Jump to content
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

17/2011 Floriile: Off-road Galbiori Topalu + Bors Pescaresc - Duminica, 17.04.2011 - ora 9

Forte
 Share

Recommended Posts

Poate participa orice masina, clasificare 4x4 NEW!

Programul: Se pleaca din Constanta la ora 9, se merge pe asfalt pana la Galbiori, iar apoi pe off-road ajungem la primul loc de joaca ... dupa ce ne jucam pe dealuri si parauri ... atacam Lunca Dunarii! La ora 12-13 suntem la Topalu pe malul Dunarii si servim o masa de peste! Apoi ne jucam prin Lunca Dunarii (va fi noroi pe saturate) sau prin padure si pe dealuri.

Daca nu aveti chef de off-road la ducere ... puteti sa veniti direct acolo pe asfalt! Cu totii vom merge pe asfalt la intoarcere ... pe la ora 19-20!

Poze de la tura de recunoastere!

Am fost si am vazut ... ne vom da grav ... poate sa vina toata lumea, exista rute pentru toate gusturile! S-au facut vorbele pentru peste, ustensile si loc ... trebuie sa venim doar noi!

Off-road in Dobrogea!

Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06,

On-road: Renault Laguna 02,

ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08!

Multumesc Asfalttango!

• 3 weeks later...

Re: 17/2011 Floriile: Off-road Galbiori Topalu + Bors Pescaresc - Duminica, 17.04.2011 - ora 9

Bravo Bogdan! Borsul a fost delicios! Scrumbia ... o minune!

Am avut parte de o vreme superba, o zi lunga ... a fost off-road in mai multe episoade, a fost o UMANITARA! Si normal ca a fost o masa de peste pe malul Dunarii! Bogdan, personal ... a pregatit borsul, cu manutele lui a curatat pestele, legumele, a degustat si a dres borsul ... pana a avut un rezultat delicios! Borsul intr-un ceaun imens ... din care am mancat toti ... eu am mancat 3 portii si cred ca au ramas 10-20l de bors in final! Tatal lui Mishu a fost responsabil cu gratarul cu scrumbii! Nu exista peste mai bun ca scrumbia!

Episoadele de off-road ... mai bine spus ... scufundari in noroi si apa ... au fost de nedescris ... pe GIGI l-a luat Dunarea la vale ... dar a reusit sa iasa singur din apa ... am avut si o dejantare, motiv de turnat benzina pe roata si multe ... multe momente cand toata lumea radea sau era ingrozita de curajul unora ... vecin cu nebunia! Ne-am distrat pe cinste ... si abia ne-am rupt dupa ora 20 sa plecam din minunata lunca a Dunarii ... unde iti vine sa te tot plimbi si sa nu mai pleci acasa!

Multumesc Bogdan! Multumesc tuturor pentru o experienta pe nu o poti uita o viata! Fiecare iesire "Off-road in Dobrogea" are ceva special ... cum nu poti gasi nicaieri! Si ma repet ... nu stati in casa ... veniti cu noi la off-road!

La multi ani, Florin si Luca!

Off-road in Dobrogea!

Multumesc Asfalttango!

Re: 17/2011 Floriile: Off-road Galbiori Topalu + Bors Pescaresc - Duminica, 17.04.2011 - ora 9

Track-ul de astazi

http://www.gpsies.com/map.do?fileId=pivcxfomvwywqixa

Poze multe, ne-editate ... puse direct din aparat:

http://s1186.photobucket.com/albums/z368/OffroadInDobrogea/20110417%20Capidava%20Umanitara%20Florii%20Bors%20Pescaresc/?albumview=slideshow

Off-road in Dobrogea!

Multumesc Asfalttango!

Ati facut doua umanitare in aceeasi zi ?

Ca mai e un topic si aici, intitulat chiar "Umanitara..." .....

http://forum.club4x4.ro/showthread.php?63038-2011.04.17-Capidava-Umanitara-PASTE-2011

Am plecat din Cta on-road pana la Galbiori, apoi off-road pana la Capidava ... am organizat darurile din duba in "convoiul 4x4" ... apoi am impartit cadourile in Capidava (topicul cu umanitara l-am pus separat aici)si am continuat cu off-road pana la Topalu ... bors pescaresc ... si inca o portie mare de off-road!

Am avut un program extrem de plin ... dar asa suntem noi ... nu ne place sa lenevim!

Off-road in Dobrogea!

Multumesc Asfalttango!

Felicitari pentru actiune !

:h5

Multumim! O felicitare din partea TA inseamna mult pentru noi!

Off-road in Dobrogea!

Multumesc Asfalttango!

Share

• Create New...

Important Information

Access to the Club4x4 Forum is conditioned by adhering to our Rules - Terms of Use