rudi Postat Februarie 15, 2008 Partajează Postat Februarie 15, 2008 Re: propuneri - murdarirea (improscarea cu noroi,etc..) camuflarea , deteriorarea, sau orice alt gest de a reduce vizibilitatea CP-ului de catre participanti sa atraga dupa sine descalificarea si eliminarea din competitie. ca si in cazul celor care arunca resturi (gunoaie, bla.bla) pe traseu sau distrug bunuri, culturi, etc.., este greu de gasit faptuitorul (dar nu imposibil) dar daca nici macar nu prevede regulamentul primul trecut poate sa-si ia ca souvenir CP-ul iar ceilalti ooops se aleg cu 50 puncte penalizare si atunci :hm :bb PATROL GR Y60 4,2D SWB MERCEDES G 280 de vanzare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niros05 Postat Februarie 15, 2008 Partajează Postat Februarie 15, 2008 Si atunci puneti voluntari la CP-uri. Omul si CP-ul ! www.mitsubishi.org.ro T 44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rudi Postat Februarie 16, 2008 Partajează Postat Februarie 16, 2008 Si atunci puneti voluntari la CP-uri. Omul si CP-ul ! e ok propunerea dar trebuie prevazuta in regulament, ca eu nu am gasit nimic referitor la protectia CP-urilor, dar CP-uri ne mai gasite am mai auzit (nu vreau sa dau exemple dar a fost competitie in care unul din CP-uri l-au gasit doar 3 echipe din 34 si nu cred ca 30 de echipe a cate 2 masini adica 60 de perechi de ochi sa fi fost asa chiori) PATROL GR Y60 4,2D SWB MERCEDES G 280 de vanzare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DragosDim Postat Februarie 18, 2008 Partajează Postat Februarie 18, 2008 Re: propuneri poate sa-si ia ca souvenir CP-ul iar ceilalti ooops se aleg cu 50 puncte penalizare si atunci :hm :bb Uite mai Sorine ca nu ne-am gandit, la Baia Mare sa fi aruncat un bolovan cu sageti indicatoare in bena la Nissan, il aveam si ca suvenir si nici nu mai topaia trocariciul ... :-P :-P :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niros05 Postat Februarie 19, 2008 Partajează Postat Februarie 19, 2008 Re: campionat offroad 2008 open+extrem Nu mai interesant era daca aveam banda rosie sa o punem prin brazi sa vezi atunci ce se invirteau in jurul cozii. Si asa doua echipaje au ajuns in alta parte, numai spunem cine ca si asa i-am acrit destul. :banana :-P www.mitsubishi.org.ro T 44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
liviu Postat Februarie 21, 2008 Partajează Postat Februarie 21, 2008 Re: campionat offroad 2008 open+extrem pentru curios http://www.centraleuroperally.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate