Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Recovery action - Muntii Siriu 14 aprilie 2011

razvanutza

Postări Recomandate

La iesirea de sambata trecuta a trebuit sa abandonam una dintre masini in teren datorita problemelor tehnice:

2011-04-09_13-38-09_430%20-%20Chiojdu%20-%20Lacul%20Vulturilor%20%28incercarea%20II%20-%20apr%202011%29%20%288%29.jpg

Ieri am fost cu Cristi1& friends sa recuperam masina "ranita". Am plecat in 2 masini, eu cu Toyota si Mihai cu Jeep-ul Grand Cherokee.

S-a dovedit o incercare mult mai grea decat ne asteptam, conditiile s-au schimbat de la ploaie si noroi la zapada de 40 de cm si viscol. In plus, problemele parca nu se mai terminau: 2 dejantari, cablu troliu rupt, o baterie cu probleme, alunecari laterale, drum rupt, reparat masina pe viscol, copaci cazuti in drum... Am ajuns la 3 dimineata acasa, ud, inghetat, dar cu masinile intregi.

Aici e o scurta compilatie a "iesirii":

Am fost in :lr cu :old ca :dr1. A fost :ih
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Recovery action - Muntii Siriu 14 aprilie 2011

;)

Vazut pe youtube filmuletul acum 2 ore :)

A fost ceva de munca, nu gluma.CUm v-ati descurcat cu bradul cazut peste drum la retur?Drujba si tras troliu?

Off road student on Patrol 260.
Link spre comentariu

Da, foarte tare, mai ales ca v-ati hotarat sa o recuperati repede si v-ati tinut de plan indiferent de vreme, in timpul saptamanii (in loc de job) !

BRAVO, spirit offroad!

Link spre comentariu

Felicitari! M-a apucat dardaiala numai privind filmul si pozele. Astea conditii extreme sa repari masina!:h5 Sunteti tari, domnilor!

Mmmmm... NISSAN!

"Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu

- Off Road Club Sibiu -

Link spre comentariu

In primul rand vreau sa-i multumesc lui Razvan si lui Sefulika pentru tot sprijinul.

Fara o masina cu blocante peste tot, nu ajungeam unde am ajuns .

Mie mi-a fost rau tot drumul dupa o noapte de sprit. Am tot sperat ca poate ne razgandim si renuntam. Daca nimeni n-a zis nimic si nu s-a razgandit n-am avut incotro..... http://4x4fun.ro/forum/images/smilies/109.gif

A fost super ok ca nu a dat nimeni inapoi , ca practic am luptat pana la sfarsit. Zic lupta , pentru ca a fost chiar o lupta, cu frigul si viscolul si cu timpul. Timpul a fost relativ scurt si nu mai lipsea mult sa ajungem la o epuizare fizica totala. Cu toate cele intamplate, pana la urma a fost totul ok.

Si.....vorba lui Misu ...Aventura asta cu jeep a fost mai tare decat o mie de aventuri cu Toyota si Nissan:grin:

Link spre comentariu

• 8 luni mai târziu...
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare