Johanna_vonR Postat Aprilie 20, 2011 Partajează Postat Aprilie 20, 2011 Re: Regulamentele anului competitional 2011... Max, tu spui ca este normal ca trackul sa se utilizeze doar in caz de contestatie, de ce? Daca gps-ul a fost introdus, ca permite tehnologia, atunci eu consider ca este necesar verificarea lui tot timpul, pentru ca este mai precis decat roadbookul, fara sa platesti 100 euro pentru asta. La asta ma refer, nu la restul contestatiilor facute de concurenti impotriva altor concurenti. Aceasta discutie a fost si la Carre in Bucuresti unde se intalnesc in fiecare marti seara, mai multi offroaderi, la care a participat si Rasty si a spus ca este deacord, este necesara aceasta introducere si totusi nu a fost introdusa. De ce? Repet, ea fiind propusa de mai multe cluburi la propunerile pentru modoficarea regulamentului!!! Diavolul nu s-a născut cu coarne – i le-a pus femeia.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Aprilie 20, 2011 Partajează Postat Aprilie 20, 2011 Re: Regulamentele anului competitional 2011... Max, tu spui ca este normal ca trackul sa se utilizeze doar in caz de contestatie, de ce? Daca gps-ul a fost introdus, ca permite tehnologia, atunci eu consider ca este necesar verificarea lui tot timpul, pentru ca este mai precis decat roadbookul, fara sa platesti 100 euro pentru asta. La asta ma refer, nu la restul contestatiilor facute de concurenti impotriva altor concurenti. Aceasta discutie a fost si la Carre in Bucuresti unde se intalnesc in fiecare marti seara, mai multi offroaderi, la care a participat si Rasty si a spus ca este deacord, este necesara aceasta introducere si totusi nu a fost introdusa. De ce? Repet, ea fiind propusa de mai multe cluburi la propunerile pentru modoficarea regulamentului!!! Ioana, pana acum concursurle s-au tinut ani de zile fara GPS. Nu poti sa te bazezi 100% pe sistemul GPS astfel incat sa iti calculezi tot concursul fata de el. Unele aparate nu merg bine, altele se opresc sau raman fara baterie si asa mai departe. Spune-mi cum faci verificarea? La un moment dat am avut abatere la GPS si 300 de metri fata de track desi eram pe track. Si eram cu 276C nu cu ceva jaf. Unii offroaderi vechi nu sunt de acord cu GPS-ul. Eu sunt de acord dar numai pt solutionarea contestatiilor. CP-ul fizic e sfant. Ai ajuns la el, l-ai trecut pe RB, totul e clar. Pe de alta parte, ca sa iei 60 de track-uri din GPS-uri, sa le salvezi si sa le verifici nu este deloc usor. Daca ar fi asa, cineva ar trebui sa lucreze o noapte intreaga la clasamentele din ziua curenta pt ca acestea sa fie afisate inainte de startul din a doua zi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mongli Postat Aprilie 20, 2011 Partajează Postat Aprilie 20, 2011 Re: Regulamentele anului competitional 2011... @ Johanna_vonR Te rog frumos sa citesti regulamentul CAP-COADA si daca tot ramai cu impresia asta despre descarcarea si verificarea track-urilor, o sa-ti explic aici. Citestel cu atentie. Rasty Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mongli Postat Aprilie 20, 2011 Partajează Postat Aprilie 20, 2011 Re: Regulamentele anului competitional 2011... Pe de alta parte, ca sa iei 60 de track-uri din GPS-uri, sa le salvezi si sa le verifici nu este deloc usor. Daca ar fi asa, cineva ar trebui sa lucreze o noapte intreaga la clasamentele din ziua curenta pt ca acestea sa fie afisate inainte de startul din a doua zi. Track-urile se descarca si se verifica toate. Asa a fost si anu trecut, acum exista si acest corp de arbitrii care asta o sa faca. Rasty Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
watcher Postat Aprilie 20, 2011 Partajează Postat Aprilie 20, 2011 Re: Regulamentele anului competitional 2011... @mongli: pe cuvant ca am citit si ca am pus intrebarea numai dupa ce am citit :) Iata in continuare toate paragrafele in care apare cuvantul "track" : Aparatul GPS va fi folosit numai pentru inregistrarea track-ului parcurs si va fi descarcat de catre organizator la finalul fiecarei etape Track-ul descarcat va fi luat in calcul numai impreuna cu roadbook-ul echipajului respectiv si numai pentru solutionarea unui eventual litigiu In calculul punctajelor, in caz de litigiu, prioritara este inregistrarea track-ului GPS parcurs. Fac exceptie penalizarile pentruCP-uri. In cazul in care concurentul s-a abatut de la traseu la o distanta mai mare de 100 m, in stanga sau dreapta, pentru a nu fi penalizat este obligat sa revina la traseu in limitele admise prin acelasi loc prin care l-a parasit. Verificarea se va face prin suprapunerea track-urilor cu cel efectuat de catre organizator. In cazul azimut-urilor abaterea de la aceasta distanta nu se penalizeaza. CP-urile pot fi marcate doar pe track-ul organizatorului (CP-uri virtuale) fara ca echipajele sa stie unde se afla iar verificarea lor poate fi facuta prin suprapunerea track-ului parcurs de echipaj Aceste CP-uri vor fi marcate pe track-ul organizatorului doar in pozitii care corespund unor pozitii din roadbook. In cazul acestor CP-uri virtuale organizatorul este obligat sa anunte inainte de inceperea etapei numarul de CP-uri care sunt dispuse pe track in cadrul etapei respective Concurentilor le revine deplina responsabilitate pentru functionarea in bune conditii a GPS-urilor pe toata durata etapelor pentru a oferi organizatorului posibilitatea descarcarii track-urilor in vederea verificarii In cazul in care din orice fel de motive nu exista posibilitatea de a descarca sau verifica track-urile, se vor aplica penalitatile aferente pentru sectiunile de traseu care lipsesc la verificari, indiferent daca este vorba de o secventa de traseu sau de tot traseul. Tipul CP-urilor (fizice sau virtuale) utilizate ramane la latitudinea organizatorului, care are obligatia de anunta concurentii despre modalitatea aleasa, in momentul deschiderii sesiunii de inscriere. In cazul CP-urilor fizice, trackul GPS al concurentului nu anuleaza penalizarea pentru CP-urile lipsa sau pozitionate incorect in roadbook. in cazul neinregistrarii de catre aparatul GPS a track-ului parcurs, din orice fel de motive, sau in cazul pierderii GPS-ului, echipajul respectiv va fi penalizat cu 100 puncte iar punctarea se va face numai dupa inscrisurile din roadbook. 6.2.2. Penalizari de traseu: a) - punct control ratat (CP) – 50 puncte. Daca track-ul GPS confirma trecerea prin punctul respectiv penalizarea se reduce la jumatate (25 puncte). Iata ce inteleg eu citind: 1) daca trackul " va fi luat in calcul numai pentru solutionarea unui litigiu" inseamna ca nu va fi luat in calcul automat - de aceea exista posibilitatea ca unii concurenti sa ia CPurile dar sa nu faca contestatie si sa piarda minute bune, si invers e posibil ca unora sa nu li se faca de catre nimeni contestatie si desi au furat traseul sa nu se vada. 2) trackul nu poate anula penalizarea , ci dar o poate reduce. Mi se pare o distinctie prea fina de cuvinte. In paralel, revin la idee: din moment ce avem destula incredere in tehnologia GPS incat sa ne solutioneze litigiile, inseamna ca este atat de reliable incat sa poata fi analizate trackurile automat pentru a fi siguri ca toti concurentii sunt masurati cu aceeasi oca ;) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sese Postat Aprilie 20, 2011 Partajează Postat Aprilie 20, 2011 Re: Regulamentele anului competitional 2011... "Aparatul GPS va fi folosit numai pentru inregistrarea track-ului parcurs si va fi descarcat de catre organizator la finalul fiecarei etape Track-ul descarcat va fi luat in calcul numai impreuna cu roadbook-ul echipajului respectiv si numai pentru solutionarea unui eventual litigiu In calculul punctajelor, in caz de litigiu, prioritara este inregistrarea track-ului GPS parcurs. Fac exceptie penalizarile pentruCP-uri. In cazul in care concurentul s-a abatut de la traseu la o distanta mai mare de 100 m, in stanga sau dreapta, pentru a nu fi penalizat este obligat sa revina la traseu in limitele admise prin acelasi loc prin care l-a parasit. Verificarea se va face prin suprapunerea track-urilor cu cel efectuat de catre organizator. In cazul azimut-urilor abaterea de la aceasta distanta nu se penalizeaza. CP-urile pot fi marcate doar pe track-ul organizatorului (CP-uri virtuale) fara ca echipajele sa stie unde se afla iar verificarea lor poate fi facuta prin suprapunerea track-ului parcurs de echipaj Aceste CP-uri vor fi marcate pe track-ul organizatorului doar in pozitii care corespund unor pozitii din roadbook. In cazul acestor CP-uri virtuale organizatorul este obligat sa anunte inainte de inceperea etapei numarul de CP-uri care sunt dispuse pe track in cadrul etapei respective Concurentilor le revine deplina responsabilitate pentru functionarea in bune conditii a GPS-urilor pe toata durata etapelor pentru a oferi organizatorului posibilitatea descarcarii track-urilor in vederea verificarii In cazul in care din orice fel de motive nu exista posibilitatea de a descarca sau verifica track-urile, se vor aplica penalitatile aferente pentru sectiunile de traseu care lipsesc la verificari, indiferent daca este vorba de o secventa de traseu sau de tot traseul. Tipul CP-urilor (fizice sau virtuale) utilizate ramane la latitudinea organizatorului, care are obligatia de anunta concurentii despre modalitatea aleasa, in momentul deschiderii sesiunii de inscriere. In cazul CP-urilor fizice, trackul GPS al concurentului nu anuleaza penalizarea pentru CP-urile lipsa sau pozitionate incorect in roadbook. in cazul neinregistrarii de catre aparatul GPS a track-ului parcurs, din orice fel de motive, sau in cazul pierderii GPS-ului, echipajul respectiv va fi penalizat cu 100 puncte iar punctarea se va face numai dupa inscrisurile din roadbook. 6.2.2. Penalizari de traseu: a) - punct control ratat (CP) – 50 puncte. Daca track-ul GPS confirma trecerea prin punctul respectiv penalizarea se reduce la jumatate (25 puncte)." @ Wacher : din textul evidentiat cu rosu reiese ca ar fi verificat fiecare track cu sau fara contestatie. i have a pajero , don't be jealous :) Samurai '88 >Suzi Quatro. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
watcher Postat Aprilie 20, 2011 Partajează Postat Aprilie 20, 2011 Re: Regulamentele anului competitional 2011... Pai asta e si problema mea: unele puncte zic ca NU si altele ca DA :h5 rack-ul descarcat va fi luat in calcul numai impreuna cu roadbook-ul echipajului respectiv si numai pentru solutionarea unui eventual litigiu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
watcher Postat Aprilie 20, 2011 Partajează Postat Aprilie 20, 2011 Re: Regulamentele anului competitional 2011... Am vorbit la telefon cu Rasty care mi-a explicat viziunea CNOR asupra problemei cu trackul vs CPuri. Zice asa (cu cuvintele mele :2dr) : datorita posibilitatii de a te incadra intr-o banda de 200m (+ / - 100 m lateral fata de track oficial) se poate intampla sa ocolesti CPuri in mod intentionat (nestiind ca e CP acolo, ci vazand ca e nasol traseul). Astfel, pentru a asigura fairplay ul concurentilor, organizatorul depuncteaza 'automat' CPurile lipsa, dar le verifica doar pe trackurile acelor concurenti care au siguranta pe ei ca au navigat corect, descurajand mersul pe langa RB. Am inteles din discutie si ca daca faci contestatie si nu ai trecut PRIN CP exact (cu o toleranta de GPS de 10 metri sa zicem) nu primesti inapoi punctele, adica nu e suficient sa treci la 100 metri de CP. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Johanna_vonR Postat Aprilie 20, 2011 Partajează Postat Aprilie 20, 2011 Re: Regulamentele anului competitional 2011... Sese, din textul rosu doar se presupune ca se verifica trackul obligatoriu, doar se presupune, in schimb este scris negru pe alb ca Track-ul descarcat va fi luat in calcul numai impreuna cu roadbook-ul echipajului respectiv si NUMAI pentru solutionarea unui eventual litigiu. Ce nu intelegi? sau care ti se pare mai evident? Watcher, nu pot sa cred ca azis Rasty asa ceva: Astfel, pentru a asigura fairplay ul concurentilor, organizatorul depuncteaza 'automat' CPurile lipsa, dar le verifica doar pe trackurile acelor concurenti care au siguranta pe ei ca au navigat corect, descurajand mersul pe langa RB. Adica in functie de ce anume sunt ei siguri ca au navigat corect acei concurenti? Prin clar viziune poate!!!! Deci nu pot sa cred asa ceva!!! Ia zi Max, tot ti se pare ca este coerent??? De ce s-a mai introdus atunci GPSul daca nu este sigur si este greu de verificat, cum ai spus tu Max, pentru ce? ca oricum sunt sanse minime sa primesti jumatate din puncte inapoi, doar daca ai trecut la mai putin de 10 m fata de el, nu? Daca in magaria asta de regulamente vrem noi sa participam, in care nu se spune clar daca se ia in calcul sau nu trackul GPS obligatoriu pentru stabilirea punctajelor, ci se incurajeaza aranjamentele si speculatile, la mica intelegere, inseamna ca ne meritam soarta. Daca vreti va dau zeci de exemple ca anul trecut doar s-au descarcat tracurile, nu au fost si verificate, trebuia sa dai 100 euro sa-ti verifice ca sa primesti jumatate din puncte scazute din CPul neluat dar prin care ai trecut cu GPSul, nu cum zice Rasty Diavolul nu s-a născut cu coarne – i le-a pus femeia.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adikamikaze Postat Aprilie 20, 2011 Partajează Postat Aprilie 20, 2011 Re: Regulamentele anului competitional 2011... Domnilor, intrebarea este urmatoarea: pentru stabilirea clasamentului din ziua respectiva, se face dupa track sau roadbook ? KAMIKAZE OFFROAD CLUB Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
watcher Postat Aprilie 20, 2011 Partajează Postat Aprilie 20, 2011 Re: Regulamentele anului competitional 2011... Daca am inteles corect dupa roadbook penalizarile de CP si dupa track penalizarile de abatere de la traseu... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Johanna_vonR Postat Aprilie 20, 2011 Partajează Postat Aprilie 20, 2011 Re: Regulamentele anului competitional 2011... Daca am inteles corect dupa roadbook penalizarile de CP si dupa track penalizarile de abatere de la traseu... Nu uita, numai in caz de contestatie sau litigiu, scrie negru pe alb in regulament!!! :br Diavolul nu s-a născut cu coarne – i le-a pus femeia.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Aprilie 20, 2011 Partajează Postat Aprilie 20, 2011 Re: Regulamentele anului competitional 2011... Ia zi Max, tot ti se pare ca este coerent??? De ce s-a mai introdus atunci GPSul daca nu este sigur si este greu de verificat, cum ai spus tu Max, pentru ce? ca oricum sunt sanse minime sa primesti jumatate din puncte inapoi, doar daca ai trecut la mai putin de 10 m fata de el, nu? Nu stiu daca inteleg bine dar te cam ratoiesti la mine daca imi permit ca sa imi dau cu parerea. Hai sa iti mai spun totusi parerea mea. Concursul , asa cum e de ani de zile, se bazeaza pe CP-uri fizice. Ai intrat in traseu, ai vazut CP-urile, le-ai luat. Daca nu ai ratat CP-ul si nu l-ai vazut pt ca nu ai fost atenta nu e nimeni de vina decat tu ca si copilot. Daca nu il aveai marcat pe RB erai penalizata corespunzator. Atat. degeaba ziceai tu ca ai trecut pe acolo. Eventual se putea face contestatie numai daca CP-ul nu a fost marcat corespunzator, conform regulamentului. Mai nou, a aparut track-ul GPS. Acesta banuiesc ca a fost introdus pt ajutorul celor care au mers pe track-ul corect dar nu au vazut CP-urile. Daca prin track se dovedea ca ai trecut pe acolo, iti scade penalizarea la jumatate. Nu mi s-ar parea normal ca sa iti scada penalizarea 100% deoarece tu aii fost cea neatenta ca si copilot si nu ai vazut CP-ul. Eu as fi si mai strict. Nu ai luat CP-ul pe RB, penalizare 100%. As folosi track-ul doar ca sa verific alte situatii de gen viteza pe portiunule cu limitare de viteza, intoarceri pe traseu etc... Eu asa vad treburile. Track-ul este un ajutor suplimentar in cazul in care vrei sa demonstrezi ca ai trecut totusi prin zona si ca sa mai scazi din penalizari. Sunt adeptul tehnologiei moderne, lucrez cu asa ceva si ii stiu limitele. Ce e important ca sa nu uitam concursul care e in teren. Cu CP-uri pe care trebuie sa punem mana. Recuonsc ca am gresit cand am spus ca Regulamentul este coerent. Nu il citisem eu atent. Intradevar sunt situatii care se bat cap in cap. Oricum, sunt convins ca cei in masura ca sa faca modificarile, vor vedea toate aceste discutii si vor face corectiile de rigoare. Repet, ce am spus mai sus reprezinta parerea mea personala si sper ca am fost suficient de coerent. :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Johanna_vonR Postat Aprilie 20, 2011 Partajează Postat Aprilie 20, 2011 Re: Regulamentele anului competitional 2011... Max ai dreptul sa-ti dai cu parerea, e normal, pentru ca este un forum, asta fac si eu, imi spun parerea, iar daca pentru tine asta este rotaiala, atunci chiar ai inteles gresit. Iti repet ca sa intelegi, cred ca am dreptul sa-mi spun parerea in calitate de membru al acestul forum si de participant la acest campionat si fost participant la campionatul de anul trecut. Acum, ce ai scris tu mai departe, ai perfecta dreptate si sunt deacord, cu un singur aspect mai putin: de ce trebuie sa mi se verifice, sau sa pot demonstra doar daca fac contestatie? Asta este problema, asta nu mi se pare corect mie si multora. Ar trebui sa se verifice obligatoriu si sa se tina seama de el in calcularea punctelor, nu doar in caz de litigiu si sa platesti 100 euro. Asa cum a promis Rasty ca va face. Si astfel se infaptuieste rolul pentru care a fost introdus, asa cum ai scris si tu: Acesta banuiesc ca a fost introdus pt ajutorul celor care au mers pe track-ul corect dar nu au vazut CP-urile. Daca prin track se dovedea ca ai trecut pe acolo, iti scade penalizarea la jumatate Dar nu sa platesc 100 euro si sa o transform in litigiu sau contestatie, sa se faca obligatoriu, asa cum se verifica si roadbookurile. Repet, asta au cerut mai multe cluburi, si asta a zis si Rasty ca va face. De ce nu s-a facut??? Diavolul nu s-a născut cu coarne – i le-a pus femeia.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
superalfi Postat Aprilie 20, 2011 Partajează Postat Aprilie 20, 2011 Re: Regulamentele anului competitional 2011... Parerea mea: - atata timp cat navigam dupa RB ne luam dupa CP fizice - daca stii ca ai mers corect si totusi ai lipsa CP faci contestatie si capeti jumatate din puncte inapoi - nu e normal sa le capeti pe toate ca nu ai vazut CPul respectiv - daca se constata ca nu a fost vazut de toata lumea sau de o mare parte din concurenti e posibil sa fie o problema de amplasare sau chiar sa fii disparut - dar asta e un caz particular - track-ul trebuie verificat si comparat pentru abateri peste limita admisa de regulament - penalizarile trebuie aplicate indiferent de contestatie sau nu Astfel se evita suntari ale traseelor, luarea CPurilor din pozitiile greu accesibile cu GPSul in mana etc Mie mi se pare ca in sportul asta ar trebui sa fie mai mult Fair-play din partea noastra - a concurentilor- mai ales ca mizele sunt de multe ori niste premii simbolice. RUBICON - always ready to race ... Kamikaze Off-Road Club Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
watcher Postat Aprilie 20, 2011 Partajează Postat Aprilie 20, 2011 Re: Regulamentele anului competitional 2011... Andrei, tocmai asta e problema! TU esti fairplay, mergi, faci, dregi, navighezi, balauresti, te intorci, rupi masina. In timpul asta altul care are o alta viziune asupra vietii si lucrurilor importante din ea, isi creaza avantaje in toate modurile posibile si non fair play ( te-ai intrebat vreodata de ce exista greutatea minima trecuta in regulament ? :old ) Ce faci? Faci reguli, contestatii, etc. Acuma, uite, eu am alta viziune asupra penalizarii de CP: dupa parerea mea CPul il ajuta pe organizator sa stie ca tu ai parcurs traseul. Pe de alta parte te ajuta si pe tine concurent sa stii ca esti bine pe RB. In schimb, daca scopul este sa te asiguri ca a trecut pe unde trebuie, iar GPSul ne da eroare de 10 metri in padure, nu cumva avem asigurare clara ca a trecut pe acolo? EI bine, daca tot e asa, nu cumva la campionatul de offroad ar fi mai important offroadul decat orientarea turistica? Si nici macar orientarea turistica, ci faptul ca vezi exact CPul, obiectul fizic... De ce crezi ca in prezent CPurile sunt in forma de tabla, prinse in suruburi, cu o piesa metalica prinsa tot in surub / sudata ? Fiindca dispareau stampilele, apoi CPul cu totul... Daca eu plec cu CPul toti concurentii de dupa il vor rata, si chiar si cu trackul ca dovada vor pierde cate 25 minute... Iti dau doua exemple, din care la unul ai fost prezent: cluj 2010, ziua 1, CP 1 a fost luat numai de primii concurenti, caci era acoperit de o poarta. Daca opreai sa deschizi poarta il vedeai. Daca ulterior gaseai poarta deschisa, nu mai aveai de ce sa opresti si nici sa te uiti sub ea pe gard. Rezultat : 1 CP lipsa la N-x echipaje, cu x <<<N La iasi, 4 CPuri unu dupa altul, cu azimuturi sub forma de coordonate GPS. Super smecher, le parcurgem, salvam WPurile, si seara penalizare ca le-am pus in alta ordine. Cer un RB, cer GPSul, verificam ordinea si le pusesem bine. NE uitam, toti concurentii le aveau gresite, caci foaia de verificare era gresita. Ei bine, daca unul mergea aiurea si gresea, nu ajungea el singurul corect? Trackul nu demonstreaza clar ca ai fost acolo? Deci: Rasty a explicat ca banda de 100m e prea larga pentru a considera CPul luat la +/- 100 m, si are perfecta dreptate. In schimb, care este valoarea adaugata a identificarii CPului fizic in padure daca tu ai mers perfect pe track, astfel incat sa pierzi 25 minute? Gandeste-te la situatii in care te prinde noaptea pentru ca te-ai inscris printre ultimii la concurs, si deci ai plecat la sfarsit si ai prins 2-3-5 dopuri unde nu s-a dat stop timp, si e mult mai greu sa vezi CPurile decat le-a fost celor de dinaintea ta...Chiar daca te tii de RB 100% Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Aprilie 21, 2011 Partajează Postat Aprilie 21, 2011 Re: Regulamentele anului competitional 2011... Voi va certati pe o tema eu va mai dau una: Navigatorul in mana duce GPS pana sus pe varf face dus intors 20 min ia si CP-l pe roadbook ( cu masina te chinui 2-3 ore) si pe urma frumos se merge mai departe ocolind zona cu pricina. "Constat de mine in 2009 la Od. Secuiesc la cursa de 24-48 ore unde un CP era la un azimut in varf de munte unde si pe jos iti rupeai gatul ( avnd in vedere si intunericul) De aceea eu am propus din 2009 sa se mearga pe martori GPS (pusi de organizatori) cum a fost la Cluj in 2009 sigilate pe masina 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Horace Postat Aprilie 21, 2011 Partajează Postat Aprilie 21, 2011 Re: Regulamentele anului competitional 2011... Salutari, parerea mea este ca ne ducem la un campionat de OFF ROAD si nu de ORIENTARE TURISTICA. Eu ca pilot vreau sa scot un timp cat mai bun, de aceea dau in masina la greu. Copilotul sta cu ochii in road book si se uita unde trebuie sa faca stanga, dreapta etc.....si iata cum ratez un CP. Sa presupunem ca am ratat cateva CP....insa am scos un timp foarte bun. Seara aflu ca echipajul X care a mers ca melcul a luat toate CP, a venit la 5 ore dupa mine.....insa este iclasat naintea mea, deoarece eu am fost depunctat. Despre asta ce spuneti ??? E corect ??? @ Watcher - tot Today. Tomorrow. Land Rover. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lecus Postat Aprilie 21, 2011 Partajează Postat Aprilie 21, 2011 Re: Regulamentele anului competitional 2011... Horace, te respect si stimez, dar daca off-road-ul nu ar fi si concurs de orientare atunci ai avea voie sa parcurgi traseul si inainte de concurs, ca la raliu, si nu ai avea nevoie nici de Terratrip. :h5 (asta asa, ca radeai de mine ca nu vreau terratrip:grin:) Gip Gran`sirochi ovarlend ecspedisan Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate