geo samurai Postat Martie 29, 2011 Partajează Postat Martie 29, 2011 dupa cum spune si titlu, imi trepideaza cardanul la samurai si nu stiu cum sa rezolv acest inconvenient! momentan am 3 cruci schimbate cu unele noi. la sistemul culisabil de la cardan aveam o protectie din plastic , care acoperea toti dinti culisantei, dar era intro stare prea deteriorata ca sa mai poata fi folosita adica era formata din mai multe bucati cu parti lipsa din ea. cum sau cu ce o pot inlocui? , asta in cazul in care ar fi din vina acelei bucati de plastic pe care nu o mai am. mentionez si faptul ca dupa springuirea arcurilor am montat si o flansa de 25mm pe fiecare cardan .multumesc anticipat celor care imi vor raspunde Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RETI Postat Martie 30, 2011 Partajează Postat Martie 30, 2011 Re: cum scap de trepidatiile din cardan ? Pai in principal daca ai montat o suspensie mai inalta ,sau ai fcaut alte modificari care au afectat unghiurile de prindere sau de joc ale cardanului cruciile vor fii supra solicitate si durata de viata se va scurta considerabil. Se utilizeaza cardane cu cruci duble sau cu unghiuri mai mari. Dupa sudare sau alte interventii se duce la echilibrare. Daca ee stramb si l-ai lovit ..necesita schimbare. Bafta! Land Rover Discovery I Mercury Sable LR serie III Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
blavenstein Postat Martie 30, 2011 Partajează Postat Martie 30, 2011 Re: cum scap de trepidatiile din cardan ? dupa cum spune si titlu, imi trepideaza cardanul la samurai si nu stiu cum sa rezolv acest inconvenient! momentan am 3 cruci schimbate cu unele noi. la sistemul culisabil de la cardan aveam o protectie din plastic , care acoperea toti dinti culisantei, dar era intro stare prea deteriorata ca sa mai poata fi folosita adica era formata din mai multe bucati cu parti lipsa din ea. cum sau cu ce o pot inlocui? , asta in cazul in care ar fi din vina acelei bucati de plastic pe care nu o mai am. mentionez si faptul ca dupa springuirea arcurilor am montat si o flansa de 25mm pe fiecare cardan .multumesc anticipat celor care imi vor raspunde dupa cum vad ce ai scris mai sus problema ta vine de la culisanta,daca nu mai ai protectia de plastic ,acum are joc si de acolo ai trepidatia iar remediu este un alt cardan,iar cu privire la inaltare cea mai buna solutie la cardan este sa montezi niste pene intre arcuri si punte care sa corecteze unghiul cardanului sau se taie suportii de pe punte si se sudeaza diresct in unghi fara sa se mai monteze penele ,singurul dezavantaj este ca atunci cand pui ulei in punte trebuie ridicata msina de puntea care se umple mult sus ca sa intre mai mult ulei tractari auto profi cu o vechime de peste 18 ani tel 0744621055 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
minitehnicusro Postat Martie 30, 2011 Partajează Postat Martie 30, 2011 Re: cum scap de trepidatiile din cardan ? verifica in primul rand daca cele doua bucati ale cardanului sunt aliniate. burduf culisanta cardan gasesti la unix pe comanda, are codul 27153B83000 si costa cam 30 ron bucata. daca ai joc in culisanta trebuie alt cardan. atentie la extragerea crucilor vechi, daca bati mai tare in ele cu ciocanul se deformeaza urechile iar cind bagi pastilele noi se deformeaza si astea, iar crucea noua capata joc in foarte scurt timp. cauta cruci gkn sau originale suzuki, celelalte sunt niste glume scumpe. fiecare producator are mai multe serii de calitate la aceeasi cruce (dimensional vorbind). la gkn de exemplu u048 este "agricultural design for low speed" u050 este "automotive standard" u148 este "premium design for high performance/long life" 3x Suzuki Jimny 1x Suzuki Samurai Dacia DoubleCab 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
geo samurai Postat Martie 30, 2011 Autor Partajează Postat Martie 30, 2011 Re: cum scap de trepidatiile din cardan ? foarte bune raspunsurile si prompte. :tk celor care au raspuns. am sa iau unele masuri : am sa cobor putin masina prin montarea cerceilor originali, -am sa verific alinierea cardanelor,/- cardanul nu este lovit, dar nu am plasticul acela dintre cardan si culisanta fiind foarte deteriorat si l-am scos. intrebare; are cineva acel plastic, sau pot face din altceva? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
minitehnicusro Postat Martie 30, 2011 Partajează Postat Martie 30, 2011 Re: cum scap de trepidatiile din cardan ? are cineva acel plastic, sau pot face din altceva? plasticul ala este din cauciuc si se numeste burduf culisanta cardan (boot propeller shaft). gasesti la unix pe comanda si are codul 27153B83000 sau 27153-83000. sau la alpadrino. sau la service suzuki. la cit costa nu merita deranjul sa-l manufacturezi 3x Suzuki Jimny 1x Suzuki Samurai Dacia DoubleCab 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
geo samurai Postat Martie 31, 2011 Autor Partajează Postat Martie 31, 2011 Re: cum scap de trepidatiile din cardan ? se pare ca nu am fost inteles, nu ma refer la burduful din cauciuc, ci la o componenta din plastic sau ceva mai dur care se gaseste intre canelurile culisantei si canelurile cardanului adica pe interior si inca o explicatie sa ma fac inteles : intre cardanul tata si culisanta mama , acolo unde cardanul se strange sau se lungeste in mers. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
PYZ Postat Martie 31, 2011 Partajează Postat Martie 31, 2011 Re: cum scap de trepidatiile din cardan ? Ceva in genul asta am si eu la cardanul fata(care nu mai e original) si este pur si simplu o protectie pentru praf.Sigur nu de acolo vine jocul care provoaca vibratiile. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
proof Postat Martie 31, 2011 Partajează Postat Martie 31, 2011 Re: cum scap de trepidatiile din cardan ? Acel plastic care acopera canelurile cardanului confera o anumita elasticitate la tensiunile care apar intre el si culisanta. Este turnat pe metal . Incearca pe la firmele care reconditioneaza cardane daca opereaza astfel de lucrari. Jocul intre culisanta si cardan, cel mai bine se determina cu el dat jos de pe masina si dupa ce l-ai curatat si spalat. Pe langa informatiile date mai sus de colegi trebuie sa ai in vedere ca dupa montarea crucilor noi, daca acestea nu se misca f. usor si liber in bile si au miscari cu blocaje, acest lucru duce la trepidatii. Am patit-o eu. Dupa ce am montat cruci noi GKN am observat ca agatau in miscarea lor-verificate la mana si nu m-au tinut un an, aveam si trepidatii in cardan. Am crezut initial ca sunt de proasta calitate. Inainte de a pune altele m-am documentat mai bine, am achizitionat niste cruci frantuzesti de lada Niva si sunt OK. SAMURAI SJ stock Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andrei.mihailov Postat Martie 31, 2011 Partajează Postat Martie 31, 2011 Re: cum scap de trepidatiile din cardan ? culisanta se monteaza intr-o pozitie anume, are un marcaj.... daca nu se respecta, atunci trepideaza. e pe pozitie? Samurai - pentru extrem Patrol y60 LWB - pentru expeditii Ford Ranger - asta nu stiu pentru ce mai este dar imi place... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
geo samurai Postat Martie 31, 2011 Autor Partajează Postat Martie 31, 2011 Re: cum scap de trepidatiile din cardan ? da, sunt pe pozitie.( adica cele doua brate in care se monteaza crucea de la culisanta trebuie sa fie pe aceeasi linie cu cele doua brate de la cardan unde se monteaza crucea) corect. ? . sper sa ma fi facut inteles. cardanul este dat jos de pe masina, iar jocul este destul de considerabil. cu acea pelicula mai reducea din joc.crucile nu agata. :tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Martie 31, 2011 Partajează Postat Martie 31, 2011 Re: cum scap de trepidatiile din cardan ? culisanta se monteaza intr-o pozitie anume, are un marcaj.... daca nu se respecta, atunci trepideaza. e pe pozitie? aoleu, cele doua componente se monteaza intr-o pozitie anume? :ang2 dezvolta te rog ca aspectul asta nu-l cunosteam :grin: eu le-am infipt una in alta cum mi-a venit la mana dar sa stii ca nu am probleme... sau cel putin asa cred :ha: Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
geo samurai Postat Martie 31, 2011 Autor Partajează Postat Martie 31, 2011 Re: cum scap de trepidatiile din cardan ? umerii celor doua piese (capatul cardanului si capatul culisantei) trebuie sa formeze o linie dupa montare, sa nu fie decalata una fata de alta. daca nu m-am facut inteles ,am sa fac maine poze la cardan sa se poata vedea cum trebuie sa fie montat. numa sa mi sa ceara acest lucru. multa bafta Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Martie 31, 2011 Partajează Postat Martie 31, 2011 Re: cum scap de trepidatiile din cardan ? umerii celor doua piese (capatul cardanului si capatul culisantei) trebuie sa formeze o linie dupa montare, sa nu fie decalata una fata de alta. daca nu m-am facut inteles ,am sa fac maine poze la cardan sa se poata vedea cum trebuie sa fie montat. numa sa mi sa ceara acest lucru. multa bafta am inteles. eu nu am tinut cont de lucrul asta si merg cu ea asa de jumatate de an :grin: o fi rau? sau are cumva niste ghidaje care nu ma lasa sa o montez decat asa cum trebuie? Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
PYZ Postat Martie 31, 2011 Partajează Postat Martie 31, 2011 Re: cum scap de trepidatiile din cardan ? In mod normal exista cite un punct pansonat la ambele capete ale culisantei(mama/tata).stergi cu cirpa si le vezi.Cind imbini cele 2 parti ale cardanului, punctele trebuie sa pice pe aceasi pozitie(fata in fata). Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BABONE Postat Aprilie 1, 2011 Partajează Postat Aprilie 1, 2011 Re: cum scap de trepidatiile din cardan ? Cardanele trebuiesc aliniate. astfel incat ....capetele cardanului sa fie pe linie. detalii mai multe despre cardane sau reparatii de calitate inclusiv echilibrarea lor se poate face la RUNE in bucuresti in curte la Semanatoarea sau pe net la http://www.rune.ro/prod05unicardan.html In viata este bine sa taci si sa lasi impresia ca esti prost, decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu. OMUL DE ONOARE DOAR O VORBA ARE. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Gil Postat Aprilie 1, 2011 Partajează Postat Aprilie 1, 2011 Re: cum scap de trepidatiile din cardan ? Trebuie respectat marcajul poansonat pe cardan atunci cand se monteaza. Eu am avut cardanul fata montat bine dar cu 180 de grade invers si vibra ca naiba. Cardanele sunt echilibrate intr-o anume pozitie, pe masini de precizie, prin adaugarea de greutati (cam acelasi lucru ca la janta). Culisanta trebuie unsa periodic, este un cap pentru gresare acolo. Burduful, daca e rupt, trebuie schimbat, altfel intra mizerie iar culisanta se uzeaza prematur. Montare corecta: Exemplu de echilibrare: Never Underestimate the Power of Stupid People in Large Groups Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Noobius Postat Aprilie 1, 2011 Partajează Postat Aprilie 1, 2011 Re: cum scap de trepidatiile din cardan ? Toate bune pana aici, dar puteti sa descrieti comportamentul masinii cand vibreaza cardanul? Asta pentru astia ca mine care nu stiu :grin: Mersi. Suzuki Samurai '90 "Stuka" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Aprilie 1, 2011 Partajează Postat Aprilie 1, 2011 Re: cum scap de trepidatiile din cardan ? multumesc pentru informatii. am mai invatat ceva :h5 Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alex44 Postat Aprilie 1, 2011 Partajează Postat Aprilie 1, 2011 Re: cum scap de trepidatiile din cardan ? intradevar...cum a zis omoroka am mai invatat ceva....si bineinteles acum trebuie sa desfacem sa vedem daca le-am montat bine dupa gresare :ha:; dar si asta face parte din distractie...:grin: in alta ordine de idei stie cineva macar nishte preturi informative despre cat ar costa o recalibrare/cardan, sau mai bine zis pentru amandoua? De asemeni eventual de schimbat culisanta? :tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
geo samurai Postat Aprilie 2, 2011 Autor Partajează Postat Aprilie 2, 2011 Re: cum scap de trepidatiile din cardan ? de recalibrat, nici nu poate fi vorba. daca are joc la culisanta nu se poate recalibra, doar schimbare de culisanta si capat cardan care intra in culisanta. preturile sunt undeva intre 200euro :fr2in Bucuresti sau in Sibiu cu preturi intre250 si 350 ron.:h5 acum alegeti si voi unde va este mai bine :ha: multa bafta Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alex44 Postat Aprilie 2, 2011 Partajează Postat Aprilie 2, 2011 Re: cum scap de trepidatiile din cardan ? dupa ce-am citit aici, azi mi-am dat si eu cardanele fata/spate jos cu gandul ca nu le-am montat corect, ca nu am respectat cele 2 puncte mama/tata....dar surpriza nici unul din cardanele mele nu are astfell de puncte....eu la montaj am respectat si in trecut, si acum planeitatea celor 2 flanse dupa montaj....o fi bine, o fi rau nu stiu, dar poate ma lamureste careva daca la \samurai exista astfel de punte pe cardan, care le-a vazut, nu din teorie.... mersi! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
geo samurai Postat Aprilie 2, 2011 Autor Partajează Postat Aprilie 2, 2011 Re: cum scap de trepidatiile din cardan ? eu am semne pe ambele cardane. semnele nu sunt doua puncte ci doua sageti exact asa : asta pe cardan > iar asta < pe culisanta ( > <) asa vin dupa o montare corecta. cauta mai bine ca sigur gasesti, slefuieste bine culisanta si teava cardanului la capatul dinspre culisanta, in imediata apropiere a suduri de la capatul cardanului unde este imbinata partea cu caneluri care intra in culisanta. sper ca m-am facut inteles Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alex44 Postat Aprilie 2, 2011 Partajează Postat Aprilie 2, 2011 Re: cum scap de trepidatiile din cardan ? nu vreau sa te contrazic dar crede-ma ca le-am frecat "bec" si nu am gasit nimic....asta e . Oricum pe viitor am in plan sa le trimit la reconditionat...probabil atunci se vor intoarce cu semne :wink::wink:. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
PYZ Postat Aprilie 3, 2011 Partajează Postat Aprilie 3, 2011 (editat) Re: cum scap de trepidatiile din cardan ? Eu am desfacut cardanul spate la a fostul meu SJ 410 iar marcajul era exact ca cel din filmulet : Editat Aprilie 3, 2011 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate