pit ciprian Postat Martie 28, 2011 Partajează Postat Martie 28, 2011 (editat) Organizam acesta iesire in weekendul 09-10 Aprilie 2011 cu scopul precis de a face o evaluare cat mai exacta a necesarului de echipament,materiale cat si brate de munca pentru ridicarea si reconditionarea Monumentului lui Horea. Plecarea va fi sambata 09.04,cazarea in Apuseni,iar intoarcerea duminica.In zilele urmatoare o sa vin cu mai multe detalii. Pana acum si-au confirmat prezenta urmatorii: 1.Eu ,Cipri care sunt:grin: 2.Coco 3.Dacian 4.Gabi(Sibiu) Editat Aprilie 7, 2011 de Yonutz Mitsubishi Pajero 3000 V6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SilenceDJ Postat Martie 28, 2011 Partajează Postat Martie 28, 2011 Re: Recunoastere la Monumentul lui Horea 09-10 Aprilie 2011 Ma anunt si eu daca stam cu cortul (lovele de cazare n-am din pacate :|) Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cocoMPower Postat Martie 28, 2011 Partajează Postat Martie 28, 2011 Re: Recunoastere la Monumentul lui Horea 09-10 Aprilie 2011 Ma anunt si eu daca stam cu cortul (lovele de cazare n-am din pacate :|) ar fi frumos cu cortul, numai ca o sa fie destul de rece... asta-i si in functie de ce bei .... :h5 ramane sa vedem conditiile meteo!!!! din acea perioada ( numai ca, conditiile meteo de pe munte se schimba de la o ora la alta ) :al iar daca se vine cu copii.... nu prea poti sta in cort... acuma depinde si de varsta copilului.. I Love Apuseni Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SilenceDJ Postat Martie 28, 2011 Partajează Postat Martie 28, 2011 Re: Recunoastere la Monumentul lui Horea 09-10 Aprilie 2011 Din pacate doar asa va pot onora invitatia:( sorry. Eu unul n-am treaba cu frigul si cu :x:2dr Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
workaholic_ro Postat Martie 28, 2011 Partajează Postat Martie 28, 2011 Re: Recunoastere la Monumentul lui Horea 09-10 Aprilie 2011 Incercati la Albac pentru cazare: http://www.pensiuni.org/Pensiunea-Vila-Corina-si-Cristi-Albac.html Intrebati de tanti Silvia. Are loc de gasca mare (vreo 10 camere), se poate negocia si povestea cu cortul, gratar in curte, foisor si altele. Nu-i luxul de pe lume, se vede ca afacerea-i construita din mers, da' pentru oameni fara fumuri in cap merge. E chiar la drum, cu plusurile si minusurile care decurg. Am stat in vara cateva zile cu nevasta-mea si fiica-mea si am platit vreo 50 lei pe zi. Fara reclamatii, femeia-i chiar de treaba. De acolo pana la Fericet sunt cativa kilometri de drum si un pic de suit pe-un drumeag de caruta. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pit ciprian Postat Martie 28, 2011 Autor Partajează Postat Martie 28, 2011 Re: Recunoastere la Monumentul lui Horea 09-10 Aprilie 2011 Maine eu si Gabi o sa mergem la primaria din Poiana lui Horea pt a cunoaste punctul de vedere al autoritatilor locale. Vom reveni cu amanunte pt cei care sunt intersati Mitsubishi Pajero 3000 V6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
workaholic_ro Postat Martie 29, 2011 Partajează Postat Martie 29, 2011 Re: Recunoastere la Monumentul lui Horea 09-10 Aprilie 2011 Maine eu si Gabi o sa mergem la primaria din Poiana lui Horea pt a cunoaste punctul de vedere al autoritatilor locale. Vom reveni cu amanunte pt cei care sunt intersati Nu Poiana Horea, care e la 30 km spre Belis. Dealul Fericet tine de primaria Horea (fara "Poiana"), cara e langa Albac, da' probabil am scris asta tarziu, baietii or fi pe drum... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
herput Postat Martie 29, 2011 Partajează Postat Martie 29, 2011 Re: Recunoastere la Monumentul lui Horea 09-10 Aprilie 2011 Organizam acesta iesire in weekendul 09-10 Aprilie 2011 cu scopul precis de a face o evaluare cat mai exacta a necesarului de echipament,materiale cat si brate de munca pentru ridicarea si reconditionarea Monumentului lui Horea. Plecarea va fi sambata 09.04,cazarea in Apuseni,iar intoarcerea duminica.In zilele urmatoare o sa vin cu mai multe detalii. Pana acum si-au confirmat prezenta urmatorii: 1.Eu ,Cipri care sunt:grin: 2.Coco 3.Dacian 4.Gabi(Sibiu) 5.Cosmin:banana "Jucarioarele familiei" Land Rover Discovery Td5 2003 ; Aro m461 Toyota Land Cruiser lj 70 vx turbo ; Toyota rav 4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
herput Postat Martie 29, 2011 Partajează Postat Martie 29, 2011 Re: Recunoastere la Monumentul lui Horea 09-10 Aprilie 2011 Baieti, eu nu v-as recomanda cortul,sambata saptamana trecuta inca ningea pe munte,eventual daca aveti saci de dormit "profi"si corturi idem,da e OK. Maine am sa va trimit o propunere de traseu si de cazare. :h5 "Jucarioarele familiei" Land Rover Discovery Td5 2003 ; Aro m461 Toyota Land Cruiser lj 70 vx turbo ; Toyota rav 4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pit ciprian Postat Martie 29, 2011 Autor Partajează Postat Martie 29, 2011 Re: Recunoastere la Monumentul lui Horea 09-10 Aprilie 2011 Baieti, eu nu v-as recomanda cortul,sambata saptamana trecuta inca ningea pe munte,eventual daca aveti saci de dormit "profi"si corturi idem,da e OK. Maine am sa va trimit o propunere de traseu si de cazare. :h5 Ai dreptate cu corturile,in mod sigur o sa optam pentru o pensiune.Cat despre rezerva ta de palinca,s-ar putea ca dupa ce plecam sa suspin dupa ea:ha: Mitsubishi Pajero 3000 V6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SilenceDJ Postat Martie 29, 2011 Partajează Postat Martie 29, 2011 Re: Recunoastere la Monumentul lui Horea 09-10 Aprilie 2011 Sa ne aduceti vesti bune :h5 Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mutu Postat Martie 29, 2011 Partajează Postat Martie 29, 2011 Re: Recunoastere la Monumentul lui Horea 09-10 Aprilie 2011 Organizam acesta iesire in weekendul 09-10 Aprilie 2011 cu scopul precis de a face o evaluare cat mai exacta a necesarului de echipament,materiale cat si brate de munca pentru ridicarea si reconditionarea Monumentului lui Horea. Plecarea va fi sambata 09.04,cazarea in Apuseni,iar intoarcerea duminica.In zilele urmatoare o sa vin cu mai multe detalii. Pana acum si-au confirmat prezenta urmatorii: 1.Eu ,Cipri care sunt:grin: 2.Coco 3.Dacian 4.Gabi(Sibiu) 6. Ovi Vorbim ! Numai bine ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Florin Pircalab Postat Martie 30, 2011 Partajează Postat Martie 30, 2011 Re: Recunoastere la Monumentul lui Horea 09-10 Aprilie 2011 Si eu voi fi prezent. Se face numai recunoastere, sau si lucru? Si cu scule si remorca daca trebuie va pute-ti baza pe mine:h5 1995 Nissan Patrol 2.8 Timpul este cel mai bun profesor. Din pacate, isi omoara toti elevii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bigdaddy Postat Martie 31, 2011 Partajează Postat Martie 31, 2011 Re: Recunoastere la Monumentul lui Horea 09-10 Aprilie 2011 Daca ma intorc in timp util din Italia, vin si eu :old Nissan Terrano II SGX - 2.4i - 1994- SWB - Strajerul NISSAN DRIVER Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SilenceDJ Postat Aprilie 3, 2011 Partajează Postat Aprilie 3, 2011 Re: Recunoastere la Monumentul lui Horea 09-10 Aprilie 2011 hey , ati fost ? Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogthebat Postat Aprilie 3, 2011 Partajează Postat Aprilie 3, 2011 Re: Recunoastere la Monumentul lui Horea 09-10 Aprilie 2011 ....une sa fie mah? scrie mare in titlu 9-10 aprilie, deci care vra sa zica peste o saptamana....:old "Do nothing, be nothing, say nothing ...and you will avoid criticism" Disco 2, TD5 HSE, 02 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Florin Pircalab Postat Aprilie 3, 2011 Partajează Postat Aprilie 3, 2011 Re: Recunoastere la Monumentul lui Horea 09-10 Aprilie 2011 ....une sa fie mah? scrie mare in titlu 9-10 aprilie, deci care vra sa zica peste o saptamana....:old Stie el ce stie:al Asteptam vesti de la pre-informare:h5 1995 Nissan Patrol 2.8 Timpul este cel mai bun profesor. Din pacate, isi omoara toti elevii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pit ciprian Postat Aprilie 6, 2011 Autor Partajează Postat Aprilie 6, 2011 Re: Recunoastere la Monumentul lui Horea 09-10 Aprilie 2011 Salutare domnilor, din motive tehnice nu am mai postat nimic de cateva zile, windows crapat:ang4etc... Am reusit sa ajungem sambata la monument cu calauza de la primarie altfel nu e de gasit, am facut o evaluare si noi cei din oradea am hotarat sa incercam ridicarea lui sambata 09.04 O sa fim 14 masini si 32 de oameni dornici de munca, plecarea e de vineri, cazarea e din boga si ne intoarcem duminica. Materiale avem, nu mai e nevoie de nimic, hotarati suntem, mergem si daca ploua:br Daca cineva mai doreste sa vina alaturi de noi e sincer binevenit Mitsubishi Pajero 3000 V6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alin.orosz Postat Aprilie 6, 2011 Partajează Postat Aprilie 6, 2011 Re: Recunoastere la Monumentul lui Horea 09-10 Aprilie 2011 Salutare, Abia astept sa pun mana pe lopata!!!!! Sa anuntati de cei ii nevoie la aceasta iesire (scule etc...):br Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pit ciprian Postat Aprilie 6, 2011 Autor Partajează Postat Aprilie 6, 2011 Re: Recunoastere la Monumentul lui Horea 09-10 Aprilie 2011 totul e stabilit, maine se incarca hiluxul cu toate materialele Mitsubishi Pajero 3000 V6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogthebat Postat Aprilie 6, 2011 Partajează Postat Aprilie 6, 2011 Re: Recunoastere la Monumentul lui Horea 09-10 Aprilie 2011 Oameni buni, in primul rand , felicitari, si imi pare rau ca nu pot sa fiu cu voi, iar in al doilea rand, daca tot ati fost la primarie, trebuia sa intrebati de semnele pe care le-am lasat eu anul trecut.(semne indicatoare pentru monument) Daca tot sunteti hotarati, contctati si presa, pentru ca, asa cum spuneam in postul meu, acolo este locul unde a fost Bradul lui Horea, deci e un loc important, pe care trebuie sa=l stie cat mai multa lume... De asemenea, vorbiti si cu primaria sa va ajute/sprijine pentru refacerea gardului si a potecii pana la monument - prin ” 56 era o poteca de lemn de la drumulș principal pana la monument... Asta aveam eu in plan..... "Do nothing, be nothing, say nothing ...and you will avoid criticism" Disco 2, TD5 HSE, 02 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zen Postat Aprilie 6, 2011 Partajează Postat Aprilie 6, 2011 Re: Recunoastere la Monumentul lui Horea 09-10 Aprilie 2011 Venim si noi cu forte proaspete (2 persoane) :ca Cu stima Calin Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pit ciprian Postat Aprilie 6, 2011 Autor Partajează Postat Aprilie 6, 2011 Re: Recunoastere la Monumentul lui Horea 09-10 Aprilie 2011 Oameni buni, in primul rand , felicitari, si imi pare rau ca nu pot sa fiu cu voi, iar in al doilea rand, daca tot ati fost la primarie, trebuia sa intrebati de semnele pe care le-am lasat eu anul trecut.(semne indicatoare pentru monument) Daca tot sunteti hotarati, contctati si presa, pentru ca, asa cum spuneam in postul meu, acolo este locul unde a fost Bradul lui Horea, deci e un loc important, pe care trebuie sa=l stie cat mai multa lume... De asemenea, vorbiti si cu primaria sa va ajute/sprijine pentru refacerea gardului si a potecii pana la monument - prin ” 56 era o poteca de lemn de la drumulș principal pana la monument... Asta aveam eu in plan..... Prietene noi credem ca totul e rezolvat, am vb dl Viorel, primarul, indicatoarele o sa fie montate , sunt la primarie Gardul e si el facut, doar sa-l montam si sa-l vopsim. Sincer i-mi pare rau ca nu poti veni, oricum o sa pun un filmulet complet despre ce s-a int acolo. Daca o sa ne vedem vreodata te cinstim corespunzator:h5:x O sa vina si doua ziare plus ca filmuletele o sa ajunga si la o televiziune Toate cele bune:tk Mitsubishi Pajero 3000 V6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pit ciprian Postat Aprilie 6, 2011 Autor Partajează Postat Aprilie 6, 2011 Re: Recunoastere la Monumentul lui Horea 09-10 Aprilie 2011 Venim si noi cu forte proaspete (2 persoane) :ca Cu stima Calin suna-ma pe mine sau pe coco pt detalii, ciao:br:h5 Mitsubishi Pajero 3000 V6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi ratiu Postat Aprilie 6, 2011 Partajează Postat Aprilie 6, 2011 Re: Recunoastere la Monumentul lui Horea 09-10 Aprilie 2011 mah .ai uitat de unde sunt,repede 32 din oradea.:banana Mitsubishi Pajero 3500 v6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate