silvik_hhh Postat Aprilie 23, 2011 Partajează Postat Aprilie 23, 2011 Salutare! Am o masina inmatriculata in Bulgaria pe numele unei firme care mi-a facut o procura cu drept de folosinta asupra autoturismului. Procura este in limba bulgara dar intentionez s-o traduc legal in engleza pt ca voi circula si in afara tarii. Stie cineva daca documentul in engleza va fi recunoscut si de politistii romani? Sau ar trebui sa-l am tradus si in limba noastra? Presupun ca pe afara e valabil... engleza e limba de circulatie internationala, nu? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jantorero Postat Aprilie 23, 2011 Partajează Postat Aprilie 23, 2011 Re: Procura in engleza - valabila international? Salutare! Am o masina inmatriculata in Bulgaria pe numele unei firme care mi-a facut o procura cu drept de folosinta asupra autoturismului. Procura este in limba bulgara dar intentionez s-o traduc legal in engleza pt ca voi circula si in afara tarii. Stie cineva daca documentul in engleza va fi recunoscut si de politistii romani? Sau ar trebui sa-l am tradus si in limba noastra? Presupun ca pe afara e valabil... engleza e limba de circulatie internationala, nu? Tocmai a fost o emisiune la televizor (pro TV)in legatura cu sfaturi de calatorie in europa daca nu este masina pe numele tau Nu are obligatie politaiu sa stie limba engleza(nu stie bine romana....). Daca nu prea cere, este ca nu vor sa complice cu speta in sine. -Mai sant unele procuri traduse in bulgaria direct in romana-nici acelea nu sant valabile la noi(stampila notarului bulgar este in bulgara)poate sa fie antreprenor de pompe funebre.....nu ? Mai ! dar nu va convine chiar nimic?! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Aprilie 23, 2011 Partajează Postat Aprilie 23, 2011 Re: Procura in engleza - valabila international? Tocmai a fost o emisiune la televizor (pro TV)in legatura cu sfaturi de calatorie in europa daca nu este masina pe numele tau Si ce ziceau domnii de la Pro Tv? Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jantorero Postat Aprilie 23, 2011 Partajează Postat Aprilie 23, 2011 Re: Procura in engleza - valabila international? Si ce ziceau domnii de la Pro Tv? Dupa cum spuneam "nu are obligatia politai sa cunoasca limba engleza" Era vorba de cateva tari(nu mai retin)Puteti cere relati la ambasada respectiva (asta incerca si moderatorul... sa ne informam inainte de plecare-daca auto nu este pe numele soferului) Mai ! dar nu va convine chiar nimic?! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate