Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Pestera lui Zamolxe

zippo

Postări Recomandate

Re: Pestera lui Zamolxe

Daca este vorba de 1 mai"muncitoresc",m-as baga si eu(impreuna cu familia-sotie si fiica adica),mizez pe faptul ca vom fi liberi atunci.Asta bineinteles daca ne primiti.Incerc si eu sa fac rost de harti-informatii pana atunci.

cam asta sper si eu ...momentan am doar weekendurile disponibile :h5

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 70
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

• 2 luni mai târziu...

CUnosc site-ul asta de mult timp.

In toata tara astas unt lucruri de care habar nu avem si asteapta sa fie descoperite.

Chiar zilele trecute discutam cu cineva de la un muzeu si spunea ca in jud. Hunedoara nu s-a descoperit nici macar 40% din ceea ce exista.

Nu sunt fonduri, iar cele care apar de la Minister, se duc pe tot felul de prostii nu pe sapatura arheologica si conservare.

Lasa ca sapa braconierii peste tot pt ca au cu ce si vor sa faca asta.

Asta e Romania. Tara tuturor, dar nu a noastra.

Parca suntem incapabili sa intelegem si sa vrem sa facem ceva.

Acuma incerc sa pun pe picioare o asociatie nonprofit cu niste arheologi si sa atragem fonduri pt a putea sa mai scoatem la suprfata ceva din istoria noastra si sa protejam cat putem noi si cat ne lasa legile astea subtirele si prost facute

Link spre comentariu

• 4 luni mai târziu...

o fi vreo zona cu extraterestri de spala creiere

Pai, stai sa vezi, ca sunt si din aceia care le calca cu feru' dupa ce le-au spalat. Iti ramine creierul asa de neted ... ca zici ca ai acolo 2 buci ... :ha: :ha: :ha:

I Have No Idea What You Are Talking About

Link spre comentariu

acu serios ...nus daca anul asta mai apucam sau nu , dar o sa va tinem la curent daca se mai face sau nu ...detalii joi

cat despre spalatu' creierilor tre sa fie niste alieni pompieri la cat noroi avem pe creier+ ca nu mai e la locul lui de la zgaltaieli :ha: :P

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare