Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Nissan Patrol Y60 - Tuning by Dr Zozo

marii.an

Postări Recomandate

Re: Nissan Patrol Y60 - Tuning by Dr Zozo

Hai sa te intreb ceva: e o curiozitate a mea personala (poti sa nu imi raspunzi sau sa-mi raspunzi pe PM)...Ce te-a atras la aceasta masina cand ai achizitionat-o?

E clar gusturile nu ar trebui sa se discute .... si nici tu sa te superi... E un forum pana la urma ...si cu placere voi face split intr-o sectiune tehnica ....sa ne povestesti mai multe despre masina (asta probabil o sa-ti sporeasca sansele sa o vinzi)

Ce zici?

De mult mi-am dorit-o si cand am avut bani am luat-o.Masina a fost facuta in 2006 aici la Oradea.Imi place cum a fost modificata,aspect,tinuta si senzatia care ti-o da cand o conduci.Eu is fan patrol,dar nu is un impatit al off-road-ului,si cand am vazut-o am spus ca asta vreau sa am.

Facem si split,povestesc cu placere,is slabe sanse sa se vanda chiar aici in forum club4x4 ,dar cum urmaream demult forum-ul am spus ca o pun si aici.

Sanatate

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Bre nea Marii.ane ... ti-am facut topic acilea la tehnic sa ne raspunzi si noua la intrebari sa nu se amestece vanzarea cu "delicatesele tehnice" ... Dupa cum arata interiorul ... e clara destinatia masinii ... "limo-pimpo-stutzo-zaur" (hai ca mi-a iesit din prima)

Zi-ne si noua cateva vorbe acilea despre acaret ...ca poate ne vine pohta sa ne facem si noi una ...ca ne-om fi saturat de dat la buci in ploaie ... :ha: :uameni

LE - Am pus post in acelasi timp!

Totusi ce senzatie te incearca atunci cand esti la volanul masinii? In calitate de fan Nissan Patrol ce zici ca esti ... Ca pe canapeaua din spate ne-o fu clar care-i scopu'.

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Pana la urma pretul care este?

Motor?

Km?

An?

2.8 TDI

Kilometri nu pot sa iti zic sincer,am schimbat panoul cu ceasuri de bord cand am luat-o si nu mai stiu cat avea.Acum pe panou scrie 220 de mii dar e irelevant.

1993

Link spre comentariu

Fara dorinta de a jigni pe cineva dar imi permit o scurta remarca ca si un impatimit de Patroale de toate felurie

Trecand prin Oradea acum 1 luna am vazut masina cu ochii mei ( o stiam de pe forum de mai mult timp) si am admirat prostul gust de a transforma un adevarat Muhamad Ali al offroadului intr-un Print g..y. Nu contest munca celui care l-a executat care peare de calitate doar ideea celui care l-a gandit

Urmeaza un M461 , si un Gaz 66 transformat in limuzina de mireasa

Inca odata scuze daca am jignit colegul oradean , nu prea scriu comentarii dar asta ma raneste la suflet

Nu e nicio suparare:h5

Link spre comentariu

Eu sunt curios daca masina asta este atat de grozava de ce a schimbat macar trei proprietari in ultimele 18 luni. A fost de vanzare din galati, din buzau, din iasi parca si acum e iar din oradea......... asta ce am vazut eu pe autovit. Pretul cerut a variat intre 6000 si 6500 euro

Si fara suparare dar cred ca trebuie mutata de la "vanzari masini teren" la "vanzari diverse", indiferent de gusturi. Trebuie sa recunosc ca imi place desenul de pe capota si cel de pe partea stanga a masinii!!!

Este o poveste trista in spatele fostilor proprietari.

Sa iti zic de ce si cum.

Dupa ce a fost facuta aici la Oradea,a mers la Satu Mare si de acolo s-a vandut la tot felul de oameni.Nu stiu cum s-au comportat cu ea si ce mama lor au facut dar un lucru ii sigur.S-au folosit de ea si nu au schimbat nici macar cauciucurile de la stergatoare.Eu am luat-o anu trecut din Targu Jiu unde zacea prafuita intr-un parc auto.Nu e de mirare ca a tot schimbat pe proprietari cand avea mici probleme care nimeni nu s-a chinuit sa le rezolve.Nu mergeau multe pe ea,cateva exemple din ce imi amintesc acuma pe moment.

Ceasuri de bord,blocate la motorina si kilometraj - am schimbat tot panoul si dispozitivul ala care masoara motorina

Alternatoru varza,nu prea mai incarca

Cauciucuri roase,neaparat trebuiau schimbate si cum jentile sunt mari nimeni din proprietari nu si-a dat banii pe niste gume,fie ele si SH din Austria.Le-am schimbat eu.

Oglinzi electrice nu mergeau+una era sparta si la alta carcasa crapata

Spoilere Fata Spate atinse,indoite lovite.

Pe partea stanga unde nu este usa,toata zgariata

Nu functiona numai un geam electric-era de la instalatie si la sofer macare era praf,am schimbat-o.

Faruri dereglate,nu vedeai nimica noaptea.

Centuri inexistente,am pus eu din dezmembrari OEM

Senzor masalier defect-schimbat cu unul nou.

Inchidere Centralizata dusa,refacuta,schimbat motorase

Alarma dusa,nu functiona,schimbata

Directia curgea

si lista poate continua.

Cu multa rabdare in fiecare luna am schimbat/reparat ce am putut.Mi-au trebuit multi bani,bataie de cap,drumuri pe la tot felul de electricieni "experti" pana am dat de unul Dani de aici din Oradea care are si el Patrol si era singurul care stia cu ce se mananca si cum sa faca(pt colegii din Oradea daca aveti nevoie de reparati la patrol va dau nr lui ca nu o sa fiti dezamagiti,eu m-am bucurat foarte mutl ca insfarsit am gasit pe cineva competent si serios)

Incet incet am adus-o in stare aproape perfecta,deaia scrie si in anunt clar daca nu gresesc primul cuvant: Reconditionat.

Pot zice fara dar si poate ca banii care ii cer is mult sub cati am investit eu in acest Patrol.

6500 pentru ce primesti e un pret foarte bun.Nu stiu la cat s-a mai vandut masina asta la aialalti dar daca spui tu aia o vindeau 6000-6500 in starea in care ti-am povestit mai sus.

Imi pare rau ca trebuie sa o vand,dar am nevoie de bani,o sa imi iau o masina mai ieftina si ceva care sa consume putin,daca se poate un 1.5 dci sau 1.9 TDI.Eu cu ce lucrez ma invart toata ziua in Oras si nu e masina potrivita.

Link spre comentariu

Intreb si eu ca proasta-n targ... de ce nu ai renuntat la usa stanga spate? Sau e facuta pentru tarile in care se merge pe partea stanga?

Sau dupa ce ai consumat ceva la minibar e mai palpitant sa cobori in mijlocul drumului? :2dr

P.S. E lumea rea si invidioasa... :wink:

Nu eu am facut-o,si eu ma gandeam intr-o seara la chestia asta.

Probabil s-a gandit Zozo ca e mai palpitant,era umpic nebun omu.:grin:

Link spre comentariu

Bre nea Marii.ane ... ti-am facut topic acilea la tehnic sa ne raspunzi si noua la intrebari sa nu se amestece vanzarea cu "delicatesele tehnice" ... Dupa cum arata interiorul ... e clara destinatia masinii ... "limo-pimpo-stutzo-zaur" (hai ca mi-a iesit din prima)

Zi-ne si noua cateva vorbe acilea despre acaret ...ca poate ne vine pohta sa ne facem si noi una ...ca ne-om fi saturat de dat la buci in ploaie ... :ha: :uameni

LE - Am pus post in acelasi timp!

Totusi ce senzatie te incearca atunci cand esti la volanul masinii? In calitate de fan Nissan Patrol ce zici ca esti ... Ca pe canapeaua din spate ne-o fu clar care-i scopu'.

Am condus GOLF 3,Tigra si e total diferit.Intradevar te descurci mai greu prin oras cu Patrolu dar nu te plictisesti la volan,imi place,e o masina mare si greoaie,botoconoasa si imi place.Zici ca esti in ceva naveta :grin:

Link spre comentariu

• 9 luni mai târziu...

Intradevar am vandut masina la Timisoara anul trecut in august,daca imi poate da cineva numarul de telefon al proprietarului sa o transcrie,eu nu mai am numarul,ca s-a rezolvat problema cu fiscalul si se poate transcrie.

:wink:

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare