Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

TJ-ul cu upgrade ... :)

worldscape

Postări Recomandate

ne-am propus sa refacem ptin TJ-ul de teren, drept si prin urmare am adaugat urmatoarele:

- Am eliminat directia masinii si am inlocuit-o cu directie Full hidraulica Double Ended;

- Upgrade de la 8274 la Gigglepin +60% speed cu 2 motoare BOWII de 6.8 cp;

- Urmeaza un mini - roll bar exterior pt sprijinit pe copaci :wink:

--- si mai vedem ce ii facem...

cateva poze din weekend-ul asta de pe la Codlea... directia este belea in teren, dar pe sosea.... cam 30-40 km/ora, altfel greu de tinut deoarece apare fenomenul de "serpuire"...

poza5_XXL.thumb.jpg.755c609bc36f5b001020b353ef794bcd.jpg

poza7_XXL.thumb.jpg.ade786a4b285a829c73834a04ff1be8a.jpg

poza6_XXL.thumb.jpg.1d81b3f7d4e83fcff7efc3c03a876880.jpg

poza9_XXL.thumb.jpg.5c90bda7da5eda6b12b70ec7d8955664.jpg

poza8_XXL.thumb.jpg.312cc1e5bdefbf375ae45938855c9f10.jpg

Editat de worldscape

Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift

Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift

Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift

http://www.ClubJeepRomania.ro

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: TJ-ul cu upgrade ... :)

Fenomenul de serpuire apare din cauza ca nu stii controla directia. Va mai dura o vreme pana iti formezi mana si reusesti sa mergi fara serpuire. E strict problema verigii slabe dintre volan si scaun si rezolvarea vine cu experienta.

Eu ma joc zilnic cu directie hidro si la inceput aveam nevoie de 2 benzi, iar cand mergi cu 8 tone de fier pe 2 benzi e cu emotii. Dupa 150 de ore de mers, acumulate in vreo 3 ani, acum pot merge linistit pe benzi foarte inguste.

'02 WG CRD - EGR delete

'94 MX5 NA8 - Low, fast and stupid.

Link spre comentariu

Fenomenul de serpuire apare din cauza ca nu stii controla directia. Va mai dura o vreme pana iti formezi mana si reusesti sa mergi fara serpuire. E strict problema verigii slabe dintre volan si scaun si rezolvarea vine cu experienta.

Eu ma joc zilnic cu directie hidro si la inceput aveam nevoie de 2 benzi, iar cand mergi cu 8 tone de fier pe 2 benzi e cu emotii. Dupa 150 de ore de mers, acumulate in vreo 3 ani, acum pot merge linistit pe benzi foarte inguste.

Poti detalia? Cu ce se schimba directia fata de cea clasica? (cu exceptia unitatii hidraulice care vireaza rotile) De ce e dificil de controlat?

Sa ma ierte Woldscape de poluare dar m-ati facut curios. :grin:

Link spre comentariu

ai si nu ai dreptate....

este intr-adevar vorba de a controla directia in permanenta si de experianta ( obisnuinta ) capatata in timp, asta deoarece nu mai exista bara de directie ....

pe de cealalta parte este vorba de a tine masina dreapta si la viteza mare.... la 30-40 km / ora nu ai nici o problema sa o tii dreapta pe drum, mai ales in primele zile..... problema se pune la peste 40-50 km/ora..... unde fiecare mm / cm de miscat din volan, o face sa o ia ba stanga / dreapta rau.... si la asta mai adaugi si o inaltare de 20 cm cu trilink pe spate si fara bari stabilizatoare... si sa vezi ce COOL e ..mai ales in curbe.... :wink:

... in momentul asta cred ca este deja riscant sa mergi in 2x4 cu mai mult de 30-40 km / ora pe asfalt.... si cred ca e recomandat sa mergi si pe asfalt in 4x4...

in teren se schimba radical lucrurile si poti sa-i dai si 130 km / ora ( daca poate masina ), iar in 4x4 este deja mult mai stabila ( ca si directie )

Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift

Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift

Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift

http://www.ClubJeepRomania.ro

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare