razvanutza Postat Aprilie 15, 2011 Partajează Postat Aprilie 15, 2011 La iesirea de sambata trecuta a trebuit sa abandonam una dintre masini in teren datorita problemelor tehnice: Ieri am fost cu Cristi1& friends sa recuperam masina "ranita". Am plecat in 2 masini, eu cu Toyota si Mihai cu Jeep-ul Grand Cherokee. S-a dovedit o incercare mult mai grea decat ne asteptam, conditiile s-au schimbat de la ploaie si noroi la zapada de 40 de cm si viscol. In plus, problemele parca nu se mai terminau: 2 dejantari, cablu troliu rupt, o baterie cu probleme, alunecari laterale, drum rupt, reparat masina pe viscol, copaci cazuti in drum... Am ajuns la 3 dimineata acasa, ud, inghetat, dar cu masinile intregi. Aici e o scurta compilatie a "iesirii": Am fost in :lr cu :old ca :dr1. A fost :ih Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Anjin_san Postat Aprilie 15, 2011 Partajează Postat Aprilie 15, 2011 Re: Recovery action - Muntii Siriu 14 aprilie 2011 ;) Vazut pe youtube filmuletul acum 2 ore :) A fost ceva de munca, nu gluma.CUm v-ati descurcat cu bradul cazut peste drum la retur?Drujba si tras troliu? Off road student on Patrol 260. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Aprilie 15, 2011 Partajează Postat Aprilie 15, 2011 Re: Recovery action - Muntii Siriu 14 aprilie 2011 Foarte tare!!!Asa o iesire cu surprize mai rar....Bravo Razvanuta!:br NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
watcher Postat Aprilie 15, 2011 Partajează Postat Aprilie 15, 2011 Re: Recovery action - Muntii Siriu 14 aprilie 2011 Da, foarte tare, mai ales ca v-ati hotarat sa o recuperati repede si v-ati tinut de plan indiferent de vreme, in timpul saptamanii (in loc de job) ! BRAVO, spirit offroad! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
razvanutza Postat Aprilie 16, 2011 Autor Partajează Postat Aprilie 16, 2011 Re: Recovery action - Muntii Siriu 14 aprilie 2011 Si cateva poze: Am fost in :lr cu :old ca :dr1. A fost :ih Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
myke Postat Aprilie 16, 2011 Partajează Postat Aprilie 16, 2011 Re: Recovery action - Muntii Siriu 14 aprilie 2011 Superb.:br A fi vrut sa fiu acolo.:h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zippo Postat Aprilie 17, 2011 Partajează Postat Aprilie 17, 2011 Re: Recovery action - Muntii Siriu 14 aprilie 2011 Felicitari! M-a apucat dardaiala numai privind filmul si pozele. Astea conditii extreme sa repari masina!:h5 Sunteti tari, domnilor! Mmmmm... NISSAN! "Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu - Off Road Club Sibiu - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristi 1 Postat Aprilie 18, 2011 Partajează Postat Aprilie 18, 2011 Re: Recovery action - Muntii Siriu 14 aprilie 2011 In primul rand vreau sa-i multumesc lui Razvan si lui Sefulika pentru tot sprijinul. Fara o masina cu blocante peste tot, nu ajungeam unde am ajuns . Mie mi-a fost rau tot drumul dupa o noapte de sprit. Am tot sperat ca poate ne razgandim si renuntam. Daca nimeni n-a zis nimic si nu s-a razgandit n-am avut incotro..... http://4x4fun.ro/forum/images/smilies/109.gif A fost super ok ca nu a dat nimeni inapoi , ca practic am luptat pana la sfarsit. Zic lupta , pentru ca a fost chiar o lupta, cu frigul si viscolul si cu timpul. Timpul a fost relativ scurt si nu mai lipsea mult sa ajungem la o epuizare fizica totala. Cu toate cele intamplate, pana la urma a fost totul ok. Si.....vorba lui Misu ...Aventura asta cu jeep a fost mai tare decat o mie de aventuri cu Toyota si Nissan:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Aprilie 19, 2011 Partajează Postat Aprilie 19, 2011 Re: Recovery action - Muntii Siriu 14 aprilie 2011 Super tare!!! Asa ceva mai rar. Asta da offroad si spirit camaraderesc. Felicitari! Iar fimul e de nota :10 Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mihaic Postat Aprilie 21, 2011 Partajează Postat Aprilie 21, 2011 Re: Recovery action - Muntii Siriu 14 aprilie 2011 Felicitari! Jos palaria pentru aceasta actiune! Asta ar trebui sa vedem pe forum, nu polemici inutile din care nimeni nu are nimic de castigat. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dany_let Postat Aprilie 21, 2011 Partajează Postat Aprilie 21, 2011 Re: Recovery action - Muntii Siriu 14 aprilie 2011 Felicitari !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
madax Postat Ianuarie 1, 2012 Partajează Postat Ianuarie 1, 2012 Re: Recovery action - Muntii Siriu 14 aprilie 2011 Ce traseu ati facut? GREEN DRAGON Y61, 3,0 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate