gabi.r Postat Martie 24, 2011 Partajează Postat Martie 24, 2011 cu tot respectul datorate oamenilor care dirijeaza competitiile de offroad, si care au adus FENOMENUL la stadiul care este, eu unul simt nevoia de clarificari in ceea ce priveste regulile actualului campionat enuntate si comentate ambiguu... cu permisiune, ofer exemple... - cine certifica la noi in federatie calitatea sudurii unui roll-cage ??? ( vorbeste TOATA lumea despre MIG, TIG..., AUTOGEN ...ELECTRIC fara sa stie ce e aia REZISTENTA SI MECANICA ???...) - cine verifica proiectele si calculele specifice de rezistenta ale unui sistem de protectie, denumit de multe ori doar la moda...ROLL-CAGE ??? - avem pe altcineva in afara de niste oameni 'oarecare' ( de multe ori avocati si juristi...sau jucatori de table...eventual prieteni "cu pregatire"...pe la concursuri capabili sa evalueze starea tehnica a masinii si a sistemelor ' de protectie ' ??? - cind eventual respingem, sau trimitem un CONCURENT la regulamentul FIA, oare nu e normal din partea FRAS sa trimita CONCURENTUL....strict cu adresa sau casuta postala catre " CINEVA "...de unde sa-si procure un ATESTAT de conformitate al lucrarii de pe masina lui ? eventual sa ateste ACEI OAMENI...cu specificatia " OK"...? va propun asadar, dragi prieteni sa imbunataim FENOMENUL...lent si fara ASCUNZISURI...si prin COMUNICARI CLARE !!! eu vreau sa concurez in actualul campionat, cel din 2011, insa doresc sa fiu verificat de PROFESIONISTI...daca tot avem trimitere la FIA, sa fie verificare ca la FIA...daca nu, vreau sa-mi prezinte VERIFICATORUL TEHNIC, probele specifice priceperii, si pregatirii sale... poate jucam eventual x si o pe structura metalelor si pe rezistenta... eventual si REZISTENTA sudurii..., fara lap-top si conform calificarii... anticipat rasund domnilor comentatori fara implicare ( participare )... ' daca esti un oarecare si ai studiat sudura, stii ca ALUNGIREA-I mare cauzata de STRUCTURA...' nu doresc sa deranjez...am scris si eu suparat,... nu neaparat pentru mine...ci pentru cei citiva copii din clubul X3M, proaspat afiliat FRAS care nu stiu ce sa-si mai faca la masini ca sa fie BINE... SUCCES TUTUROR IN 2011 !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Martie 24, 2011 Partajează Postat Martie 24, 2011 Re: Regulamentele anului competitional 2011... undeva trebuie sa existe acest organism de certificare. ma gandesc ca raliurile au multi ani de activitate inaintea off-road-ului si acele masini au roll-cage. am vazut un roll-cage facut de Gabi Nicolae, care avea timbru FIA. Cel putin asa mi s-a spus, ca e timbru FIA, eu vedeam pt. prima data asa ceva. cautam, sapam.... Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
blavenstein Postat Martie 24, 2011 Partajează Postat Martie 24, 2011 Re: Regulamentele anului competitional 2011... cu tot respectul datorate oamenilor care dirijeaza competitiile de offroad, si care au adus FENOMENUL la stadiul care este, eu unul simt nevoia de clarificari in ceea ce priveste regulile actualului campionat enuntate si comentate ambiguu... cu permisiune, ofer exemple... - cine certifica la noi in federatie calitatea sudurii unui roll-cage ??? ( vorbeste TOATA lumea despre MIG, TIG..., AUTOGEN ...ELECTRIC fara sa stie ce e aia REZISTENTA SI MECANICA ???...) - cine verifica proiectele si calculele specifice de rezistenta ale unui sistem de protectie, denumit de multe ori doar la moda...ROLL-CAGE ??? - avem pe altcineva in afara de niste oameni 'oarecare' ( de multe ori avocati si juristi...sau jucatori de table...eventual prieteni "cu pregatire"...pe la concursuri capabili sa evalueze starea tehnica a masinii si a sistemelor ' de protectie ' ??? - cind eventual respingem, sau trimitem un CONCURENT la regulamentul FIA, oare nu e normal din partea FRAS sa trimita CONCURENTUL....strict cu adresa sau casuta postala catre " CINEVA "...de unde sa-si procure un ATESTAT de conformitate al lucrarii de pe masina lui ? eventual sa ateste ACEI OAMENI...cu specificatia " OK"...? va propun asadar, dragi prieteni sa imbunataim FENOMENUL...lent si fara ASCUNZISURI...si prin COMUNICARI CLARE !!! eu vreau sa concurez in actualul campionat, cel din 2011, insa doresc sa fiu verificat de PROFESIONISTI...daca tot avem trimitere la FIA, sa fie verificare ca la FIA...daca nu, vreau sa-mi prezinte VERIFICATORUL TEHNIC, probele specifice priceperii, si pregatirii sale... poate jucam eventual x si o pe structura metalelor si pe rezistenta... eventual si REZISTENTA sudurii..., fara lap-top si conform calificarii... anticipat rasund domnilor comentatori fara implicare ( participare )... ' daca esti un oarecare si ai studiat sudura, stii ca ALUNGIREA-I mare cauzata de STRUCTURA...' nu doresc sa deranjez...am scris si eu suparat,... nu neaparat pentru mine...ci pentru cei citiva copii din clubul X3M, proaspat afiliat FRAS care nu stiu ce sa-si mai faca la masini ca sa fie BINE... SUCCES TUTUROR IN 2011 !!! cu tot respectul Gabi dar nu cred ca vrei sa stii ce inseamna un roll-cage omologat FIA,cam cu ce costuri trebuie sa sari la cap ,parerea mea este ca nu ar trebui sa tulburi mai tare apele ,care si asa sunt foarte tulburi,nu cred ca vrem sa incepem cu omologari de tip FIA,nu se opresc la roll-cage ci se continua cu centuri,casti,manusi,combinezon,pantofi,sistem de stingatoare cu declansare automata( ceea ce la noi la offroad este foarte ciudat) dupa care deja se discuta despre puterea motorului,diametrul turbo,cipuri ........si multe,multe altele,eu am mers cativa ani la rally si toate astea costa foarte mult tractari auto profi cu o vechime de peste 18 ani tel 0744621055 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Martie 24, 2011 Partajează Postat Martie 24, 2011 Re: Regulamentele anului competitional 2011... Daca cititi atent regulamentul actual , anul 2011 nu se cere rollcage omologat fia este vorba de introducere din 2013 dar atata timp cat FRAS-l nu este afiliat la FIA nu vad cum ar avea legalitatea sa ceara asa ceva . Acum aprox 1 luna am primit o circulara pe e-mail care prevede diametrele min ale structurii de rezistenta , pe moment nu-l gasesc daca apare il atasez 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi.r Postat Martie 24, 2011 Autor Partajează Postat Martie 24, 2011 Re: Regulamentele anului competitional 2011... pai, ca sa nu ma intelegi nici tu gresit, si nici altii, stimate prieten @blavenstein, nu doresc sa tulbur mai mult decit treba' APELE...insa cind regulile sunt transmise catre un linK de acum un an cu indiferenta si fara explcatii...si unde scrie CLAR ca tre' sa ai tevi cu structura complicata...imbinate cu gusee...de nu-s ce forma si sudate-n X SI Y-grec, cred ca ORICARE POTENTIAL PARTICIPANT LA CAMPIONAT, se gindeste in capu' lui ca nu mai are rost SA MAI PLECE DE ACASA... mai marii din offroad nu s-au gindit ca anumitor persoane nu le cade bine sa FIE INSCRISE la competitii asa...cu toleranta... ( din dorinta de a avea pluton...) si nici de altfel nu DORESC sa se supuna CONTESTATIILOR facute si dovedite cu sublerul si lupa in ignoranta, de catre eventualii PERDANTI... m-am convins de prea multe ori anul trecut ca ce nu poti sa faci ziua cu roata...noaptea se poate regla... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TyH_vl Postat Martie 24, 2011 Partajează Postat Martie 24, 2011 Re: Regulamentele anului competitional 2011... Eu cred ca ar trebui discutat si legat de anvelope ... pe celalat topic dechis de @superalfi nu sa lamurit mai nimik ... decat niste anexe (unele 33inch , altele 35 inch sau 838cm ....) ..... tot inainte ..... Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
superalfi Postat Martie 25, 2011 Partajează Postat Martie 25, 2011 Re: Regulamentele anului competitional 2011... se pare ca referitor la anvelope ar fi cam asa: 33 inch x 2.54 cm + 0.5 cm marja de eroare = 84.32 cm si cum nu sta nimeni sa umble cu virgula si 2 zecimale se va accepta sa fie sub 85 cm. asta e data de anumite anvelope care sunt 33 dar de fapt sunt 34 si altele care sunt 35 si de fapt sunt 34 ar fi aiurea sa nu poti sa iti iei 33 de la Insa care e 34 si sa mergi pe 32 care e o prostie cert e ca 35 real - adica 87-88 cm nu mai se accepta la open - poate la unele cupe dar la campionat clar nu. plus rollcage-ul la open care e obligatoriu RUBICON - always ready to race ... Kamikaze Off-Road Club Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adikamikaze Postat Martie 26, 2011 Partajează Postat Martie 26, 2011 Re: Regulamentele anului competitional 2011... Domnilor, cred ca si anul trecut am avut aceeasi situatie............ regulamentul pt anul 2010 a fost adus la cunostinta "maselor" cu 3 saptamani inaintea inceperii campionatului. Credeti ca o masina se poate construi in 3 saptamani comform regulamentului ? Cu siguranta nu, dar totusi anul trecut masinile au fost ok la prima etapa, asa ca daca exista precedent, de ce sa nu se incerce sa construim masinile in 2 saptamani??? KAMIKAZE OFFROAD CLUB Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi.r Postat Martie 27, 2011 Autor Partajează Postat Martie 27, 2011 Re: Regulamentele anului competitional 2011... a raspuns din punctul meu de vedere, intradevar o voce...de fapt VOCEA CAMPIONULUI de open 2010...multumesc adikamikaze...RESPECT !!! incerc sa ma fac inteles DIN NOU de toata lumea... nu mai puneti conditii si trimiteri catre SAITURI FIA, unii dintre VOI, care nu stiti cit costa un kilogram de sirma neagra in Romania, si nici de altfel care este diferenta de Karakteristica de comportament la fambaj intre o teava ' TRASA ' si una ' SUDATA '... punem pariu pe ce vreti voi ca in afara tehnologiei de elaborare ( gen laminat sau sudat ) pot sa obtin de la o teva mai subtire decit asta recomandata FIA,... caracteristici MAI BUNE numai din componenta de material ??? ........................................................................... ........................................................................... ........................................................................... vorba multa, saracia...CAMPIONATULUI... va rog io mult de tot sa va consiliati inainte de a scie aici ( :cl), sa va consultati cu unul gen gabi nicolae despre posibilitatile de realizare in Romania a unor sisteme MINIME SI SIGURE de protectie ( fara trimiteri aiurea....), dupa care sa le comunicati CLAR catre potentiali competitori... sper ca anul acesta, sa nu aiba nimeni nevoie de " PROTECTII " din nou, BAFTA !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dan ionescu Postat Martie 27, 2011 Partajează Postat Martie 27, 2011 Re: Regulamentele anului competitional 2011... sa-mi fie va rog cu iertare, insa topicul acesta imi seaman cu o refulare pubica a unor frustrari a caror origini se pierd in ceata insucceselor inregistrate pe plan competitional de oarecari competitori. de fapt care este ideea topicului caci eu nu am inteles? harababura si degringolada din regulamentele onoratului for care pe unii dintre noi ii calauzeste? sau aptitudinile de sudor campion - faza pe judet - ale altora? dragul gabi, nimic nu est perfect, suntem cu totii aici sa ajutam miscarea aceasta - insa, pentru a te face auzit trebuie pur si simplu sa-ti expui punctul de vedere la modul constructiv - si sunt convins ca vor fi urechi care sa te auda. altfel - orice alt gen de abordare care transcede noua din aerul rarefiat al inaltimilor nu cred ca are puterea sa te faca inteles si nici macar auzit. umila mea parere. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi.r Postat Martie 27, 2011 Autor Partajează Postat Martie 27, 2011 Re: Regulamentele anului competitional 2011... ideea topicului, este competitia si nicidecum frustrarea si confuzia... ce este AIA CONFUZIE ??? este aia, cind un colegii mai mici de la mine din club ( eu zic talentati ) , citind " anunturile oficiale " , stringind si ei vai de capu' lor 1 milion de la unul, un milion de la altul ABANDONEAZA participarea la competitii deoarece ma intreaba 'cum e cu stilpul A si cum e cu stilpul B...si cum e cu guseele si cu sudura"....!?!? altfel colegii mei mai mici, de multe ori in mod real,...CU ROATA, si repet, TALENT si mai ales DORINTA, vor sta acasa....??? atunci campionatul pentru cine ESTE ??? PENTRU ALTI FRUSTRABILI SI CONFUNDABILI CARE " AU ACORDUL " ???? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adikamikaze Postat Martie 27, 2011 Partajează Postat Martie 27, 2011 Re: Regulamentele anului competitional 2011... Multumes Gabi pt apreciere, dar" vocea mea" este de vicecampion. In legatura cu regulamentul 2011, daca era postat la timpul cand s-a promis, astfel de discutii nu mai erau. Zoli unimog are dreptate, in regulamentul 2010 este scris clar ca anul 2011 auto care participa la sectiunea open trebuie sa aibe obligatoriu rollcage, dar din 2012 trebuie comform specificatiilor FIA. Pt 2011 un arc de cerc in spatele scaunelor cu x-ul sau y-ul de rigoare ar trebui sa ajunga chiar daca este teava de 2, de 3 , trasa sau " impinsa" :ha: :ha: Noi oricum pt siguranta noastra ne protejam mai ceva decat regulamentul ( sau cel putin unii dintre noi) KAMIKAZE OFFROAD CLUB Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dacosul Postat Martie 27, 2011 Partajează Postat Martie 27, 2011 Re: Regulamentele anului competitional 2011... Ha ha,confuzie?sa vedeti ce confuzie va fi in capul celor de la FRAS cand din 2012 or sa vina la concurenti la start numai cu rollcage-ul omologat FIA.............pentru ca si-au vandut masinile ca sa aiba bani pt.rollcage.Si or sa-si mai vanda colegii de club masinile ca sa-si cumpere scaune,centuri,casti etc,etc si uite asa o sa se dea toti membrii unui club intr-o singura masina(toti in masina).Omologata F Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adikamikaze Postat Martie 27, 2011 Partajează Postat Martie 27, 2011 Re: Regulamentele anului competitional 2011... sa-mi fie va rog cu iertare, insa topicul acesta imi seaman cu o refulare pubica a unor frustrari a caror origini se pierd in ceata insucceselor inregistrate pe plan competitional de oarecari competitori. de fapt care este ideea topicului caci eu nu am inteles? harababura si degringolada din regulamentele onoratului for care pe unii dintre noi ii calauzeste? sau aptitudinile de sudor campion - faza pe judet - ale altora? dragul gabi, nimic nu est perfect, suntem cu totii aici sa ajutam miscarea aceasta - insa, pentru a te face auzit trebuie pur si simplu sa-ti expui punctul de vedere la modul constructiv - si sunt convins ca vor fi urechi care sa te auda. altfel - orice alt gen de abordare care transcede noua din aerul rarefiat al inaltimilor nu cred ca are puterea sa te faca inteles si nici macar auzit. umila mea parere. Draga domnule, daca nu intelegeti care este ideea topicului, de ce nu intrebati ,fara a presupune ca sunt frustrari ale insucceselor pe plan competitional. Daca aveti nelamuriri, va rog sa intrebati nu sa presupuneti, pt ca oamenii care au postat sunt in cunostinta de cauza si au raspuns la subiect. Ca sa va explic, inca nu se stie nimic sigur, decat"din auzite" cum si ce trebuie sa aibe o masina pt a participa la campionatul national de offroad. KAMIKAZE OFFROAD CLUB Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi.r Postat Martie 27, 2011 Autor Partajează Postat Martie 27, 2011 Re: Regulamentele anului competitional 2011... eu am deschis topicul, cu adresa la federatie... si nu in scopul de a critica MEMBRII federali...recunosc inca odata meritele incontestabile ale OAMENILOR care au facut, si fac acest sport alaturi de noi toti...si ne conduc...sunt un sustinator al ideii ca fara un cadru legitim, precum si cu ideea ca fara REGULI, nu poate exista FENOMENUL OFFROAD OFICIAL... cred insa, ca pentru bunul mers al campionatului 2011, trebuie sa se transmita linistit si la timpul potrivit ceea ce se intentioneaza... are dreptate adi kamikaze, unimog si dacos in ceea ce au scris... ASADAR... vreau sa scrie un OFICIAL, aici pe forum :clca pentru 2011 este suficienta " arcada " si un anumit ' X ' ca sa se linisteasca lumea...( rog cu schema aia minima...si nu cu trimiterere la proiectul FIA...) multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dan ionescu Postat Martie 27, 2011 Partajează Postat Martie 27, 2011 Re: Regulamentele anului competitional 2011... fara suparare, dar daca starnim rahatul ( caci asta se intampla din pacate) ne meritam soarta. mai devreme sau ai tarziu vom merge la etape pentru a sparge seminte de pe marginea drumului si a aprivi la cei 2-3 concurenti care-si vor putea permite sa dea pe un echipament de 10 ori mai mult doar ca are timbru FIA. sa nu uitam ca regulamentele FIA izvorasc din campionate motorsport de afara extrem de puternice unde bugetele anuale pleaca de la 250 k euro in sus pentru echipaj... de domeniul SF si out of question dupa parerea mea.... haideti sa ramanem la oile noastre si sa nu mai visam cai verzi pe pereti..cine a facut pe site referinta normele FIA pentru campionatul de off-road inseamna ca nu stie cu ce se mananca nici una si nici alta... :uameni Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Martie 27, 2011 Partajează Postat Martie 27, 2011 Re: Regulamentele anului competitional 2011... fara suparare, dar daca starnim rahatul ( caci asta se intampla din pacate) ne meritam soarta. mai devreme sau ai tarziu vom merge la etape pentru a sparge seminte de pe marginea drumului si a aprivi la cei 2-3 concurenti care-si vor putea permite sa dea pe un echipament de 10 ori mai mult doar ca are timbru FIA. sa nu uitam ca regulamentele FIA izvorasc din campionate motorsport de afara extrem de puternice unde bugetele anuale pleaca de la 250 k euro in sus pentru echipaj... de domeniul SF si out of question dupa parerea mea.... haideti sa ramanem la oile noastre si sa nu mai visam cai verzi pe pereti..cine a facut pe site referinta normele FIA pentru campionatul de off-road inseamna ca nu stie cu ce se mananca nici una si nici alta... :uameni fara suparare, dar sub egida FIA nu exista ramura offroad ca si ramura sportiva recunoscuta. Si inca odata repet FRAS-l nu este recunoscut de FIA , deci toate reglementarile sunt doar de natura nationala 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dan ionescu Postat Martie 27, 2011 Partajează Postat Martie 27, 2011 Re: Regulamentele anului competitional 2011... fara suparare, dar sub egida FIA nu exista ramura offroad ca si ramura sportiva recunoscuta. Si inca odata repet FRAS-l nu este recunoscut de FIA , deci toate reglementarile sunt doar de natura nationala asta stim, insa vad ca se tot bate apa in piua cu arhitectura unui roll-cage, practic cei care fac valuri s-au inspirat din rally-raid, acolo custile sunt facute dupa norme FIA si trebuie sa reziste unui cu totul alt tip de solicitari...de asta si spun ca e periculos jocul acesta. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adrian celentanu Postat Martie 27, 2011 Partajează Postat Martie 27, 2011 Re: Regulamentele anului competitional 2011... Nu ma pricep ca nu sunt structurist sau inginer de rezistenta materialelor dar in afara de ce spunea si Unimog , ca nu exista in structurile FIA sportul offroad, parerea mea este ca omologarile pe care le are FIA pentru rezistenta la impact la viteza nu au relevanta la accidentele din teren. In cazul masinilor de offroad este vorba de viteza mult mai mica si de masa a vehiculului mult mai mare. Aceste norme nu seamana nici cu cele de la rally-raid cu care avem ceva legatura deoarece masinile de acolo au alta structura,greutate,materiale.Cred ca a fost nevoie de inca o masca de fier si o avem. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flash4x4 Postat Martie 30, 2011 Partajează Postat Martie 30, 2011 Re: Regulamentele anului competitional 2011... Dragii mei, Aveti dreptate, sportul acesta devine din ce in ce mai scump si cerintele sunt din ce in ce mai dure, dar daca pana acum nu s-a intamplat nici o mortaciune intr-un concurs sau cupa este poate un noroc sau dovada de responsabilitate din partea participantilor! Cei de la fras, cand au cerut rollcage conform specificatiilor FIA nu au cerut rollcage FIA cu serie si tot tacamul!!! Ei au cerut un rollcage care sa aiba aceleasi specificatii! Precum stiti diferenta intre unul cu serie (4500 Euro) si unul fara serie (500 - 1000 euro) este de la cer la pamant! Restul cerintelor din regulamentul de anul trecut mi se par de bun simt, toate ducand la siguranta exploatarii in regim de concursuri!! Au fost situatii in competitiile de anul trecut unde concurentii alergand paienjeni prin masina au cazut 200 m adunand copaci dupa ei! Ce s-ar fi intamplat daca acea masina nu ar fi avut rollcage (de firma)? Va spune eu: Mergeam pe la inmormantari... deci ... despre ce se vorbeste aici??? Puneti mana si realizati un rollcage interior din teava trasa, cu arcul A, arcul B, X pe tavan, X sau V pe arcul A (central), contravantuiri spate, prinderi pe table cu suprafata suficienta si nu cred ca cineva va va spune ca nu va primeste in concurs! Optional pentru protejerea caroseriei faceti si un rollcage exterior pentru glisarea pe pomi si gata masina!!! Nu pot sa cred ca 1000-1200 euro sunt o problema in conditile in care ne apropiem vertiginos de 1000 de euroi etapa de echipaj! E viata voastra in joc!! L.E. De ce am zis teava trasa si nu sudata Gabi, pentru ca din experienta personala la confectionatul rollcage-ului meu am observat ca teava sudata se indoaie muuult mai prost decat cea trasa!!! Deci iese mai gyuzel produsul final!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TyH_vl Postat Martie 30, 2011 Partajează Postat Martie 30, 2011 Re: Regulamentele anului competitional 2011... Dragii mei, Aveti dreptate, sportul acesta devine din ce in ce mai scump si cerintele sunt din ce in ce mai dure, dar daca pana acum nu s-a intamplat nici o mortaciune intr-un concurs sau cupa este poate un noroc sau dovada de responsabilitate din partea participantilor! Cei de la fras, cand au cerut rollcage conform specificatiilor FIA nu au cerut rollcage FIA cu serie si tot tacamul!!! Ei au cerut un rollcage care sa aiba aceleasi specificatii! Precum stiti diferenta intre unul cu serie (4500 Euro) si unul fara serie (500 - 1000 euro) este de la cer la pamant! Restul cerintelor din regulamentul de anul trecut mi se par de bun simt, toate ducand la siguranta exploatarii in regim de concursuri!! Au fost situatii in competitiile de anul trecut unde concurentii alergand paienjeni prin masina au cazut 200 m adunand copaci dupa ei! Ce s-ar fi intamplat daca acea masina nu ar fi avut rollcage (de firma)? Va spune eu: Mergeam pe la inmormantari... deci ... despre ce se vorbeste aici??? Puneti mana si realizati un rollcage interior din teava trasa, cu arcul A, arcul B, X pe tavan, X sau V pe arcul A (central), contravantuiri spate, prinderi pe table cu suprafata suficienta si nu cred ca cineva va va spune ca nu va primeste in concurs! Optional pentru protejerea caroseriei faceti si un rollcage exterior pentru glisarea pe pomi si gata masina!!! Nu pot sa cred ca 1000-1200 euro sunt o problema in conditile in care ne apropiem vertiginos de 1000 de euroi etapa de echipaj! E viata voastra in joc!! L.E. De ce am zis teava trasa si nu sudata Gabi, pentru ca din experienta personala la confectionatul rollcage-ului meu am observat ca teava sudata se indoaie muuult mai prost decat cea trasa!!! Deci iese mai gyuzel produsul final!!! @ Flash4x4 .Puneti mana si realizati un rollcage interior din teava trasa, cu arcul A, arcul B, X pe tavan, X sau V pe arcul A (central), contravantuiri spate, prinderi pe table cu suprafata suficienta si nu cred ca cineva va va spune ca nu va primeste in concurs Dar de ce interior si NU exterior ??? .... Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dacosul Postat Martie 30, 2011 Partajează Postat Martie 30, 2011 Re: Regulamentele anului competitional 2011... Pentru ca rollcage-ul este un instrument menit sa protejeze pilotul nu caroseria Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flash4x4 Postat Martie 30, 2011 Partajează Postat Martie 30, 2011 Re: Regulamentele anului competitional 2011... Sau mai simplu pentru ca asa este regulamentul FRAS!! Cat de bine crezi tu ca poti realiza un Rollcage extern care sa te fereasca de rasturnari grave??? Sau cum faci tu x de pe arcul A??? Si din ce teava ca sa nu pierzi prea mult din latimea masinii??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TyH_vl Postat Martie 30, 2011 Partajează Postat Martie 30, 2011 Re: Regulamentele anului competitional 2011... Pentru ca rollcage-ul este un instrument menit sa protejeze pilotul nu caroseria NU te am intrebat pe tine ... Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TyH_vl Postat Martie 30, 2011 Partajează Postat Martie 30, 2011 Re: Regulamentele anului competitional 2011... Sau mai simplu pentru ca asa este regulamentul FRAS!! Cat de bine crezi tu ca poti realiza un Rollcage extern care sa te fereasca de rasturnari grave??? Sau cum faci tu x de pe arcul A??? Si din ce teava ca sa nu pierzi prea mult din latimea masinii??? Regulamente ..... Cel extern se poate realiza la fel de bine .... poate mai bine ... nu intru in discutie ..... Eram curios doar .... 70-80% din cei care se dau ... il au sau aveau extrern ..... Sau ,... pot s ail fac extern si pun o tabla si prelata pe el si gata e intern....NU ?? :) Numai bine ..... oricum ce mi ai zis stiam si eu , ma gandeam ca aflu ceva nou . Merci Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate