rommy20005 Postat Aprilie 18, 2011 Partajează Postat Aprilie 18, 2011 (editat) Iarna in toata regula pe munte...si la scaldat in Barsa Grosetului - Plaiul Foii Editat Aprilie 20, 2011 de rommy20005 zic si io......... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rommy20005 Postat Aprilie 18, 2011 Autor Partajează Postat Aprilie 18, 2011 (editat) Re: 16-17 Aprilie Pe langa Piatra Craiului Si inca.... Editat Aprilie 20, 2011 de rommy20005 zic si io......... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rommy20005 Postat Aprilie 18, 2011 Autor Partajează Postat Aprilie 18, 2011 (editat) Re: 16-17 Aprilie Pe langa Piatra Craiului Zapada ca iarna pe valea Barsa lui Bucur.... Editat Aprilie 21, 2011 de rommy20005 zic si io......... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tatarosu Postat Aprilie 19, 2011 Partajează Postat Aprilie 19, 2011 Re: 16-17 Aprilie Pe langa Piatra Craiului superba zona aia....sa-ti fie de bine :grin: Pajero 3.2 DiD. Lung. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Aprilie 19, 2011 Partajează Postat Aprilie 19, 2011 Re: 16-17 Aprilie Pe langa Piatra Craiului eu zic sa stergi numarul masinii sau pozele cu masina in apa pana nu te trezesti cu o amenda usturatoare.....zona e rezervatie naturala!Vezi povestea cu mierla de apa....:old NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristi 1 Postat Aprilie 19, 2011 Partajează Postat Aprilie 19, 2011 Re: 16-17 Aprilie Pe langa Piatra Craiului eu zic sa stergi numarul masinii sau pozele cu masina in apa pana nu te trezesti cu o amenda usturatoare.....zona e rezervatie naturala!Vezi povestea cu mierla de apa....:old Si eu zic la fel....:pr1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rommy20005 Postat Aprilie 19, 2011 Autor Partajează Postat Aprilie 19, 2011 Re: 16-17 Aprilie Pe langa Piatra Craiului :ha: Mierla de apa???:ha: Chiar stiti voi pe cineva care a luat amenda pt asa ceva cu poze de pe un forum? Cum imi pot dovedii ca eram in raul care zic ei? pot face fotoshop.... am in spatele cartierului o balta...etc. Eu sper sa fie o gluma din partea voastra. In jurul acelui rau s-a defrisat tot muntele...daca as lua amenda pt asa ceva ma fac Rambo si le ard posturile de politie si cabanele d-lor taietori care au scurgerile de la WC direct in rau. zic si io......... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Aprilie 20, 2011 Partajează Postat Aprilie 20, 2011 Re: 16-17 Aprilie Pe langa Piatra Craiului nu e absolut nici o gluma...o plimbare prin acea zona se poate tranforma rapid cu ajutorul unor binevoitori intr-o mare belea....... nu cred ca-ti doresti sa ai in mana o bucata de hartie in care esti poftit la trezorerie ptr plata unei amenzi de min 3000 ron Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Aprilie 20, 2011 Partajează Postat Aprilie 20, 2011 Re: 16-17 Aprilie Pe langa Piatra Craiului Faza e ca prezenta noatra cu masinile in astfel de zone ii deranjeaza pe aia care taie copaci nemarcati in rezervatie si fac tot posibilul ca alta data sa nu mai treci pe acolo.Eu am fost pozat de un ''amarat'' care dormea intrun vagon nici prin cap nu imi trecea ca ala ar avea aparat foto dupa c are am fost sunat de politia din zona ca vezi doamen am venit sa impusc mistreti.....cu prastia. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rommy20005 Postat Aprilie 20, 2011 Autor Partajează Postat Aprilie 20, 2011 Re: 16-17 Aprilie Pe langa Piatra Craiului E ! Asa da ! Sa te prinda acolo sunt constient ca te poate arde rau, dar ca sa iti dea o amenda ca ai pus niste poze pe un forum....e cale lunga dar nu imposibil in Romania. zic si io......... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Aprilie 20, 2011 Partajează Postat Aprilie 20, 2011 Re: 16-17 Aprilie Pe langa Piatra Craiului nu fii naiv..da search ptr "mierla de apa "si o sa vezi ca tot de la o poza a plecat...asta daca vrei sa ne asculti sfatul colegial... NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rommy20005 Postat Aprilie 21, 2011 Autor Partajează Postat Aprilie 21, 2011 Re: 16-17 Aprilie Pe langa Piatra Craiului Ce tampenie! Abia azi am vazut si eu postul............. http://forum.club4x4.ro/showthread.php?44092-Mierla-de-apa-Offroadul-si-Bucurestenii zic si io......... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ecn Postat Aprilie 22, 2011 Partajează Postat Aprilie 22, 2011 Re: 16-17 Aprilie Pe langa Piatra Craiului Din ciclul "toate lucrurile rele se intampla oamenilor buni" ... Daca mergi in zona, tragi cu pusca dupa mistreti si caprioare cine sa mai fie atent sa iti faca poze cu masina in apa ... Toyota LC200 V8 for fun Mercedes C63AMG for city Yamaha Fazer FZ1S for adrenalin Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Aprilie 22, 2011 Partajează Postat Aprilie 22, 2011 Re: 16-17 Aprilie Pe langa Piatra Craiului Din ciclul "toate lucrurile rele se intampla oamenilor buni" ... Daca mergi in zona, tragi cu pusca dupa mistreti si caprioare cine sa mai fie atent sa iti faca poze cu masina in apa ... exact cine nu te astepti...:grin: ps...pe aia care taie lemne pe acolo ai doare la basca daca-i vede cineva sau nu....sunt acoperiti cu toate actele necesare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate