rommy20005 Postat Aprilie 5, 2011 Autor Partajează Postat Aprilie 5, 2011 Re: 2 Aprilie lacul Vidraru (MARELE CHIN) Si sunt rezistente, sustin greutatea masinii sau se indoaie? Pentru ce-s facute defapt? Nu le-am testat doar le-am vazut in magazin. Daca vei sa le folosesti sa faci un pod din ele, sigur nu rezista dar daca le pui pe pamant pt aderenta....ar face ceva. Sunt la sectiunea auto in magazin si pe langa ele mai sunt accesorii de rulota. Banuiesc ca pt rulote sunt...O rulota de 6-7 sute de kg sigur o sustine. zic si io......... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sixone Postat Aprilie 5, 2011 Partajează Postat Aprilie 5, 2011 Re: 2 Aprilie lacul Vidraru (MARELE CHIN) Aha, ok, merci .. o sa mai studiez problema, par interesante.. nici nu-s exagerat de scumpe, iar pentru cine are roof-rack nu-i o problema transportul lor sau faptul ca s-au murdarit de noroi. Am descoperit si pe forum discutia asta: http://forum.club4x4.ro/showthread.php?61955-LiftTrax-un-nou-accesoriu-pentru-offroad desi astea arata mai fragil.. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate