gnok Postat Februarie 23, 2008 Partajează Postat Februarie 23, 2008 Re: Pestera lui Zamolxe Daca este vorba de 1 mai"muncitoresc",m-as baga si eu(impreuna cu familia-sotie si fiica adica),mizez pe faptul ca vom fi liberi atunci.Asta bineinteles daca ne primiti.Incerc si eu sa fac rost de harti-informatii pana atunci. cam asta sper si eu ...momentan am doar weekendurile disponibile :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kbinder69 Postat Februarie 23, 2008 Partajează Postat Februarie 23, 2008 Re: Pestera lui Zamolxe Atunci sa speram ca guvernantii vor fi marinimosi si vor da liber in 1 Mai,iar in 2 sa ne putem "lipi' de o zi de concediu. LR Discovery 1 300TDi - actual Opel Frontera Sport 2.0i - fost Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RETI Postat Februarie 29, 2008 Partajează Postat Februarie 29, 2008 Re: Pestera lui Zamolxe vin si eu daca nu ave-ti nimic impotriva..... Land Rover Discovery I Mercury Sable LR serie III Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cretu Postat Mai 27, 2008 Partajează Postat Mai 27, 2008 Re: Pestera lui Zamolxe CUnosc site-ul asta de mult timp. In toata tara astas unt lucruri de care habar nu avem si asteapta sa fie descoperite. Chiar zilele trecute discutam cu cineva de la un muzeu si spunea ca in jud. Hunedoara nu s-a descoperit nici macar 40% din ceea ce exista. Nu sunt fonduri, iar cele care apar de la Minister, se duc pe tot felul de prostii nu pe sapatura arheologica si conservare. Lasa ca sapa braconierii peste tot pt ca au cu ce si vor sa faca asta. Asta e Romania. Tara tuturor, dar nu a noastra. Parca suntem incapabili sa intelegem si sa vrem sa facem ceva. Acuma incerc sa pun pe picioare o asociatie nonprofit cu niste arheologi si sa atragem fonduri pt a putea sa mai scoatem la suprfata ceva din istoria noastra si sa protejam cat putem noi si cat ne lasa legile astea subtirele si prost facute Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
White Wolf Postat Octombrie 23, 2008 Partajează Postat Octombrie 23, 2008 Re: Pestera lui Zamolxe ce se mai aude cu expeditia??? ati descoperit ceva ? sau e secret? haideti d-lor...ziceti-ne si noua...nu fiti egoisti...e si istoria noastra... p.s.: daca ati lasat-o balta cu expeditia nu "reluam"...as veni si eu...e de-a dreptul fascinant!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gnok Postat Octombrie 23, 2008 Partajează Postat Octombrie 23, 2008 Re: Pestera lui Zamolxe momentan nu se mai aude nika ...o sa vorbesc cu zippo sa vedem poate poate dam o tura de 2 zile pana in zona...si daca ne hoataram rapid va anunt Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kosfunny Postat Octombrie 28, 2008 Partajează Postat Octombrie 28, 2008 Re: Pestera lui Zamolxe Cred ca au descoperit vreun tezaur dacic si acum se fac ca ploua! :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Octombrie 28, 2008 Partajează Postat Octombrie 28, 2008 Re: Pestera lui Zamolxe cred ca da si-l tin secret :ha: zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Octombrie 28, 2008 Partajează Postat Octombrie 28, 2008 Re: Pestera lui Zamolxe cred ca da si-l tin secret :ha: Unde il tin? ca vin si eu. Secret, secret, da' sa stim si noi. "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flash4x4 Postat Octombrie 28, 2008 Partajează Postat Octombrie 28, 2008 Re: Pestera lui Zamolxe Ii prindem noi, ca isi upgradeaza masinile!!!!! :uameni Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gnok Postat Octombrie 29, 2008 Partajează Postat Octombrie 29, 2008 Re: Pestera lui Zamolxe :ha: :ha: :ha: :p sper sa vina lumea joi la sedinta si sa discutam si despre acest subiect... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kbinder69 Postat Octombrie 29, 2008 Partajează Postat Octombrie 29, 2008 Re: Pestera lui Zamolxe Eu am sperat acelasi lucru joia trecuta... :hi LR Discovery 1 300TDi - actual Opel Frontera Sport 2.0i - fost Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gnok Postat Octombrie 29, 2008 Partajează Postat Octombrie 29, 2008 Re: Pestera lui Zamolxe poate pana in luna mai ne hotaram si noi sa mergem la pestera... :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Octombrie 29, 2008 Partajează Postat Octombrie 29, 2008 Re: Pestera lui Zamolxe nu vezi ce se intimpla?? pregatesti tot si dupa aia nimic...o fi vreo zona cu extraterestri de spala creiere :ha: :ha: :ha: :ha: zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Octombrie 29, 2008 Partajează Postat Octombrie 29, 2008 Re: Pestera lui Zamolxe 2009? sau 2010 :ha: :ha: "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Octombrie 29, 2008 Partajează Postat Octombrie 29, 2008 Re: Pestera lui Zamolxe deja nu mai stiu nimic....oare de ce? :ha: :ha: :ha: :ha: zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat Octombrie 29, 2008 Partajează Postat Octombrie 29, 2008 Re: Pestera lui Zamolxe o fi vreo zona cu extraterestri de spala creiere Pai, stai sa vezi, ca sunt si din aceia care le calca cu feru' dupa ce le-au spalat. Iti ramine creierul asa de neted ... ca zici ca ai acolo 2 buci ... :ha: :ha: :ha: I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gnok Postat Octombrie 29, 2008 Partajează Postat Octombrie 29, 2008 Re: Pestera lui Zamolxe ce?.... :P :ha: :ha: :ha: :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat Octombrie 29, 2008 Partajează Postat Octombrie 29, 2008 Re: Pestera lui Zamolxe ce?.... Da. Sfatul meu e sa contramandati tot, pina mai aveti circumvolutiuni ... ca dupa ce se sterg ... nu se stie ... I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gnok Postat Octombrie 29, 2008 Partajează Postat Octombrie 29, 2008 Re: Pestera lui Zamolxe acu serios ...nus daca anul asta mai apucam sau nu , dar o sa va tinem la curent daca se mai face sau nu ...detalii joi cat despre spalatu' creierilor tre sa fie niste alieni pompieri la cat noroi avem pe creier+ ca nu mai e la locul lui de la zgaltaieli :ha: :P Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Octombrie 29, 2008 Partajează Postat Octombrie 29, 2008 Re: Pestera lui Zamolxe :ha: :ha: :ha: :ha: zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
White Wolf Postat Noiembrie 9, 2008 Partajează Postat Noiembrie 9, 2008 Re: Pestera lui Zamolxe O sa mai stau si eu pe aici...daca se intreprinde ceva si sunt primit, vin cu cea mai mare placere! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate