rommy20005 Postat Martie 21, 2011 Partajează Postat Martie 21, 2011 Site-ul este public, deci nu cred ca e o problema daca-l postam aici. Ai nevoie doar de seria CIV. http://prog.rarom.ro/rarpol/rarpol.asp zic si io......... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jantorero Postat Martie 22, 2011 Partajează Postat Martie 22, 2011 Re: UTIL ! Verifica valabilitatea ITP-ului si daca masina are bube la RAR. Dupa cat timp se actualizeaza baza de date ? Mai ! dar nu va convine chiar nimic?! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zep Postat Martie 22, 2011 Partajează Postat Martie 22, 2011 Re: UTIL ! Verifica valabilitatea ITP-ului si daca masina are bube la RAR. instant eu am facut aseara ITP-ul si apare pe site Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jantorero Postat Martie 22, 2011 Partajează Postat Martie 22, 2011 Re: UTIL ! Verifica valabilitatea ITP-ului si daca masina are bube la RAR. instant eu am facut aseara ITP-ul si apare pe site Iar eu am facut cartea (15-03) la un freelander si nu o VEDE ! Mai ! dar nu va convine chiar nimic?! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rommy20005 Postat Martie 22, 2011 Autor Partajează Postat Martie 22, 2011 Re: UTIL ! Verifica valabilitatea ITP-ului si daca masina are bube la RAR. Acum am vazut ca a pus si @Yonutz site-ul. Nu cred ca sunt necesare 2 posturi...din partea mea se poate sterge sau daca se pot cumula... Scuze ! Iar eu am facut cartea (15-03) la un freelander si nu o VEDE ! Vezi ca ai in josul paginii un buton cu sesizari...... zic si io......... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate