Mugur Iacob Postat Aprilie 5, 2011 Partajează Postat Aprilie 5, 2011 Domnilor, Va rog frumos sa imi recomandati si mie o pensiune/vila/hotel in zona Bran-Moeciu. Vreau sa merg cu sotia cateva zile in cursul saptamanii.Ce ne intereseaza cel mai mult: Cazare - curatenie, fara mirosuri, confortabil Mancare - sa se poata manca la restaurant-ul vilei/pensiunii....mancare buna Acces piscina..... Sunt tentat de hotel gradistea - cheile gradistei...dar am vazut destule pareri contra..si pro dar mai multe contra.... Imi place complexul din Fundata al celor de la cheile gradistei dar e putin piperat la 235 Ron/noapte.... Ce imi puteti recomanda in zona resectiva....sau daca considerati ca in alta zona exista ceva deosebit....va rog sa imi spuneti Multmesc frumos Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marinionescu Postat Aprilie 5, 2011 Partajează Postat Aprilie 5, 2011 Re: Cazare Bran-Moeciu Recomand asta : http://www.romania-turistica.ro/Cazare-Moeciu-de-Sus/Pensiunea-Preda-Nicoleta nu are piscina dar calitatea serviciilor este de 5 stele . Este pensiune nu hotel deci preturi mai mici , se poate manca acolo si ce este mai interesant poti comanda oricind orice si oriunde ( ne referim la mancare si bautura fireste ) . Daca vrei sa maninci in restaurant este ok , pe terasa ok , pe balcon ok , tu alegi locul si acolo va veni comanda . Au si loc de joaca pentru copii , biliard , etc . Cine nu stie, si nu stie ca nu stie, e adormit, trezeste-l. Cine nu stie, si stie ca nu stie, e invatacel, ajuta-l. Cine stie, si stie ca stie, e invatat, insoteste-l. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Iacob Postat Aprilie 5, 2011 Autor Partajează Postat Aprilie 5, 2011 Re: Cazare Bran-Moeciu Multumesc frumos! Alte recomandari dragi colegi..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Aprilie 5, 2011 Partajează Postat Aprilie 5, 2011 Re: Cazare Bran-Moeciu Casa Puiu - Moeciu de sus. Am fost acolo de multe ori. Nu e lux, dar e decent si oamenii aia te vor motiva sa te intorci si a doua oara la ei. link: http://www.pensiunea-puiu.home.ro/ Ideal daca mergi cu familia si cu copii. consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate