bassai Posted April 11, 2011 Share Posted April 11, 2011 Re: Imbunatatire pajero intrebai cum se poate ridica de spate , foarte usor se modifica suportul pe care cad arcurile se sudeaza de acel suport o flansa de cca 3 centimetrii mai mare nu este recomandat ca strici amortizoarele si apoi montezi arcurile la loc , colegul nostru de pe forum razvan a facut modificarea asta la pajero swb si functioneaza perfect o sa-l rog sa faca cateva poze sa va arate . Link to comment Share on other sites More sharing options...
giurgiu Posted November 3, 2013 Share Posted November 3, 2013 Re: Imbunatatire pajero frumoasa masina sa o stapinesti sanatos . deabia astept sa o termin si eu pe a mea ca sta deja de o luna la reconditionat Link to comment Share on other sites More sharing options...
giurgiu Posted November 3, 2013 Share Posted November 3, 2013 (edited) Re: Imbunatatire pajero Cum ai scos pe acoperis cablul electric? ai venit pe santul de scurgere apa din spate sau ai gaurit chiar in dreptul iesirii (ma intereseaza detaliul de izolare la infiltratie) sal. poti sa-l scoti pe linga antena ii mai simplu eu pe acolo l-am scos. Edited November 3, 2013 by Astral Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts