Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

campionat offroad 2008 open+extrem

Postări Recomandate

• Răspunsuri 104
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

cine au fost participantii la sedinta de la TG Mures (cluburile) si care a fost ordinea de zi (daca se poate). De la cine pot afla mai multe amanunte?

Participantii au fost cele 10 cluburi de offroad care faceam parte din Conventia Cluburlor de Offroad di Romania care a functionat pana acum, plus 4 cluburi noi, respectiv Club Offroad Bucovina, Club4x4, Skywalker Bucuresti si inca un club a carui nume, din pacate nu il mai retin.

Ordinea de zi a fost:

1. Stabilirea unei noi forme de organizare a cluburilor de offroad.

Infiintarea noului organism, alegerea conducerii lui etc...

2. Stabilirea calendarului competitional pe 2008

3. Propuneri de modificare a regulamentului campionatului

4. Diverse

Am fost mandatat sa creez un forum si un site nou al noului organism care se va infiinta, unde sa fie publicate si concluziile acestei intalniri.

Momentan, nu pot sa spun eu mai mult si nici nu sunt in masura pana nu se definitiveaza toate problemele.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

cine au fost participantii la sedinta de la TG Mures (cluburile) si care a fost ordinea de zi (daca se poate). De la cine pot afla mai multe amanunte?

Participantii au fost cele 10 cluburi de offroad care faceam parte din Conventia Cluburlor de Offroad di Romania care a functionat pana acum, plus 4 cluburi noi, respectiv Club Offroad Bucovina, Club4x4, Skywalker Bucuresti si inca un club a carui nume, din pacate nu il mai retin.

Ordinea de zi a fost:

1. Stabilirea unei noi forme de organizare a cluburilor de offroad.

Infiintarea noului organism, alegerea conducerii lui etc...

2. Stabilirea calendarului competitional pe 2008

3. Propuneri de modificare a regulamentului campionatului

4. Diverse

Am fost mandatat sa creez un forum si un site nou al noului organism care se va infiinta, unde sa fie publicate si concluziile acestei intalniri.

Momentan, nu pot sa spun eu mai mult si nici nu sunt in masura pana nu se definitiveaza toate problemele.

A fost prezenta ca observator si Fundatia E.M.A. reprezentata prin subsemnatul... :lol: :h5

E adevarat ca oamenii prezenti au fost realmente "absorbiti" de subiectele puse in discutie, dar cu toate acestea, am incercat sa "tragem un semnal de alarma" privitor la securitatea medicala a traseelor... Nu stiu cat au fost de luate in seama ideile ce le-am propus pe aceasta tema, dar sper ca in timp, dupa ce se linistesc apele, sa poata fi pusa din nou in discutie, siguranta medicala a participantilor , de aceasta data la modul cel mai serios, ... :grin: :h5 :hi

Link spre comentariu

Max restul poate sa astepte dar baga programul competitional ca unii suntem constransi de anumite date care trebuie sa-l punem in functie de concursuri: nunti, botezuri, intalnire de 20 ani, a si concediul cu familia

Mersi

0747967945

kiss.zoltan@offroadmania.ro

Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat

Link spre comentariu

Vizitator markonyroky

Este adevarat ca s-a pus problema desfintarii clasei open?

Pentru ca acest lucru dupa parerea mea va duce la ingroparea acestui sport.

Oicum pentru doritori organizam ture de foto hunting

Link spre comentariu

NU s-a pus problema desfintari clasei Open, ba din contra se incearca modificarea regulamentului cu imbunatatirea lui pt. clasa OPEN.

De exemplu:

Casca si centurile in 4 puncte sunt obligatorii.

Link spre comentariu

NU s-a pus problema desfintari clasei Open, ba din contra se incearca modificarea regulamentului cu imbunatatirea lui pt. clasa OPEN.

De exemplu:

Casca si centurile in 4 puncte sunt obligatorii.

Asta e sigur - scris negru/alb si batut in cuie????

FJ40 '77(vandut), HZJ74 01 HZJ80 '94, HDJ100 '98 (vandut), 120 '06 (vandut) UZJ100 03, Celica SupraMK2 82, Suzuki SJ500 88 ... si lista ramane deschisa
Link spre comentariu

Vizitator markonyroky

Casca si centurile mi se par chestii de bun simtz. Eu oricum le purtam cu toate ca toti idiotii radeau. Ba chiar am sa fac un efort sa montez un roll cage. Toate astea sunt pentru siguranta mea si a colegului din dreapta.

Cu totii stim ca la open mergem ceva mai tare si nimeni nu s-a gindit cum este sa agati un cap de pod.........

Link spre comentariu

Din contra, s-a discutat mult despre clasa Open in ideea ca foarte importanta.

Vor fi doar niste schimbari de regulament pentru cei care participa la aceasta clasa , schimbari care tin de securitatea participantilor.

Link spre comentariu

Casca si centurile mi se par chestii de bun simtz. Eu oricum le purtam cu toate ca toti idiotii radeau. Ba chiar am sa fac un efort sa montez un roll cage. Toate astea sunt pentru siguranta mea si a colegului din dreapta.

Cu totii stim ca la open mergem ceva mai tare si nimeni nu s-a gindit cum este sa agati un cap de pod.........

Treaba in sine e super buna, chiar daca nu tragi tare poti ajunge in situatia sa ai nevoie de o centura buna si de casca, dar .... am vazut ceva masini care sunt folosite si ca masina de zi cu zi, si cred ca e mai greu sa pui pe una din asta centuri + scaune sport.

Casti de ski sunt garla si la preturi decente (Scott la oferta in Intersport)

PS Oricum ne vedem la start, sotia deja mi-a bifat in calendar 4 date! :banana :banana :banana

FJ40 '77(vandut), HZJ74 01 HZJ80 '94, HDJ100 '98 (vandut), 120 '06 (vandut) UZJ100 03, Celica SupraMK2 82, Suzuki SJ500 88 ... si lista ramane deschisa
Link spre comentariu

Vizitator markonyroky
Masina mea este folosita si zi de zi, dar poti monta centurile de concurs fara sa renuntia la centurile din fabrica si pe acestea din urma sa le folosesti cand mergi in regim normal. Si scaunele sport se gasesc unele suficient de confortabile. Atentie la castile de ski, acestea nu sunt proiectate sa te apere la contactul cu obiecte foarte contondente. De preferat casca de motor dar atunci ai nevoie de comunicare radio cu copilotul ca sa auzi indicatiile din roadbook.
Link spre comentariu

Se gaseste set microfon+casca pentru PMR-uri, special adaptate pentru casti full face sau open!

Eu unul nu mi-as freca casca de strada (Shoei X-Ceed 2 replica Sete 1250 gr) la off road ... tin prea mult la ea ... si nici nu se mai fac

Link spre comentariu

eu zic sa faceti diferenta(open)intre a merge la cupa sau in a merge in campionatul national de open

regulile care vor fi pentru campionatul de open nu se fac pentru a fi comentate din fasa ci pentru buna desfasurare in conditii de securitate a unui campionat care cei mai multi dintre voi l au dorit :grin:

0741140440-Robert
Link spre comentariu

Vizitator markonyroky

Nu comentam regulile pe care am si spus le gasesc binevenite doar incercam sa ne adaptam la ele.

sper ca denumirea clasei sa ramina open.

O schibare a acestei denumiri in " debutant" sau "incepator" nu reflecta realitatea. Stiu cativa piloti de la open si nu dau nume care cu siguranta au mai multa experienta si piloteaza mai bine decit toti cei de la extrem.

Si nu in ultimul rind eu personal sunt foarte atras de ceea ce se intimpla la open, combinatia intre viteza si portiuni grele iar ceea ce se intimpla in specialele de extrem cu treceri prin locuri mai mult decit imposibile ma lasa rece. Probabil ca si pilotii de la extrem nu sunt deloc atrasi de viteza de la open si le place ceea ce fac ei acolo. Concluzia este ca exista doua clase fiecare cu adeptii ei. Nicidecat ca unii sunt mai buni decit altii.

Va multumesc

Link spre comentariu

Stiu cativa piloti de la open si nu dau nume care cu siguranta au mai multa experienta si piloteaza mai bine decit toti cei de la extrem.

Pai si de ce stau la Open? Daca sunt mai buni, eu zic ca ar trebui sa o demonstreze. :grin:

Probabil ca si pilotii de la extrem nu sunt deloc atrasi de viteza de la open si le place ceea ce fac ei acolo.

Adevarul e ca o masina preparata adevarat pentru extrem, nu permite viteze mari. Alte rapoarte, alte roti etc... Poate ar vrea si ei sa recupereze timpi intre speciale dar nu le permite masina.

Treaba buna ar fi ca sectiunea Open sa nu se confunde cu Rally Raid. E vorba totusi de offroad. Cui ii place viteza, ar fi mai potrivit la Rally Raid.

Asta e parerea mea personala.

Link spre comentariu

Salut initiativa in urma careia se pare ca reusim sa avem si in acest an concursuri/campionat national off-road sper sa auzim ceva concret cat mai curand referitor la modificarile in regulament despre care se tot "barfeste pe la colturi" :)

In alta ordine de idei, tare mi-as dori sa nu mai fie pus accentul pe tema open versus extrem pentru mine mai important ar fi ca fiecare concurent/organizator sa fie constient de riscurile pe care si le asuma atunci cand alege sa nu respecte regulamentul de desfasurare al unui concurs sa fie nominalizate persoane capabile sa actioneze in conditiile in care se sesizeaza o incalcare a respectivului regulament

@Landcruiser
Link spre comentariu

Salut initiativa in urma careia se pare ca reusim sa avem si in acest an concursuri/campionat national off-road sper sa auzim ceva concret cat mai curand referitor la modificarile in regulament despre care se tot "barfeste pe la colturi" :)

In alta ordine de idei, tare mi-as dori sa nu mai fie pus accentul pe tema open versus extrem pentru mine mai important ar fi ca fiecare concurent/organizator sa fie constient de riscurile pe care si le asuma atunci cand alege sa nu respecte regulamentul de desfasurare al unui concurs sa fie nominalizate persoane capabile sa actioneze in conditiile in care se sesizeaza o incalcare a respectivului regulament

s a facut un comisariat de cursa care numai da voie organizatorului sa solutioneze contestatiile si care monitorizeaza si arbitrajul

0741140440-Robert
Link spre comentariu

Reprezentatii cluburilor implicate trimit in aceste zile propunerile de modificare de regulament. In 30 de zile, o comisie va valida sau nu aceste modificari.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare