Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

16-17 Aprilie Pe langa Piatra Craiului

rommy20005

Postări Recomandate

Re: 16-17 Aprilie Pe langa Piatra Craiului

eu zic sa stergi numarul masinii sau pozele cu masina in apa pana nu te trezesti cu o amenda usturatoare.....zona e rezervatie naturala!Vezi povestea cu mierla de apa....:old

NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE

SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE

HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

eu zic sa stergi numarul masinii sau pozele cu masina in apa pana nu te trezesti cu o amenda usturatoare.....zona e rezervatie naturala!Vezi povestea cu mierla de apa....:old

Si eu zic la fel....:pr1

Link spre comentariu

:ha: Mierla de apa???:ha:

Chiar stiti voi pe cineva care a luat amenda pt asa ceva cu poze de pe un forum?

Cum imi pot dovedii ca eram in raul care zic ei? pot face fotoshop.... am in spatele cartierului o balta...etc. Eu sper sa fie o gluma din partea voastra.

In jurul acelui rau s-a defrisat tot muntele...daca as lua amenda pt asa ceva ma fac Rambo si le ard posturile de politie si cabanele d-lor taietori care au scurgerile de la WC direct in rau.

zic si io.........
Link spre comentariu

nu e absolut nici o gluma...o plimbare prin acea zona se poate tranforma rapid cu ajutorul unor binevoitori intr-o mare belea.......

nu cred ca-ti doresti sa ai in mana o bucata de hartie in care esti poftit la trezorerie ptr plata unei amenzi de min 3000 ron

Link spre comentariu

Faza e ca prezenta noatra cu masinile in astfel de zone ii deranjeaza pe aia care taie copaci nemarcati in rezervatie si fac tot posibilul ca alta data sa nu mai treci pe acolo.Eu am fost pozat de un ''amarat'' care dormea intrun vagon nici prin cap nu imi trecea ca ala ar avea aparat foto dupa c are am fost sunat de politia din zona ca vezi doamen am venit sa impusc mistreti.....cu prastia.

Dacia Duster 4x4

Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V.

Link spre comentariu

Din ciclul "toate lucrurile rele se intampla oamenilor buni" ...

Daca mergi in zona, tragi cu pusca dupa mistreti si caprioare cine sa mai fie atent sa iti faca poze cu masina in apa ...

Toyota LC200 V8 for fun

Mercedes C63AMG for city

Yamaha Fazer FZ1S for adrenalin

Link spre comentariu

Din ciclul "toate lucrurile rele se intampla oamenilor buni" ...

Daca mergi in zona, tragi cu pusca dupa mistreti si caprioare cine sa mai fie atent sa iti faca poze cu masina in apa ...

exact cine nu te astepti...:grin:

ps...pe aia care taie lemne pe acolo ai doare la basca daca-i vede cineva sau nu....sunt acoperiti cu toate actele necesare

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare