razvanutza Postat Aprilie 23, 2011 Partajează Postat Aprilie 23, 2011 Intrucat de 1 mai baietii din Piatra Neamt au pregatit o tura de 3 zile offroad m-am decis sa-mi aduc si eu Toyota la munte. Astazi a fost tura de incalzire, in special pentru Daniel care a avut ocazia sa ne arate ce poate noul lui Jeep. Daca nu aveti rabdare sa vedeti tot filmuletul, dati direct la minutul 5 : 30 sa vedeti cum se joaca intr-o ravena... [video=youtube;-JzqkM_Irm8] Am fost in :lr cu :old ca :dr1. A fost :ih Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristi 1 Postat Aprilie 23, 2011 Partajează Postat Aprilie 23, 2011 Re: Paste 4x4 - Piatra Neamt 2011 - Ziua I Super Rzavane ! Frumos Pastele vostru la Piatra Neamt ....... Acareturile de acolo...de invidiat ! Oamenii, la fel ....offroad de calitate... Imi place offroad-ul de calitate si masinile performante si nu ma voi da inapoi niciodata de la asta, stii bine.... Imi pare rau ca acum, din motive foarte obiective sunt la Hannover si nu sunt cu voi...... Cu siguranta , impreuna vom lua parte si la iesirile partenerilor din Piatra Neamt..... Chiar ma faci sa oftez, chiar imi pare rau ca nu sunt cu voi..... Sa fi-ti iubiti si sa aveti un Paste Fericit si linistit..! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ddaniel Postat Aprilie 24, 2011 Partajează Postat Aprilie 24, 2011 Re: Paste 4x4 - Piatra Neamt 2011 - Ziua I Razvanuta va multumim foarte mult pentru filmulet si pentru rapiditatea cu care ati reusit sa il prelucrati si sa il postati pe forum. Sper sa facem iesiri si mai reusite si cu ceva peisaj panoramic in traseu. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristiblondu Postat Aprilie 24, 2011 Partajează Postat Aprilie 24, 2011 Re: Paste 4x4 - Piatra Neamt 2011 - Ziua I Razvane ! ai inceput sa te dai cu profesionistii. Super traseul:br Fara poezie,viata e pustiu ! KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ecn Postat Aprilie 24, 2011 Partajează Postat Aprilie 24, 2011 Re: Paste 4x4 - Piatra Neamt 2011 - Ziua I Cine poate si de Pasti, un mare :br Exceptionale cadre la 6:58, m-a impresionat masina. Sigur nu a stricat nici un ou din cosuletul iepurasului ... Distractie maxima pe mai departe! Toyota LC200 V8 for fun Mercedes C63AMG for city Yamaha Fazer FZ1S for adrenalin Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate