Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

campionat offroad 2008 open+extrem

Postări Recomandate

Re: propuneri

- murdarirea (improscarea cu noroi,etc..) camuflarea , deteriorarea, sau orice alt gest de a reduce vizibilitatea CP-ului de catre participanti sa atraga dupa sine descalificarea si eliminarea din competitie.

ca si in cazul celor care arunca resturi (gunoaie, bla.bla) pe traseu sau distrug bunuri, culturi, etc.., este greu de gasit faptuitorul (dar nu imposibil) dar daca nici macar nu prevede regulamentul primul trecut poate sa-si ia ca souvenir CP-ul iar ceilalti ooops se aleg cu 50 puncte penalizare si atunci :hm :bb

PATROL GR Y60 4,2D SWB

MERCEDES G 280 de vanzare

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 104
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Si atunci puneti voluntari la CP-uri. Omul si CP-ul !

e ok propunerea dar trebuie prevazuta in regulament, ca eu nu am gasit nimic referitor la protectia CP-urilor, dar CP-uri ne mai gasite am mai auzit (nu vreau sa dau exemple dar a fost competitie in care unul din CP-uri l-au gasit doar 3 echipe din 34 si nu cred ca 30 de echipe a cate 2 masini adica 60 de perechi de ochi sa fi fost asa chiori)

PATROL GR Y60 4,2D SWB

MERCEDES G 280 de vanzare

Link spre comentariu

Re: propuneri

poate sa-si ia ca souvenir CP-ul iar ceilalti ooops se aleg cu 50 puncte penalizare si atunci :hm :bb

Uite mai Sorine ca nu ne-am gandit, la Baia Mare sa fi aruncat un bolovan cu sageti indicatoare in bena la Nissan, il aveam si ca suvenir si nici nu mai topaia trocariciul ... :-P :-P :ha:

Link spre comentariu

Re: campionat offroad 2008 open+extrem

Nu mai interesant era daca aveam banda rosie sa o punem prin brazi sa vezi atunci ce se invirteau in jurul cozii. Si asa doua echipaje au ajuns in alta parte, numai spunem cine ca si asa i-am acrit destul. :banana :-P

www.mitsubishi.org.ro

T 44

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare