Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

litrometru 3/4 vitara

ovidiu cica

Postări Recomandate

Re: litrometru 3/4 vitara

salutare,eu am fost nevoit sa dau jos rezervorul pt ca ma lasat pompa la doua saptamani dupa ce am luat vitara, o fost fain ca mo lasat in peco ,am observat ca are o oarecare discrepanta in indicare in sensul ca eu alimentam cand eram pe langa E si in rezervor mai erau vreo 6 litri deci de acolo poate apareea acea diferenta de indicare a litrometrului cat despre rugina nu cred sa gasiti asa ceva e foarte curat interiorul rezervorului ,problema ce mi se pare mie ca nu are o scadere uniforma , si nu poti sati faci o idee exacta a consumului pe un sector de drum,:x

oare nu cumva problemele se situeaza in bord? la ac? cumva prafuit? imbatranit? doar intreb.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

kokane!

ac prafuit in bord ,nu?

ca doar nu o fii ajuns namolul si pe acolo?:ha:

deci pana la urma ,a determinat cineva dupa ce se termina zona vopsita cu alb si se intra pe E cat mai este in rezervor?

sa mai auzim si de Bine,ca de rau este pamantul plin!
Link spre comentariu

kokane!

ac prafuit in bord ,nu?

ca doar nu o fii ajuns namolul si pe acolo?:ha:

deci pana la urma ,a determinat cineva dupa ce se termina zona vopsita cu alb si se intra pe E cat mai este in rezervor?

stiu ca e comic ce am zis dar la cat praf am gasit in a mea care e din 89, nu m-ar mai mira nimic.

eu nu am desfacut bordul. praful poate intra pe la butonasul de resetat nr de km. ;)

ala e un loc ce mi-a venit acum in minte. or mai fi si altele.

cum ziceam..."doar intreb"

oricum, problema are o intindere maricica. nu e un caz izolat.

Link spre comentariu

• 5 ani mai târziu...

m-a mancat undeva sa schimb becurile in bord si dupa aceasta treaba acul care indica nivelul combustibilului a ramas intepenit ... nici nu urca nici nu coboara ...:grin: idei ceva ? nu am umblat la nici o mufa ...doar am scos cele 4 socluri si becurile cu prezervative verzi inlocuindu-le cu altele de si mai proasta calitate ...:grin:

Editat de cata nic
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare