focul si gratarul sau nu ai avut loc in portbagaj ?

Batea un vant foarte rece si nu mai avem chef de foc. Am mancat hrana rece. :grin:

Link spre comentariu

Vad ca sunt urmarit.

Am inteles dar cred ca a-ti baut si un strop de palinca ca sa nu se sleiasca mincarea . Ah ce ma puteti oftica las ca vin eu in toamna la Baia Mare ca si asa trebuie sa va bag sub masa atit pe tine cit si pe domn Popescu. Chiar transmitei salutari din partea mea, ca spre rusinea mea nu l-am sunat.

www.mitsubishi.org.ro

T 44

Link spre comentariu

Defender

Max,

Frumos. Ca sa citez "cand ma fac mare..." asa o sa ma joc si eu. Am o rugaminte. Cum pot sa iau legatura cu "Defender"-ul. Am vazut niste chestii care ma intereseaza pentru al meu si am de invatat!

Multumesc.

Ted

Cei care asteapta au parte de lucruri bune. Cei care incearca au parte de lucruri si mai bune...!
Link spre comentariu

Re: Defender

Max,

Frumos. Ca sa citez "cand ma fac mare..." asa o sa ma joc si eu. Am o rugaminte. Cum pot sa iau legatura cu "Defender"-ul. Am vazut niste chestii care ma intereseaza pentru al meu si am de invatat!

Multumesc.

Ted

Ai mesaj privat cu numarul de telefon al proprietarului Defenderului.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare