robert Postat Ianuarie 30, 2008 Partajează Postat Ianuarie 30, 2008 dupa cum stiati sau nu vineri are loc intalnirea conventiei offroad pe 2008 pe ordinea de zi:stabilirea etapelor in campionat 2008 discutii pe marginea regulamentului intrarea in legalitate a miscarii offroad(afilierea la federatie) in mod special se va discuta despre sectiunea open avand in vedere mult doritul campionat de open dar si reguli stricte vizavi de securitatea si dificultatea unui traseu de open nu ma consider purtatorul de cuvant al nimanui dar as vrea ca multe din opiniile pertinente ale multora dintre voi sa le aduc la cunostinta conventiei si cu ajutorul vostru sa putem face un regulament open si sa l corectam pe cel de extrem acolo unde este nevoie as dori ca in acest topic sa nu dati exemple din trecut de genul:"la iasi nu a fatat oaia,la mures nu s a muls vaca"...ci sa va concentrati atentia nimai la ce este constructiv pentru anul competitional2008 de retinut este faptul ca etapele care conteaza in campionatul 2008 trebuie sa aiba in concurs 2 sectiuni:open+extrem sper sa nu fie un topic neinteresant ca cel "pareri despre organizare"si ca acum vom putea indrepta ce s a gresit in 2007 0741140440-Robert Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florum Postat Ianuarie 30, 2008 Partajează Postat Ianuarie 30, 2008 tot acolo se tine? :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Ianuarie 30, 2008 Partajează Postat Ianuarie 30, 2008 Re: campionat offroad 2008 open+extrem dupa cum stiati sau nu vineri are loc intalnirea conventiei offroad pe 2008 pe ordinea de zi:stabilirea etapelor in campionat 2008 discutii pe marginea regulamentului intrarea in legalitate a miscarii offroad(afilierea la federatie) in mod special se va discuta despre sectiunea open avand in vedere mult doritul campionat de open dar si reguli stricte vizavi de securitatea si dificultatea unui traseu de open nu ma consider purtatorul de cuvant al nimanui dar as vrea ca multe din opiniile pertinente ale multora dintre voi sa le aduc la cunostinta conventiei si cu ajutorul vostru sa putem face un regulament open si sa l corectam pe cel de extrem acolo unde este nevoie as dori ca in acest topic sa nu dati exemple din trecut de genul:"la iasi nu a fatat oaia,la mures nu s a muls vaca"...ci sa va concentrati atentia nimai la ce este constructiv pentru anul competitional2008 de retinut este faptul ca etapele care conteaza in campionatul 2008 trebuie sa aiba in concurs 2 sectiuni:open+extrem sper sa nu fie un topic neinteresant ca cel "pareri despre organizare"si ca acum vom putea indrepta ce s a gresit in 2007 1. De la cine putem afla niste informatii oficiale legate de aceasta intalnire? Cine o organizeaza? 2. Unde se tine intalnirea? 3. Afilierea la carea federatie? Nu stiam ca exista Federatie de offroad. Se baga impreuna cu RallyRaid-ul? Sau se creeaza una noua? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pepi3103 Postat Ianuarie 30, 2008 Partajează Postat Ianuarie 30, 2008 in w-end ,tg mures,hotel transilvania Pajero Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pepi3103 Postat Ianuarie 30, 2008 Partajează Postat Ianuarie 30, 2008 pt cine vrea sa mearga la targu mures. luati legatura cu Tavi Lipovan tel:0722505316 Pajero Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
robert Postat Ianuarie 30, 2008 Autor Partajează Postat Ianuarie 30, 2008 Max ,pepi a raspuns pentru locatie si pers de contact. este vorba de afilierea la fras sau frak sub forma de sectiunea offroad daca se poate numi asa la intalnire participa cluburile afiliate la conventie dar accesul nu este restrictionat pt nimeni te bate vreun gand? 0741140440-Robert Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
robert Postat Ianuarie 30, 2008 Autor Partajează Postat Ianuarie 30, 2008 tot acolo se tine? :grin: da la mures :grin: 0741140440-Robert Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Ianuarie 30, 2008 Partajează Postat Ianuarie 30, 2008 Sambata dimineata voi fi si eu acolo. Cine mai vine? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pepi3103 Postat Ianuarie 30, 2008 Partajează Postat Ianuarie 30, 2008 io+gyula de la Cj Pajero Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Ianuarie 30, 2008 Partajează Postat Ianuarie 30, 2008 io+gyula de la Cj Voi mergeti de vineri seara sau sambata dimineata? Daca mergeti de vineri, fac ce pot sa ajung si eu. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
robert Postat Ianuarie 30, 2008 Autor Partajează Postat Ianuarie 30, 2008 vineri in jur de ora21 ne revedem marea majoritate pt socializare :x 0741140440-Robert Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Ianuarie 30, 2008 Partajează Postat Ianuarie 30, 2008 vineri in jur de ora21 ne revedem marea majoritate pt socializare :x Atunci vin si eu de vineri seara ca sa aduc "chestia" :wink: Ce zici Pepi? Sa vin cu "chestia"? :x Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pepi3103 Postat Ianuarie 30, 2008 Partajează Postat Ianuarie 30, 2008 Aoleu,,,nu za la nimeni,o sa ne trezim cu foaarteee multi prieteni. Eu am nevasta si copil mic in Tg Ms asa ca de vineri voi fi....prezent! Pajero Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
robert Postat Ianuarie 30, 2008 Autor Partajează Postat Ianuarie 30, 2008 :hi :h5 0741140440-Robert Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pepi3103 Postat Ianuarie 30, 2008 Partajează Postat Ianuarie 30, 2008 I dam si la Robert o gura de apa vie Max??? Pajero Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pepi3103 Postat Ianuarie 30, 2008 Partajează Postat Ianuarie 30, 2008 sau pentru el :top Pajero Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Ianuarie 30, 2008 Partajează Postat Ianuarie 30, 2008 I dam si la Robert o gura de apa vie Max??? Bineinteles ca ii dam. Sa mai prinda si el culoare. Ca e tare negru in avatarul ala. :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pepi3103 Postat Ianuarie 30, 2008 Partajează Postat Ianuarie 30, 2008 E :-P Pajero Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ekkakon Postat Ianuarie 31, 2008 Partajează Postat Ianuarie 31, 2008 Atunci vin si eu de vineri seara Mergi singur, Max? Intreb pentru ca, ma gandesc sa vin si eu... ar fi cateva lucruri care cred ca ar merita discutate si apoi puse la punct pe tema "SECURITATEA MEDICALA A TRASEELOR" ... :grin: :grin: :h5 http://www.emergency.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
robert Postat Ianuarie 31, 2008 Autor Partajează Postat Ianuarie 31, 2008 daca vii sa ai pt sambata ce trebuie pt dureri de cap :x :twisted: 0741140440-Robert Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ekkakon Postat Ianuarie 31, 2008 Partajează Postat Ianuarie 31, 2008 daca vii sa ai pt sambata ce trebuie pt dureri de cap :x :twisted: Eu zic sa va "dotati" din timp fiecare cu ceva Aspirina, Nurofen, Dicarbocalm, Zantac si alte lucruri folositoare pentru a doua zi... :-P Nu de alta dar, daca ajung, sambata seara trebuie sa ma intorc in Baia Mare pentru ca duminica dimineata intru de garda, ori chiar atunci se pare ca va fi nevoie de una-alta... :ha: :ha: :ha: http://www.emergency.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Ianuarie 31, 2008 Partajează Postat Ianuarie 31, 2008 Atunci vin si eu de vineri seara Mergi singur, Max? Intreb pentru ca, ma gandesc sa vin si eu... ar fi cateva lucruri care cred ca ar merita discutate si apoi puse la punct pe tema "SECURITATEA MEDICALA A TRASEELOR" ... :grin: :grin: :h5 Bineinteles ca ma duc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Februarie 2, 2008 Partajează Postat Februarie 2, 2008 Nimeni nu stie nimic de program ? Cica astazi a fost la Tg Mures sedinta si cu programul pe anul asta 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Februarie 2, 2008 Partajează Postat Februarie 2, 2008 Nimeni nu stie nimic de program ? Cica astazi a fost la Tg Mures sedinta si cu programul pe anul asta Tocmai am venit de la sedinta. Din punct de vedere al CLUB4x4, aceasta sedinta a fost un real succes. Am avut marea placere ca toata lumea de acolo stia de noi si apreciaza pozitiv inceputul nostru. Succesul cel mai important al nostru este faptul ca am ajuns sa avem drept de vot in hotararile care s-au luat. Legat de scopul intalnirii, deocamdata nu se pot publica rezultatele acesteia dar parerea mea este ca s-au facut pasi extrem de importanti. Ma refer la pasi pozitivi. Parerea mea este ca , la inceput, multi erau sceptici referitor la rezultate dar pana la urma nu a fost asa de rau. In curand veti afla toate detaliile. :c Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nr. 150 Postat Februarie 3, 2008 Partajează Postat Februarie 3, 2008 Din punct de vedere al CLUB4x4, aceasta sedinta a fost un real succes. :B Felicitări ÅŸi la mai mare!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate