Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Bucse pentru corectia unghiului de fuga

VAXXi

Postări Recomandate

Re: Bucse pentru corectia unghiului de fuga

nu mi-ar fi de confort... oricum am kit-ul asta de +2 de la ProComp (cu ES3000-uri) destul de rigid. Daca ar tzine un an-doi, in conditiile in care am cam 15-20 de ture pe an, destul de heavy.... Spre exemplu sunt chiar impresionat ca bucsele astea originale au tinut fostul proprietar atatia ani (ma rog, o fi fost numai asfalt) si pe mine 1 an jumate, asta insemnand 3 ture pe muntii Latoritei, cateva ture pe Valea Cernei (cu Lacul Iovanu', catre bisericile din Bulz, 2 ture catre Oslea pe la Suliti din care una cu coborare catre Tismana pe un traseu aproape imposibil, uitat si de tractoare), cateva ture prin muntii Valcan (cu Nedeia, Nedeuta, vf. Arcanu si coborare prin Valea Mare / Bâlta) etc etc etc... nemaipunand la socoteala turele de pescuit prin tot felul de hartoape, paduri si râpe.... si nici vreo 5-6 ture bune prin muntii Mehedinti (creasta Mehedintilor cu Poiana Cerbului si o coborare prin Gornenti, Podeni - basca o urcare catre Poiana Beletina). Sunt trasee destul de grele, cu portiuni de catarare si bolovani la greu...

Si-mi vin instantaneu in minte bucsile alea de poliuretan si stresul care s-ar abate pe ele, data fiind diferenta de flexare dintre poliuretan si cauciuc....

Da'... de amoru' artei, cand oi avea bugetul (probabil din ala de 2012) o sa iau si poliuretanicele... sa vad ce le poate capu'... Asta, repet, daca nu cumva retez arcurile pana atunci :)

PS: zicea cieva ceva de brate modificate si bucse originale????:sh2

Editat de shoricelu
Jimny "moapsa" M13A
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Bucse pentru corectia unghiului de fuga

Din ce am vazut eu, doar cei de la DGTuning zic ca fac pe comanda brate corectate pt lift de 2", toti restul le au pt liftul de 3" si mai sus.

Dar eu ma intreb, daca iei un brat de fabrica, il masori bine, pui masuratorile in ceva program CAD, calculezi pt noul unghi, si il dai la vreun meserias sa-l faca (pentru ca nu pare nu stiu ce "racheta", sunt tevi sudate pana la urma), n-ar merge ?

Singura problema pe care o vad e aia cu masuratul bine si punerea lor in soft, acolo e loc de greseli ...

Si un pic mai on-topic: daca nu vrei bucse de corectie, si nici alte brate, poti cobori suportii bratelor de pe sasiu mai jos. Ceea ce nu stiu daca e bine, suportii aia cel putin la mine sunt varza de cat i-am lovit.

Jimny VVT, ex Toyota KZJ70 - "cand ma fac mare, imi iau Defender"
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare