Mugur Iacob Postat Martie 23, 2011 Partajează Postat Martie 23, 2011 Salutare dragilor, Asa cum puteti observa din titlu nu sunt 100% hotarat pentru a achizitiona o casa sau un apartament.... Casa - evident pe langa Bucuresti pe baza bugetului adica (Pantelimon,Corbeanca,Dragomiresti,Balotesti .....etc) Pe langa problema copiilor ( la casa) cu scoala,gradinita,prieteni etc...ce alte probleme mai vedeti? Vad tot mai multe anunturi cu " schimb casa (din zonele enumerate) cu apartament in Bucuresti" si ma gandesc de ce sunt asa de multi....simt caimi scapa ceva si nu stiu ce !! ????? Va rog sa ma ajutati cu experientele voastre legate de mutarea de la bloc la casa sau avantaje dezavantaje..... Nu va mai zic ca si eu si nevastamea visam la un foisor, fiecare la cainii lui :) ....la statul la casa....dar parca simtim ca scapam ceva din vedere... Orice opinie/sfat/parere/punct de vedere sunt bine venite si primite!:tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdiOnWeb Postat Martie 23, 2011 Partajează Postat Martie 23, 2011 Re: Casa vs apartament Bucuresti + zone limitrofe apropiate Eu am facut anul trecut mutarea asta. Dezavantajele sunt egale cu zero, prietenii raman prieteni oriunde te muti, problema cu scoala...aici unde sunt eu e scoala mai buna decat in Bucuresti(in Bucuresti fimea era la o scoala cu fite...si carte ioc...). Cat despre liniste, curte, foisor, si altele...numai de bine. Am uitat cum e sa tropaie vecinul de desupra, sa se `cace` cainii vecinilor pe scara de bloc, sa miroasa a sarmale de la casnica de la patru... Bafta! Daca esti interesat de casa noua in Bragadiru pot sa te pun in legatura cu cineva. 0726499910-Adi https://serviceautobragadiru.business... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Martie 23, 2011 Partajează Postat Martie 23, 2011 Re: Casa vs apartament Bucuresti + zone limitrofe apropiate Sunt diverse dezavantaje in a avea o casa langa Bucuresti dar linistea pe care o ai cand stai linistit la tine in curte fara sa auzi iuresul Bucurestiului este priceless. :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
razvanutza Postat Martie 23, 2011 Partajează Postat Martie 23, 2011 Re: Casa vs apartament Bucuresti + zone limitrofe apropiate Aici sunt mai multe aspecte pe care te sfatuiesc sa le iei in calcul (in special lucrurile cu minus): 1. Liniste ai numai daca nu stai undeva la strada principala. Daca stai pe strada secundara, ideal ar fi sa fie asfaltata (daca e de pamant o sa iti blestemi zilele) 2. Daca iti faci casa intr-o zona "in constructie" vei avea praf urmatorii 10 ani, poti sa-ti faci in curte gradina botanica. 3. Cheltuieli - cele de intretinere (curent, gaze, etc.) sunt aproape duble fata de un apartament (cel putin la mine). 4. Daca nu esti "priceput la toate", o sa-ti manance zilele o serie de probleme aparent minore (taiat/udat iarba, diverse reparatii, cade curentul, etc.) 5. Prietenii nu o sa vina chiar asa des la tine pentru ca nu le convine sa faca 20 de km cu taxiul ca sa bea o bere. 6. Gradinite-scoli sunt acum cam peste tot, dar o sa-ti faci programul dupa copil (trebuie sa-l duci si sa-l aduci cu masina); Daca esti in oras poate sa-l duca si bona/parinte... 7. Utilitatile sunt mai cu probleme decat daca stai in oras. La mine (Pantelimon/Cernica) imi cade curentul aproape zilnic, canalizarea a avut probleme, tot timpul se lucreaza la drum... Am fost in :lr cu :old ca :dr1. A fost :ih Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Martie 23, 2011 Partajează Postat Martie 23, 2011 Re: Casa vs apartament Bucuresti + zone limitrofe apropiate Am cochetat si eu cu ideea de a-mi vinde cele doua apartamente si sa-mi fac/cumpar o "casa pe pamant"........Am abandonat ideea din urmatoarele motive : 1- cartierele de case sunt situate in zone cu acces dificil unde infrastructura nu a fost adaptata dezvoltarii zonei si aici nu vorbesc doar de zona Pipera ; 2-drumurile dintre case sunt ---------stramte : proprietarii au "muscat din cascaval" si au construit gardul caselor ingustand accesul astfel ca nu pot trece doua masini una pe langa alta, iar masinile si le parcheaza lipite de gard si circulatia se face gen slalom : unul sta, alt intra....... ----------si desfundate : asa se explica explozia de SUV-uri de pe sosele de la noi pt acei oameni au avut nevoie de 4x4 ca sa plece si sa se intoarca acasa........si daca in sezonul umed noroiul e pana la glezna, vara "beneficiezi" de praf din belsug fix sub geamurile casei..... 3-curtea propriu-zisa este infima, in cele mai multe cazuri din cauza ca probabil n-au avut suficient bani sa cumpere mai mult teren sau dezvoltatorul a preferat sa inghesuie mai multe locuinte astfel ca te poti bucura de a privi pe fereastra vecinului de la cativa metri doar si poti fi la curent cu tot ce se intampla in curtea lui.......gratare, manele, paranghelii, caini imbecili care latra non-stop, 4-vecinii au simt la proprietatii distorsionat si o infatuare colosala si nu sunt in stare sa inteleaga ca sunt aspecte la care trebuie sa participe ca si parte a unui grup, grup creat de vecinatatea cu alti oameni.........deci sunt mai ciudati si mai rai ca aia de la bloc..... 5-utilitatile : --------curent electric : bransasmentele sunt facute, de cele mai multe ori ", pe genunchi", si bucuria e maxima pt ca transformatoarele etc n-au fost nici ele adaptate cresterii consumului si ai parte de caderi de retea fie vara, din cauza A/C, fie iarna din cauza aceluiasi A/C pt ca intre timp gazele s-au scumpit infernal si e mai ieftin sa faci cald cu A/C..... --------canalizare : pardon, nu exista, si te bucuri de placerea vizitei regulate a vidanjei si astfel poti sa-ti cunosti mai bine veciinii dupa mirosul emanat si de rascolirea haznalei lor, ca doar sunteti f apropiati.......sa nu-mi spuneti povesti cu substantele anti-caca care au efect miroaculoase in hazna....... --------apa : iti faci put de mare adancime si te bucuri ca ai apa moka.........tocmai ce am auzit urmatoarea aberatie : cica unii ar fi zis ca din moment ce panza freatica este bun national, de ce aia de la bloc sa plateasca apa si aia de la curte-nu, ca doar din aceasi panza freatica se alimenteaza si ei..........boii aia care au gandit asa ceva uita ca pretul apei de la bloc e dat in mare parte de livrarea apei la robinet cu tot ce include asta, dar deh, asa e romanu`, nu poate dormi noapte de grija altuia....... -------gunoiul : ai - n-ai treaba, trebuie sa fii pregatit ca gunoierii sa gaseasca totul in regula cand vin sa-l ridice de pe strada ta....... --------gazele : e inutil sa mai discutam de costul incalzirii unei case, fie ea si fara etaj.......... Daca mai imi aduc aminte de constatarile facute, iti mai impartasesc........ REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Zimbrul Postat Martie 23, 2011 Partajează Postat Martie 23, 2011 Re: Casa vs apartament Bucuresti + zone limitrofe apropiate Aici sunt mai multe aspecte pe care te sfatuiesc sa le iei in calcul (in special lucrurile cu minus): 1. Liniste ai numai daca nu stai undeva la strada principala. Daca stai pe strada secundara, ideal ar fi sa fie asfaltata (daca e de pamant o sa iti blestemi zilele) Io nu am drum asfaltat, dar dupa 4 basculante de pietris s-a rezolvat problema accesului, deci nu pune probleme prea mari 3. Cheltuieli - cele de intretinere (curent, gaze, etc.) sunt aproape duble fata de un apartament (cel putin la mine). La mine cheluielile sunt mai mici din toate pct de vedere, de exemplu iarna asta caldura si ACM-ul a costat fabuloasa suma de 450 lei / luna, si incalzesc 280mp ... 4. Daca nu esti "priceput la toate", o sa-ti manance zilele o serie de probleme aparent minore (taiat/udat iarba, diverse reparatii, cade curentul, etc.) de taiat iarba ... reparatii ... este singura perioada din saptamana cand chiar fac miscare asa ca ... e binevenita 5. Prietenii nu o sa vina chiar asa des la tine pentru ca nu le convine sa faca 20 de km cu taxiul ca sa bea o bere. NIci nu iti dai seama cat regret ... in primul an veneau ca la strand aveam 20-30 in curte in fiece wkend (si noi stam la 45k de buc) acum ... e atat de bine cand nu vine nimeni incat ... uhh ... chiar nu le simt lipsa 6. Gradinite-scoli sunt acum cam peste tot, dar o sa-ti faci programul dupa copil (trebuie sa-l duci si sa-l aduci cu masina); Daca esti in oras poate sa-l duca si bona/parinte... 7. Utilitatile sunt mai cu probleme decat daca stai in oras. La mine (Pantelimon/Cernica) imi cade curentul aproape zilnic, canalizarea a avut probleme, tot timpul se lucreaza la drum... Cu utilitatile chiar nu am probleme, ca mai cade curentul ... corect ... dar pt asta am cumparat generator, iar centrala are UPS cu o autonomie de 24 de ore, canalizarea ... in 3 ani nu s-a umplut fosa si nici nu sunt sanse ... In concluzie, merita fiecare leutz investit in carburant sa ajung acasa, unde ... nu ma deranjeaza nimeni, si sti care e cea mai mare multumire? nu imi ocupa nimeni locul de parcare, nu trebuie sa suport nici un idiot care sa ma inunde, sau sa imi bata in tzeava cand ascult o muzica sau vine un amic sa bem o bere si jucam table la 3 dimineata Ai parte de liniste, iar asta ... nu poate fi comparata cu nimic, vrei sa stai in kuru gol la tine in curte ... nu te opreste nimeni si nimic ura Jeep - there is only one ... Si daca nu iti plac principiile mele, nu e problema ... mai am si altele SALVAMONT Predeal Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdiOnWeb Postat Martie 23, 2011 Partajează Postat Martie 23, 2011 (editat) Re: Casa vs apartament Bucuresti + zone limitrofe apropiate @Astral. Tocmai din acest motiv este foarte important sa alegi cu grija zona in care vrei sa construiesti. Eu, mare parte din noroc, nu am problemele enumerate de tine. Acum si astea se pot combate punct cu punct...de ex. ca vezi curtea vecinului sau geamul...la bloc poti chiar sa auzi si pasii! Drumurile stramte...scuze dar pana gasesti un loc de parcare in capitala...nu cred ca se pune. Canalizare?!? Majoritatea comuneleor de laga Bucuresti au canalizare si chiar noua, hazna...daca e facuta cu simt de raspundere o golesti odata la doi ani...Gunoiul...majoritatea firmelor de salubritate se descurca binisor! Gazele...acu` vrei si vila si ieftin... Zi buna! Editat Martie 23, 2011 de AdiOnWeb https://serviceautobragadiru.business... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Martie 23, 2011 Partajează Postat Martie 23, 2011 Re: Casa vs apartament Bucuresti + zone limitrofe apropiate Casa 100%! 3 motive simple ... 1.Ai liniste (nu deranjezi si nu esti deranjat niciodata) 2.Mai mult spatiu atat interior cat si exterior 3.Ai posibilitatea a sta mai mult timp afara (inclusiv copiii) Ca si loc ...studiaza zona de S-E a Bucurestiului (comunele, orasele invecinate). ... :grin: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Martie 23, 2011 Partajează Postat Martie 23, 2011 Re: Casa vs apartament Bucuresti + zone limitrofe apropiate Apropo, o casa de inchiriat in zona de capat Giurgiului sau chiar Jilava gasesc oare la un pret omenesc? :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
costa Postat Martie 23, 2011 Partajează Postat Martie 23, 2011 Re: Casa vs apartament Bucuresti + zone limitrofe apropiate Ca sa eviti toate problemele cu strazile inguste, bransamente facute pe genunchi si inghesuiala, cel mai bine e sa cumperi sau sa iti faci o casa intr-o comuna sau sat "vechi", nu in "cartiere residentiale" unde acum 3 ani pastea vaca. Mai sunt si exceptii gen Paradisul Verde si or mai fi si altele, dar majoritatea sunt facute complet aiurea, "dezvoltatorul" a insirat 20 de vile cu o curte de 50 mp pe o parloaga, si-a luat banii si PA. "O acţiune umană devine tragică prin motivaţie." - P. Tutea. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdiOnWeb Postat Martie 23, 2011 Partajează Postat Martie 23, 2011 Re: Casa vs apartament Bucuresti + zone limitrofe apropiate Apropo, o casa de inchiriat in zona de capat Giurgiului sau chiar Jilava gasesc oare la un pret omenesc? :grin: In Jilava un apartament de inchiriat costa 200E/luna, mobilat. Daca vrei neparat casa la curte ma interesez. https://serviceautobragadiru.business... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
razvanutza Postat Martie 23, 2011 Partajează Postat Martie 23, 2011 Re: Casa vs apartament Bucuresti + zone limitrofe apropiate Apropo, o casa de inchiriat in zona de capat Giurgiului sau chiar Jilava gasesc oare la un pret omenesc? :grin: Uite pe aici cateva oferte de la o agentie cu care am lucrat in ultimii ani... Chiria la o casa e pe la 4-500 de eur, la un apartament in casa/vila e pe la 250-300 EUR, la apartament cred ca poti gasi si sub 200. Apartamente in zona mai aproape de oras sunt pe la 200-250 eur. Am fost in :lr cu :old ca :dr1. A fost :ih Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Iacob Postat Martie 23, 2011 Autor Partajează Postat Martie 23, 2011 Re: Casa vs apartament Bucuresti + zone limitrofe apropiate Domnilor, va multumesc frumos pentru opiniile impartasite! Asa cum stiti sunt Ploiestean de fel si pe cale de a deveni Bucurestean sau taran printr-un satuc pe langa capitala...:) Sunt sictirit de mizeria din oras, de oamenii care arunca pe geamul apartamentului fel de fel mai ceva ca in caminele din regie... De acord ca locuitul la casa poate genera costuri mai mari...dar cum spunea cineva mai sus....linistea ta de la curte vara si lipsa vecinilor nesimtiti, sau a alrmelor care suna de 3-4 ori pe noapte...sau a intretinerii la GARSONIERA 58 mp pe Ianuarie de 390 RON !!!!! DIN CARE CALDURA 230 RON CU REPARTITOARE SI DORM IN CASA CU TRICOU + BLUZA.....ma face sa ma indrept spre casa...cu pasi foarte rapizi! Adi, multumesc de oferta, ma apuc sa vizitez zone....cand ajung spre Bragadiru sau daca intra in lista finala te sun! Astept in continuare parerile voastre! Promit ca atunci cand ma mut la casa la primul gratar va chem pe toti care ma onorati cu un raspuns! :tk:banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marinionescu Postat Martie 23, 2011 Partajează Postat Martie 23, 2011 Re: Casa vs apartament Bucuresti + zone limitrofe apropiate Si in satele "nedezvoltate" sunt probleme de liniste , poate sunt ulitele mai late si ai mai mult loc , curtile mai mari chiar si un pic de gradina dar sa nu crezi ca vara scapi de manele la maxim pina la 2 noaptea . Atentie la vecini . Am o istorie cu niste vecini care au venit la furat , au lasat magazia goala si ca bonus au pus griu momeala de sobolani ( gasit pe jos ) direct in butoiul cu varza . Cine nu stie, si nu stie ca nu stie, e adormit, trezeste-l. Cine nu stie, si stie ca nu stie, e invatacel, ajuta-l. Cine stie, si stie ca stie, e invatat, insoteste-l. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Zimbrul Postat Martie 23, 2011 Partajează Postat Martie 23, 2011 Re: Casa vs apartament Bucuresti + zone limitrofe apropiate Si in satele "nedezvoltate" sunt probleme de liniste , poate sunt ulitele mai late si ai mai mult loc , curtile mai mari chiar si un pic de gradina dar sa nu crezi ca vara scapi de manele la maxim pina la 2 noaptea . Atentie la vecini . Am o istorie cu niste vecini care au venit la furat , au lasat magazia goala si ca bonus au pus griu momeala de sobolani ( gasit pe jos ) direct in butoiul cu varza . Problema asta am avut-o si eu, dar dupa 2 zile de Rammstein la 500W , i-am dresat. Iti garantez ca si copilasii aia de o luna fredonau Du Hast :ha: Dupa care s-au linistit, sincer. Iar cu furatul ... daca stiu ca esti posesor de cava arma de foc si ca mai si tragi ... + un sistem video si unul anti efractie cu interventie de la bgs ... nu mai trece nimeni nici pe strada Jeep - there is only one ... Si daca nu iti plac principiile mele, nu e problema ... mai am si altele SALVAMONT Predeal Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Iacob Postat Martie 23, 2011 Autor Partajează Postat Martie 23, 2011 Re: Casa vs apartament Bucuresti + zone limitrofe apropiate Intradevar trebuie sa ai un pic de grija cu vecinii, dar cum spune Zimbrul....un contract cu o firma de paza cred ca te duce undeva la 100-200 Ron pe luna + cateva camere care nu sunt o investitie f mare... cat despre manele..si eu cred in tactica lui Zimbru' pana isi tatueaza pe frunte DU HAST..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdiOnWeb Postat Martie 23, 2011 Partajează Postat Martie 23, 2011 Re: Casa vs apartament Bucuresti + zone limitrofe apropiate Asta cu manelele o patesti daca cumperi casa in zone cu populatie `veche` Eu am luat in cartier nou si mai auzi un Clapton, mai baga vecinu` un Vanghelis...numai eu cu Paraziti mei:grin:...cat despre hoti, traim in Romania... https://serviceautobragadiru.business... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SeptimiuAl Postat Martie 23, 2011 Partajează Postat Martie 23, 2011 Re: Casa vs apartament Bucuresti + zone limitrofe apropiate Daca nu ai nervii tari , nu ai permis de portarma si nu esti putin matochist (hahaha) ia-ti o casa de gata . Daca iti place "adrenalina " si ai suficiente provizii de Meprobamat , incearca sa-ti faci o casa in regie proprie ...Eu am mare probleme cu consoarta care imi spune ca daca vreu sa impusc toti constructorii ,o sa ajung sa-mi fac casa singur ...(P.S. Nu contractati cu Statul recte ANL , veti vedea casa gata, doar cu etnobotanice ...:old) Nu mai am Aro , l-am vandut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alin Postat Martie 23, 2011 Partajează Postat Martie 23, 2011 Re: Casa vs apartament Bucuresti + zone limitrofe apropiate Daca ai posibilitatea alege o casa la curte in detrimentul apartamentului la bloc.Intradevar la curte intotdeauna vei avea cate ceva de facut , dar dupa cum spuneau si colegii mai devreme nimic nu se compara cu linistea si aerul curat pe care il poti respira la tine in curte.Binenteles ca unele avantaje pot fi dezavantaje la un moment dat dar...se trece cu vederea. Ex: Nu ai pe nimeni deasupra (nu asculti bocaniturile vecinului) si pe nimeni dedesupt (poti sari si dantui cat poftesti la tine in casa) AVANTAJ Nu ai pe nimeni deasupra si pe nimeni dedesupt (te costa ceva mai mult sa incalzesti locuinta) DEZAVANTAJ Eu , personal , stau la curte de cand ma stiu si nu as renunta in favoarea blocului pentru nimic in lume.La tine in curte poti incinge gratarul cu prietenii , poti sta la sprit pana dimineata vara fara sa deranjezi si fara sa fi deranjat de nimeni , poti avea un garaj sau daca nu poti surubari la masina la tine pe tarla sub cerul liber fara sa te mai vada toti vecinii de la bloc,poti avea o pscina numai a ta , un pod sau mansarda pentru sufletul tau (biliard,ping-pong,table,rummy,sah, fitness,etc).Vei avea ocupatie mereu , va trebui sa tunzi iarba , sa vopsesti gardul , sa uzi florile , sa repari cotetul cainelui , sa dai zapada iarna , etc... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Iacob Postat Martie 24, 2011 Autor Partajează Postat Martie 24, 2011 Re: Casa vs apartament Bucuresti + zone limitrofe apropiate La tine in curte poti incinge gratarul cu prietenii , poti sta la sprit pana dimineata vara fara sa deranjezi si fara sa fi deranjat de nimeni , poti avea un garaj sau daca nu poti surubari la masina la tine pe tarla sub cerul liber fara sa te mai vada toti vecinii de la bloc,poti avea o pscina numai a ta , un pod sau mansarda pentru sufletul tau (biliard,ping-pong,table,rummy,sah, fitness,etc).Vei avea ocupatie mereu , va trebui sa tunzi iarba , sa vopsesti gardul , sa uzi florile , sa repari cotetul cainelui , sa dai zapada iarna .... 100% de acord cu tine! Dar tot stau si magandesc la cei care stau la casa si acum cauta apartament sau vor sa faca schimb.....desigur pot aparea multe probleme: - probleme cu serviciul si implicit cu ratele deci financiare - probleme de familie - despratiri...etc - probleme de munca - daca o freci la curte in cativa ani pica casa pe tine si te mananca buruienile... :) - probleme de acomodare ...de socializare.... altceva??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Martie 24, 2011 Partajează Postat Martie 24, 2011 Re: Casa vs apartament Bucuresti + zone limitrofe apropiate La tine in curte poti incinge gratarul cu prietenii , poti sta la sprit pana dimineata vara fara sa deranjezi si fara sa fi deranjat de nimeni , poti avea un garaj sau daca nu poti surubari la masina la tine pe tarla sub cerul liber fara sa te mai vada toti vecinii de la bloc,poti avea o pscina numai a ta , un pod sau mansarda pentru sufletul tau (biliard,ping-pong,table,rummy,sah, fitness,etc).Vei avea ocupatie mereu , va trebui sa tunzi iarba , sa vopsesti gardul , sa uzi florile , sa repari cotetul cainelui , sa dai zapada iarna .... 100% de acord cu tine! Dar tot stau si magandesc la cei care stau la casa si acum cauta apartament sau vor sa faca schimb.....desigur pot aparea multe probleme: - probleme cu serviciul si implicit cu ratele deci financiare - probleme de familie - despratiri...etc - probleme de munca - daca o freci la curte in cativa ani pica casa pe tine si te mananca buruienile... :) - probleme de acomodare ...de socializare.... altceva??? Faptul ca nu au nici un pic de curte si ca toate cele descrise de cyborgul2000, sunt vise din filme.....? REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Jidanu Postat Martie 24, 2011 Partajează Postat Martie 24, 2011 Re: Casa vs apartament Bucuresti + zone limitrofe apropiate Sunt unul care are si casa langa Buc. si apartament si pot spune clar: CASA. Prefer sa fac naveta 18 km de la casa la buc.decat sa ma invart ca un leu in cusca prin cutia de chibrituri .Daca esti un tip comod alege apart. dar daca iti place activ. nu mai sta pe ganduri. Pentru a scapa de complicatii cauta cu atentie,sunt ,,inca'' sate in care nu exista indieni si oamenii sunt asa cum trebuie sa fie. Doar cauta! In jurul Buc exista si alte zone care nu prea apar in ofertele agentiilor. Eu sunt fericit la casa si in pragul sinuciderii cand stau la bloc. Bafta! Hyundai Galloper 2500 Intercooler SWB Soricar 4x4 LWB ''Lache" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
davema Postat Martie 24, 2011 Partajează Postat Martie 24, 2011 Re: Casa vs apartament Bucuresti + zone limitrofe apropiate Daca tot esti republican d-eal nost de ce nu incerci varianta cu logan-ul? Iei casa aici si faci naveta cum se zice. Cand va fi gata autostrada vei ajunge imediat... Cel mai bine e sa iei, daca poti, casa in oras. Pompierii, salvarea ,Politia teoretic toti ajung mai devreme. Asta e un avantaj. Nu vad ce avantaje ar avea blocul? Chiar exista un avantaj la bloc? Aici ma intreb de confort. Cat despre pretul de achizitie da , dar la intertinere comparam mere cu pere. Nici o casa nu are sub 100mp pe cand la apartament nu cred ca are mai mult de 100mp. Vorbesc de case si aparte normale . De cutremur ce zici? Eu cat am stat la bloc am dormit cu usile deschise pana la usa de intratre si numai in blockstart!!!!!!!! Crescut la casa in fiecare zi stateam si fumam pe geam.....cu gandul la casa..De 5 ani stau la casa de 99mp!!!!! trei camere , doua bai living.Este o casa batraneasca renovata de mine. Fara etaj ...Dar am 450mp de curte unde fiica-mea merge cu bicicleta Asa ca nu uita ce am discutat si pe statii la intoarcerea din Bertea! Bafta si astept sa ma chemi la gratar!AI ZIS! p.S. La fiecare iesire mai adaug cate o cometa!:mrgreen: dar sunt omu'care poa' sa le:ig teamoffroadprahova.RO Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Iacob Postat Martie 24, 2011 Autor Partajează Postat Martie 24, 2011 Re: Casa vs apartament Bucuresti + zone limitrofe apropiate Davema! nu am uitat ce am discutat... :) Normal ca dau gratarul! nu am glumit! Naveta am facut 3 ani + 1 an si eu si sotia....eu sunt cat de cat ok 1 h dus 1 h intors dar sotia 1,5 h dus 1,5 h intors....daca faci un calcul cat stai in masina.....pe luna te ingrozesti...Mai mult pe DN 1 in fiecare zi e un accident...practic te joci cu norocul....si in timp se aduna oboseala, daca faceam doar eu naveta era altceva...mai mult Bucurestiul este in continuarea locul unde job-urile se platesc altfel...si nu cred ca se va schimba in viitor fie el apropiat sau indepartat. Ploiestean am fost si voi ramane indiferent unde voi locui si din gasca 4x4 PH voi face parte atat cat voi fi binevenit si relatiile de prietenie vor fi minim la nivelul actual. ASTRAL - nici nu ma gandesc sa nu am 2-300 mp de curte/gradina, altfel nu fac nici o combinatie... Totusi nu inteleg de ce sa fie vise din filme ceea ce povesteste Cyborg-ul? Parintii mei stau la curte in Ploiesti si am idee despre viata la curte (adevarat in oras) pe 300 mp casa+o mini gradina+un foisor + catel :wink:.. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
davema Postat Martie 24, 2011 Partajează Postat Martie 24, 2011 Re: Casa vs apartament Bucuresti + zone limitrofe apropiate Corect ! Naveta = timp pierdut! Ma gandeam cand va fi autostrada. Daca se mai face vre-odata! Poate pe autostrada va fi altceva...... In MLASTINA asta de Ploiesti chiar nu ai ce cauta.....doar daca schimbi cu petrol....activitatea dar la nivelk mare altfel.....kk p.S. La fiecare iesire mai adaug cate o cometa!:mrgreen: dar sunt omu'care poa' sa le:ig teamoffroadprahova.RO Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate