kokane Postat Aprilie 30, 2011 Partajează Postat Aprilie 30, 2011 Re: litrometru 3/4 vitara salutare,eu am fost nevoit sa dau jos rezervorul pt ca ma lasat pompa la doua saptamani dupa ce am luat vitara, o fost fain ca mo lasat in peco ,am observat ca are o oarecare discrepanta in indicare in sensul ca eu alimentam cand eram pe langa E si in rezervor mai erau vreo 6 litri deci de acolo poate apareea acea diferenta de indicare a litrometrului cat despre rugina nu cred sa gasiti asa ceva e foarte curat interiorul rezervorului ,problema ce mi se pare mie ca nu are o scadere uniforma , si nu poti sati faci o idee exacta a consumului pe un sector de drum,:x oare nu cumva problemele se situeaza in bord? la ac? cumva prafuit? imbatranit? doar intreb. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ovidiu cica Postat Aprilie 30, 2011 Autor Partajează Postat Aprilie 30, 2011 Re: litrometru 3/4 vitara kokane! ac prafuit in bord ,nu? ca doar nu o fii ajuns namolul si pe acolo?:ha: deci pana la urma ,a determinat cineva dupa ce se termina zona vopsita cu alb si se intra pe E cat mai este in rezervor? sa mai auzim si de Bine,ca de rau este pamantul plin! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kokane Postat Aprilie 30, 2011 Partajează Postat Aprilie 30, 2011 Re: litrometru 3/4 vitara kokane! ac prafuit in bord ,nu? ca doar nu o fii ajuns namolul si pe acolo?:ha: deci pana la urma ,a determinat cineva dupa ce se termina zona vopsita cu alb si se intra pe E cat mai este in rezervor? stiu ca e comic ce am zis dar la cat praf am gasit in a mea care e din 89, nu m-ar mai mira nimic. eu nu am desfacut bordul. praful poate intra pe la butonasul de resetat nr de km. ;) ala e un loc ce mi-a venit acum in minte. or mai fi si altele. cum ziceam..."doar intreb" oricum, problema are o intindere maricica. nu e un caz izolat. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adi dma Postat Mai 1, 2011 Partajează Postat Mai 1, 2011 Re: litrometru 3/4 vitara siner eu am mers cu ea pana am ajuns cu acul pe E dar nu am ramas fara ,adica de la capatul liniutei de vopsea am mai mers 30 40 de km dar :xvitara nu gluma :2dr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cata nic Postat Februarie 3, 2017 Partajează Postat Februarie 3, 2017 (editat) Re: litrometru 3/4 vitara m-a mancat undeva sa schimb becurile in bord si dupa aceasta treaba acul care indica nivelul combustibilului a ramas intepenit ... nici nu urca nici nu coboara ...:grin: idei ceva ? nu am umblat la nici o mufa ...doar am scos cele 4 socluri si becurile cu prezervative verzi inlocuindu-le cu altele de si mai proasta calitate ...:grin: Editat Februarie 3, 2017 de cata nic Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate