Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Sfat achizitie Nissan Patrol Y61, scurt

Nivaru

Postări Recomandate

Am in plan sa cumpar acest patrol va rog sa imi spuneti daca e ok la pretul asta desi mie mi se pare cam mult 11.800 e din 2000 si daca au in general defecte ascunse

Pret:11,800 EUR (Brut)

pret negociabilCaroserie:Off-roadFabricatie:2000Rulaj:50,000 kmTransmisie:manualaPutere:160 CP (118 kW)Cilindree:2953 cm³Norma Euro:euro3Combustibil:dieselCuloare:negru-metalizatDotari:

ABS, 4WD, geamuri electrice, oglinzi electrice, aer conditionat, tapiserie piele, jante aliaj, sistem navigatie, controlul tractiunii, inchidere centralizata, alarma, airbag, radio/CD, servo directie, xenon, scaune incalzite, geamuri colorate, diferential blocabil

motor 50.000 km,tapiserie piele,incalzire in scaune, dvd navigatie mare, climatronic, doua seturi de roti noi(285/75/16- BF Goodrich+Khumo iarna),flanse distantiere roti de 3cm, troliu 10.000lbs nou nout, discuri ventilate si perforate placute noi, amortizoare noi, portbagaj de plafon, statie de amplificare+tub de bass,detector radar in bara, au fost schimbate toate uleiurile de 1500 km,xenon 55w,alarma cu pager,camera pentru marsarier.Super intretinuta

VIN/serie sasiu:

JN1KESY61U0004743

[ATTACH=CONFIG]103740[/ATTACH]

[ATTACH=CONFIG]103743[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]103736[/ATTACH]

[ATTACH=CONFIG]103739[/ATTACH],[ATTACH=CONFIG]103742[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]103738[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]103741[/ATTACH]

Editat de Nivaru
varza

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: vreau sa cumpar exemplarul asta de patrol scurt, pareri pls

1.Motoarele din generatia aluia au avut probleme.

2.km mi se par extrem de putini ...ptr vechimea ei (11 ani). Trebuie vazuta CIV-ul masinii si pe la cati propietari s-a plimbat. Cand spui treaba asta "discuri ventilate si perforate placute noi, amortizoare noi" trebuie sa ai tupeu sa afisezi numarul ala de km ... :uameni

3.Pretul este peste piata, in mod normal o masina de genul aleia se vinde sensibil sub 10.000 euro.

4.bordul este colantat cu carbon la fel ca si anumite elemente ale portierelor (probabil zgariate sau uzate)... :uameni ...asta spune ca nu a fost exploatata "foarte cu manusi" ...

Cum se poate determina uzura unei masini:

In interior:

-pedalele

-manerele

-uzura interioara a tapiseriei

-clapetele de deschidere a usilor (toate 4)

-uzura schimbatoarelor

-uzura scaunului soferului

In exterior:

-podeaua

-sasiul (in special cel de dupa puntea spate)

-prezenta unor lovituri sau reparatii/interventii asupra vopselei (se vede in special pe langa chedere daca a fost vopsita/polisata)

-diverse scurgeri: omocinetica, rulmentul de la mijloc, grupuri, cutia de viteze, cutia de transfer, motor, turbina, pompa de injectie ....

Din acte:

-dupa istoricul masinii ...cati propietari a avut, unde a fost intretinuta in perioada de garantie. Daca are asa putin km ar trebui sa aiba carnetul de service care trebuie sa fie varianta tiparita in anul in care s-a facut masina nu un fake ( ca se fac atatea carnete de service false). Dupa service (km si intervale de timp) daca acel carnet exista si e autentic iti dai seama cam cati km are masina cu aproximatie.

Din poze ...la ce am vazut ...apreciez ca masina aia are in cel mai fericit caz 200.000 km!:wink:

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Eu zic ca ti-ar place sa te imbeti cu apa rece ...Schimbarea motorului o gasesti in CIV-ul masinii ...daca a fost de la inceput in RO.

Eu nu sunt profesionist ...dar iti spun din experientele mele ... ca ar trebui sa fi atent ...in special cu masina asta! Daca vrei sa iei si sa folosesti ce am scris eu mai sus, bine ...daca nu iti folosesc ...atunci iarasi bine!

Salutari,

Yonutz

...ca vad ca esti din Bucuresti ...hai sa iti arat un Nissan din '92 care are interiorul impecabil si e foarte curata dar are ...350.000 km ...

Link spre comentariu

Fara nici o intentie de a face reclama dar mai bine te orientezi catre asa ceva :

http://forum.club4x4.ro/showthread.php?62583-Patrol-Y61-cu-3usi-an-2005-la-cel-mai-bun-pret-din-Ro&highlight=patrol

- G 300 TD - W460 - '90
Link spre comentariu

Pielea aia de pe scaune nu este originala cun nu sunt eu popa...ai grija ce cumperi !!!

Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!!
Link spre comentariu

Re: Sfat achizitie Nissan Patrol Y61, scurt

Si eu am cautat mult un Y61 scurt si pana la urma l-am gasit,dar are totul original pe ea si pretul a fost mai mic,o vezi la rubrica Nissan Y61,am vazuto si pe asta de care intrebi tu,dar mie personal nu mi-a placut!Cu rabdare gasesti masina potrivita!

Link spre comentariu

ma mai intereseaza cam cat costa o revizie completa (uleiuri, filtre, placutze frane)

De la cateva sute de ron ...pana la cateva mii de ron ...depinde unde o faci si ce consideri tu ca se cheama "revizie completa"

Masina lui Alpina de la noi de pe forum e cam de 100x peste cea de la Constanta din mai multe puncte de vedere ...

Link spre comentariu

masina aflata in discutie a avut 3 propietari pana in prezent si vreo 350.000 km si doar 50.000 km de cand a zis omu ca i-a facut motorul la nissan romania (cu doc doveditoare)

Link spre comentariu

da , pai de cand am vazut ca ii din 2000 si numa 50.000 km mi-am dat seama ca ceva nu ii in regula.

Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT

Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT

Natura si aventura

Link spre comentariu

De la cateva sute de ron ...pana la cateva mii de ron ...depinde unde o faci si ce consideri tu ca se cheama "revizie completa"

Masina lui Alpina de la noi de pe forum e cam de 100x peste cea de la Constanta din mai multe puncte de vedere ...

vroiam sa stiu cat costa pentru a putea face comparatie cu bmw-ul 330d:wink:

da , pai de cand am vazut ca ii din 2000 si numa 50.000 km mi-am dat seama ca ceva nu ii in regula.

klarrr........... dar daca e facut bine e ca nou :grin:

Sunt de acord cu Yonutz,masina lui Alpina e mai simpla dar eu unul nu as sta pe ganduri sa nu o cumpar in aceeasi bani!Cred ca nu te incanta la un Patrol televizoare,camere si alte dinastea!

nu e vb de tv, camere, radare etc. Mie unu nu imi place masina lui ALPINA ca e prea stock si la exterior zici ca e dezbracata :)

Editat de Astral

Link spre comentariu

Mda ... deci iti doresti o masina cat mai omorata si cu "fata comerciala" ...spor in cautarile tale ... :uameni ...nu cred ca aici pe forum e locul potrivit ptr a obtine "incurajarile" care ti le doresti. Succesuri ... :grin:

Link spre comentariu

Cultul masinii de teren in Romania e asa:

-se ia, se da cu ea de garduri pana ii sar pistoanele prin chiulasa, nici macar nu se schimba uleiul ca ori e scump ori mai are...si dupa aia se pune la vanzare ....

Sunt prea putin pasionati de 4x4 care baga bani in masini si in intretinerea lor. Majoritatea vor roti cat mai mari, sa arate masina cat fioroasa sa-si afiseze "personalitatea" peste tot samd ...

Cei putini care baga bani in masina, o considera o "a doua nevasta". Acestia sunt rari ...foarte rari. De multe ori masinile lor se vand "pe sub mana" in cercul de prieteni sau mai mult decat atat nu se vand se dau doar pe testament. :ha:

De aia ziceam ...sa ai noroc de o masina "nemuncita" cauta una stock care nu are urmele trecerilor prin offroad, o masina care a vazut service-uri la timp, o masina despre care propietarul ei sa-ti poata spune cand i-a schimbat uleiurile in punti, stergatoarele de faruri sau cand a dus-o la tester ultima oara ...si asta nu cu vorbe ... cu cartea de service in fata ...una autentica.

Intotdeuna Y61 ptr mine a fost masina care mi-a adus maxime satifactii ... imbinand confortul interior si comenzile friendly cu forta pe care o avea in teren ... deci acest subiect este unul sensibil ...despre care iti pot vorbi sute de pagini ... Masina am luato din Germania ...avea 200.000 cu carte de service si cu un dosar mare cu absolut tot ce se intamplase cu ea in ultimii 10 ani ... De aspectul interior-exterior nici nu mai vorbesc.

M-am despartit de Y61 si am fost extrem de incantat ca a ajuns pe mainile unui pasionat mult mai mult decat suma de bani pe care am primit-o in schimbul ei.

Imediat dupa acea masina am incercat mai multe din gama Toyota si Nissan ... am ramas la o Toyota Landcruiser HDJ80 pe care am cautat-o circa un an si am gasit-o printr-un accident in Ungaria ...la fel intr-o stare mai mult decat multumitoare si un Nissan Patrol Y60 de care m-am indragostit sa zicem la prima vedere luat de la un nene care avea vreo 70+ ani si care o avea de noua ... :grin:

Din tot ce ti-am insirat acilea ...sper sa intelegi ... cam in ce directie trebuie sa te duca scormonirile tale ...Masinile bune sunt rare ... si scumpe. Trebuie sa te inarmezi cu rabdare si sa pandesti ocazia potrivita. Odata ce te urci in masina de teren ...iti garantez eu ... dai BMW-ul la "Remat"! :grin: Ti-o spun din experienta ... :old

Link spre comentariu

Si eu as lua Nissan-ul lui Alpina chiar daca e chel. Cu putini bani si cateva cunostinte poate sa iasa ceva mult mai frumos.

Asta despre care se discuta are niste carbon pe bord, o navigatie chinezeasca, folie pe geamuri si jantele originale vopsite negru.

Plus cateva sute de mii de kilometri in plus.

Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi.
Link spre comentariu

Pielea aia de pe scaune nu este originala cun nu sunt eu popa...ai grija ce cumperi !!!

cam asa este Patrolul nu a avut piele decat bej si gri, dar in schimb pe mobile am vazut cu acelasi tip de piele cateva bucati ( identic si la fetele de usi ). Ca pret ....eu am dat acum 3 ani unul din 2002 cu 150.000 la bord, cutie automata , full full cu 11500 euro.

Link spre comentariu

Eu sunt unul care a cumparat Y61-ul anterior de la Alpina,pot sa spun ca acest om (Alpina @Cristi ) pune suflet cand cumpara o masina si nu lasa lucruri neterminate. Mai mult decat atat, nu cosmetizeaza si daca e defect ceva schimba cu nou. Nu ii fac reclama,departe de mine gandul asta,insa vreau sa atentionez ca are la vanzare cam tot timpul masini in conditie tehnica excelenta

:old. Mie personal mi-a ramas sufletul la HDJ-ul 80 pe care l-a avut si pe care am fost un fraier:ang1ca nu l-am cumparat !!

Apropo are cineva idee pe la cine a ajuns ? Ma gandesc la o abordare pe din 'dos'..scuze de OFF Topic !!

RAV 4 Model Luxury 2018.
Link spre comentariu

Masina aia zacea prin obor in C-ta de vreun an. De prosteala gembasilor locali sunt satul, nu te lasa impresionat de un set de gume omenoase. Cu 1000 de euro ai posibilitatea sa o incalti cu ce vrei tu. troaca aia e cosmetizata special pentru a sarii in ochi.

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

De vreo cateva saptamani imi caut si eu in UK ceva 4x4, cu orientare catre Toyota LC, Nissan Patrol sau Mitsubishi Shogun (Pajero).

Din pacate HDJ-urile pe care le gasisem intre 5 si 6k lire si care sa fie in mintile lor s-au dat instant...iar acum am ramas sa ma orientez catre un Patrol sau Shogun. Sincer, din ce m-am documentat pe net inclin dpdv al robustetei si fiabilitatii catre un Patrol, chiar daca un Shogun ar fi mai interesant dpdv al altor aspecte.

In fine, revenind la titlul topicului, am gasit un Patrol scurt, din 2001, cu pana`n 60k mile, manual, piele, etc...aprox 6k lire, avand carte de service la reprezentanta. Masina arata impecabil, insa ceva ma retine, faptul ca are motorul 3.0 tdi, care am inteles ca la primele generatii echipate cu acest motor ar fi fost cu probleme destul de serioase.

Poate cineva sa-mi confirme/infirme acest aspect?

Credeti ca un Shogun/Pajero ar fi mai indicat? evident nu vreau sa lansez o discutie vs insa cam aceste doua optiuni mi-au mai ramas ...

PS: daca ma intreaba cineva am avut intotdeauna o slabiciune pt Patrol, mai ales varianta scurta...acum sper ca imi va fi de ajuns tinand cont ca tre sa pun si scaun de copil in spate si sa am loc si de carucior :)

Mitsubishi Shogun 3.2 DI-D SWB AT 2002
Link spre comentariu

De vreo cateva saptamani imi caut si eu in UK ceva 4x4, cu orientare catre Toyota LC, Nissan Patrol sau Mitsubishi Shogun (Pajero).

Din pacate HDJ-urile pe care le gasisem intre 5 si 6k lire si care sa fie in mintile lor s-au dat instant...iar acum am ramas sa ma orientez catre un Patrol sau Shogun. Sincer, din ce m-am documentat pe net inclin dpdv al robustetei si fiabilitatii catre un Patrol, chiar daca un Shogun ar fi mai interesant dpdv al altor aspecte.

In fine, revenind la titlul topicului, am gasit un Patrol scurt, din 2001, cu pana`n 60k mile, manual, piele, etc...aprox 6k lire, avand carte de service la reprezentanta. Masina arata impecabil, insa ceva ma retine, faptul ca are motorul 3.0 tdi, care am inteles ca la primele generatii echipate cu acest motor ar fi fost cu probleme destul de serioase.

Poate cineva sa-mi confirme/infirme acest aspect?

Credeti ca un Shogun/Pajero ar fi mai indicat? evident nu vreau sa lansez o discutie vs insa cam aceste doua optiuni mi-au mai ramas ...

PS: daca ma intreaba cineva am avut intotdeauna o slabiciune pt Patrol, mai ales varianta scurta...acum sper ca imi va fi de ajuns tinand cont ca tre sa pun si scaun de copil in spate si sa am loc si de carucior :)

cele din 2000 au avut probleme cu ungerea la pistoane , dar cedau pana in 40.000 km

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare