Apollyon Postat Martie 30, 2011 Partajează Postat Martie 30, 2011 (editat) Fratilor am o mica problema , la un 413 am doua randuri de jenti, cele originale cu gume at 195/80/15 si unele intoarse cu gume rEsapate aceiasi dimensiune. Iarna si in sezonul de vanatoare le folosesc pe cele agresive ( rEsapatele) totul functioneaza perfect. Saptamana asta le-am pus pe cele originale si ...... Surpriza neplacuta la viteze de peste 50 km/h dupa ce dau de vreo denivelare in asfalt incepe un adevarat "recital" al volanului si a intregii masini ( vibreaza puternic), sunt nevoit sa incetinesc si atunci se calmeaza. Masina a suferit inaltare insa nimic extrem. Citind pe forum am inteles ca problema vine de la amortizorul de directie, insa de ce doar cu jentile standard? Editat Martie 30, 2011 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
geo samurai Postat Martie 31, 2011 Partajează Postat Martie 31, 2011 Re: Vibratii puternice in volan incearca prin strangerea jocului din caseta de directie, la mine de acolo era problema. bafta Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
PYZ Postat Martie 31, 2011 Partajează Postat Martie 31, 2011 Re: Vibratii puternice in volan S-a mai discutat pe forum(aici la Suzuki) de problema asta.Cauta si pe google "wobbling Suzuki samurai" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Apollyon Postat Martie 31, 2011 Autor Partajează Postat Martie 31, 2011 (editat) Re: Vibratii puternice in volan Problema e ca face doar cu rotile originale si asta ma calca pe nervi....cred ca-i dau foc:banana. Am sa dau jos amortizorul de directie sa vad daca mei e bun.... Update 10 minute mai tarziu Am desfacut un capat al amortizorului!!! L-am miscat cu mana si ....nu are nici un rol e complet varza! Cred ca de la asta este problema. Caut un alt amortizor si atunci va pot confirma 100% Editat Martie 31, 2011 de Apollyon Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zep Postat Martie 31, 2011 Partajează Postat Martie 31, 2011 Re: Vibratii puternice in volan cu sau fara amortizor nu trebuie sa intre in death whoble amortizorul nou doar va masca problema problema ta daca spui ca doar cu rotile astea face figura , este la roti. janta stramba cauciuc cu probleme , muta rotile din fata in spate si vezi ce zice Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Apollyon Postat Martie 31, 2011 Autor Partajează Postat Martie 31, 2011 Re: Vibratii puternice in volan Toata miscarea asta este la viteze de peste 40 km/h si se declanseaza doar dupa ce dau intr-un hop sau groapa. Am sa incerc sa le schimb intre ele insa ma gandesc ca daca ar fi vreo problema la roti ar vibra tot timpul ..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
geo samurai Postat Martie 31, 2011 Partajează Postat Martie 31, 2011 Re: Vibratii puternice in volan la mine de la 50km/h pana pe la 65km/h abia o stapaneam, oscilau rotile ca si cum ar fi fost descentrate Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zep Postat Martie 31, 2011 Partajează Postat Martie 31, 2011 Re: Vibratii puternice in volan nu ar vibra tot timpul vibreaza dupa un soc dupa o frana dupa o groapa dupa un anumit prag al vitezei ceva declanseaza ''rezonanta'' daca cu alte roti nu face figura -treaba e clara oricum e bine DUPA ce descoperi cauza sa te uiti bine si la pivoti capete de bara si joc in caseta dar intai schimba rotile intre ele fata-spate si vezi rezultatul Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alexb25 Postat Martie 31, 2011 Partajează Postat Martie 31, 2011 Re: Vibratii puternice in volan in plus fata de cele deja spuse, as mentiona faptul ca echilibrarea corecta a rotilor stock de samurai/jimny se face cu prinderea acestora pe prezoane nu cum fac majoritatea atelierelor cu flansa pe gaura centrala. verifica si jocul in rulmentii king-pin. era bine sa spui si ce inaltare ai pus. Jimnyholic inside :j Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Martie 31, 2011 Partajează Postat Martie 31, 2011 Re: Vibratii puternice in volan in plus fata de cele deja spuse, as mentiona faptul ca echilibrarea corecta a rotilor stock de samurai/jimny se face cu prinderea acestora pe prezoane nu cum fac majoritatea atelierelor cu flansa pe gaura centrala. QUOTE] e offtopic, dar alex, de ce spui tu treaba asta? echilibrarea rotilor pe prezoane este cea mai slaba ca rezultat, ar trebui sa se practice DOAR la rotile care nu permit prinderea cu con pe gaura centrala. Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
PYZ Postat Martie 31, 2011 Partajează Postat Martie 31, 2011 Re: Vibratii puternice in volan in plus fata de cele deja spuse, as mentiona faptul ca echilibrarea corecta a rotilor stock de samurai/jimny se face cu prinderea acestora pe prezoane nu cum fac majoritatea atelierelor cu flansa pe gaura centrala. QUOTE] e offtopic, dar alex, de ce spui tu treaba asta? echilibrarea rotilor pe prezoane este cea mai slaba ca rezultat, ar trebui sa se practice DOAR la rotile care nu permit prinderea cu con pe gaura centrala. Samuraiul nu are butuc de centrare pe discuri si tamburi.Sta fixata/centrata doar in piulitele de stringere. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Apollyon Postat Aprilie 1, 2011 Autor Partajează Postat Aprilie 1, 2011 Re: Vibratii puternice in volan Ieri am dus rotile la echilibrat insa nu am apucat sa ies sa vad cum reactioneaza. Inaltarea nu e majora, aprox 5cm si este facutoa doar din arcuri. Jocuri la rulmemti nu cred ca are pt ca am scuturat de ea si nu simt nimic( cu rotile suspendate) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alexb25 Postat Aprilie 1, 2011 Partajează Postat Aprilie 1, 2011 (editat) Re: Vibratii puternice in volan e offtopic, dar alex, de ce spui tu treaba asta? echilibrarea rotilor pe prezoane este cea mai slaba ca rezultat, ar trebui sa se practice DOAR la rotile care nu permit prinderea cu con pe gaura centrala. Am citit pe net :old ca jentile astea de tabla la jimny stock (si samu) se centreaza pe butuc prin strangerea prezoanelor. Acest principiu trebuie aplicat si la echilibrare. Subiectul "death wobble" este larg dezvoltat pe net... poate nu e cazul lui Apollyon dar o explicatie trebuie sa fie :grin: @apollyon salta roata fata de pe sol suficient de mult ca sa poti prinde cu mainile de roata: o mana la ora 12 si cealalta la ora 6. in timp ce tragi de 12 impingi de 6 si invers ca sa simti jocul. Nu tre sa fie mare ca sa ai trepidatiile alea. Tolerantele sunt foarte stranse si chiar daca pare sa nu aiba joc el totusi exista si iti creaza probleme. (Rulmentii king pin se pot considera consumabile la jimny/samurai, dupa mine.). Asta impreuna cu jenti lovite/indoite (fara sa fie vizibil) si/sau cu cauciucuri imperfecte (fara sa fie vizibil) si /sau echilibrare proasta (sau cate putin din toate) este combinatia "minune" care ar putea fi explicatia in cazul tau. Editat Aprilie 1, 2011 de alexb25 Jimnyholic inside :j Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Apollyon Postat Aprilie 1, 2011 Autor Partajează Postat Aprilie 1, 2011 Re: Vibratii puternice in volan Sa traiti!!! Am ridicat-o de ambele parti(incaodata) am pus manutele una la ora 12 si una la ora 6 si am incercat sa misc....JOC ZERO. Ambele roti sunt beton nu au nici 1 mm joc. Am sa incerc sa schimb rotile de pe spate pe fata sa vad daca persista. Oricum si amortizorul e varza!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Gil Postat Aprilie 1, 2011 Partajează Postat Aprilie 1, 2011 Re: Vibratii puternice in volan La masina mea a fost asa: toata directia beton, verificata la sange, schimbat rotile cu totul cu altele noi-noute (+echilibrare), schimbat garniturile la homocinetica (au si rol de tampon pentru socuri), verificat unghiurile (erau bune) si totusi..... aceeasi problema. Evident amortizorul de directie era problema, l-am schimbat si gata. De curand, la un Dodge RAM 3500 al unui prieten, aceeasi buba. Din nou, verificari peste verificari, inlocuit gume, echilibrat... nimic. O gramada de bani cheltuiti aiurea. Schimbat amortizorul de directie si problema s-a rezolvat instant. Concluzia mea este ca masinile cu punte fixa pe fata sunt predispuse la aceasta oscilatie chiar si in cazul in care totul este ok, mai putin amortizorul de directie. Never Underestimate the Power of Stupid People in Large Groups Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zep Postat Aprilie 1, 2011 Partajează Postat Aprilie 1, 2011 Re: Vibratii puternice in volan si care nu avem deloc amortizor? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Apollyon Postat Aprilie 1, 2011 Autor Partajează Postat Aprilie 1, 2011 Re: Vibratii puternice in volan Dupa ce am verificat jocurile la rulmenti inexistente, am echilibrat rotile .... Aceiasi problema, urmeaza sa incerc sa pun rotile din spate si probabil ca o sa schimb amortizorul care la mine e distrus oricum. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Gil Postat Aprilie 2, 2011 Partajează Postat Aprilie 2, 2011 Re: Vibratii puternice in volan si care nu avem deloc amortizor? Sunt fel si fel de configuratii ale puntii fata. Poate doar unele combinatii de homocinetica+directie au aceste "defect". Este posibil ca sunt masini la care, fara amortizor de directie, sa nu se intample nimic, totul sa fie ok. Concluzia mea nu e batuta-n cuie, este doar ce am observat eu. Alta ipoteza nu pot sa emit, avand in vedere ca in ambele cazuri descrise mai sus de mine jocurile in directie, unghiurile, rotile si homocinetica au fost verificate "la sange" fara sa descopar vre-o hiba. A, era sa uit, am mai vazut un caz cu un jimny nou-nout care facea la fel, dar mult mai rar. Doar la o anumita combinatie de groapa+viteza se intampla oscilatia, si mult mai usor decat la sam-ul meu. Jimny nu are amortizor de directie. Lipsa lui este impardonabila in opinia multor proprietari de jimny.... Dealtfel sunt si kit-uri de montare a unui asemenea amortizor. La fel, si acea masina a fost dusa in reprezentanta pentru teste si... nimic. Rotile acelei masini sunt pe samuraiul meu si sunt perfecte, desi ca sa fiu sigur le-am mai dus o data la echilibrat. Poate cei care stiu mai multe decat noi au vre-o idee si ne scot si pe noi din bezna.... Never Underestimate the Power of Stupid People in Large Groups Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zep Postat Aprilie 2, 2011 Partajează Postat Aprilie 2, 2011 Re: Vibratii puternice in volan s-a discutat despre fenomen in urma cu ceva vreme , gasesti pe forum cateva topicuri, nu e nici o bezna cat despre verificarile facute la reprezentanta...in cele mai multe cazuri nu cred ca sunt relevante ,:hw Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Gil Postat Aprilie 2, 2011 Partajează Postat Aprilie 2, 2011 Re: Vibratii puternice in volan Am participat la acele discutii din trecut tot in cautarea unui raspuns, dar pana acum nu l-am aflat. De fapt chiar am initiat un asemenea topic din cate tin minte acum vreo doi ani dar rezultatul discutiilor a fost acelasi ca cel de acum. Verificarile nu au fost facute numai in reprezentante pentru ca nici eu nu am incredere in ce fac ei acolo... Never Underestimate the Power of Stupid People in Large Groups Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soferas Postat Aprilie 2, 2011 Partajează Postat Aprilie 2, 2011 Re: Vibratii puternice in volan sal! Si noi am ajuns la acelasi rezultat. Un prieten al meu a cumparat de curand un samurai si la fel facea. Am pus rotile de pe samu meu si... la fel amortizorul era de vina. Succes:h5 Suzuki samurai 1.6 8 valve vitara, land rover discovery 1 300 tdi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zep Postat Aprilie 3, 2011 Partajează Postat Aprilie 3, 2011 Re: Vibratii puternice in volan am scris mai demult pe forum dar a disparut postul odata cu schimbarile tehnice. amortizorul de directie doar mascheaza problema , nu o rezolva. fiind nou iti ''tempereaza'' trepidatia insa se va uza rapid chiar daca pui amortizor nou problema ta e tot acolo , nu se rezolva singura. deth whoblle e un fenomen complex ce poate fi cauzat de mai multe defecte incepand de la janta stramba , cauciuc deformat , pivoti cu joc , UNGHI gresit al pivotilor datorita inaltarii masinii deci schimbarii ''verticalitatii'' puntii, joc al casetei de directie . poate fi doar una din acestea cu uzura/problema majora sau pot fi toate cate un pic si coroborate sa dea jocul-trepidatia respectiva. death woblee asta este pt cei care nu au patit ...inca... ca si la carucioarele de super market cand le impingi cu viteza rotile din fata incep sa trepideze in jurul propriei axe-incercati la metro :grin: eu am avut aceata problema si inca grav, la o anumita viteza masina devenea de necontrolat si te arunca in sant - nu avea deloc amortizor de directie dupa ce le-am luat in ordine posibilele cauze masina a devenit ''normala'' fara sa pun amortizor de directie strict in cazul de fata, daca masina cu un set de roti merge normal si cu alt set face figura..cine poate fi de vina ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Apollyon Postat Aprilie 3, 2011 Autor Partajează Postat Aprilie 3, 2011 Re: Vibratii puternice in volan Problema rezolvata! Cu toate ca amortizorul de directie este ca si inexistent masina nu mai vibreaza .... Vinovatul era un cauciuc dreapta fata . Intre timp trecut la rezerva. Initial am crezut ca e si geanta stramba dar era doar cauciucul. Va multumesc pt sfaturi si suport tehnic. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iuliangr Postat Aprilie 5, 2011 Partajează Postat Aprilie 5, 2011 Re: Vibratii puternice in volan Eu am avut o vibratie puternica in volan amplificata de un etrier aproape blocat. Acum a revenit la vibratia obisnuita la fix 60km/ora, dar nimic periculos. 2 randuri de roti, stock si un pic mai mari, ambele echilibrate, pivotii schimbati, fara jocuri la testul cu o mana la 12 si una la 6. ------------------------------- Suzuki Samurai 1.3 '91 - vacante Ford Focus 1.8 TDDI 2001 - weekend Volkswagen Polo 1.6 - munca Glastron V142 & Yamaha 60 4Timpi - numai pe apa! -------------------------------- Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Apollyon Postat Aprilie 5, 2011 Autor Partajează Postat Aprilie 5, 2011 (editat) Re: Vibratii puternice in volan Si eu am crezut ca totul e ok si ca vibreaza din lipsa amortizorului de directie. Dupa echilibrarea rotilor puteam chiar sa jur ca e din cauza amortizorului insa pana la urma era un cauciuc. Cauta bine ca (,)cateodata vibratiile pot veni si de la o roata echilibrata!! Editat Aprilie 5, 2011 de Apollyon Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate