Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Nissan Patrol Y60 - Tuning by Dr Zozo

marii.an

Postări Recomandate

Reconditionata,totul functional,tuning facut la comanda de DR.ZOZO interior-exterior,Jenti cromate pe 20"+distantiere.Sistem audio MNC cu 2 subwoofere .CD-DVD-MP3 player MNC Premium DJ,3xMonitoare LCD .2 acumulatori. In spate canapea cu mini-bar si neoane ambientale albastru sau rosu . Caroserie ca noua orange perlat .Senzori parcare + Camera retrovizoare . 4x4 cuplabil mic sau mare,diferential blocabil .Alarma cu telecomanda.Fara probleme,merge tot.Capete de bara,filtre,ulei,discuri frana si placute noi 2011.ITP 2013..Oglinzi electrice originale noi - sunt 300 de euro bucata

[ATTACH=CONFIG]103554[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]103555[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]103556[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]103557[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]103558[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]103559[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]103560[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]103561[/ATTACH]

Nu e tocmai pentru teren dar tot Patrol ramane:wink:

31518968.jpg.a0aeaa04cbd2448d11f37eec5bfad7be.jpg

56514058.jpg.b40579a85e0e314e0685670ccb0a1886.jpg

97947570.jpg.9af4ced6c53488b6343682945acfd8ef.jpg

74070875.jpg.8ba5461683070e1ba98a619bd2a5fc63.jpg

dsc01503y.jpg.53c66792f659922069bf9052b6c74170.jpg

99739314.jpg.8a05739a7e6d2e1a2dd5299f82eec3ca.jpg

77999407.jpg.9b1824359cb8028d09c194792c910b58.jpg

46526192.jpg.f6eefe7ade9bf54e8f607476242bc6d9.jpg

Editat de Yonutz
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Nissan Patrol Y60 - Tuning by Dr Zozo

cateva interbari daca nu e cu suparare

-este imatriculat autoturism sau autoutilitara?

- sa facut offroad cu masina?

- mai cumperi oglinzi?

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu

Vreau si eu nr. de contact DR ZERO, cred ca ar iesi ceva fain si din HDJ:h5

FJ40 '77(vandut), HZJ74 01 HZJ80 '94, HDJ100 '98 (vandut), 120 '06 (vandut) UZJ100 03, Celica SupraMK2 82, Suzuki SJ500 88 ... si lista ramane deschisa
Link spre comentariu

Hmm...am vazut cateva masinute facute de el...si chiar se pricepe...din pacate patrolu asta e cam iesit din tipare dar daca cine a comandat-o asta a vrut...asta a primit...si nu cred ca modificarile sunt ireversibile...

Link spre comentariu

...nu trebuie sa te superi...Ideea e ca pe acest forum masinile de acest gen sunt inaltate ,puterea marita ,forjate...stii ca niste gladiatori...iar ceea ce vinzi tu..nu prea e....Masina se incadreaza in in tiparul 4x4 si cu rabdare poate o sa gasesti cumparator,dar glume o sa mai fie...Nu-i baga in seama si spor la vanzare!

rautaciosilor...!:grin:

NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE

SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE

HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS

Link spre comentariu

Hai sa te intreb ceva: e o curiozitate a mea personala (poti sa nu imi raspunzi sau sa-mi raspunzi pe PM)...Ce te-a atras la aceasta masina cand ai achizitionat-o?

E clar gusturile nu ar trebui sa se discute .... si nici tu sa te superi... E un forum pana la urma ...si cu placere voi face split intr-o sectiune tehnica ....sa ne povestesti mai multe despre masina (asta probabil o sa-ti sporeasca sansele sa o vinzi)

Ce zici?

Editat de Astral

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Nu eu vand masina nici nu-mi apartine.

Pur si simplu mi se pare jenant sa vina un anume X si sa isi bata joc in primul rand de munca cuiva (care, daca imi aduc bine aminte a modificat aceasta masina cand in Romania numarai pe degetele de la 2 maini masinile modificate din tara) si in acelasi timp isi bate joc de faptul ca omul a avut curajul sa-si faca masina pe placul lui.

Treaba e simpla: iti place cumperi nu-ti place nu cumperi ... nicidecum nu arunci cu jigneli ca doar omul nu a zis in anunt ca e pregatita de offroad sa sariti ca arsi. Unde-i crima in faptul ca omul a folosit patrolul sa se plimbe prin oras cu el si nu prin teren?

My two cents.

Link spre comentariu

Nu cred ca vrei sa intri in contact cu el... omul a murit acum cateva zile.

"O acţiune umană devine tragică prin motivaţie." - P. Tutea.
Link spre comentariu

Fara dorinta de a jigni pe cineva dar imi permit o scurta remarca ca si un impatimit de Patroale de toate felurie

Trecand prin Oradea acum 1 luna am vazut masina cu ochii mei ( o stiam de pe forum de mai mult timp) si am admirat prostul gust de a transforma un adevarat Muhamad Ali al offroadului intr-un Print g..y. Nu contest munca celui care l-a executat care peare de calitate doar ideea celui care l-a gandit

Urmeaza un M461 , si un Gaz 66 transformat in limuzina de mireasa

Inca odata scuze daca am jignit colegul oradean , nu prea scriu comentarii dar asta ma raneste la suflet

0747967945

kiss.zoltan@offroadmania.ro

Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat

Link spre comentariu

Eu sunt curios daca masina asta este atat de grozava de ce a schimbat macar trei proprietari in ultimele 18 luni. A fost de vanzare din galati, din buzau, din iasi parca si acum e iar din oradea......... asta ce am vazut eu pe autovit. Pretul cerut a variat intre 6000 si 6500 euro

Si fara suparare dar cred ca trebuie mutata de la "vanzari masini teren" la "vanzari diverse", indiferent de gusturi. Trebuie sa recunosc ca imi place desenul de pe capota si cel de pe partea stanga a masinii!!!

vitara 92, 1,6, 8v, gpl, at
Link spre comentariu

Exista un proverb care zice : "Cainele moare de drum lung si prostul de grija altuia"!!!!! si cu asta inchei comentariul!

Sunt iarasi curios unde sunt moderatorii vigilenti,care intervin,stergand orice mesaj cu caracter offtopic........:uameni

Link spre comentariu

Intreb si eu ca proasta-n targ... de ce nu ai renuntat la usa stanga spate? Sau e facuta pentru tarile in care se merge pe partea stanga?

Sau dupa ce ai consumat ceva la minibar e mai palpitant sa cobori in mijlocul drumului? :2dr

P.S. E lumea rea si invidioasa... :wink:

Scump si prost am tot vazut. Ieftin si bun NU EXISTA! :grin:

Prahova 4x4

Link spre comentariu

cateva interbari daca nu e cu suparare

-este imatriculat autoturism sau autoutilitara?

- sa facut offroad cu masina?

- mai cumperi oglinzi?

Inmatriculat ca si autoturim cu 5 locuri.

Dupa ce a fost tuningata si reconditionata nu s-a facut offroad cu ea,inainte nu stiu,probabil ca da.

Am tot cautat si din pacate nu am gasit ,nu am gasit,si frustrat am facut un efort si am luat noi de la nissan.1200 de lei bucata au fost:al

Aveai tu ?

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare