Ile Dacian Postat Iulie 26, 2011 Partajează Postat Iulie 26, 2011 Re: Restaurarea Monumentului lui Horea 09-10 Aprilie 2011 Felicitari Florin pentru indicatoare ! Mitsubishi Pajero 2.5 DESCOPERAROMANIA4X4 Ai grija ce-ti doresti ca s-ar putea sa ti se implineasca ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogthebat Postat August 19, 2011 Partajează Postat August 19, 2011 Re: Restaurarea Monumentului lui Horea 09-10 Aprilie 2011 Asa cum am promis, am ajuns si eu la Monument. Totul era asa cum l-ati lasat. Fiica-mea a urcat in genunchi, dar a urcat:wink: Felicitari inca o data celor care au muncit pentru a reda Monumentului locul in Istorie "Do nothing, be nothing, say nothing ...and you will avoid criticism" Disco 2, TD5 HSE, 02 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pit ciprian Postat August 20, 2011 Autor Partajează Postat August 20, 2011 Re: Restaurarea Monumentului lui Horea 09-10 Aprilie 2011 poate mai gasim si altele:h5 ma bucur ca vreun binevoitor nu l-a vandalizat Mitsubishi Pajero 3000 V6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogthebat Postat August 20, 2011 Partajează Postat August 20, 2011 Re: Restaurarea Monumentului lui Horea 09-10 Aprilie 2011 [quote ma bucur ca vreun binevoitor nu l-a vandalizat ... apoi mi-am dat seama de ce nu a facut primarul ce a promis: acum 2 ani, drumul ala era practicabil de un 4x4 nurmal; acum se poate merge numai cu TAF-ul pe acolo, deci avea nevoie de bani multi numai pentru a reface drumul..... Revin oricum la ideea de face un eveniment anual la acest monument, undeva in luna august a fiecarui an.... "Do nothing, be nothing, say nothing ...and you will avoid criticism" Disco 2, TD5 HSE, 02 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pit ciprian Postat August 20, 2011 Autor Partajează Postat August 20, 2011 Re: Restaurarea Monumentului lui Horea 09-10 Aprilie 2011 da ,bine spus, taf-uri care au contribuit la plantarea ghioceilor evident:grin: si am observat ca aparatele foto cat si camerele video nu sunt iubite de loc prin zona:wink: Ideea ta e buna Bogdane doar sa o punem la punct:br Mitsubishi Pajero 3000 V6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
farcasradu Postat August 20, 2011 Partajează Postat August 20, 2011 Re: Restaurarea Monumentului lui Horea 09-10 Aprilie 2011 ma bucur foarte mult ptr propunere!!cred ca ar trebui sa stam cu capetele plecate ptr ca nu s-a facut in sensul asta nimic pana acum!!daca lucrurile au fost spuse hai sa propunem o data si sa cerem parerea celor interesati!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogthebat Postat August 20, 2011 Partajează Postat August 20, 2011 Re: Restaurarea Monumentului lui Horea 09-10 Aprilie 2011 Apoi .... anu` asta-i cam gata. Eu asa cum am mai zis, propun luna august, si, tot asa cum am mai zis, ma ofer voluntar pentru promovarea evenimentului. "Do nothing, be nothing, say nothing ...and you will avoid criticism" Disco 2, TD5 HSE, 02 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
farcasradu Postat August 21, 2011 Partajează Postat August 21, 2011 Re: Restaurarea Monumentului lui Horea 09-10 Aprilie 2011 draga camarade din partea celor de la oradea [vorbesc si in numele camarazilor mei ptr ca cred ca stiu ce simtim toti] exista asa o dragoste ptr tarisoara noastra incat abia asteptam sa fixam o zi in care sa rasune in codrii lui HORIA CLOSCA SI CRISAN imnul ROMANIEI!!!daca nu stim sa ne iubim strabunii inseamna ca nu stim sa apreciem nici alte natii!! ptr la anul ce parere aveti de 01 august? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogthebat Postat Septembrie 5, 2011 Partajează Postat Septembrie 5, 2011 Re: Restaurarea Monumentului lui Horea 09-10 Aprilie 2011 .... pentru cei implicati: schimbati canalul pe ETNO, sa vedeti ce treaba a facut primarul Viorel..... "Do nothing, be nothing, say nothing ...and you will avoid criticism" Disco 2, TD5 HSE, 02 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pit ciprian Postat Septembrie 5, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 5, 2011 Re: Restaurarea Monumentului lui Horea 09-10 Aprilie 2011 nu am apucat sa vad ceva pe etno, ce a facut dl primar? Mitsubishi Pajero 3000 V6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogthebat Postat Septembrie 6, 2011 Partajează Postat Septembrie 6, 2011 Re: Restaurarea Monumentului lui Horea 09-10 Aprilie 2011 nu am apucat sa vad ceva pe etno, ce a facut dl primar? O mare sarbatoare campeneasca cu ocazia dezvelirii bustului lui Horea... (poi sereacu` cum era sa-i care pe toti cantaretii sus, in munte, ca drumul nu l-a reparat.....) "Do nothing, be nothing, say nothing ...and you will avoid criticism" Disco 2, TD5 HSE, 02 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
farcasradu Postat Septembrie 7, 2011 Partajează Postat Septembrie 7, 2011 Re: Restaurarea Monumentului lui Horea 09-10 Aprilie 2011 probabil ca la fel ca mine simt multi o dezamagire fara sfarsit..e trist ca cei care au puterea sa faca ceva nu vor..dar ar fi si mai trist ca noi cei ce iubim cu adevarat tarisoara asta sa nu luam atitudine!!asa ca nu cred ca ar fi prea devreme sa ne gandim de pe acum sa organizam o intalnire cu adevarat romaneasca!!daca e binevenita,poate ar trebui sa ne intilnim inca in toamna aceasta cat mai multi din cei care doresc!!am putea alege un loc care sa poata fi accesibil fiecaruia la un sfirsit de saptamana.astept propuneri.cu tot respectul -un roman. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pit ciprian Postat Ianuarie 21, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 21, 2012 Re: Restaurarea Monumentului lui Horea 09-10 Aprilie 2011 Salutare, incet se face un an de cand am ridicat monumentul, acum este imposibil de ajuns la el dar in primavara, mai precis in wek7-8 aprilie propun sa facem o iesire pana acolo. Sa vedem in ce stare se afla, sa schimbam steagul si eventual sa-l reparam de stricaciunile iernii. Ideal ar fi ca sa ne intalnim acolo toti cei care am contribuit la descoperirea, promovarea si ridicarea lui:h5 Mitsubishi Pajero 3000 V6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogthebat Postat Ianuarie 21, 2012 Partajează Postat Ianuarie 21, 2012 Re: Restaurarea Monumentului lui Horea 09-10 Aprilie 2011 Cipri, e buna ideea, dar aprilie e inca destul de frig . Io as repropune mijlocul lunii august, cand e fain, cald, stam linistiti la foc pana dimineata, alea, alea :h5 "Do nothing, be nothing, say nothing ...and you will avoid criticism" Disco 2, TD5 HSE, 02 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Florin Pircalab Postat Ianuarie 21, 2012 Partajează Postat Ianuarie 21, 2012 Re: Restaurarea Monumentului lui Horea 09-10 Aprilie 2011 :br frumos ar fi sa-l facem indiferent de data. oricum, seara respectiva se va lasa cu incalziri :x, si nu vom simti frigul :-)) 1995 Nissan Patrol 2.8 Timpul este cel mai bun profesor. Din pacate, isi omoara toti elevii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pit ciprian Postat Ianuarie 22, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 22, 2012 Re: Restaurarea Monumentului lui Horea 09-10 Aprilie 2011 Ideea este ca in aprilie vroiam sa-l curatam: si ce o mai fi de facut iar in august putem organiza ceva de mai mare amploare:h5 Mitsubishi Pajero 3000 V6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate