Ile Dacian Postat Mai 29, 2011 Partajează Postat Mai 29, 2011 Re: Restaurarea Monumentului lui Horea 09-10 Aprilie 2011 E foarte bine in primul weekend din august. te inteleg! nu am nimic impotriva. Mitsubishi Pajero 2.5 DESCOPERAROMANIA4X4 Ai grija ce-ti doresti ca s-ar putea sa ti se implineasca ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
farcasradu Postat Mai 30, 2011 Partajează Postat Mai 30, 2011 Re: Restaurarea Monumentului lui Horea 09-10 Aprilie 2011 ar fi o data la care ,daca ar participa cati mai multi,am putea sa ne cunoastem mai bine noi si implicit zona.si poate ca am lua hotararea sa introducem in circuitul offroadului romanesc si zona Ariesenului,Stana de vale si altele ,care au foarte multe frumuseti si zone salbatice de oferit!ce ziceti? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zen Postat Mai 30, 2011 Partajează Postat Mai 30, 2011 Re: Restaurarea Monumentului lui Horea 09-10 Aprilie 2011 La oricare pot aparea situatii in care sa nu poata participa la o anumita data fixata dar va participa data viitoare(sau anul urmator) asa ca se poate incerca in primul weekend din august. Cu stima Calin Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
velum Postat Mai 30, 2011 Partajează Postat Mai 30, 2011 (editat) Re: Restaurarea Monumentului lui Horea 09-10 Aprilie 2011 Domnilor cu scuzele de rigoare dar vin si eu cu o propunere pt DVS, dar cred ca in cea mai apropiata duminica de 20 iulie atunci cand se tine targul de la Gaina care tot este in drum si apropiere putandu-se organiza o tura faina de la Dvs de la Oradea de genul Oradea-Halmagiu-Muntele gaina (crucea iancului) -Avram Iancu--Albac Puteti astfel pune o floare si la crucea de pe Gaina in memoria Marelui IANCU (De fapt la ce a mai ramas din ea caci originalul s-a evaporat ,si nu mai stie nimeni de ea) Editat Mai 31, 2011 de Astral Cine salveaza o viata ,salveaza o lume. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi ratiu Postat Mai 31, 2011 Partajează Postat Mai 31, 2011 Re: Restaurarea Monumentului lui Horea 09-10 Aprilie 2011 @velum noi am pus o floare acolo dar nu cand este festivalul ci dupa din pacata cata mizerie,peturi si gunoaie au ramas acolo nu am vazut niciodata asa ca daca mas duce odata cu festivalul mas enerva asa ca ori inainte ori dupa .multumesc Mitsubishi Pajero 3500 v6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
velum Postat Iunie 1, 2011 Partajează Postat Iunie 1, 2011 Re: Restaurarea Monumentului lui Horea 09-10 Aprilie 2011 @velum noi am pus o floare acolo dar nu cand este festivalul ci dupa din pacata cata mizerie,peturi si gunoaie au ramas acolo nu am vazut niciodata asa ca daca mas duce odata cu festivalul mas enerva asa ca ori inainte ori dupa .multumesc Mare adevar ,dupa festival poti turna un film de groaza.Pacat, mare pacat Cine salveaza o viata ,salveaza o lume. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
farcasradu Postat Iunie 1, 2011 Partajează Postat Iunie 1, 2011 Re: Restaurarea Monumentului lui Horea 09-10 Aprilie 2011 inseamna ca ramanem intelesi ptr primul wekend din august? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ile Dacian Postat Iunie 1, 2011 Partajează Postat Iunie 1, 2011 Re: Restaurarea Monumentului lui Horea 09-10 Aprilie 2011 inseamna ca ramanem intelesi ptr primul wekend din august? Eu sunt de acord cu primul week-end din august si atunci putem ataca si varful Bihoru. :banana Mitsubishi Pajero 2.5 DESCOPERAROMANIA4X4 Ai grija ce-ti doresti ca s-ar putea sa ti se implineasca ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pit ciprian Postat Iunie 1, 2011 Autor Partajează Postat Iunie 1, 2011 Re: Restaurarea Monumentului lui Horea 09-10 Aprilie 2011 E f bine in primul wek din august, facem un traseu complet atunci, ce frumoasa ar fi o noapte cu cortul pe Muntele Gaina la Crucea lui Iancu? pt cei care nu au fost sa stiti ca privelistea e superba. Poate o sa mai vina si alti pasionati din alte judete, ar fi extraordinar Mitsubishi Pajero 3000 V6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi ratiu Postat Iunie 1, 2011 Partajează Postat Iunie 1, 2011 Re: Restaurarea Monumentului lui Horea 09-10 Aprilie 2011 E f bine in primul wek din august, facem un traseu complet atunci, ce frumoasa ar fi o noapte cu cortul pe Muntele Gaina la Crucea lui Iancu? pt cei care nu au fost sa stiti ca privelistea e superba. Poate o sa mai vina si alti pasionati din alte judete, ar fi extraordinar eu unul ma inscriu la 2 nopti cu cortul de acum. Mitsubishi Pajero 3500 v6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
herput Postat Iunie 2, 2011 Partajează Postat Iunie 2, 2011 Re: Restaurarea Monumentului lui Horea 09-10 Aprilie 2011 Buna baeti, E o idee f. buna cu prima vineri din august,dar eu as propune sa ne vedem Padis,Glavoiu sau in Casa de Piatra(de acolo avem o groaza de trasee Off Road si nu numai)locuri cu adevarat pitoresti,ce spuneti! "Jucarioarele familiei" Land Rover Discovery Td5 2003 ; Aro m461 Toyota Land Cruiser lj 70 vx turbo ; Toyota rav 4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
herput Postat Iunie 4, 2011 Partajează Postat Iunie 4, 2011 (editat) Re: Restaurarea Monumentului lui Horea 09-10 Aprilie 2011 Buna baeti, E o idee f. buna cu prima vineri din august,dar eu as propune sa ne vedem Padis,Glavoiu sau in Casa de Piatra(de acolo avem o groaza de trasee Off Road si nu numai)locuri cu adevarat pitoresti,ce spuneti! Editat Iunie 4, 2011 de Astral "Jucarioarele familiei" Land Rover Discovery Td5 2003 ; Aro m461 Toyota Land Cruiser lj 70 vx turbo ; Toyota rav 4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cocoMPower Postat Iunie 8, 2011 Partajează Postat Iunie 8, 2011 Re: Restaurarea Monumentului lui Horea 09-10 Aprilie 2011 E f bine in primul wek din august, facem un traseu complet atunci, ce frumoasa ar fi o noapte cu cortul pe Muntele Gaina la Crucea lui Iancu? pt cei care nu au fost sa stiti ca privelistea e superba. Poate o sa mai vina si alti pasionati din alte judete, ar fi extraordinar si eu sunt deacord cu primul weekend din august, dar expeditia aceea de care am discutat saptamana trecuta cand o organizam? haideti sa deschidem un nou topic cu referire la acesta expeditie. I Love Apuseni Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pit ciprian Postat Iunie 17, 2011 Autor Partajează Postat Iunie 17, 2011 Re: Restaurarea Monumentului lui Horea 09-10 Aprilie 2011 Am primit vesti ca tot ce am muncit noi aici nu a fost in zadar, turistii urca la monument, unii au depus si flori, am reusit sa-l scoatem din uitare:h5 Mitsubishi Pajero 3000 V6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Nissan GR Postat Iunie 17, 2011 Partajează Postat Iunie 17, 2011 Re: Restaurarea Monumentului lui Horea 09-10 Aprilie 2011 macar turisti sa aprecieze ce am facut daca nu cei de acolo localnici si restu autoritatilor:tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nick67 Postat Iunie 20, 2011 Partajează Postat Iunie 20, 2011 Re: Restaurarea Monumentului lui Horea 09-10 Aprilie 2011 In primul weekend din August as veni si eu din Timisoara. Puneti link aici daca deschideti un nou topic cu expeditia. VW Typ 3, 1966 LR Go Beyond Tough Phone IP68 http://www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Florin Pircalab Postat Iunie 20, 2011 Partajează Postat Iunie 20, 2011 Re: Restaurarea Monumentului lui Horea 09-10 Aprilie 2011 In primul weekend din August as veni si eu din Timisoara. Puneti link aici daca deschideti un nou topic cu expeditia. Esti binevenit.:h5 Vom deschide topic pentru acea iesire 1995 Nissan Patrol 2.8 Timpul este cel mai bun profesor. Din pacate, isi omoara toti elevii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pit ciprian Postat Iulie 25, 2011 Autor Partajează Postat Iulie 25, 2011 Re: Restaurarea Monumentului lui Horea 09-10 Aprilie 2011 actiunea noastra a avut urmari, pana la urma in comuna a a aparut un bust al lui Horea, evident fara legatura ca se apropie campania electorala:grin: Dl primar m-a sunat sambata seara sa ne invite din timp..pe a doua zi la dezvelire, oricum multumim:tk Florine pune ceva poze din acest wek Mitsubishi Pajero 3000 V6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Florin Pircalab Postat Iulie 25, 2011 Partajează Postat Iulie 25, 2011 Re: Restaurarea Monumentului lui Horea 09-10 Aprilie 2011 Salut tuturor Dupa ce "stau pe cap" cu indicatoarele catre Monumentul lui Horea nemontate de 2 luni, am decis sa fac o iesire cu vizita la Monumentul lui Horea, precum si la alt Monumentul al lui Avram Iancu, de pe Muntele Gaina. Din pacate datorita anuntarii "din timp" a dezvelirii bustului, am programat pentru sambata Horea , si duminica Iancu. Monumentul este exact cum l-am lasat in urma cu 2 luni inclusiv drapelul, dupa cum se vede si in poze. Atasez cateva poze, inclusiv cu bustul lui Horea de la intrare in satul Poiana Horea. Mai vreau sa pun coordonatele GPS ale Monumentului lui Horea pentru cei ce vor dorii sa-l viziteze in viitor N 46.60495 E 22.85532. 1995 Nissan Patrol 2.8 Timpul este cel mai bun profesor. Din pacate, isi omoara toti elevii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi ratiu Postat Iulie 26, 2011 Partajează Postat Iulie 26, 2011 Re: Restaurarea Monumentului lui Horea 09-10 Aprilie 2011 sal. unde e facuta poza cu bustul lui horea ca imi pare tare cunoscuta. Mitsubishi Pajero 3500 v6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Florin Pircalab Postat Iulie 26, 2011 Partajează Postat Iulie 26, 2011 Re: Restaurarea Monumentului lui Horea 09-10 Aprilie 2011 Salut Gabi, La intersectie in Poiana Horea, langa pod.A fost dezvelita Duminica, dar eu i-am facut poze Sambata:grin: Multa sanatate Florin 1995 Nissan Patrol 2.8 Timpul este cel mai bun profesor. Din pacate, isi omoara toti elevii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogthebat Postat Iulie 26, 2011 Partajează Postat Iulie 26, 2011 Re: Restaurarea Monumentului lui Horea 09-10 Aprilie 2011 Salut Gabi, La intersectie in Poiana Horea, langa pod.A fost dezvelita Duminica, dar eu i-am facut poze Sambata:grin: Multa sanatate Florin A fos si subprefectul de Cluj, Celebrul primar Viorel, GH. Funar, si ceva lume de prin sat. ((n-am fost, dar am fost informat:grin:) "Do nothing, be nothing, say nothing ...and you will avoid criticism" Disco 2, TD5 HSE, 02 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pit ciprian Postat Iulie 26, 2011 Autor Partajează Postat Iulie 26, 2011 Re: Restaurarea Monumentului lui Horea 09-10 Aprilie 2011 sunt f curios daca cineva a pomenit ceva de celalalt monument? Mitsubishi Pajero 3000 V6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
farcasradu Postat Iulie 26, 2011 Partajează Postat Iulie 26, 2011 Re: Restaurarea Monumentului lui Horea 09-10 Aprilie 2011 daca au pomenit de celalalt monument sau nu, cel mai important lucru realizat [si este clar ca actiunile noastre au provocat atitudinea autoritatilor locale]este ca cei alesi s-au hotarat sa lumineze istoria poporului roman si sa cinsteasca numele martirilor nostri!! intrebarea care se pune si pe buna dreptate ar fi:oare cati din cei ce suntem in prezent , cu buna stiinta si din iubire de neam am sti sa ne daruim cu toata fiinta noastra??oricate semne de intrebare s-ar naste sunt sigur ca printe noi exista, nu eroi neaparat,ci oameni care sa isi asume raspunderea exemplului si sa pilduiasca prin faptele lor generatiile ce stau sa vina!!ROMANIA te iubesc!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi ratiu Postat Iulie 26, 2011 Partajează Postat Iulie 26, 2011 Re: Restaurarea Monumentului lui Horea 09-10 Aprilie 2011 Salut Gabi, La intersectie in Poiana Horea, langa pod.A fost dezvelita Duminica, dar eu i-am facut poze Sambata:grin: Multa sanatate Florin salut florin ,credeam ca e bustul de pe dealul fericetului unde e casa lui HOREA. multumesc pt. urare dar acum sunt 100% recuperat. Mitsubishi Pajero 3500 v6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate