omoroka Postat Martie 29, 2011 Partajează Postat Martie 29, 2011 Buna ziua. As avea nevoie de track-uri GPS cu trasee parcurse in muntii din zona Moldova si Bucovina pentru organizarea unei expeditii de o saptamana in regiune la inceputul verii. Orice track, in orice format e bine venit. Multumesc anticipat Toate track-urile sa apeleze la mine la mine :ha: Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Aprilie 12, 2011 Autor Partajează Postat Aprilie 12, 2011 Re: am nevoie de track-uri GPS in muntii moldovei si ai bucovinei OK, track-uri nu exista. Poate sa-mi spuna cineva daca exista mai multe drumuri de urcare/coborare de pe Penteleu? Ma intereseaza in special posibilitatea coborarii pe traseul marcat cu galben care urmareste acea coama muntoasa spre nord. http://img820.imageshack.us/img820/3070/penteleu.jpg Multumesc Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusg Postat Aprilie 12, 2011 Partajează Postat Aprilie 12, 2011 Re: Caut track-uri GPS in m-tii moldovei si ai bucovinei Iti pot track-ul de Garmin de la Bucovina de anul trecut de la standard. (daca vei prinde aceeasi vreme ca atunci numai standard nu este). Da-mi un tf 0722352986/0741333015 sa ne vedem. Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
doctoru Postat Aprilie 12, 2011 Partajează Postat Aprilie 12, 2011 Re: Caut track-uri GPS in m-tii moldovei si ai bucovinei Salut, Si noi vrem sa facem o expeditie, tot de o saptamana, tot la inceputul verii si sa plecam tot din aceeasi zona :grin: Eu personal ma bazez in acea zona pe cunostiintele lui rechinu si grasuxxl care stiu ca au fost de cateva ori pe acolo... Nu stiu in ce masura te pot ei ajuta, pentru ca noi suntem afoni cu butoanele, trackurile si alte neamuri.. ne bazam mai mult pe harta si localnici. Eventual suna-i. Tinem legatura... mai facem schimb de idei :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rechinu Postat Aprilie 14, 2011 Partajează Postat Aprilie 14, 2011 Re: Caut track-uri GPS in m-tii moldovei si ai bucovinei Despre Penteleu nu pot sa-ti spun decat ca, din cate stiu eu nu este decat un drum dar cel mai bine sa ii intrebi pe baietii din Buzau. Exista si track-uri, baietii de la R.E.A le au, dar nu stiu pe nimeni personal, care te-ar putea ajuta. Cat despre Vrancea te pot ajuta doar cu vorbe, nimic electonic, dar sigur te vei descurca. Daca te intereseaza Vrancea, o sa-ti dau nr meu de telefon sa ne auzim LIVE FREE OR DIE! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
toni74 Postat Iunie 13, 2011 Partajează Postat Iunie 13, 2011 Re: Caut track-uri GPS in m-tii moldovei si ai bucovinei salut, un singur drum am auzit ca e accesibil Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SamuraiBZ Postat Iunie 13, 2011 Partajează Postat Iunie 13, 2011 Re: Caut track-uri GPS in m-tii moldovei si ai bucovinei Pentru Penteleu traseul e pe: Siriu - 14 scaune - tii drumul tot pe stanga pana ajungi la un pod marisor. Acolo trebuie sa faci dreapta, dupa care tii drumul. Dupa ceva 20 km se mai face o bifurcatie si aici tii tot pe stanga. Din zona asta incepe urcusul. Ca informatie sa stii ca cei de la statia meteo de pe Penteleu ajung cu o dacia papuc 4x4. Drum Bun !! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Iunie 13, 2011 Autor Partajează Postat Iunie 13, 2011 Re: Caut track-uri GPS in m-tii moldovei si ai bucovinei Pentru Penteleu traseul e pe: Siriu - 14 scaune - tii drumul tot pe stanga pana ajungi la un pod marisor. Acolo trebuie sa faci dreapta, dupa care tii drumul. Dupa ceva 20 km se mai face o bifurcatie si aici tii tot pe stanga. Din zona asta incepe urcusul. Ca informatie sa stii ca cei de la statia meteo de pe Penteleu ajung cu o dacia papuc 4x4. Drum Bun !! multumrsc de informatii:h5 Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate