geo samurai Postat Aprilie 3, 2011 Autor Partajează Postat Aprilie 3, 2011 Re: cum scap de trepidatiile din cardan ? nu vreau sa contrazic pe nimeni, dar eu la al meu sam asa am (> <) pe ambele cardane. pe cel de spate se vedea foarte putin semnele, dar dupa frecare cu jmirgher se vedea ,cei drept foarte putin dar se vedea. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andrei.mihailov Postat Aprilie 4, 2011 Partajează Postat Aprilie 4, 2011 Re: cum scap de trepidatiile din cardan ? am inteles. eu nu am tinut cont de lucrul asta si merg cu ea asa de jumatate de an :grin: o fi rau? sau are cumva niste ghidaje care nu ma lasa sa o montez decat asa cum trebuie? ghidaje nu ai. poti sa le montezi cum vrei. doar ca nu e bine!!! :) resimtirea efectelor tine de mai multe variabile: - cat de repede mergi cu masina - cat de mult a fost incarcat la echilibrarea dinamica - ce roti ai pe masina (rotile conteaza indirect - cand anvelopa nu este dedicata asfaltului, vibreaza din principiu la viteza. si atunci, dk ai avut noroc de un cardan mai echilibrat inca din faza de productie, vibratia acestuia va fi "estompata" de cea a rotilor) ca si concluzie, efectele sunt: - vibratii - uzura prematura a crucilor si, eventual, a culisantei PS: dk masina este dedicata 100% offroad-ului, nu este neveoie de nici un fel de echilibrare a cardanului si se poate monta oricum. la vitezele de prin noroaie, nu se pune! :) Samurai - pentru extrem Patrol y60 LWB - pentru expeditii Ford Ranger - asta nu stiu pentru ce mai este dar imi place... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andrei.mihailov Postat Aprilie 4, 2011 Partajează Postat Aprilie 4, 2011 Re: cum scap de trepidatiile din cardan ? nu vreau sa te contrazic dar crede-ma ca le-am frecat "bec" si nu am gasit nimic....asta e . Oricum pe viitor am in plan sa le trimit la reconditionat...probabil atunci se vor intoarce cu semne :wink::wink:. Reconditionarea asta e... relativa. Multi bani si efecte slabe. Cam cum era pe vremuri cu planetarele - dedeai un ban si mai mergeai 5.000 km. Si din 5.000 in 5.000 ajungeai de plateai 10 planetare nu una.... Schimbare culisanta si capat cardan presupune sa le tai si sa sudezi altele in loc. In loc de un cardan din doua bucati, vai avea unul din 4, sudate intre ele din 2 in 2! :) la SH nu e mai mult de 100 eur. Daca e in mintile lui, tine linistit. Si daca tot nu vrei sa pui un cardan HD, mai bine faci unul cap coada. HD e mai bun dar cu tot cu echilibrare sare de 700 Eur daca ai SPOA pe masina. Daca nu ai SPOA, e mai ieftin! Samurai - pentru extrem Patrol y60 LWB - pentru expeditii Ford Ranger - asta nu stiu pentru ce mai este dar imi place... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate